Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benfolds #73298 üzenetére
Még mindig 1,99 $ az a kártyaolvasó de azt csak a 3+ items from US $1.99 promócióban veheted meg annyiért, úgy hogy minimum 3 dolgot kell megvenni az ott látható termékekből. Bár ezeket csak a promóciós gyűjtésbe lehet hozzáadni, így lehet hogy nem egyről beszélünk. Ha közvetlenül a az eladó oldalára lépsz az adott terméknél, akkor már nincs benne az akcióban és ott más árat láthatsz.
Egyébként most kerültek be új dolgok ide. 1 hét alatt el tud fogyni bármi.
Az azért megvan hogy ha a kedvezményt felhasználod akkor már lehet hogy nem lesz folytatása. -
benfolds
őstag
válasz
Recyclicator #73297 üzenetére
meglátjuk, hogy mit küldenek (feladták ma), aztán ha szar lesz, akkor elengedem ezt az alis sd kártya dolgot. 200 ft-ért meg nem fogok reklamálni, tanulópénznek nagyon olcsó.
-
benfolds
őstag
az a beetetés, hogy egy termékre, egy alkalommal megkaptam a kedvezményt, és utána azonnal átváltott az összes többi terméknél magasabb árra vagy sold out-ra. nem arra számítottam, hogy majd mindent 50 centért fogok megvenni az idők végezetéig, de majdnem egy hétig nézegettem ezeket a termékeket (mivel nem volt bankkártyám, nem tudtam őket megvenni) és nem változott az áruk se a kacatos listán, se a kedvenceim között. ahogy az első 0,5 dolláros terméket megvettem, hirtelen sold out lett minden. pl. azt a kártyaolvasót is meg akartam venni, amit ide kitettél, de az 1-2 dollárból 6 lett hirtelen. nem találkoztál még olyannal, hogy másnál már ár jelenik meg, mint nálad? úgy tűnik, hogy van ilyen.
-
Recyclicator
csendes tag
válasz
benfolds #73204 üzenetére
Még 3+ osként vettem kettő 64GB-os példányt. 709 Forintért. (Illetve, megfelelóen ennek, Dollárért.). Most ez a linkje https://www.aliexpress.com/item/1005005939456687.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.11.3ab3f19cpoKiaI
Talan, a nevenincsnek is az alját kaptam.
1. Reklamáltam, az első képkivágással megtámogatva. Pár nap alatt visszautalta pénzemet az ALI. A másik sem volt jobb....
2. A jövöben, SD kártyát Kínából, csak olyantól vennék; amely cég SSD-is gyárt. Max.
3. A h2testw mellett, a Flash Drive Tester-t is lefuttattam. Próbára tette a türelmemet a sokórás tesztelésével. Mivel, az Aida64 régebbi verzióját sem tudtam grafikonos tesztre bírni; és írni sem volt hajlandó írni rá, maradt a HD Tune, Gyorsan végzett. Bizonyítéknak, az ő képernyőmentése is elégséges lehetett volna. -
válasz
mikk2000 #73294 üzenetére
Több szállítási címed lehet.
Contact name meg érthető, bárki lehet. Csak ne csodálkozz ha azon a néven keresnek és ha kérnék a személyazonosság igazolást (nem szokták) akkor lenne gond.
De a Magyar Posta szerint így nem tudnak átvételi igazolásos kézbesítést eszközölni, ezért a címzett ismeretlen a szokásos bejegyzésük. A futároknál is így szól a kézbesítési szabályzatuk. Ezt azért vedd figyelembe. -
mikk2000
őstag
Üdv, albérletben a postaládán más név van mint az enyém, és nem látszik az emelet/ajtó sem. Ne menjünk bele miért nem szeretném ezt alakítani.
Lehet valami egyszerű módon jelezni valahol vásárláskor ami működik is, a postaládán jelzett nevet?
-
sajtos365
tag
válasz
internetezoo #73292 üzenetére
pf
Furinak tartom a magas szállítási díjakat a cipőknél.
-
sajtos365
tag
Sportcipőt érdemes rendelni, valakinek esetleg tapasztalat?
Úgy látom magasabb a szállítási díj mint a cipő, de otthonra megérne egy próbát.
-
KutyiHU
tag
Mi az oka annak, hogy asztali gépen random átvált vietnámira az aliexpress???
-
válasz
dzf007 #73282 üzenetére
Némi ellentmondást vélek fel fedezni.
Ami lengyel raktárban van és onnan lett megvásárolva az nem Kínából jön, hanem Lengyelországból.
Amikor azt írtam: Nem is hallottam róla hogy ekkorát kézbesített volna az Express One vagy az MPL Kínából. Azt a szó valódi értelmében kell értelmezni ami az lenne hogy Kína és nem Lengyelország, mert akkor azt írtam volna.És a te példádnál is igaz hogy nem Express One és nem MPL volt a kézbesítője, bár ugye nem az volt a lényeg.
-
válasz
dzf007 #73280 üzenetére
Ami holland postás azonosítóra vált és speciális szállítási igénye van annál a 15 napos kézbesítés felénk az nem működik. Elviszik Hollandiába és onnan ide vissza Mo-ra eleve dob rá minimum 1 hetet. Egyszerűen a mi irányunkba nem működik ezekre a 15 nap. Majd igényled az 1 $-os kupont. A holland vásárló megkapja 5 napon belül.
Akkora csomag meg aztán végképp macerás amit írsz. Nem is hallottam róla hogy ekkorát kézbesített volna az Express One vagy az MPL Kínából. -
válasz
benfolds #73275 üzenetére
Mi lenne beetetés ha kapsz kedvezményes vásárlási lehetőséget a Téli vásár alkalmából?
Vannak kedvezmények amelyek nem örök életűek, de komolyabb dolgokat és ingyen postával 50 centért azért nem fognak állandóan adni. Azon se csodálkozz hogy ezek elfogynak, mert nem személyre szabottak az aajánlatok van XX darab amit erre szántak ha elfogy akkor az Sold out lesz, ez sem beetetés.
Pl a 3+ items from US $1.99 az a hónap elején és hónap harmadik hetében 1.79 szokott lenni és ide be tudsz sorolni téged érdeklő dolgokat, amelyekre akár 80% kedvezmény esik így (eredeti ár helyett 1,79 $) pl most ennyi: -
vasi89
őstag
válasz
vasi89 #73203 üzenetére
Volt itt ez a csomagom amit nem tudtak össze rakni a többivel. Most épp már az az állapota hogy hibás adatok miatt visszaküldik az eladónak. Ő pedig annyit írt hogy kérjem vissza a pénzem az alitol. De ilyenkor ez hogy megy? Ki kell várjam azt a 80 napot és utána tudom írni hogy nem jött meg, kérem vissza a pénzt? Mert amíg szállítás alatt van, úgy tudom nem fog engedni refundolni.
-
benfolds
őstag
igen, simán engedte kifizetni. lehet amiatt kerültem ilyen "kivételes helyzetbe", mert látták, hogy kb. egy éve be sem léptem alira.
na, azóta beindult a gépezet, ahogy látom. hirtelen minden sold out lett, ami kellene, vagy magasabbak az árak. még jó, hogy a kártyával kezdtem, mert az volt a legfontosabb. mondjuk szerintem nem fogják feladni, 2-3 éve rendeltem már aliról kártyát, akkor ilyen 4 dollár körül, de sosem érkezett meg. ezt a három terméket viszont elküldték, úgy tűnik:
-
Voice24
őstag
Hali!
Van egy ötödikei rendelésem, ami 8-án változott "shipped"-re, UT....NL számot kapott. Normális az, hogy négy nap után még semmi információt nem mutat sem az Ali, sem egyéb nyomkövető? [kép] A shipped és a processing szerintem üti egymást... -
válasz
jojoando #73272 üzenetére
Nyilvánvalón nem egészen hasznos kérdés, hiszen nem a postai díjszabás van használva.
Nem igazán van értelme ilyenre hivatkozni bármi vitában.
Logisztikai céges konténeres tömeges küldemény szállítás, teljesen más.
Azt sem tudod hogy az üzleti levelek és csomagok kézbesítését a Magyar Posta céges megbízóknak mennyiért számolja fel.Itt a kínai posta díjszabás kalkulátora, az is van nekik és angol nyelven, nyomkövetett
China EMS (ePacket/EUB) küldemény talán fedné ezt a kategóriát (37+8) 45 Jüan ami 2214 Ft ami úgy 6,3 USD ami a minimum költség, nincs itt semmi 1 USD-ért.De persze mint írtam nem veheted figyelembe.
Eo és Pluncos meg a China International Express kategória lenne valójában, 18700 Ft, 53 USDA visszaküldés költsége inkább hasznosabb információ, a 200 grammos levél 5 635 Ft, azt meg a Magyar Posta díjkalkulátora mondja meg
Kína Posta díja:
-
jojoando
aktív tag
Kérdés!
0-200g grammos termékig mennyi lehet a postaköltség Kínában?
Nagyon fontos lenne sok vitában, hogy az ECS számmal küldi vagy rászán 1 usd-t és küldi biztonságosan. Jó lenne tudni a díjszabást Kínából.
Eo és Pluncos küldés a kérdés, nem a DHL vagy valami égisz posta! -
Jar
tag
válasz
benfolds #73266 üzenetére
Ki szoktam várni a 3x1.79 kacatost, elsején mindig szokott lenni. A féldolláros az beetetés. Azzal a 3 darab 0,5 USD - sel elmentél a pénztárig ? Mert ott tud jönni a meglepetés. Ha sikerült megvásárolnod, szerencséd volt. Bár mintha láttam volna féldolláros cuccokat, nem figyeltem annyira, mert nem érdekeltek. Ha van is ilyen, az ritkán van.
-
válasz
Domestos #73259 üzenetére
Ahogy Jester01 is írja az eladónak esetleg elküldeném az utolsó kínai nyelvű üzenetet:
根据欧盟海关的要求,您的订单需补充信息,请您登录“EMS中国邮政速递物流”微信小程序,或者联系揽投部补充信息Mert ezt ismétlik és nem fogják ide továbbítani. Amikor EMS-t ad fel és kiválasztja az országot megjelenik neki is hogy kell vámoláshoz okmány.
-
benfolds
őstag
rendeltem egyet 0,5 dollárért. amúgy akartam mellé rendelni ugyanennyiért másik eladótól más "márkát", plusz szintén 0,5 dolláros 3.0 kártyaolvasót, de az első memóriakártya megrendelése után átváltott magasabb árakra a többi terméknél, akár külön akartam megrendelni őket, akár együtt. pedig pár napja engedett 3 db 0,5 dolláros terméket együtt megrendelni ingyen postával. (bicikli villogó, fényvisszaverő pánt, és éjszakai led fény.) ezek ilyen choice termékek voltak, egyenként 5 dollár körül rendes áron. évek óta most rendeltem először, nem tudom, hogy érdemes-e várni, hogy később újra felajánlja az alacsonyabb árat, vagy ennyi volt a beetetés? kártyaolvasót és kártyát rendeltem volna leginkább a családban mindenkinek, de ha magamnak tudnék rendelni egy darabot, már az is jó lenne. ja meg jó lenne usb 3.0 hosszabbító is, mert sajnos elfelejtettem múlt héten, amikor a kábelvilágtól rendeltem kábeleket (látom, hogy ugreen van náluk jó áron).
-
Submarine
senior tag
válasz
Submarine #73073 üzenetére
Csak érdekesség képpen:
Dec. 27-én rendeltem Aliról.
Ma 01.12-én hozta az EO. Reggel jött sms, és fel is hívott a szokásos srác, mint szokott.
Ali-s nyomkövetésben csak ES szerepelt mint kiinduló ország.
"Sorry, there is no updated logistics information.Please try again later."
Közben, és azóta semmi egyéb bejegyzés nem volt. Nem kaptam emailt sem.
A doboz benyomódott, de a tartalma nem sérült. Minden OK. -
válasz
csuhi17 #73258 üzenetére
Majd értesítenek mielőtt ideérne ha kell nekik valami a vámoláshoz, nem az eladó vámoltat, mert akkor kérték volna az áfát is.
Több lesz a kezelési díj és ha nincs akkor sürgősen igényelj VPID vámazonosítót. Az Összefogalaó 7. pontban ezen rész után leírva Vámeljárás alá került küldemény esetén a teendők...... -
csuhi17
csendes tag
Rendeltem két labor tápot, amit az eladó a DHL Express-el küld 7887127662.
Az ára 261.44 USD volt a szállítási díjjal Együtt.
Ha jól értem akkor a kifizetett összegen felül majd még kell fizetnem az ÁFÁ-t és az DHL nek a közvetítési díjat ami kb.: 7600 Huf lesz.
Összesen kb.: 24500+7600 Huf-ot kell majd fizetnem.A DHL Express is bekérhet tőlem valamit a vámoláshoz, vagy azt már az eladó intézte és nekem csak fizetnem kell majd?
-
válasz
Hopkins_001 #73254 üzenetére
Az ár az stimmel, nekem is összejött az amit ferenck írt, de más az ok mint amire gondoltam, a kedvezmények viszik le ennél az árat a Store Coupons nyom rajta sokat.
Más terméknél ami 8900 Ft-os ott meg 365,7 árfolyam jött ki a kedvezményekkel szóval ez itt igazán egy érdekes dolog, a magyarázat meghaladja az értelmi képességemet.A kiindulási ár 6514,02 HUF ami 18,04 $ és 361,087 árfolyam.
Majd lesz belőle 4400,97 HUF és 13,98 USD és 314,8 árfolyamA fizetés meg így alakulna:
Ami végül 314,8 árfolyam lesz, a kedvezmények viszik le az árfolyamot.
-
válasz
ferenck #73252 üzenetére
Ezért mert ha látom az induló árat akkor abból egyértelműbb az árfolyamot ellenőrizni, pl itt a 6514,02
Ha jól értelmezem ezt a képernyőt láttad úgy hogy a Total: US $13,98 volt és nem 12,7 körüli?
Csak kíváncsiságból privátban elküldenéd a linkjét, hogy nekem mennyit ír most ki? Egy alkalommal valaki más elküldte és nekem is a kedvező árfolyamot adta fel. -
De, egy csomó kedvezményt tartalmazott, de nem látom ez hogy függ össze a végösszeg pénznemével. Most egy másiknál megnézve már nincs ez a különbség, ott már a dollár összeg a jobb revolutos váltással. Lehet, hogy tényleg csak szerencsém volt, vagy valami hiba okozta. Ez volt egyébként az eredeti ami miatt írtam a hozzászólást:
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest