Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-26 18:03:20

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49493) #14264320 válasza lacoka55 (#49486) üzenetére


#14264320
törölt tag

(Bocsi a többiektől. DE!)
Az a baj, hogy kevered az "eladó nem azt küldte mint amit hirdetett" fogalmat a "nem azt rendeltem amit akartam" fogalommal. Azt küldte ami a hirdetésben a képen szerepelt? Azzal a paraméterekkel ami a hirdetésben volt? Láttad, hogy az nem olyan mint amit szeretnél? Mégis megrendelted?
De menyünk tovább. Mindenki más aki ezt rendelte, az miért volt ezzel elégedett? Találtál az Ali-n olyat aki nem ezt a verziót hirdeti ezen a néven?
Ez még egy dolog lenne. DE! Már itt is volt aki próbált rávezetni erre. De nem. Ahogy én értem, nem voltál alapos a rendelést illetően. DE! Ez miért az eladó hibája lenne. Nézzük úgy, hogy elvárod, hogy az eladó ingyen adjon neked valamit, mikor te magad sem vagy hajlandó ebben semmi rugalmasságra. És az egészben az érdekesség, hogy úgy kezeled, mintha világvége lenne. Szerinted nem volt még olyan, hogy valaki figyelmetlenségből nem azt rendelte amit igazából akart? Velem is volt már ilyen. Tanultam belőle. Ha nem kell neked, akkor hirdesd meg és add el másnak. És te meg rendelj (nem Ali-ról, s nem ilyet) olyat amilyet szeretnél. Vagy van amit már más is pedzegetett. Mivel az eredeti és a rendelt között, csak a középső ledek vannak máshol. (azok is csak 3 mm-re kijjebb). És ha megnézed, pont a rendeltnél vannak szabványos távolságokra, míg a tiednek a középső ledjei vannak nem szabványosan. Szerintem is áthidalható a különbség.
De görcsösen kapaszkodsz, mintha ezen életek múlnának. És kapkodva keresed ki az aki igazat ad neked és kapaszkodsz belé végsőkig. Ha akarod indíts vitát róla. De itt már mások is pedzegették, hogy nem fűznek hozzá sok reményt. Persze ez nem jelenti, hogy nem teheted (a lottón is akad nyertes), csak ne másokba kapaszkodva tedd.
Egyre gyakrabban futottam bele olyan eladóba, hogy megrendelés után kérte hogy cancel-eljem, mert Magyarországra nem hajlandó szállítani. És most jöjjön a költői kérdés, hogy vajon miért is?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.