Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz #14264320 #49139 üzenetére
Én mindig refund-ot választok, és ha kell, akkor megrendelem megint.
Így PPal meg minden egyéb határidő újraindul. (Egyszer ebayen buktam pár dolcsit, mert az újraküldött cucc sem jött meg és kifutott közben a PPal protection.)
Ha ez felesleges, majd a nálam képzettebbek megmondják. -
Atomgeszi
veterán
FU ez az idióta kínai.
Volt ugye, hogy rendeltünk 100% emberi hajból készült gyakorlófejet.
Elküldte, látszik rajta, hogy nem 100%-os. Közben a hirdetés címét is átjavította 70%-ra, miközben az ordersnél még 100% human hair van írva, ha rákattintok onnan a hirdetésre, ott már csak 70%
Írtam neki, ha ezt tudjuk, akkor meg se vesszük, mivel 100% emberi hajat akartunk, nem valami vackot 70%-ossal. És, hogy szeretnék 100% refundot, amit levásárolok a webshopjában, erre először azt írta, hogy sajnálja, hogy hibáztak, mit szólnék egy kuponhoz.
Erre leírtam ugyanezt, meg, hogy van egy drágább fej, amibe számítsa be. Utána meg már ezt írja:Hi, we are not able 100% refund , item we sent you follow your bought , not send wrong and no any item quality issue . If you do not want it , may be you can try to resell in your local ?You will not get any lost .
Most erre mit írjak? Hogy akkor megy a dispute meg az 1 cillagos értékelés?
Eleve az ali megadja erre az igazat, hogy közben ő már átírta a termék nevét 70%-ra, mivel már más is adott neki közben 1 csillagot?
Hogy fogalmazzam meg ezt szépen, hogy megértse, mert látszólag nem érti meg.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Nem lőnek annyira vele 4000HUF. És nem Hiszem hogy keverne az eladó. Látszott, hogy a repterek szórakoztak. Meg Ali szüli napi kedvezménnyel volt RE-s kiszállítással. Szal már drágább lenne az újra vétel. Adok neki még egy 2 esélyt. csak sikerül átrágnia magát a security-n. Elvileg ide tud érni bőven az időkereten belül.
-
Atomgeszi
veterán
válasz azbest #49153 üzenetére
A my ordersnél a rendeléskori 100% human hairt mutatja, a termékre rákattintva viszont az ordersnél már 70%-ot ír a címben. Tehát utólag módosította. Illetve van 1 csillagos értékelés is, miután rendeltük, hogy másnak is problémája van vele, mert nem 100%-os.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
aktív tag
válasz storm4 #49105 üzenetére
Sziasztok!
Van egy UW... CN-es küldeményem is, ami április 7.-ei érkezést jelez.
A mai napon ez a küldemény is megérkezett és a szokásos leveles postás hozta.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
aktív tag
Szia!
50mm átmérő és 300mm hosszú.
Az előző küldemény pedig hungarocell dobozban 2db üvegfólia volt.
Nálunk (vidéken-Ózd-Farkaslyuk) eddig minden U-s küldeményemet hozta a leveles postás.[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Topikgazda
válasz storm4 #49163 üzenetére
Szegény, megdolgoztatják feleslegesen, ez már szívatás inkább. Jobb helyeken a ma reggel a kézbesítő postán átvett és a postán lévő küldeményt is csak holnap tudom átvenni, mert azt nyavalyás értesítőt képtelenek kiküldeni ma, nemhogy odaadnák a postásnak a tiednél kisebb méretű küldeményt.
Nyomtatom is ki azt hogy náluk volt már ma, mert mindig az a szöveg hogy most kaptuk meg.[ Szerkesztve ]
-
bulek
tag
LT661288851NL csomagom utolsó üzenete The item is available at the pickup point, Magyarország
A postától nem kaptam semmilyen üzenetet, hogy átvehető. Ilyenkor mi a teendő? Postán rákérdezni? -
nfer
tag
Segítség kellene. Van egy Speedpack-os csomagom. Ezt itthon ki hozza házhoz?
-
Topikgazda
-
cof
veterán
Hát nem tudom... Nekem van ilyen egy hetes is és semmilyen értesítőt nem kaptam. RE...CN csomag is még mindig sehol, amit elküldtek veszprémi logisztikára, ma hajnalban került vissza a fehérvárihoz, tök jó, hogy így fociznak vele, pedig a két város között lenne a célállomás.
Másik RE...CN is süket, 04.08 az utolsó bejegyzés, a fehérvári logisztikán.
Szóval ha kap értesítőt ha nem, holnap menjen be nyugodtan, én is azt teszem, legalább 10 csomagomnak ott kell lennie.
Postaappra is direkt regisztráltam, de ott sem akarnak értesíteni. Már nekem is kezd elfogyni a türelmem, a legrégebbi 3 hónapos rendelés.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Flashget
félisten
16 napja ültek itthon a csomagomon, ma hoztak ki. BE vegződésű
Realme GT Master Edition
-
bl4ze
veterán
Nekem 10 napja van bent egy UUxxxxxxxxxxxCN
09 Apr 2021 10:20 Receive item at office of exchange Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
23 Mar 2021 02:49 Pickup scan China.:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
Komolyan kérdezem, még mindig elhiszitek hogy amelyek U-betű kezdetűekként érkeznek ide azokat hetekig tárolják az NPKK-ban, viszont a mezei küldemény és az igazi nyomkövetős meg 1-7 nap után jön tovább? Tényleg hihetetlen hogy valami automata program berakja a Magyar Posta nevével az adatbázisba ezt az információt, de az nem igaz?
Miért szelektálnának ilyen módon ott, ahol nem kell csak a vámolás vagy nem vámolásról dönteni.
Én nem hívogatom már az NPKK-ot, de ha valaki ráér megérdeklődhetné, mert semmi logika nincs benne. -
cof
veterán
Nekem csak egynél van ilyen a kb. 10-ből,se SMS, se papír értesítő.... [link]
Ezt sem értem, hol a viharba lehet, se SMS, se papír értesítő... [link]
Aztán még ez is érdekes, se SMS, se papír értesítő... [link]
Többit nem teszem be mert felesleges, de mióta bejött ez az NL csomagos móka úgy 2-3 hete, egy csomagom se érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
-
cof
veterán
Meg azt sem értem, hogy minek ad ezeknek az NL-es leveleknek egy fiktív számot a posta, ha ugyanúgy scannelik az NL-eset is sikeres kézbesítésről, ahogy visszanéztem a korábban posztolt pár napos nyomkövetési számokat a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Kíváncsi vagyok, mi lesz, mert megint van egy kis érdekesség. A kis küldeményem, ami sokáig dekkolt az NPKK-ban, aztán ismét útra kelt, aliexpress szerint ready for pickup. Nem rég kaptam az értesítést... Amúgy ilyen üzenetet nem kaptam még soha.
A posta oldala szerint Székesfehérváron volt még hajnalban és azóta semmi.
Én a posta oldalában nem is bízok már... Szerintem amúgy megjött komlóra, csak nem értesítenek,az oldal meg nem frissül. De majd holnap kiderül.Szerk. Na közben visszaolvastam pár sort. Jól van, megnyugodtam, másnál is ez van
Szerk 2: Az a komoly, hogy a világ másik oldaláról pontosabb infó jön, mint a saját országunkból.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
Topikgazda
Miért? Spórolási láz nevezetű betegség. Nem végzik el a szolgáltatás költségesebb részét (házhoz szállítás), viszont a hollandoktól a darabáras díjat szedik be.
Ha jól spórol a lakossági üzletág akkor nagyobb az igazgatóhelyettes prémiuma. Az hogy szabályaikat nem betartva az senkit nem érdekel náluk. -
Topikgazda
válasz agroman #49183 üzenetére
Az ugye nem az NPKK? Mert én arról írtam.Te meg a helyi postát említed.
Ez amit írsz inkább helyi posta dolga lehet.
De gondolj már bele akkor most az NPKK név szerint gyűjtené ott a küldeményeket és amikor összegyűlt x darab, akkor adja át az OLK-nak ahol már nem is kell semmit csinálni vele csak a szállítójáratra pakolni.
Azok egy az egyben rögtön viszik őket a te kézbesítési postádra, amikor valójában szortírozás egy másik részleg munkája (OLK) nem az NPKK-é?
3 helyen tartózkodhat hosszabb ideig a küldemény, az NPKK ahol várja a vámolási folyamatot az összes Mo-i küldemény, az OLK ahol szállítási irányokba rendezik települések szerint és a helyi posta ahol a konkrét címre kézbesítése történik. Ebben a folyamatban összevárást konkrét személyhez én az utolsó pontra látok[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Eladó viszont értékelés elmaradás "megszokott", nincs rá ideje a sok vásárlótól?
-
cof
veterán
Sajnos minden évben csökken a posta szolgáltatásának a színvonala. Úgy 5 éve még imádtam rendelni, minden kacat megjött épségeben, csak aztán a postásunk is nyugdíjba ment, utána meg szinte minden héten más jött, de volt aki fél évig is bírta. Azóta nem vagyok elégedett mióta nem hozzák ki az összes csomagot. Csak azt nem értem, hogy lehet ilyet tenni, amikor pénzt gondolom ugyanannyit kap a magyar posta mint a másik a csomagokért.
-
Nordik
őstag
Néztem a csomagjaim és ha így halad lesz legalább 45-60 nap mire ide érnek. Ez mostanában normális? Régebben ebayrol rendeltem sok mindent, de maximum 3-4 hét alatt itt volt minden. Nemrég kezdtem el alirol rendelni, de kicsit csalódott vagyok emiatt.
-
Topikgazda
válasz Nordik #49189 üzenetére
Sajnos ez van, emelkedtek a szállítási költségek és az olcsóbb módját keresik az eljuttatásnak, amely viszont hosszabb, eleve megpróbálják teli pakolni a konténereket és az is növeli az időt, ha tied az első csomag és még várja a következő 1000-et. A járvány miatti korlátozások, emberi kapacitás problémák is közrejátszanak.
-
benfolds
őstag
az imént rendeltem pár dolgot, utána jutott eszembe, hogy a nyártól érvényes (nem tudom hirtelen a pontos dátumot) +áfa +vámkezelési költségnél a vásárlás időpontját veszik figyelembe, vagy azt, hogy mikor ér a csomag az országba? mert simán lehet, hogy azután ér csak ide, hogy érvénybe lépnek az új szabályok...
-
Topikgazda
válasz benfolds #49192 üzenetére
Már sokszor átbeszéltük. Ami június 30-ig kerül vámeljárás alá, arra a régi szabályozás vonatkozik, ami július 1-én arra pedig az új. Ehhez itt kell lenni az országban ezeken a napokon. Az számít hogy mikor történik a vásárolt termék vámjogi szabadforgalomba helyezése, ez pedig természetesen nem a vásárlás napján van.
[ Szerkesztve ]
-
-
FerNandor
őstag
Nekem is megjött a mail. Posta oldala még mindig nem aktuális. Szerintem ez lesz a trend, hogy semmit nem hoznak már ki, legyen akármekkora. A nyomkövetési szám nélküli dolgokra meg gondolom jön majd az SMS, mint eddig. Felháborító egyébként, de ha azt nézem, inkább örülök neki, mert volt olyan, hogy be sem dobták az értesítőt, csak a nyomkövetésből tudtam meg, hogy átvehetem sikertelen kézbesítés miatt a postán kb (pedig itthon vagyok HO-ban és senki nem kopogott, se csengetett)...
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
törölt tag
Uppsssz! 10 nap kellett míg bekerült a kicserélőbe. Azt majd csak ez után ketyeg a szokásos. Tényleg el lehetnek havazva. Nem panaszként mondtam. Türelmesen megvárom. +7 nap nem vág földhöz csak kapjam meg.
-
Atomgeszi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest