Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:28

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49433) ecaddsell válasza oba (#49391) üzenetére


ecaddsell
aktív tag

Mostanában nagyon oda kell figyelni erre, nem tudom, hogy mi az oka lehet a megnövekedett shipping költségek vagy tényleg nem tudnak beszerezni dolgokat de nekem is több olyan van, hogy nem adják fel.

Lekérnek valami tracking számot (eddig ez mindig a holland posta volt) aztán nem adnak fel semmit. Ha nem figyelsz minden rá minden ponton simán bukhatod.
Az első ilyen esetem nem is volt kis értékű. Miután láttam, hogy semmi nyoma, hogy feladták volna ráírtam az eladóra. Képes volt adni 1 másik tracking számot, úgy hogy az is halott volt. Némi kedélyes csevegés után meguntam a dolgot és disputot nyitottam rá, hogy "No tracking information". Válasz: "Proposal:Refund US $ 0.00", úgy, hogy tökéletesen tisztában volt, hogy nem adott fel semmit és nem egy nemrég nyílt dzsunka bolt (komoly dolgokat is árul és képes volt leszállítani).

Aztán vannak akik most húzták le a redőnyt. 5 éves a bolt, azt a terméket amit korábban ide is tudott szállítani simán nem adja fel és látszik, hogy mostanában dobta be a törölközőt. Kb. kiárulta amije volt készleten aztán mostanában meg elkezdte azt is árulni ami a készletén túl volt (és ment le a bolt értékelés ezzel, mert ugye szállítani nem tudott). Itt is érik már a disputom...

Mint írtam a pontos okát nem tudom, de valahol szomorú a jelenség (nagy webshopok mint pl. a Banggood továbbra is megbízhatóan szállít, de náluk meg szűkös a kínálat és volt olyan, hogy a 40.5 dolcsis totál költségből majdnem 9 dolcsi shipping cost volt). Tavaly még ha körültekintő volt az ember az segített, idén így is egyre gyakrabban futok bele...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.