Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
senior tag
Kijelzőügy:
Rendeltem a telefonomhoz egy érintőüveget.... Eredetileg LG....[link]
Nos:
A kijelzőüveg egyezik... de ennyi.Se azonositó nem volt rajta,sem más.(a szalagkábelen még halványan emlékeztetett,arról nem beszélve,hogy köze sincs a képen lévőhöz sem.)
Jelzem,eladónk azt sem tudta,hogy 10 ponton érzékel,amikor szembesitettem vele,hogy bizony tiz pontos,rögtön: "Igen,ezt én is tudtam" tálalású mondat arról,hogy ez a tipus meg ez a cucc...stb
10pont helyett ötön érzékel, érzéketlen,pontatlan,és néha "nem érzékel" semmit sem, csak az újraindítás segít, nehézkes.... Próbáltam egyezkedni az eladóval,hogy küldjön cserét, mert ez nem jó, közölte először h visszaadja a vételárat, mondtam hogy azzal nem leszek kisegitve. Közölte hogy visszatérít 3$-t...mondom magamban,meg a k**** anyádat.(27.60-at fizettem)
Közöltem vele h nincs másik eszközöm.
Közöltem hogy keressen megfelelőt, 2 nap múlva közli,hogy hát neki olyannya momentán nincsen....
Visszatérít HA én visszaküldöm.... 4x írtam neki,hogy momentán nem fogom kiszedni,ő küldött szart....
Szóval nem szaroztam,bekeményítettem,
Counterfeit product, azt szopjon le. (Merthogy nő.)2014.11.09 óta megy ez a kis játék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest