- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
3800 - 3701
85257 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Betti
csendes tag
-
kirkri
addikt
Ennek az ügynek a kimenetelére nagyon kíváncsi leszek.
Egy ilyen esetnek az igazságos levezénylése mutathatja meg, hogy mennyire lehet számítani az Aliexpress ügyfélszolgálatára. Igazad van abban, hogy a Lenovo felirat miatt azért nem lefutott dolog az sem, hogy miért nem győződött meg róla, hogy mit vesz meg.
Az eBay nagyon ráfeküdt a hamisítványok kiszűrésére, nem tudom az Ali hogy viszonyul ezekhez. Bár biztos vagyok benne, hogy náluk is lehetnek már kísérletek a hamis termékek visszaszorítására, mert az esetek nagy többségében az utánzatoknál le van takarva az eredeti logo a képeken. -
L.Betti
csendes tag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
kirkri
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
" megfelelő szoftverrel simán jó lehetne..."
Nos a klónok szoftveres javítása,frissítése és bármilyen, nem túlzok bármilyen szoftveres módosítása veszélyes. Csak úgy lehet neki állni ha meg van a telefonon lévő romról a mentés. A legtöbb csak azzal rom-al működik amivel érkezik. A telefonokba szerelt hardver elemek tekintetében óriási a szórás ennek megfelelően a szoftvereikben is. Ebben az esetben még a mentésnek sem lehet nekiállni a többiről nem is beszélve. Ezt ebben a formában a jó isten sem tudja megcsinálni a gyári rom nélkül. Én küldeném vissza...
kiriki: s960t sajnos nincs ...

-
wwenigma
Jómunkásember
-
kirkri
addikt
Szerintem meg most jobb a helyzet, mint korábban.
Eszkalálni kell az Ali felé az ügyet, leírva, hogy klónt kaptál és ugyan hajlandó vagy visszaküldeni, de mivel tudatosan lettél átverve, így nem vállalod be a postaköltséget.
A pénzed nem az eladónál van, hanem az Aliexpress-nél, tehát ha felhívod a figyelmüket a csalásra, akkor nem fogják átutalni az eladónak.
Az viszont nem túl bíztató, hogy eddig mindenki 5, vagy 4 csillagra értékelte az eladót ezzel a telefonnal. Ugyanis felmerülhet a gyanú, hogy te vettél valahol egy klónt és ezt akarod most visszavetetni az eladóval, holott ő eredeti Lenovo készüléket adott el neked. De ez már csak egy eszmefuttatás, a lényeg, hogy eszkalálj mielőbb!Szerk: Írtam feljebb, hogy eddig mindenki csak jó értékelést adott. Viszont ha jól emlékszem, akkor abban az esetben, ha az Ali dönti el az ügyet, akkor már nem lehet értékelni az eladót. (Legalábbis mintha én így jártam volna, de nem vagyok benne 100%-ig biztos)
(#3792) géeles: Nem teljesen értek veled egyet. Nem kell tudnom vevőként, hogy miként néz ki egy eredeti Lenovo. Ha a hirdetés címében az szerepel, hogy Lenovo S960t, akkor az eladónak azt kell küldenie, nem klónt. A képre meg tehet akár rózsaszín bárányokat is dekorációnak, a kutyát sem érdekli.
-
géeles
aktív tag
Valószínüleg egy Lenovo szoftver van rajta amiatt nem megy.
Valami nagyon jártas segítő esetleg kiderítené mi van benne belül, és annak megfelelő szoftverrel simán jó lehetne...
Ettől még átvertek? bár a képen sem ecte lenovo van...
Figyelmesebbnek kell lenni, ez most a tanuló pénz. Van ilyen, a kedved azért ne vegye el.
Majd jobban figyelsz, belejössz.
Ide mindenképp köszönj be. -
L.Betti
csendes tag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
géeles
aktív tag
-
L.Betti
csendes tag
-
L.Betti
csendes tag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
L.Betti
csendes tag
-
L.Betti
csendes tag
-
predakon
őstag
-
horpista
újonc
Sziasztok
Nekem az Aliexpress kapcsolatban lenne egy kérdésem amiben segítséget kérnék mert nem értem. Rendeltem árút kifizettem , meg is jött az áru,visszaigazoltam hogy megkaptam , a csillagokat bejelöltem , hogy minden rendben.És mintha azt írná ki hogy , fizessek???
Arra kérnék valakit aki már tapasztalt ebben mert nekem ez az első megrendelésem,hogy ha leírná részletesen hogyan kell visszaigazolni,a megkapott és kifizetett árút,Köszönettel.horpista
-
kirkri
addikt
-
predakon
őstag
Sziasztok!
Olyan van, hogy a kedves kínaiak több embernek ugyan azt a tracking számot adják? Rendeltem egy ledsort amit elvileg átvett valaki múlt hét pénteken. Nem én voltam és nem is a kollégáim, nincs sehol a cucc....
TRACK ID: RI301274640CN
Ha valaki kapott ilyet (elvileg) a 3. kerületben akkor szóljon
http://www.aliexpress.com/snapshot/6444201415.html?orderId=65382561947110Köszi
-
kirkri
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
mm89
őstag
-
kirkri
addikt
Jó eséllyel nem.

De ha elég határozott és olyan eladóba fut bele aki meggyőzhető, akkor nem lehetetlen. Én eddig egy telefon LCD-t küldtem eddig vissza Kínába, ott fizette az eladó a visszaküldés költségét.Azzal azért tisztában kell lenni az Alis és eBay-es rendeléseknél, hogy ilyen esetekben ezt a költséget valószínűleg bukja a vevő sajnos.
-
mm89
őstag
-
kirkri
addikt
Sima ajánlott elsőbbségi nemzetközi levélként add fel, ez ha beleférsz a 250g-os határba, akkor 2300 forint. (ha csak az 500g-ba, akkor 3260 Ft).
Minden ajánlott levélnek van tracking száma, amit szépen tudsz követni a neten.Ha nagyon szeretnél rá értékbiztosítást, akkor 2310 forintba kerül a 30K-s csomagra.
-
L.Betti
csendes tag
Szia. Köszi a választ. Nem nyomtam rá a "Confirm goods received"-re. Még soha nem küldtem vissza semmit. Ha visszaküldöm akkor a vitát le kell zárni vagy addig marad amíg nem küld másikat? Ha sima postai csomagként feladom akkor utána mondhatja, hogy nem kapta meg? (Ha nyomon követést kérek a postán úgy nagyon drága a feladása)
-
djnyakesz
aktív tag
Szia,
Azt nyomd vissza, hogy "köszi ennyivel ne szúrd ki a szemem"
én a helyedben gyorsan visszaküldeném. Rányomtál már a "Confirm goods received" gombra? Mert akkor szívás ha igen... ha nem akkor még menthető az ügy.Kérj full refundot egy dispute keretében, és küldd vissza, hogy cserélje.
mcwizard:
Érhető persze amit mondasz, csak ő nem látja át a problémádat,és "hisz benne" hogy megkapod még
Szerintem most már várd ki mi lesz a vége, ha tényleg szarakodik akkor Ali ügyfélszoli,aztán viszlát neki! 
-
mcwizard
tag
Én elhiszem, hogy ő sem tud többet tenni mint várni, de legalább akkor válaszolna ha írok neki, mert abból látnám, hogy nem tesz rám egy nagyot magasról. De így, hogy egy 2 soros válaszra sem méltat annak ellenére, hogy egész nap online a rendszer szerint, nem úgy tűnik, hogy foglalkoztatja a probléma. Holott az ő érdeke is szerintem, hogy megkapjam amiért fizettem.
-
kirkri
addikt
-
L.Betti
csendes tag
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem. Rendeltem az Aliról egy lenovo telefont, olyan eladótól akinek 100% az értékelése. sajnos az érintőképernyője nem működik. Vitát nyitottam erre azt írja,hogy fizet Nekem 10$ kártérítést (95$ volt a tel.) Mit tudok ilyenkor tenni?
-
mcwizard
tag
Mi történik akkor amúgy, ha lejár a vita visszaszámlálás, de az eladó nem reagál addig semmit?
-
pirosvilamos
tag
-
djnyakesz
aktív tag
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Ha problémám van és az eladó nem reagál az üzenetekre és a nyitott vitára, akkor kihez kell fordulni segítségért?Következőbe futottam bele:
2014.11.02 Rendeltem egy ruhát 90 dollár értékben
2014.11.18 Azonosító alapján ekkor volt a státusza "célországba elküldve"
Azóta semmi változás
2015.01.05 Írtam az eladónak és nyitottam egy vitát hogy nem érkezett meg és mindjárt lejár az idő.
Ekkor még visszaírt, hogy szerinte a következő héten meg kell érkeznie és kibővítette még 30 nappal a vásárlási védelmi időt.
Azóta heti rendszerességgel írok neki, hogy még mindig nem érkezett meg, de nem válaszol, pedig szinte egész nap online.
Most még 15 és fél nap van az időből hátra, a vitánál pedig 3 naptól számol most vissza.Köszönöm a segítséget!
-
molvany
aktív tag
Na ez egy érdekes dolog hogy MO - ra gyorsabban megérkezik mint Németországba. Elég sokszor mérgelödöm ezen.
Két napja kaptam meg egy CN - es csomagot, amit még Dec. 24. - én rendeltem és fizettem. De sajnos nem egyedi eset, a CN - es csomagok átlagban nagyon lassú idöket futnak ide.
Hogy ennek a kis Kínai az oka ( is mert nem mindjárt küldi legtöbbesetben ) vagy a Német vámosok is ludassak benne. -
wwenigma
Jómunkásember
-
djnyakesz
aktív tag
Egyértelmű ... meg nekem ez kicsit hasonlít a Józsefvárosi piacra
Bár nem tudok alkudni annyit, de ha szart kapok akkor vissza tudok menni virtuálisan lecseszni a kis kínait
Csak itt van is értelme, ott meg elküldött a búsba 
Ide birka türelem kell, mert kis országunk nem Kína mellett van, és (bár lekopogom) eddig 15-20 napnál többet nem kellett várjak a csomagjaimra.
-
molvany
aktív tag
Nekem eddig kb. 120 euro volt a legnagyobb összeg, de nekem nem összeg függö pl. hogy az Ali hogy fog reagálni ha ......
Múlt hétfön is érkezett egy kb. 40 euros csomagom, és most is már Leipzigben van egy 50 euros, amit holnap kézbesítenek már.
Az Alis vásárlás lényege ( szerintem ) okosan odafigyelni, nem fejjel menni a falnak és ne az legyen a cél, hogy " én is betudom bizonyítani hogy tudok Kínából vásárolni "
Ezt már ismerjük itt a fórumon ( sok Kínai oldallal kapcsolatban ) hogy jönnek sokan sírni, mert .......
-
djnyakesz
aktív tag
-
géeles
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
djnyakesz
aktív tag
-
Slem
tag
-
djnyakesz
aktív tag
Az első esetben értelem szerűen vársz arra, hogy feladja az eladó a csomagot. ez után lesz TN-ed és amivel nyomon tudod követni. Ez után vált át "Confirm good received"-re a gomb.
A második esetben az eladó megkapta már a rendelésedet , amikor megjelenik a "Confirm goods received" felirat, akkor már úton van a csomag. Nincs tennivalód, miután fizettél, konkrétan nincs semmi dolgod, mert onnantól az eladó elkészíti a csomagot, és feladja.
A TN-re érdemes figyelni, ha belemész a rendelésedbe, akkor ott látsz egy tracking numbert, ami a nyomkövetési szám. A csomag elindítása után pár nappal élni fog, ha minden jól megy (és az eladó nem kamu TN-t adott), akkor azzal tudod figyelni merre jár a csomagod.
Slem
Szerintem tök jogos amit írsz, ha nem neked adnak igazat akkor az elég nagy bibi. Mindent csatoltál nekik? Képet a termékről, a csomagolásról, és minden egyébről? Mert ha igen, akkor minden alapod megvan arra, hogy jogosan követeld vissza a pénzed. Én számos esetben kaptam már visszatérítést. Teljeset, és részlegeset egyaránt. Az Ali inkább a vevő oldalát támogatja szerintem, mint az eladóét, tudják ők is hogy sok az átverés
-
horvath.dani
csendes tag
Sziasztok! Megvoltak az első vásárlások, 5 féle rendelés van folyamatban, ebből kettőnél azt írja: Orders awaiting shipment, a maradéknál pedig: Goods awaiting confirmation. A kérdésem az lenne, hogy a maradék 3-nál van valami dolgom vagy innentől csak annyi, hogy várom a cuccokat? Előre is köszönöm a választ!

-
SUPREME7
őstag
-
Slem
tag
A diszk helyett kulcstartó történet új fordulatot vett.
1) Kértem vitarendezést
2) Aliexpress 3 munkanapos határidővel igazolások bekérésre szólította fel az eladót.
3) Ha nem tudja megfelelően igazolni az eladó amit kértek tőle, akkor teljes visszatérítést ígértek 15 munkanapon belül.Jött-e már ki valaki egy ilyen vitából úgy, hogy visszatérítették neki az összeget?
-
Doze
aktív tag
Kicsit OFF, de igazad van, de van 1-2 dolog ami miatt nem éri meg az általad felvetett lehetőség. Ha normális tabletet akarok akkor az is vagy 40-50e (GPS+bluetooth is kell), beépítőkeret 16. Eddig olcsóbb, de nekem fix kell, nincs kedvem az autó szélvédőjére ragasztgatni, de akkor meg erősítő nincs, bukom a kormányvezérlést stb, a farigcsálást/szenvedést még nem is számoltam
Egyébként a vicc az, hogy nézegetve a 2 dines márkásabb cuccokat itthon, 160 az alap, (de még a 300+ezres is tft 800*480-as kijelzővel van), ahhoz még vegyek iso átalakítót+beépítőkeret, ennek ellenére a windows ce 5.0 meg 6.0 ott is alap
, csak rá van húzva egy UI, biztosan tartósabb darab egy Alpine, vagy Clarion de tudásra még hülyébbek. Ráadásul semmi appozás, vagy konfigurálás, berakod aztán annyi. Ezzel szemben ez plug&playDe visszatérve a kérdésre, érdemes ettől az eladótól rendelnem?
-
kirkri
addikt
-
SUPREME7
őstag
Bár semmi közöm hozzá de ...
- a hardver ami benne van kb 15K-t ér
- áfával együtt jelenlegi árfolyamon 125K-t fizetsz érte + beszerelés ha nem magad csinálodInkább vegyél egy jó tabletet fele ennyiért ips kijelzővel meg egy tartót (ebbe tft van, kis napfény és semmit nem látsz belőle, oldalról meg invertálódik .. )
Szerintem hamar megbánnád.
-
Doze
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a tárgyalt oldalról egy elég nagy értékű cuccot, és a véleményeteket szeretném kérni. Ebay-el már van tapasztalat, de van bennem egy félelem. Viszont a csábítás nagy.
Tehát róla lenne szó: [link]
Elég megbízhatónak tűnik az eladó, meg ugye másnak is adott már elég sok ilyen fejegységet, még ha vám+áfa ami 29,5% akkor is megéri, mert megállok 122e-ből. Magyarban 200 alatt el lehet felejteni, ráadásul nem is típusspecifikus.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
zed1983
őstag
-
megyerikrisz
csendes tag
Köszönöm szépen, ezt fogom tenni.
-
mm89
őstag
Simán lehet, hogy semmi összefüggés. Bár az is lehet, hogy igen. Én ahol csak lehet, sőt gyakorlatilag alin kívül csakis paypallal fizetek.
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
Nem ali de nah....
-
FreedomHUN
senior tag
Igen.
Ird be hogy nincs visszaküldés, full refundal indits, aztán valszeg felajánl valamennyit hogy visszaad. Azt me elfogadod,nitthon eladod, törölni is tudod a vitát bármikor.
De ahogy feljebb is irták mindenképp nyiss vitát hátha valami visszajön belőle. -
megyerikrisz
csendes tag
-
szuszinho
őstag
Akkor is nyiss vitát, aztán kiderül mennyit kaphatsz vissza.
-
megyerikrisz
csendes tag
Ebben az esetben visszautalják a vételárat én meg feladom a mezt? Mert az bukó (még ha nem is egy világmegváltó összeg), akkor már inkább elfogadom és eladom itthon, ennyit szvsz kapok érte, és jól lehúzom az értékelésben az eladót. Mondjuk ahogy az első válaszban néztem az angolját, nagy alkudozás nem lesz. :-D
-
wwenigma
Jómunkásember
Nyithatsz dispute-t erre ha valoban nem ezt rendelted (lasd snapshot terméklap) , 99%-ban visszaküldést fog kérni. Annyira nem nehéz a mez, olyan 2000ft körül szerintem elmegy kinaba (pontosan nem tudom)
-
megyerikrisz
csendes tag
Igen, több név és szám is, de csak az adott csapatból. Tehát abban a hirdetésben nem is szerepel más csapat neve. A kiválasztásnál bejelöltem, hogy melyik mez, milyen méretben, stb... A rendelésnél is ott szerepel a szín, a szám, a méret. Persze sejtem, hogy mi a gond. Megnéztem az eladót, sok külön hirdetése van, csapatonként külön adja fel. Valószínűleg egyszerűen összekeverte a csomagolásnál, mert a két mez színe nagyon hasonló.
-
mm89
őstag
A termék adatlapján van fénykép, amin helyesen szerepelnek a dolgok? Olyan is van amin úgy néz ki mint amit kaptál?
linkeld be a terméket, és hogy konkrétan milyen név és szám kéne rá -
megyerikrisz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Először rendeltem Aliról, méghozzá egy amerikai focis mezt. A rendeléstől számított 8. napon meghozta a postás, volt is örülés (pláne, hogy sokkal több időt írtak a China Postra). Aztán kiderült, hogy a mezen lévő szám stimmel, a csapat és a játékos viszont nem! :-) Ilyenkor mi a teendő? Én először írtam neki, hogy nem frankó, erre azt válaszolta, hogy a következő rendelésnél ad kedvezményt. Természetesen ez nem érdekel, mert nem kell a mez, amit küldött. Írtam neki, hogy küldje el a rendeset, vagy nagyon negatív értékelést fogok írni. Megérte ebbe belemenni vagy egyből disputot kellett volna nyitni? Illetve a visszaküldésnek nagyságrendileg mekkora költsége lenne?
-
FreedomHUN
senior tag
Na sikerült a szerencsétlennek. Ahogy a rendszeri is irta, neki kellett modositania, én meg elfogadtam. Halleluja

-
KamuMazsola
őstag
Nekem egyszer azért nem engedte mert tizedes vesszőt raktam tizedes pont helyett.
-
FreedomHUN
senior tag
Dispute még mindig nyitva 1 nap és lejár. eladó írta hogy módosítsam az összeget ahogy fentebb írtam de a rendszer nem engedi.
Status:
Awaiting the seller's dispute approval
Reminder:
You have already opened a dispute.Írtam neki hogy ő módosítsa én meg elfogadom de nem történt semmi.
Ha lejár a dispute idő indíthatok újat? -
dumalady1
csendes tag
-
djnyakesz
aktív tag
Hát, itt azért annyira nem nagy a különbség, de más ruhák esetében azért igencsak. Én pl ingeknél nem találok magamra az Alin jót,
mert nem vagyok egy bivaly, és S, de inkább XS slimfit inget hordok. Hát az nagyon nincs az Alin.Boxerben más a helyzet, ebben az esetben pl M-es méretet rendeltem, és az pont megfelelő. (egy mérettel kisebb kell mindig rendelni mint amit átlagosan hord az ember). De nekem van mérettáblám magamról, még a hajam centihosszát is lemértem múltkor amikor rendelgettem
Érdemes, mert ha van mérettáblázat, (és itt amit linkeltem ott van) akkor centire pontosan meg tudod nézni jó e vagy sem 
Lásd:
M: 26-33.8 inch / 66-86 cmEnnyi

-
dumalady1
csendes tag
-
horvath.dani
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor a pendriveokat és a hasonló kütyüket hanyagolom.

-
djnyakesz
aktív tag
Szerintem is hanyagolj minden ilyesmit , pendrive és memóriakártya tapasztalatokkal tele a fórum, kereső!
Alsóneműt vehetsz bátran, én pl hónapok óta rendelek ettől a tagtól.
Lehet hogy kamu boxer, meg csak rá van írva, de telibe tojom, mert iszonyat kényelmes mind
és ennyiért itthon a piacon sem veszek ennyire jó hamisítványt
Az asszonynak is bejön, a többi meg nem érdekes 
-
géeles
aktív tag
Valami mindig becsúszhat, de az esetek döntő többségében nem csúszik be semmi. Ennek szerintem van egy saját feeeliingje, nekem bejön.
Amikor valami becsúszik ne menjen el a kedved.
Pendrivet ne vegyél. Memóriakártyát esetleg, de nagy eladótól és ne rém olcsón.
-
dumalady1
csendes tag
-
WOT-H-A-C
veterán
- pendrive lutri
- hamis cucc lutri
- vám/áfa sokszor leírvaminden másra ott a kereső a jobb felsőben!!

-
horvath.dani
csendes tag
Sziasztok!
Pendrive-ot, telefontokot, alsógatyát rendelnék Aliról, mik a tapasztalatok, valami gikszer becsúszhat?
Pendrive-ok milyen minőségűek? Ha az alsógatya márkás, abból lehet bajom? Vám, áfa? Előre is köszönöm, ha valaki ezt összegezné!

-
gabx76
senior tag
-
dumalady1
csendes tag
-
djnyakesz
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
dumalady1
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Megérkezett a wedding gyürüm az Ali-ról. Tökéletes a méret és gyönyörü!
Köszönöm a segitséget mindenkinek! -
huliganboy
addikt
Szia!
10 ezer feletti rendeléssel rendelkező eladótól is vettem már fake dolgokat.... persze full refund és könyörgött a pozitív értékelésért....
A termékek alatt rengeteg értékelés mind pozitív értékelés.... sokan megveszik megjön a termék aztán adják a pozitív értékelést és akkor már nem tehet semmit a vevő!
-
wwenigma
Jómunkásember
Bekerik a szamlat ha megall a vamon es jo esellyel megall. Aztan cseszheted mi van rairva.
Ha hamis akkor még egy csekket is kapsz melle a cuccot meg megsemmisitik.55e kintrol, ha vamoljak +27%. Itthon aprorol 65 korul mennek. 220 ertekelese van az eladonak, ekkora ertekhez eleg keves de nem elkepzelhetetlen attol hogy valoban jo cuccot arul.
-
ad4m1337
aktív tag
Érdekes dolog ez az áfa+vám is, mert eddig a legnagyobb rendelésem egy 15k -es fülhallgató volt külföldről és az már ugye 22€ felett van, de természetesen a csomagra gift és 10$ érték volt ráírva, tehát nem értem igazán, hogy működik ez a gyakorlatba.
Ha rendelek egy 1,5 milliós Rolex órát és ráírja az eladó, hogy 10$ akkor megúszom? És ha hamis az óra, akkor a vámos fogja bevizsgálni vagy mi?

Egyébként ezt néztem ki: [link]
Ja és miért kell az itteni fórumozók véleménye, hogy megbízható (nem kötözködésből, csak érdekel), mivel a termékek adatlapján ott van, hogy hány ember rendelt, meg ahogy látom véleményt is írtak és értékeltek.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
djnyakesz
aktív tag
Kérdés mit értesz gikszer alatt... mert ez sok minden lehet az eladó szemszögéből. Ha a leírásnak megfelelő terméket küldi el neked, és az működik akkor örülsz
Ha esetleg 2-3 hónap múlva szoftveres/hardveres baja lesz (mert megtörténhet), akkor nem nagyon tudsz hova fordulni (mivel a Confirm good receive-d után az Ali is elküld téged jó fenébe), ha csak nem olyan a telcsi, amire világ gari van, és itthon megoldod a gondot...
Az általad említettre tudomásom szerint ilyesmi nincs.A vámot is csak akkor úszod meg, ha az értékhatár alatt van.
Rizikós, nem mondom hogy nincs olyan aki tényleg fair eladó, mert 1-2 haverom nekem is rendelt már Aliról telefont (jellemzően csak angol szoftver volt rajta meg kínai), de én csak úgy rendelnék ilyen emberkétől, ha van referenciám... pl most írta a kollega felettem, hogy rendeltek egy embertől aki megbízható...

Az általad említettre tudomásom szerint ilyesmi nincs.
A vámot is csak akkor úszod meg, ha az értékhatár alatt van. -
gabx76
senior tag
-
géeles
aktív tag
-
ad4m1337
aktív tag
-
Don't Panic
őstag
sziasztok első alis rendelésem gyorsan és hibátlanul teljesült kevesebb mint egy hónap alatt jött meg "bicikli villa"
a termék is jó főleg ennyiért
-
djnyakesz
aktív tag
Ahogy nézem alul az eladó elutasította a disputot (reject) és most ő csinált egy másikat, ahol kissebb összeget adott meg mint 5$. Ne fogadd el, törlés, és csináld meg újra 5$-ra! Szerintem hülyének néz!

pk2
Fogalmam sincs miről beszélsz
De ha adsz egy linket megmondom hogy mi az, vagyis megpróbálom
Nem vagyok led szakértő, de a leírásban minden infót megtalálsz a termékekről! Illetve a helyedben ha erre adom a fejemet, meglátogatnám ezt a fórumot, a srácok nagyon segítőkészek, mindenben tudnak neked megfelelő választ adni. Az hogy honnan veszed, már részlet kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800 - 3701
85257 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én a helyedben gyorsan visszaküldeném. Rányomtál már a "Confirm goods received" gombra? Mert akkor szívás ha igen... ha nem akkor még menthető az ügy.

V/