Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15046) sepsi0 válasza Grafiqs (#15040) üzenetére


sepsi0
őstag

Szia!

Én tőle (reller) vettem egy éve ledszallagot (piros, kék és fehér SMD5630 akkori legerősebb ledet) távirányító, túlméretezett táp, 6*1m led szalag (2db fehér+2db kék+2db piros) fényerőszabályzó színenként, .... ez volt kb 12eft. Kérésemre teljesen összeszerelte ingyen, profin. Én egy teherautó alu platólemezre ragasztottam (nagyon jó lett!!!). Nem vízálló tipus van kb 20cm-re a víztől és semmi gond, bár 1m*15cm-en nyitott az aki, tud párologni.
Tapasztalat:
-az elején kb két hónap után barna és szakálalga.... mindent kipróbáltam és csak a világítás erejének visszavétele segített (hátterezett aksi) nagyjából eltűnt az alga (van még egy kicsi a háttéren) viszont a növények megsínylették. Pedig van gyökértáp easy life profito, co2 rendszer...

-egy hónapja felvettem fullra a fényerőt. Növények napközben bubiznak a majdnem kihalt növények újraéledtek és nem jött eddig plusz alga. A zöldet a penge meg az ancik elintézik.

Szóval szerintem nagyon jó a ledszalag és az eladót is ajánlom, saját tapasztalat alapján. Én is kipróbálnám az új ALU sínes ledeket, de majd ha ez elromlik.
Ja az akvárium 300l 120*50*50cm és ez a ledmennyiség elég neki...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.