- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L_YKing #91031 üzenetére
Szerintem kb 5-ből 4-szer, vagy mondjuk 3-ból 2-szer (a lényeg, hogy az esetek többségében) az a csapat nyer, amelynél a mutatott játék is jobb, és ezt tükrözi az eredmény is.
És 5-ből 1-szer (vagy 3-ból 1-szer, mindegy) van az, hogy az eredmény nem azt mutatja, amilyen teljesítményt a két csapat mutatott. Ez pont egy olyan meccs volt.A mutatott játék minősége többet mond, mert azzal más meccs eredményeire jobban lehet következtetni, mint ha csak az aktuális eredményt nézzük, mert hogy gólra játsszák...
Ezért szoktam olyan sokszor eltalálni előre egy meccs kimenetelét. Mert nem a gólokat számolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest