Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9051) MasterMind válasza dudika10 (#9049) üzenetére


MasterMind
tag

Köszi a választ, megpróbálok akkor minden részletre kitérni!
Egy tetőtéri szobám van, az íróasztal a sarokban a fallal párhuzamosan, tőlem balra a tetőtéri ablakok. Ami kicsit megnehezíti a dolgot, hogy a ferde fal legalja, ahol összeér a függőleges fallal az átlagosnál lejjebb van, az íroasztal szintje alá esik úgy 15-20 cm-el, tehát nem tudom rátolni az asztalt teljesen, és nem is igazán tudok semmi magas dolgot tenni az asztal bal oldalára. A velem szemben levő fal pedig jobb oldalra csak addig ér ameddig az íróasztal. Adott esetben küldök róla képet, mert nehéz elképzelni. Persze, ha szükséges akkor mindenképp megvariálom, hogy jó legyen, ez nem állhat semmi útjába :)
Gyakorlatilag mindent csinálok, amit leírtál, de a zene a legfontosabb, a tiszta hangzás. Zenében sok mindent meghallgatok, de a trance, progresszív, dance fut főként, ezekből is a melódikus darabok - Armin van Buuren és barátai - nem hallgatok se dnb-t, se rock-ot. Fontos az erőteljes a basszus, de nem a legfontosabb, sokkal inkább a nagyon tiszta magasak és közepek, nem szeretem mikor a mély elnyomja a többit, úgy gondolom, úgy jó ha az egész egy harmonikus egységet képez.
Játszok elég sokat, FPS-t, kalandjátékokat, néha egy-két autós, de igazából bármit ami érdekelhet engem.
Filmeket szoktam nézni, de azért azt ritkábban, nem erre szeretném kihegyezni a dolgot, és valószínűleg nem is fog zavarni, ha nem itt teljesít a legjobban.
Használt dolgoktól alapvetően nem zárkózom el, ha valami jó vétel és valóban megéri, akkor rendben, de előnyben részesítem az újat, az ár ellenére is.
Körülbelül ennyi, ha bármi érdekel még, vagy szükséges egy kép, akkor szólj és köszönöm a segítséget. :)

(#9052) dudika10 válasza MasterMind (#9051) üzenetére


dudika10
veterán

kiss_gee: nézd át az Edifier kínálatát, 20-30k közt van talán 4 darab 2.1 náluk.
Ezért pénzt kéne kérnem a hazai forgalmazótól. ;]
-------------

Hú hát a tetőtéri szoba nem a legjobb. :(
Úgy kell elhelyezni leginkább, hogy a hangszórók a rövidebb falon legyenek és a hosszabb tér legyen mögötted, de ebbe beleszól a tetőtér, mert ha a hosszabb fal felé leejt a tető akkor ez nagyon nem működik. Nem tudom nálad melyik a hosszabb, rövidebb fal és melyik felé leejt a tető. Egy egyszerű paintes rajzot ha készítesz akkor jobban lehetne látni. :)
A levágott tető miatt viszont lehetnek érdekes dolgok. Van szőnyeged? Mert az valamennyit talán tud segíteni ilyen esetben.
Ideális elrendezés ha a hangfalak és Te egy szabályos háromszög sarkain ültök, minden oldal egyforma hosszú és a hangfalak feléd néznek. Ha megoldható ne legyenek rátolva a falra vagy legyenek első reflexnyílásúak (ha reflexesek) és az oldaluknál ne legyen fal.
Itt ajánlok neked 1-2 stúdió monitort, de tedd fel a kérdésed a hifis topikba is (írd bele, hogy milyen és mekkora szoba, egy alaprajz szerűséget is csatolhatsz mert így nehéz elképzelni valóban, hogy mindenre kell és hogy erősítőre + hangfalakra van kb 100k-d)
Ők ajánlanak neked hangfalat és erősítőt is (valószínűleg használtan). :K
Arra nem válaszoltál, hogy van-e valami normális hangkártyád? Mert ha nincs akkor azt is bele kell számolni.
Stúdió monitorokhoz mehet valami szimmetrikus csoda, egyébként egy sima sztereo kimenet kell, lehet külső, belső is. Ez is 10k-tól felfelé, ezzel számolni kell (ha kell).
Na akkor egy-két stúdiómonitor: KRK Rokit RP5 G2, Mackie MR5, MR8, Yamaha HS50M, ESI NEAR05, NEAR08. Aprón van (volt nemrég) egy KRK RP6 G2 90k környékén, az is egész jó vétel. Én szerintem a Mackie-t venném vagy talán ez utóbbit.
Ezek mellé egy Emu 0202 (vagy az újabb 0204) pl mint szimmetrikus forrás és egész jó kis rendszered van elég nyers és pontos hangzással. Valaki szereti nagyon ezt a hangzást, viszont sokan vannak akik szerint pont ezért nem jó rajtuk zenét hallgatni, mert nem olyan szerethetően színezettek picit. Pont ezért érdemes a másik topikban is érdeklődnöd.

Remélem segít valamennyit. :)

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9053) contaxg


contaxg
veterán

Egy friss cikk a Logout-ról: Audioengine A2 sztereó aktív hangfal

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#9054) kiss_gee válasza dudika10 (#9052) üzenetére


kiss_gee
csendes tag

dudika10: Köszönöm szépen a segítséget!! :R
végülis egy HCS2330-ra esett a választásom, ahogy olvasgattam utánna, nem fogom megbánni az biztos;) már meg is rendeltem, de csak jövőhétre leszmeg, addig majd vhogy kibírom :)

köszönöm mégegyszer és üdvözletem a fórumban mindenkinek!

Kiss_gee

(#9055) Tothgera30 válasza contaxg (#9053) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Olvastam tetszik, egy matt fényezésűre lehet beneveznék a laptophoz.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#9056) chatran


chatran
őstag

Van valakinek tapasztalata a Logitech S 220-al? Ennek is megvan az a negatív tulajdonsága mint az S200-nak, hogyha rádugok egy fejhallgatót a hangszóróra akkor a hangszóró hangerőszabályzójával nem tudom állítani a hangerőt?

(#9057) LeffeB13


LeffeB13
csendes tag

Halihó!

2.1-es hangrendszert keresek 40 ezer Ft környékéig. Leginkább zenehallgatáshoz és filmnézéshez kellene. Zenében szinte mindenevő vagyok, úgyhogy minden fajta zenével meg kell tudnia birkózni. A hangzása legyen szép, és tiszta. Jelenlegi hangfalamban túlságosan dominál a mély, ezért jó lenne már egy olyan hangfalat hallgatni, ahol optimális mértékben van csak jelen.
Fontos szempont a dizájn is (pl Logitech Z623 tetszik, ezzel kapcsolatban vmi vélemény?), mert az asztalomon eléggé szem előtt vannak, és jól eső érzéssel szeretném legeltetni a szemeimet rajtuk. :)
Szobám mérete 15,75 m2, és a sarokban az asztalomon, illetve alatta kapnának helyet.
Ja, és notebookról üzemelnének, úgyhogy lehet, hogy egy külső hangkártyára is szükség lesz, de ezt inkább rátok bízom.
Ha a hangkártya szükséges, akkor arra külön keretet tudok felszabadítani, de azért csak ésszel. :)

Üdv

(#9058) dudika10 válasza LeffeB13 (#9057) üzenetére


dudika10
veterán

Edifier kínálatában keresgess. 5 perc olvasás után rá fogsz jönni miért ott. ;)
[link]
Ez jóval olcsóbb mint a kereted a C3 meg már picit drágább, döntsd el. Ott van még olcsóbban a C2 is.

Hangkártya: ártani valószínűleg nem ártana.
Én megvárnám a helyedben, hogy miket mondanak az Asus Xonar U3-ról. Semmi felesleges dolog, egy sztereo kimenet és egy bemenet (ha akarod optikai a kimenet, ha nem akkor analóg).

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9059) LeffeB13 válasza dudika10 (#9058) üzenetére


LeffeB13
csendes tag

Úgy gondolom, hogy az Edifier HCS2330 lesz a befutó, úgyhogy meg is rendelem.
Jaj, nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit tud. :)

Akkor a hangkártyát kicsit pihentetem, aztán meglátjuk.

Nagyon köszönöm a segítséget.

(#9060) contaxg válasza Tothgera30 (#9055) üzenetére


contaxg
veterán

Küldtem privit!

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#9061) Tothgera30 válasza contaxg (#9060) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Köszi :R .

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#9062) tevike


tevike
senior tag

Én nagyjából 5éve vettem [link] -t,és a mai napig kiszolgál.Nagyon kis aranyos,nem kell tőle sokat várni,de azért oda teszi magát.Tisztán szól,és csak maximális hangerő felé torzít a mély.Nem tudom h most mennyibe kerülhet pontosan(pár ezres összeg),de ha 2.1ről van szó akkor Creativ minden esetben.Bár látom páran 20-30-40ezres kategóriába kerestek,én az olcsó és minőségi megoldásra akartam ezzel utalni:)

[ Szerkesztve ]

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#9063) kola99 válasza superecneB (#9043) üzenetére


kola99
tag

1 Philips

2 Gyönyörű

3 Olcsóbb , mint a Kínai Edifier HCS2330 / agyon hypeolt /

4 Nagyon jó. Szépen szól. A basszusa iszonyatosan erős tud lenni, természetesen állítható. Nagyon hangosan , amilyen hangerőt soha nem is használsz majd szépen és tisztán szól. Anyag is van benne. Ebben az árban és 2.1-ben a legjobb multimédia hangfal

http://ipon.hu/webshop/product/_philips_spa5300_10/138635

[ Szerkesztve ]

(#9064) Lack999 válasza kola99 (#9063) üzenetére


Lack999
tag

gyönyörű - nekem például nem tetszik

Sok jó cuccot is gyártanak ám kínában és nem agyonhypeolt, csak szimplán jól szól és jó minőségű az Edifier.

(#9065) speedevil89


speedevil89
csendes tag

Helo!

Sal 20 active hangfalról olvasott már vki tesztet ? Esetleg személyes vélemény is érdekelne akinek van tapasztalata hifi témában. Akik eddig írtak róla véleményt azok többségben pozitív visszajelzések voltak.
Jelenleg egy Genius SP-HF 3000A-m van amit otthon hallgatok egy Audigy 2-vel, illetve koliban egy Logitech Z-2300-ast lecserélt szatelitekkel régi Marantz hd 250 hangfalra X-fi HD USB-vel. Most abban a helyzetben vagyok, hogy jelenleg egyik hangrendszerem hangja sem tetszik igazán. A Geniusnak keveslem a mély hangját illetve egyes műfajokhoz pont elég, de van amihez kevés, és van amikor csúnyán betorzít kicsit nagyobb hangerőnél, illetve a magas hangok néha nekem sziszegősek, egyébként tetszik a hangja, csak amikor hangosabban hallgatom 1/3 és fél hangerő között, akkor szinte minden számnál korrigálni kell a mély hangokat, ritkább esetben a magasakat, hogy ne torzítson a rendszer. A z-2300-ast sokan ismeritek ahogy olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, azzal a legnagyobb gondom, hogy már több passzív hangfalat próbáltam hozzá a gyári szatelitek helyére, de a végeredmény egyszer sem győzőtt meg, a mostani felállásban is csak hosszadalmas hangszínszabályzó állítgatás után szól viszonylag elviselhetően hangmisőséget illetően.
Zenékben trance, house, jazz, blues, illetve akusztikus zenét hallgatok. Szeretnék legalább olyan tiszta hangokat mint a 3000a esetén, de kevesebb és pontosabb mélyet mint a z-2300 esetén, árban 30e fölé egyenlőre nem szeretnék menni, és inkább a 2.0 érdekelne. Sokat olvasgattam itt az Edifier R1600T-ről de mivel abban is csak 13cm mélyközép van, ezért nem biztos hogy elégedett lennék a mély hangjaival, kiindulva a 3000a-ból illetve szobatársam 2000x, és az 1250x hangjából ez a méretkategória felejtős.
Én ebben a Sal 20 active-ban látok lehetőséget, esetleg még egy kis tuning is beleférne a költségvetésbe, csak sajnos még nem tudtam sehol sem meghallgatni, csak 2 youtube videón hallottam őket szólni, de azokból én semmilyen következtetést sem vonok le. Várom a tapasztalatokat, véleményeket.

[ Szerkesztve ]

(#9066) dudika10 válasza speedevil89 (#9065) üzenetére


dudika10
veterán

Olvasd el ezt erről az agyonhypeolt Kínai szarról.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9067) zéé82


zéé82
csendes tag

Sziasztok!

az utóbbi hozzászolásokban viszonylag sokan irtátok hogy Edifier 2.1-et rendeltetek. érdeklődnék hogy megjötte már és milyen.
Logi z623-al megy a harc.

köszi üdv.

(#9068) BigBug


BigBug
csendes tag

Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni.

Nekem egy Genius 1800A-m van. Nem nagyon értek a hangszórókhoz.
Ezelőtt egy Creative 6060-as volt. Igaz az 5.1-es, de sokkal szebbnek tűnt a hangja.
Ez hiába fadobozos, egyszerűen valami nem jó, vagy valami hiányzik. Még egyszer mondom nem értek hozzá, de mintha kevés és tompa lenne a mély, és túl sok a magas.

Van valakinek véleménye még a 1800A-ról?

Én most egy Phlips 5300-on gondolkodom. Ha eladom a Geniust nem sokat kell majd ráfizetni.
Szerintetek jó csere lenne?

Paraméterek: Szoba 20 nm, alaplapi hangkártya, számítógép sarokban de párhuzamosan a fallal, szőnyeg nincs, parketta van, belmagasság normál, kb 2.75-3 m. számítógépnél ülve, vagy 2-3 méterről, ágyban fekve szoktuk használni.
Játszani nem nagyon szoktam, évente kb 2-szer, rengeteg filmet nézünk, zenét is hallgatunk, minden félét (dnb-t is), rockot leszámítva.

Nem szeretnék sokat rákölteni ha sikerül eladni a Genius-t, ezt csak második lehetőségnek használjuk, ha már lefekvés előtt akarunk filmezni, a nappaliban van egy JBL hangfalszett, Harman-Kardon erősítővel, LG BD lejátszóval, inkább azon nézünk mindent.

Segítséget, ötleteket előre is köszönöm!

Bigbug

(#9069) korner83


korner83
tag

Sziasztok!

12nm-es szobamba szeretnek jo minőségben zenét hallgatni. A lejátszás a PCm-rol menne 320as MP3 ill flacban. Engem csak a sima sztereo érdekel. Milyen hangkártya es aktív hangfal kombinációt tudtok ajánlani? Összesen 40e Ft a keret rá. Főként alternatív rockot és ambientet szoktam hallgatni. A brutális mélyeket nem igénylem. Előre is köszi!

(#9070) korner83


korner83
tag

Up!

(#9071) zéé82


zéé82
csendes tag

Mostanában kihalt a topic :)
na mind1 megrendeltem az edifiert, majd meglátjuk jó döntés volt-e.

(#9072) PuMbA válasza korner83 (#9069) üzenetére


PuMbA
titán

Xonar DS + opa2604ap + Swans D1080MKII (ugyanez használtan)

[ Szerkesztve ]

(#9073) PuMbA válasza BigBug (#9068) üzenetére


PuMbA
titán

1800A-nál jobb az 1255A. Valahol meg kellene hallgatnod, de ha nagyon fontos a mély basszus és más nem nagyon számít akkor arra megfelel a Philips.

[ Szerkesztve ]

(#9074) BigBug válasza PuMbA (#9073) üzenetére


BigBug
csendes tag

Köszi, megpróbálom meghallgatni valahol, aztán eldöntöm.

(#9075) Inqontrol


Inqontrol
csendes tag

Üdv. Mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem szeretnék egy 2,1-es hangrendszert film nézésre mit tudnátok ajánlani? DVD lejátszóra kössem vagy TV-re?
válaszokat előre is köszönöm!

(#9076) dudika10 válasza Inqontrol (#9075) üzenetére


dudika10
veterán

Milyen árkategóriában gondolkodsz?

Első körben olvasgass picit utána az edifiereknek, hátha szimpatikusak.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9077) korner83


korner83
tag

Sziasztok!

Na meghallgattam a 1255A-et és hát elég nagy csalódás volt!Nálam 5-ből 2.5 pont.

Tudom hogy olcsó meg minden, de sokan írták hogy csak jóval drágábban vannak nála lényegesen jobb aktív hangfalak. Nekem azért ennél minimum 1 szinttel jobban szóljon. Szóval nem kell h tökéletesen szóljon minden téren, de 5-ből 4-et minimum hozza. Nem baj ha nincs nagy hangereje, meg brutális mélye, de könyörgöm szóljon azért szép részletesen felül, középen és valamennyire alul is.

Kipróbáltam az 1800A-t is, de ott meg még a közép is mosott volt (viszont a magasak részletesek voltak) és a mély még jobban puffogott mint az 1255A, olyan doboz hangja volt a mélyeknek.

Ha egyszer nem tetszik a hangja, akkor nem fogom megvenni, inkább emelem a keretet 80.000,- -ra. Hangkártyástul együtt mit ajánlotok 80.000-ig?

Köszi!

(#9078) korner83 válasza korner83 (#9077) üzenetére


korner83
tag

Ja és még annyit hozzáfűznék, hogy olyan cuccokat ajánljatok légyszi amiket még lehet újonnan kapni Budapesten. Köszi!

(#9079) korner83


korner83
tag

Na azt hiszem megvan a tökéletes választás:
Audioengine A5

Csak tudnám hol lehet egy ilyet meghallgatni, illetve ehhez elég lesz-e egy Asus Xonar DS kártya...

(#9080) qfm


qfm
senior tag

Sziasztok,

igazából lehet nem a megfelelő topicba írok, de gondolkozok vagy egy új hangfal, vagy egy új 5.1/7.1-es fülhallgató beszerzésén, így részben ide is kapcsolódik. Érdekelnének 5.1-es hangfalak is, de ebben az árkategóriában azt hiszem, nem kapnék belőle normálisat. Így marad a 2.0/2.1.

Akkor konkrétan:

- A keret 15eFT, a nagyon felső határ 20eFT. e felett nem tudok erre áldozni.
- A hangkártya alaplapi, elvileg nem a rosszabbak közül, legalábbis külföldi tesztben ezt írták (dfi t3eh8) a specifikációból ennyi derül ki:

Bernstein audio module
- Realtek ALC889 8-channel High Definition Audio CODEC
- Center/subwoofer, rear R/L and side R/L jacks
- Line-in, line-out (front R/L) and mic-in jacks
- 2 coaxial RCA S/PDIF-in/out jacks
- 1 optical S/PDIF connector
- 1 CD-in connector
- 1 front audio connector
108dB Signal-to-Noise ratio (SNR) playback (DAC) quality and 104dB SNR recording (ADC) quality

- Főleg filmre, és zenére használnám, (előbbi miatt gondolkodok a fejhallgatón alternatíva ként), a játékok alatt nálam a hang minősége másodlagos. [ha még ezen belül is kell sorrend, akkor inkább film, mert zenére van fülhallgató ha muszáj]
- Minimum másfél, maximum 4 méterre lenne tőlem a hangfal használat közben, a szoba elég kicsi melyben lenne. A hangfalakat kb. 1 méterre tudnám elhelyezni egymástól.
- Zenei stílus: Rock főleg, de metál, és punk is szerepel a felhozatalban.
- Minőségre zenében az egykori sennheiser CX500-asom minőségét tartom mércének, azzal maximálisan elégedett voltam, de mint írtam, ez most nem csak zenére lenne.

Próbáltam mindent leírni ami számíthat ajánlásnál, kíváncsi vagyok hogy ezek alapján mi ajánlható. :R

[ Szerkesztve ]

(#9081) Inqontrol válasza dudika10 (#9076) üzenetére


Inqontrol
csendes tag

Max. olyan 35ezret szánnék rá.

(#9082) contaxg válasza korner83 (#9079) üzenetére


contaxg
veterán

Próbáljuk ki! :)

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#9083) korner83 válasza contaxg (#9082) üzenetére


korner83
tag

Ezt hogy érted? Neked van ilyen, vagy nálatok? Mert ha igen akkor megyek és jól meghallgatom! :)

(#9084) contaxg válasza korner83 (#9083) üzenetére


contaxg
veterán

Én az egyik viszonteladója vagyok. Nálam most A2 van de szerintem megoldható az A5 meghallgatása is.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#9085) pedrosh


pedrosh
csendes tag

Sziasztok!
Ennek az Edifier HCS2330 cuccnak van távirányítója, csak mert van amelyik képen rajta van és van amelyiken nincs... :F és szeretném tudni mert nekem olyan kéne aminek van távirányítója.
Ha esetleg van más ajánlatotok akkor azokra is kíváncsi lennék :) 2.0-ás vagy 2.1-es hangfal kellene max. 25.000HUF értékig.
Előre is köszia válaszokat!

Üdv: pedrosh

(#9086) tora2427 válasza pedrosh (#9085) üzenetére


tora2427
csendes tag

Edifier HCS2330-nak van távirányítója :K

Szerintem 25ért nem kapsz jobbat 2.1-ben.

(#9087) Ibituba


Ibituba
aktív tag

helo. [link] [link] ezekről vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#9088) pedrosh válasza tora2427 (#9086) üzenetére


pedrosh
csendes tag

Azt lehagytam, hogy vezeték nélküli távirányítóra gondolok én. :D

Üdv: pedrosh

(#9089) tora2427 válasza pedrosh (#9088) üzenetére


tora2427
csendes tag

vezeték nélküli van hozzá......
olyan mint ezen a képen
-ki/bekapcsoló gomb van rajta
-hangerőszabályozó
-treble és bass szabályozó
és hang bemenet választó :)

(#9090) Járókeret


Járókeret
senior tag

ma megjött a Genius 1255A 2.0-ám... hát fiúk-lányok behalok tőle. 10 ezerért nagyon jó minőséget kapunk.

tiszták a mélyek és a magasak is. nem olvad egybe, még akkor se ha maxra tekerem a bass-ot. film,zene egyaránt nagyon élvezetes vele.

zenén belül rap-hip-hop és metállal teszteltem. tökéletes. nagyon ajánlom mindenkinek. :)

(#9091) ReflX25


ReflX25
csendes tag

Hello!
Egy 10-15 négyzetméteres szobába keresek 2.1-es hangfalat, alaplapi hangkártyáról fog menni, túl nagy elvárásaim nincsenek, csak szeretnék valamivel jobb hangzást, mint amilyen az 1500ft-os szereo hangfalaimnak van. Inkább a mély hangk legyenek jók, mint a magasak. 10 ezer forintom van rá körülbelül, eddig a Logitech Z313-at néztem ki magamnak.
Szerintetek ez megfelelő nekem, vagy van esetleg valami más ötlet?

(#9092) csokad


csokad
senior tag

Sziasztok! 2.1-es hangfalat szeretnék venni átlagos felhasználó szinten, max 17k környékén. Ezek közül lenne legjobb válogatni de ha van jobb ötlet azt megfogadom!
Szóval ezekről szeretnék véleményt, hogy melyiket érné meg vagy miért, vagy ha egyiket sem akkor mit lenne érdemes nézni ilyen árban.
- Hangszóró Genius 2.0 SP- HF2.0 1255A Hi-Fi: 8990,-
- Hangszóró Genius 2.1 SW- HF2.1 1200 Hi-Fi: 6990,-
- Hangszóró Logitech 2.0 S-120: 2500,-
- Hangszóró Logitech 2.1 S-220: 5500,-
- Hangszóró Logitech 2.1 Z-323: 9990,-
- Hangszóró Logitech 2.1 Z523 White: 17.990,-
- Hangszóró Krator 2.0 Neso-02 20020: 17.500,-
esetleg még szóba jöhet 2.0 vagy 5.1-es ha megéri 5.1 ilyen áron
- Hangszóró Logitech 5.1 X-530: 16.500,-
- Hangszóró Logitech 5.1 X-540: 22.500,-
- Hangszóró Genius 5.1 SW- HF5.1 3005 Hi-Fi Black: 11.500,-
- Hangszóró Genius 5.1 SW- HF5.1 4000 Hi-Fi Wood: 16.990,-
- Hangszóró Genius 5.1 SW- HF5.1 5050 Hi-Fi Wood: 20.990,-
Előre is köszönöm a válaszokat.

(#9093) dudika10 válasza csokad (#9092) üzenetére


dudika10
veterán

Az első találatodra keress rá itt a topikban: Genius 1255A, bár ez is 2.0. ;)

Ha 5.1-re van szükséged akkor a Genius 5050-re keress rá az 5.1-es topikban.
Ha mindenképpen 2.1-et akarsz akkor pedig a z323-ról vagy a z523-ról érdemes olvasgatni picit.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9094) csokad válasza dudika10 (#9093) üzenetére


csokad
senior tag

Köszi az ötleteket, a Geniusnál hátráltató az sajnos, hogy nem illik a szobámhoz, és ugye csak 2.0, utánanéztem a 323-nak az nem tetszik annyira, nem írják valami hű de jónak, úgyhogy azthiszem az 523-lesz. Az 5050-es genius pedig picit drága nekem. köszi mindent.

(#9095) Mappa


Mappa
addikt

sziasztok

Olyan megoldás kéne hangfal ügyben 2.0 / 2.1 voltaképp mind1

-amit egy tv tuneres monitorra tudok rákötni
-másik (illetve nem tudom ilyen létezik) távvezérlővel felszerelt sztereó hangfal amivel tudom szabályozni a hangerőt... tehát nem vezetékes mint a Logitech Z313

nem kötelező megadni

(#9096) dudika10 válasza Mappa (#9095) üzenetére


dudika10
veterán

Mennyit szánnál rá?
Milyen csatlakozók vannak a monitor hátán?

[link]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9097) Mappa válasza dudika10 (#9096) üzenetére


Mappa
addikt

csatlakozók :K

közben a távirányítós megoldás kilőve :N

mégis maradna 2.0 hely hiány miatt ahogy nézem - és olyan 10-15k-ig

szerk.: tv-nek menne tehát nem számítógépre lenne kötve, ezért gondoltam külön hangfalakra

[ Szerkesztve ]

nem kötelező megadni

(#9098) dudika10 válasza Mappa (#9097) üzenetére


dudika10
veterán

Fejhallgató csatlakozóba bármit bedughatsz jack kábellel.
Ha távirányító sem kell akkor pláne egyszerű.
Genius 1255A-ra keress rá.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#9099) Mappa válasza dudika10 (#9098) üzenetére


Mappa
addikt

köszi szépen a segítséget :) ...utána nézek van-e feketében

nem kötelező megadni

(#9100) csokad válasza csokad (#9094) üzenetére


csokad
senior tag

Találtam még párat, ezekről esetleg vélemény?
GENIUS SW-J 2.1 500
GENIUS SW-N 2.1 200
GENIUS SW-2.1 355
PHILIPS SPA5300/10

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.