Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12201) Danken88


Danken88
csendes tag

Sziasztok!

4, max 5kért laptophoz kéne vennem 2.0-t. Tudom, hogy nem valami nagy összeg, mégse akarok szart venni, ezért kérném a segítségeteket. Elsősorban zenehallgatásra és filmezésre lenne használva. A lényeg hogy ennyiért szépen szóljon, hosszú távra legyen, méretre pedig ne legyen túl nagy.

Köszi előre is :R

(#12202) Tibe válasza tornadóó (#12166) üzenetére


Tibe
aktív tag

Szia!

Ha sal vásárláson gondolkodsz, akkor ne a sal.hu-ról vedd mert ott rohadt drága. Vaterán van 21-ért is, vadi új garos!

(#12203) redbull86 válasza Danken88 (#12201) üzenetére


redbull86
aktív tag

5K ért nézegess a használtak között,... vagy esetleg ha adol rá egy keveset,..

R600

ilyen van 6500körül már,..

Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2

(#12204) dni


dni
őstag

Sziasztok!

Olyan lehetoleg 2.0-as aktiv hangfalat keresnek, ami taviranyithato, es vagy optikai bemenettel rendelkezik. A TV-mre, media lejatszomra szeretnem kotni, proba jelleggel jelenleg egy Creative T20-as latja el ezt a feladatot, de kenyelmetlen a hasznalata.

Valaszaitokat, otlateiteket elore is koszonom.

(#12205) Scure


Scure
csendes tag

2 napja én is egy Edifier HCS2330 boldog tulajdonosa lehetek. :) Köszi a fórum tagjainak és a tesztelőknek az ajánlatot, leírásokat, valóban nagyon szépen szól. Összehasonlítási alapom nem nagyon van. Itthon van egy 25 éves Audioton sztereó hangfal egy hasonlóan öreg erősítő (ezeknek a pontos nevét már nem tudom sajnos) rádióra kötve. Haveroknál Z2300-t és 5.1-es X-530-t hallottam még többször. Ezektől sokkal jobb. Egy Asus Xonar D1-es hangkártyát is vettem, AC97-es van az alaplapon ezzel inkább meg sem néztem. :DDD
A mélynyomó nagyon jól el lett találva, féltem hogy túl erős lesz és elnyomja a többi hangot, de nem így lett. Az összkép nagyon szép, még azt a számot is megszerettette velem amit eddig nem kedveltem. :DDD Nem tudom mennyire lehet még jobb bejáratással, de az én fülemnek már most is minden nagyon jó.
Dual RCA-Jack kábelt érdemes lecserélni? Tudtok valami jó üzletet? Nem vagyok valami vájtfül, de ha már hangkártyát is vettem szeretnék belőle kihozni mindent.

[ Szerkesztve ]

(#12206) ludla


ludla
őstag

Sziasztok! Elég sok leírást olvastam tőletek hangfalakról és úgy döntöttem hogy az Edifier R600 lesz, de lenne egy kérdésem, usb-n megy a hang is hangfalra? Linux alatt is működik ez a dolog?

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#12207) redbull86 válasza ludla (#12206) üzenetére


redbull86
aktív tag

USB-n megy a hang is igen,. szerintem linux alatt is menne!

Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2

(#12208) szponzor válasza ludla (#12206) üzenetére


szponzor
senior tag

Én is most rendeltem meg az edigital-tól az R600-at a barátnőmnek. Jobb is, hogy USB-s, az talán nehezebben törik :)

(#12209) Isual


Isual
veterán

Sziasztok!

Korábban már jártam itt, s most úgy néz ki, hogy a közeljövőben aktuálissá válhat a dolog. Tehát jelenleg egy Creative Inspire P380 rendszerem van, hangkártya nélkül.
Na most tavaly év végén gép vásárlás volt, most perifériákat frissítettem és monitort, s igazából nagy affinitásom nem volt ehhez - illetve ehhez totálisan dilettáns is vagyok :D - , de mégis jó lenne a hangrendszert is lecserélni + hangkártya, ha már minden más egyéb terén próbáltam elég igényes lenni.
A keret 40-50k, amiből egy jó minőségű 2.1-es szettet szeretnék venni és egy PCI-e-es hangkártyát. Korábbi tapasztalatok és első hsz alapján az Edifier HCS2330 2.1-re és egy Xonar DX-re gondoltam. Viszont tényleg én hülyevagyok ehhez, nemtudom hogy ez megfelelő felállás-e, kell-e hangkártya, hallom majd a különbséget vagy nem a jelenlegi felállásomhoz képest, illetve egy ilyen rendszer szakszerű használata milyen mértékű szakmai tájékozottságot igényel - mivel nekem mind a hangkártyák, mind ez az Edifier hangrendszer perpill kicsit magas. :U
Szóval mit tanácsoltok? :B

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12210) harry válasza Isual (#12209) üzenetére


harry
veterán

Jó lesz :) Pár tipp van még az első hsz-ben, bár talán 2.1-ből lehet nincs is több. Itt meg is jegyzem, hogy ha a zene az elsődleges (ami nem valamilyen mély-orientált), akkor esetleg jobb lehet valamilyen sztereó szett, tippek szintén topic elején.
Hangkártya: ehhez még ennyire sem értek, többször láttam már ezt a nevet szerepelni én is. Ha van rá keret, és hosszabb távra beruházol (márpedig egy hangkártya is igen lassan évül el), akkor érdemes lehet. Vagy akkor úgy mondom, hogy 30-40k-s hangcuccot alaplapira kötni azéééért hát... nem illik.
Használatával kapcs. gondolom semmi extra, mélyet földre, front veled szembe, nézzenek feléd. Eleinte nem szabad nagyon csapatni, csak finoman, míg bejáratod a cuccot.

Többet/szakmaibban nem nagyon tudok, esetleg még rákereshetsz a topicban véleményekre, talán logout cikk is van mindkettőről.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12211) Isual válasza harry (#12210) üzenetére


Isual
veterán

Nincsen semmi elsődleges használat, teljesen általános felhasználásra lesz - játék, film, youtube, zene - kb ennyi, aminek érdekel a hangja. Annyira nem is ragaszkodtam én ehhez a dologhoz, csak mégis legyen akkor teljes a kép.
Tesztet láttam az Edifier-ről, elolvasom majd - meg azzal megtudok én barátkozni inkább a hangkártyákhoz vagyok totál süket /kis képzavarral élve/, azt nemtudom mi merre hány méter. PCI-e-esből ez az első Xonar ahogy láttam, azt meg azért akarok mert a VGA alatt egy PCI és egy PCI-e maradt, de a PCI az kicsit közel van a VGA ventijeihez ezért inkább legyen PCI-e-es. :U De azt sem tudom, hogy hova mit kell dugni, meg úgy amblokk mit csinál ez a sima alaplapihoz képest, aminek majd én örülni fogok vmikor :D

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12212) harry válasza Isual (#12211) üzenetére


harry
veterán

Megoldás az is, hogy megveszed a hangfalat, hallgatod, s ha beéred ennyivel, akkor nem veszel hangkártyát. Csak akkor meg azon jár majd az eszed, milyen lenne a hangkártyával, hát igen. Bár ha esetleg tudsz kölcsön kérni hasonló kaliberűt, akkor kipróbálhatod.

Bekötés: ezen mit nem tudsz? :D Hangkártya be pci(-e) slotba, abba a hangfalból megy egy sima jackdugó, meg a szatelitek-mély között valami kábel még gondolom, cikkben biztos le van írva - vagy mi érdekelne?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12213) Isual válasza harry (#12212) üzenetére


Isual
veterán

Bekötést értem nem azzal van a gond - egyébként mindegyik csak egy sima Jack dugóval van ellátva? - hanem a hangkártyán hova kell bekötni/ez épp egy Xonar DX/? :D

Más: elolvastam a tesztet, illetve topicban is nézelődtem és végül két szettre szűkült a kép. Az Edifier nagyon tetszik, azonban ráleltem az S330D-re is. Na most ez inkább 50k-hoz közelít és láttam #1 hsz-ben, hogy mást ajánlotok, de nekem ezek a nagy behemótok nem jönnek be az az igazság. Ez viszont nagyon. Ugyanakkor olvasva a HCS2330 teszt végét azt találtam, hogy "Az Edifier S330D egy kicsit jobb nála, a szatelitek erősebbek és van benne optikai bemenet". Na most ettől függetlenül miben és mennyivel jobb ez a HCS2330-nál, mi az az optikai bemenet és mire való :D és megéri-e a plusz pénzt? Bevallom sokkal jobban tetszenek a szatellitei, maga a kinézete, illetve a HCS-nél nekem annyira nem jön be a "Control Panel" (és a távirányító), a lényeg hogy az S330D jobban tetszik - laikusként. :U

Tehát a kérdésem, hogy HCS2330 vs S330D és miért? A felhasználást tudjátok, hangkártyáért meg elmegyek a hangkártyás topicba :) /term. az is lesz véve bármelyik szett lesz a kiválasztott/

Előre is köszönöm a segítséget :)

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12214) Shing válasza Isual (#12213) üzenetére


Shing
őstag

S330D papíron jobb pár dologban. A szatellitek erősebbek, 18 wattosak. 2x több mint a HCS2330-nak. Nem tudom mennyire fontos neked a nagyon magas hangerő, de HCS2330-t 20-as beállításon szoktam használni a 60-ból. Úgyhogy van ebben is kakaó. Erről most bővebben nem tudok írni, azt tudna aki mindkettőt hallotta.
S330D-ben van optikai bemenet. Tehát a hangkártya vétel kimaradhat, mivel az S330D-ben lévő DAC fog működni. De megint ott vagyunk, hogy az ebben lévő DAC nem biztos, hogy jó minőségű, lehet hogy egy Asus Xonar D1 sokkal jobb lenne. De akkor már sok pénznél járunk. Ezt megint megkellene hallgatni.

[ Szerkesztve ]

(#12215) Isual válasza Shing (#12214) üzenetére


Isual
veterán

Tehát S330D-hez nem kell hangkártya? Vagy ha van hangkártya, akkor is a DAC fog majd működni? Ezt nem értem.
Az S330D-hez is vennék én am hangkártyát ---> PCI-E csatolófelületűt - Xonar DX az ilyen. A DX és D1 között van szignifikáns különbség a csatolófelületen kívül, melyik a jobb? (nekem PC-E-es kellene egyébként)

A nagyon magas hangerő nem fontos, a kinézet viszont - laikusként sajnos - fontos és mint írtam az S330D számomra megnyerőbb.
Végülis mit-milyen kombót tanácsolsz / tanácsoltok? :U

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12216) valerio válasza Isual (#12209) üzenetére


valerio
csendes tag

Most már, bejáratás után is felelősséggel ajánlom árkategóriájában az Alesis M1Active 520 USB-t, amivel meg lehet spórolni a hangkártya mizériát is;) főleg, mivel van analóg bemenete is:))) http://www.argep.hu/product_1136739.html 62 ezerért még a mai világban is jó vétel!
Amit tudok róla, hogy van egy rafkós zajkapu beleépítve, tehát az üresjáratban azért "digitális" a csendessége, mert trükkösen lenémít :O De nem szól bele a zenébe, bármilyen halk is legyen, jól van összelőve. A füles kimenete is ultrajó! Továbbra is csak a meztelen hangszórók látványa az, ami egyedül nem tetszik, mert féltem őket! :N

(#12217) Isual válasza Shing (#12214) üzenetére


Isual
veterán

leesett a tantusz - rosszul értelmeztem

Szóval S330D-ben van DAC, így oda hát nem lenne okos dolog plusz pénzért hangkártyát venni, hanem akkor már elégedjen meg az ember azzal a DAC-cal - ami aztán vagy jó vagy pedig egy D1-DX jobban teljesítene pl a HCS2330-cal.
HCS2330-hoz meg ugye - mivel abban nincsen DAC, igaz? - ajánlott egy hangkártya - esetemben a Xonar DX jönne szóba a PCI-E csati miatt - amin így biztosan jó színvonalon fog megszólalni majd a rendszer.
Jól látom? Tehát vagy S330D vagy HCS2330 + Xonar?
S így melyiket tanácsolnátok? / S330D-nél egyedül a kinézete ami nálam számít egy kicsit, de abszolút meggyőzhető vagyok, ha jobban járok a HCS + Xonar kombóval/

(#12216) valerio: kicsit sok :U valamelyik Edifier lesz, az már biztos - tetszenek :B

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12218) harry válasza Isual (#12213) üzenetére


harry
veterán

2.1 rendszeren van 1 jackdugó, frontba bekötöd, és szól :)

Fal: na most a Edifier S330D árgép szerint 31k, míg a HCS2330 pedig 33k. Nem értek hozzá, de ha az előbbi jobb, meg ezek szerint olcsóbb is, akkor inkább az. Az ilyen DAC meg egyéb kérdést szintén passzolom, de ha csak a fenti két infó alapján kéne dönteni, akkor is a 330D...

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12219) Isual válasza harry (#12218) üzenetére


Isual
veterán

PC Gear a mérvadó, 48k az S330D, kétlem, hogy 30k-ért akárki betudná szerezni... azért nem raknak rá 18k-s árrést egy másik céghez képest egy ilyen értékű termék esetében /főleg, hogy a HCS2330 az 33k, ami nagyjából reális ár/.
De mindegy is, mert HCS2330 + Xonar DX v S330D /beépített DAC-cal/ ugyan ott vagyok, hogy 50k csak az első verziónál a Xonar minősége köztudott, míg a DAC - ahogy korábban írták - nem biztos, hogy hozza azt a színvonalat.
Mivel sajnos nem tudom meghallgatni őket ezért valszeg biztosra megyek és a HCS + Xonar DX kombót választom... :U

Valakinek ellenvetés? :D

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12220) harry válasza Isual (#12219) üzenetére


harry
veterán

Én is így tennék, bár azért egy telefont megérne annak a pár boltnak, hogy ezt mégis hogy tervezték ennyiért beszerezni.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12221) ludla válasza szponzor (#12208) üzenetére


ludla
őstag

Akkor neked is működik Linux OS alatt az USB-s hangfal?

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#12222) GaborGh


GaborGh
őstag

Sorry egy láma kérdés, ezek az USB-s hangfalak mobilról is működhetnek?

(#12223) Isual válasza harry (#12220) üzenetére


Isual
veterán

rájukcsörgök majd, jaja :K

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12224) szponzor válasza ludla (#12221) üzenetére


szponzor
senior tag

Nem tudom, még nem jött meg, de biztos vagyok benne, hogy működni fog. Nekem Arch-om van, asszonynak Linux Mint-je, gondba lennék, ha nem menne.

(#12225) ludla válasza szponzor (#12224) üzenetére


ludla
őstag

Akkor majd várom a tapasztalatod :R
6190Ft elég szinpatikus ez az Edifier R600

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#12226) szponzor válasza ludla (#12225) üzenetére


szponzor
senior tag

Innen jön majd. Elvileg következő héten ér ide, mert pakoltam a kosárba olyat, amire 9 napot is kell várni. Beírom majd a véleményemet, ha megjön.

(#12227) Shing válasza Isual (#12217) üzenetére


Shing
őstag

Igen, jól látod a helyzetet. Amúgy nem tudom, hogy lehet ekkora árkülönbség 2 bolt között... Mindenesetre nem tudod/tudjuk meghallgatni őket, így nehéz tanácsolgatni. Kérdezd meg ebben az Edifier fan clubban: http://forum.lowyat.net/topic/1862905/+1500 :D

(#12228) Isual válasza Shing (#12227) üzenetére


Isual
veterán

Nincs akkora különbség, nem 30k az S330D, a 48k a "reális"... azért azt sztem egyik gyártó sem csinálja, hogy egy erősebb, profibb, jobb terméket olcsóbban ad egy kevésbé kifinomult társánál, azért a józan ész is ezt diktálja...

Biztosra megyek: HCS2330 + Xonar DX lesz belőle. Sztem a mostani rendszeremhez (Creative P380) képest biztosan oktávokkal profibb lesz ez :)

Köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12229) harry válasza Isual (#12228) üzenetére


harry
veterán

Ahogy vesszük, pl. volt egy időszak, hogy a sapphire igen olcsón adta az 5830 kártyáit, mert kiszórt valami készletet. Szóval alapvetően nyilván nem logikus/általános lépés, de attól még lehet valós.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12230) Isual válasza harry (#12229) üzenetére


Isual
veterán

na megígérem, hogy a héten rácsörgök arra a kettő-három fehér hollóra, aztán majd jelentek ;)

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12231) harry válasza Isual (#12230) üzenetére


harry
veterán

De izgi ;]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12232) Isual válasza harry (#12231) üzenetére


Isual
veterán

a 3-ból egynek nincs kapcsolata - pixmania, másiknak a megadott szám nem él, a harmadiknál meg nem reagálnak... jódolog ez... :U

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#12233) runner 125


runner 125
nagyúr

Sziasztok!

Édesanyámék notebook-jához kellene nekünk valamilyen hangfalszett úgy 10k környékén.

Láttam az első hsz.-át, s meglepődtem, h alsóbb szegmensben a Logitech cuccait nem látom. Ennyire kikoptak, vagy egyszerűen a többiek jobbat csináltak?

Én jó pár éve vettem az X-230-amat, annó sokáig a kategória csúcsát képviselte, és most is szépen teszi a dolgát.

Noh most; őszintén, nem tudom, h 2.1-es szettet keressek nekik, vagy pl. az első hsz.-ban ajánlott GENIUS SP-HF 1255A/L]-t válasszam?

Egyéb tippet, ötletet is elfogadok, úgy bruttó 15k-ig.

Köszönöm.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#12234) runner 125 válasza runner 125 (#12233) üzenetére


runner 125
nagyúr

..nem tudom mit csináltam a végén, de a 3 link ugyanaz, sry.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#12235) PuMbA válasza runner 125 (#12233) üzenetére


PuMbA
titán

Geniust :)

(#12236) harry válasza runner 125 (#12233) üzenetére


harry
veterán

Ezt vedd jelnek ;] Jó az a genius a 1255a.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12237) runner 125


runner 125
nagyúr

Ok, köszi a választ, akkor az lesz.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#12238) Teaway válasza harry (#12236) üzenetére


Teaway
veterán

+1 :K

Nincs itthon csokid??

(#12239) Tothgera30 válasza runner 125 (#12237) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Jó döntés :R !

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#12240) Fuji82


Fuji82
tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.
Panasonic TX-P42G30E plazma televízióm van és szeretnék hozzá házi mozi rendszert venni de max. 50-60 ezer forintért 18 négyzetméteres szobába, dvd film és tv műsorokhoz. Ha azt mondjátok jól szól a 2.1 akkor felőlem lehet az is, persze jobb lenne az 5.1. Nem igazán vagyok otthon a témában ezért kérem a segítségeteket. Nem tudom, hogy milyen kábel kell? HDMI vagy optikai. Hallottam, hogy akkor lenne a legjobb ha két irányú lenne az adatforgalom. A hangfalon(vagy erősítő) is lenne két HDMI csatlakozási lehetőség. Bemenet és kimenet is.

Szóval ha van kis időtök lécci ajánljatok típust.

Nagyon szépen köszönöm előre is!

Gábor

(#12241) ludla válasza szponzor (#12226) üzenetére


ludla
őstag

Szia! Milyen a tapasztalatod Edifier R600 al Linux alatt? Működik rendesen? :)

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#12242) szponzor válasza ludla (#12241) üzenetére


szponzor
senior tag

Az a tapasztalatom, hogy az edigital nem sieti el a küldését :)
Elvileg pénteken jön meg, akkor leírom majd.

(#12243) viktorider


viktorider
csendes tag

sziasztok !
nos, egy eléggé egyértelmű döntés előtt állok, beruháznék egy 2.1 es hangrendszerre.
hetek óta néztem a kínálatot, mégse jutottam egyértelmű döntés elé.
bár lehetséges hogy volt már itt válasz a kérdésemre, nem volt erőm végigolvasni a sok nethuszár fórumharcát itt, ezért elnézés ha már egy megválaszolt kérdést teszek fel újra.

Szóval.
az árat 20 ezer forint körülre lőttem be (ha drágább de annyival jobb nem baj)
kezdetben meghallgattam a logitech z 313 és 323 asokat, de összehasonlitva a drágábbakkal nevetségesen szóltak, igy döntöttem a "drágábbik" árkategória mellett.
szóval amiket kinéztem eddig : logitech- ből a z523 -as van ebben az árkategban (z2300 -as és társai már nem kaphatoak .. :( ) , talán jól is szól viszont a fénylő boritása valami borzasztó. amit néztem , és állitolag jó, az a klipsch home cinema
és a számomra eddig ismeretlen Edifier HCS2330 (bár ennek még a jelengei pontos áráról sincs fogalmam ,nemhogy a hangzásáról )
mivel az utolsó kettőt nemtudom hogy honann tudnám beszerezni (ebay - játszik ) majdhogynem a logitech van még normális választásként.
tudnátok mondani valamilyen lehetséges opciót , esetleg nemcsak a termék nevével, hanem hogy honnan tudnám beszerezni a cuccot.( klipsch- ből ebayen összvissz ~ 60 darab volt mindegyik amerikából fizetős postával .... )

(#12244) harry válasza viktorider (#12243) üzenetére


harry
veterán

Legalább a topic címét elolvasnád.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#12245) g@bo


g@bo
nagyúr

üdv

creative t10 es mennyire ajánlott? / 11000 huf a hardverkernél /
tudom van jobb, meg edifier, de erre lennék kíváncsi. :R

(#12246) viktorider válasza harry (#12244) üzenetére


viktorider
csendes tag

elolvastam a kommentem irása előtt, gondoltam van valakinek friss(ebb) információja.
de ha már ilyen segítkőkész vagy, edifier hcs2330 -t hol lehet beszerezni ? ( 30 ezer alatt. )

(#12247) runner 125 válasza viktorider (#12246) üzenetére


runner 125
nagyúr

..nagyon már sehol. Talán még itt van, de keresgélj a Google-ban.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#12248) viktorider válasza runner 125 (#12247) üzenetére


viktorider
csendes tag

igen .. ezt az egyet nekem is kidobta.
csak eddig itt mindenhol huszonezreket olvastam .. ahhozképest ez már kicsit több..
ha ez nincs, mégis mi az ami közel áll ehhez ?

(ami vicces ,h ebay sincs sehol a HCS2330 )

(#12249) runner 125 válasza viktorider (#12248) üzenetére


runner 125
nagyúr

Akkor gyanítom kifutott a típus, ilyen egyszerű az oka. Itt max beragadt, raktáron maradt darabokat árulhatnak.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#12250) harry válasza viktorider (#12248) üzenetére


harry
veterán

Amennyire tudom, sok helyen eddig sem lehetett kapni itthon, egy jó ideje pedig minden hangfal (meg gondolom más) ára is felment... A sztereó Edifier-ek olcsóbbak, én azért megfontolnám (illetve magamnak zenére főleg inkább amellett döntenék, de az egy másik dolog).
A logitechekről itt még jót nem hallottam, én tőlük nem vennék hangfalat.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.