Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
redbull86
aktív tag
http://www.edigital.hu/Hangfal/EDIFIER_R600_2.0_USB_hangfal-p266303.html
Erről valakinek van valami tapasztalata ?
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
redbull86
aktív tag
Kétségem azért van hogy talán nagyon kevés lesz az a 1,2W,.. bár ez nem genius,..
-
törölt tag
Üdv.
2.0-ás hangfalat szeretnék venni. Geniusban gondolkodok, az alábbi két hangfal tetszik.
SP-HF 1800A és SP-HF 2020. A 2020 kb. 8000Ft-al drágább, jobb is annyival? Csak 10W-al több a teljesítménye, ahogy olvastam nem lehet rajta a basszust állítani, míg az 1800-ason lehet. Az 1800-as 3utas, a 2020 2utas. A távirányító az túlságosan nem érdekel.Esetleg akinek vannak tapasztalatai a két hangfallal kapcsolatban, kérem írjon.
-
redbull86
aktív tag
-
nexus6
aktív tag
sp1255a sokan ajánlották már, esetleg nem tudtok helyet ahol meg lehet hallgatni? ajándéknak lenne, először én is logitechben gondolkodtam (nekem x230 van, az elég), aztán meghallgattam a z313-at és a z323-at, hát nem tetszett. azt tudom, hogy ma voltam: itt nincs normális hangfal hülegyerekárkádbolt
esetleg 2.1-ben 10-15 között? néztem hogy van pár edi is, azok nem ajánlottak?Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
redbull86
aktív tag
válasz Plexicushio #11369 üzenetére
UPPP! )
-
redbull86
aktív tag
Jó nyilván a szatelitektől nem kell várni annyira nagyot,. tartományban biztosan nem tud olyat nyújtani mint egy 2 utas.
De PL kismillió videó van róla,. ezek szerint sokan meg veszik,. főleg fiatalok akinek hangerő kell egyelőre meg csipogjon és dübögjon!Idővel ők is fognak váltani komolyabb rendszerre akkor már egész más szempontok alapján fognak választani!
-
harry
veterán
válasz redbull86 #11374 üzenetére
Most azért lesz jó, mert sokan veszik (vagy sokan tesznek fel róla videót)? A másik "érv"nek sem látom értelmét, vegyen most valami gagyibbat, hogy aztán tudja értékelni a jobbat? Mi a fenéért ne vegyen egyből egy rendes szettet?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz Plexicushio #11376 üzenetére
"ilyen árkategóriában nem sok különbség lesz egymás között."
Szerinted ugyanannyiért nem lehet rosszat vagy jobbat kapni 10k körül? Hogyne lenne már különbség... Sok vagy sem, szerintem akkor is számít, akkor meg már inkább a jobbat ajánljuk.[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
"akkor meg már inkább a jobbat ajánljuk."
ami egyenlőre csak a te véleményed. De nem ismerem ezt a Philipset (azért volt ott a kérdőjel a végén) -de Te sem- sem pedig azt amit helyette ajánlani akarsz szóval innentől már felesleges is a vita.
Kivéve persze, ha a "szerintem" szintű feltételezésekbe bocsátkozunk. -
audi100td
nagyúr
válasz Plexicushio #11378 üzenetére
mondjuk meg lehetett volna kérdezni az illetőt, hogy egyáltalán mire szeretné használni, pl. zenére eleve nem ajánlanék 2.1-et
-
harry
veterán
Ja, végül is csak két ilyen genius szettem van...
Ha meg nem ismered a philipset, miért ajánlod? Ha nem ajánlod, minek leírni? Én is nézegethetnék árlistát, ahonnan kiemelek hangfalakat adott árban, csak épp ennek semmi értelme.
A genius szettet egyrészt tapasztalatból tudom, hogy jó, másrészt olvass vissza, akik itt kicsit is benne vannak a témában, ezt ajánlják ilyen áron.
De persze irkálj nyugodtan értelmetlen dolgokat, végül is miért ne...Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
adise
őstag
ModeCom MC-2111 vagy genius 1255a?
melyiket vegyem sztetek? progressziv, trance hasonlo mély orientált zenékhez -
Plexicushio
senior tag
Első mondatodra: az hogy jön ide? erre? "[...]sem pedig azt amit helyette ajánlani akarsz[...]"
Akkor a szövegértés nem a legnagyobb erősséged. Másik, hogy inkább azt írtad volna, hogy "ilyen Philipsem még nem volt", Geniusom nekem is volt, a húszezres "kategória" teteje, ilyen alapon én is benyomhatnám azt érvnek/ellenérvnek. Modellt nem írtál, erre is akartam célozni. Vagy mind?"másrészt olvass vissza, akik itt kicsit is benne vannak a témában, ezt ajánlják ilyen áron."
Visszaolvastam, ezt találtam:
[link]Valamint mit is kérdezett a kedves felhasználó #11368-as hozzászólásban? Súgok: 2.1 kellene neki. Probléma?
Ja még mindig az, hogy adott alsó ársávban a más márkák egy-egy modelljénél a Genius csak is jobb lehet.
Nézd csak, ezt is találtam:
Tehát végül a kérdésem, hogy te honnan is tudod eldönteni, hogy A Geniusnak van "jobb" 2.1-ese (amit meg sem neveztél, hogy melyik) mint esetleg az a Philips? Utóbbit nem ismered -én sem-, csak hogy én nem is állítok biztosra dolgokat úgy mint te.
-
redbull86
aktív tag
szerintem is, ha valaki nem halgatta még a rendszert akkor ne legyenek előítéletei.
-
harry
veterán
válasz Plexicushio #11382 üzenetére
Esetleg próbálkozz te is a szövegértéssel, mondjuk az első kapcsolódó hozzászólástól fogva: [link] Segítek: "sp1255a sokan ajánlották már" Erre írtál egy 2.1-et, és később én erre mondtam, hogy akkor már inkább maradnék a geniusnál. Így már remélem kitalálod, melyik típusról van szó. És meglepő módon igen, ilyen szettjeim vannak, és ezekkel kapcsolatban vannak tapasztalataim.
Ki mondta, hogy 2.1 kell neki? Megkérdezte, hogy van-e, nyilván van, de az említett genius jobb (ezt az a két poszt, amit linkeltél, remekül alátámasztja).
Legközelebb légy szíves akkor vitázz, ha tudod miről van szó.
-
Plexicushio
senior tag
Erre írtál egy 2.1-et
Nem az egész hozzászóászólására válaszoltam, nem hiába ragadtam ki azt a részt ami a 2.1-re vonatkozott (nézd vissza) és nem reagáltam a többire. Talán nem véletlenül, hm?
Tehát én a 2.1-es kérdése kapcsán tettem egy javaslatot.Megkérdezte, hogy van-e, nyilván van, de az említett genius jobb (ezt az a két poszt, amit linkeltél, remekül alátámasztja).
Ne trollkodj. Az az említettt két poszt azt támasztja alá, hogy mindkettő modell SZAR, de a 2.0-ás már más tészta. Szépen is néznénk ki a világban, ha minden olyan általánosítással működne mint te gondolataid.
-
Plexicushio
senior tag
válasz Plexicushio #11385 üzenetére
Az utolsó két bekezdést kittörölhetjük ,mert azt tényleg benéztem, azért megkövetlek!
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Plexicushio #11382 üzenetére
A geniust mint márkát én semmire nem tartom, és sose ajánlanám nagyon jó ok nélkül.
De azt, hogy a 2.0-s PC-s vackok piacán nagyon jól szerepel már egy ideje ez vitathatatlan tény. Természetesen továbbra is ott van a szemét a jó termékei mellett, amiket nem hiszem, hogy akárki is ajánlott itt.
Az 1255A-ról van szó általában konkrétan, és nem a Geniusról mint márkáról, ugyan úgy, ahogy a logitech-et sem húzza le senki (értelmes ember), csak egyes hangfalait (sajnos az összes elmarad azonos árkategóriában a vetélytársakkal szemben).
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
harry
veterán
válasz Plexicushio #11385 üzenetére
Szerintem te trollkodsz Tudod mi az említett genius? A 1255a. Ilyen van nekem. Ezt kérdezte először. Ez ajánlott. Ez van PuMbA linkjén a hozzászólásban. Én csak erről a hangfalról beszéltem ezidáig végig. A két linkedben is az van, hogy ez ajánlott, a többi nem.
"azt támasztja alá, hogy mindkettő modell SZAR, de a 2.0-ás már más tészta. "
Igen, de ez egy teljesen más kérdező, hogy jön ide az az említett két modell? Ki beszélt most ezekről a 2.1-egyről? (#9577) postról linkelsz, amikor a #11368-ban van az aktuális kérdező! Te mégis mit kombinálsz?Mondom, én végig a sztereó 2.0 genius 1255a mellett érveltem.
"Tehát én a 2.1-es kérdése kapcsán tettem egy javaslatot."
Erre mondtam, akkor maradnék a geniusnál - a 1255a 2.0 geniusnál, érted? Most ezt komolyan le kell írni minden egyes alkalommal?Akkor most talán abba is hagyhatjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
Egy ideje már pontosan ezért nem figyelem ezt a topicot, mert túlságosan heterogén társaság jár ide. Vannak nagy általánosságban a laikusok, akik nem értenek, hozzá, és vagy olyat kérdeznek, ami ezerszer már megválaszolásra került, vagy költői kérdéseket tesznek fel, amikre minden - számukra kedvezőtlen - választ elutasítanak. Illetve vannak a szakik (elvétve), akik nagy ritkán beírnak valami ténylegesen érdemleges dolgot, aminek a bizonyosságát azonban hiába magyarázzák, mert úgyse érti a másik csapat.
Körülbelül ennyiben össze lehetne foglalni a topicot:
10k-alatt:
-gyűjts még egy kis pénzt
-keresgélj a használt cuccok között10k és 20k között:
-Genius 1255A
-Creative T2020-30k
-itt jönnek szóba egyáltalán a 2.1-ek
-Edifier HCS-2330 (2.1)
-Edifier r1600t
-Edifier r1900t30-50k:
-Swans D1080MKII
-Behringer MS40 (ha fontos a beépített DAC)50k felett:
-go HIFI topic
Minden általam felsorolt hangfalról bőséges (több száz) leírás van, csak ebben a topicban. (Használd a keresőt) Ezen kívül, youtube-on meg is lehet csodálni őket. Továbbá angolul tudóknak: head-fi, illetve google a barátod.
Ezen kívül:
Milyen hangkártyát/DAC-ot vegyek a hangfal alá?
-
redbull86
aktív tag
Ezek után zárhatjuk a topic ot!
-
harry
veterán
válasz R.U.Z.S.I #11393 üzenetére
Ahogy olvasgattam korábban, ezekről sajnos elég kevés embernek van tapasztalata, pedig amúgy érdekelne többeket is. Így viszont én nem tenném be, csak azért, mert legyen nagyobb választék, amíg nincs ez több oldalról megerősítve.
-
vavver
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a hangfalat néztem ki magamnak: Swans D1080MKII, valaki esetleg tud rá alternatívát mondani ebben az árkategóriában?
-
zed juron
aktív tag
-
harry
veterán
A felmerülő két kérdésre már meg is volt a válasz [link]
-
Zodicus
senior tag
Sziasztok!
Erről van valakinek véleménye esetleg tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest