- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
"Akkor is baromi jól néznek ki"
Max. jól néz ki. Az, ami baromira jól néz ki, az a Dali Euphonia MS4

-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Nem, mert megbontottam a tv hátulját és rákötöttem a külső hangszóró kábelt az eredeti hangszóró vezetékére. Így a tv saját, belső erősítőjét használja és a távvezérlés is az eredeti maradt. Qva kényelmes

-
Teaway
veterán
Panára én régi Tesla kétutas hangdobozokat raktam (passzív, 15W, 4 ohm).
-
Teaway
veterán
Külső hangszórót nem tud meghajtani (illetve tudna, de nincs hozzá hangszóró csati), viszont van ilyen rajta:
DIGITAL AUDIO OUT: Digitális audiokimenet házimozirendszerekhez és
egyéb digitális audiorendszerekhez.
(ja, de ezzel is az a baj, hogy a hangerőszabályzó nem hat rá)Sajátomon persze megoldottam. (hátlap le, hangszórókról kábel le, megtold, két külső hangszóróhoz kivezet)
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Nézzük a belsejét: Yamaha YDA138-as chip van benne. Nézzük a chip adatlapját (részlet):
[...] Speaker Impedance (Stereo) Min: 7.5 Ω [...]
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
"én is azok közé tartozom, akik az 1255A-t a kinézete miatt nem nagyon favorizálják"
Sokat vannak ezzel így, és most jobban meg is néztem (bő egy év után) a "kinézetet", de semmi olyant nem látok rajta, ami visszataszító lenne. Bár az is igaz, hogy hallgatni szoktam, nem pedig nézegetni

"Vagy minden USB-n megy?"
Mindent onnan kap, a tápot is és a jelet is.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Vazze...amikor azt írtad, hogy ezek a boltok messze vannak, aszittem hogy legalább 40 km-re van a legközelebbi...

(a sajátomat is a város közepéből cipeltem ki gyalog és tömegközlekedéssel a peremkerületbe)"és mivel 2.0 ezért eléggé félek hogy nem lenne elég a basszus"
Lásd a kalandomat a #11511-es hsz-ban.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Akkor ez mi? "This system does not accept Dolby Digital (AC-3) formatted signals." <--- részlet az S330D lerásából.
-
Teaway
veterán
De te nem DTS-t akarsz belenyomni, hanem 2.0 / 2.1-et...
-
Teaway
veterán
"Mely kimeneteit lehet a TV-nek e célra használni? Csak a fejhallgató, és a digitális optikait?"
Szerintem a digitális optikait nem.
Részlet a használatiból:
"További beállítás: (csak digitális csatornák esetén) >SPDIF-kimenet > Audioformátum: digitális tv-adás vétele esetén kiválaszthatja a Digitális Audiokimenet (SPDIF) formátumot"A médialejátszót egy szóval sem említi, de ki tudja...ki kéne próbálni.
-
Teaway
veterán
Van már jó hangszóróm, minek nézzem őket, ha mást is lehet

-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Az lehet a gond, hogy nincs hangszigetelt házimozi-termed a lakásban

-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
A döntés esik, a választás születik.

-
Teaway
veterán
Én is ezt használom. Hiába, ami jó, az jó

-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Aki a 1255A-n gondolkodik: gép előtt ülős, kellemes film/zene/zörejhallgatós történethez kiváló. Teremhangosításhoz, lakodalmas sátortuctuchoz inkább vmi más.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
"Esetleg 2.1-es cumó is érdekel, csak nemtom, hogy ha zenét hallgatok vele mp3 lejátszóról, akkor is szól a mélynyomó is??"
Persze hogy szól, sima kétcsatornás jel kell neki.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Mindenképp a padlón a helye.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Na de itt nem csak a gyártás kínai, hanem magát a céget is ott alapították.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Nem normális. Nagyon kicsi, halk, tompa pattanást kéne hallanod.
-
Teaway
veterán
Ha az eredetileg tervezett (5-6k) pénzösszeget meg tudnád duplázni, akkor szerintem is 1255A. Látatlanba (hallatlanba
is. Nekem is úgy lett, hogy élőben sosem láttam és sosem hallottam előtte; kérdeztem, ajánlották, megvettem
Gép előtt ülve, háztáji használatra tökéletes. Azoknak is ajánlom, akik megunták a tejfölöspohár-hangú zizegőket. -
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Szerinted ezt lehet kapni is újonnan??
-
Teaway
veterán
Ha van vonalkimenet, akkor oda aktív kell és a hangfalon állítod a hangerőt.
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"