Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38518) sz.j válasza madle (#38516) üzenetére


sz.j
nagyúr

Lehet, hogy nagyon furcsának fog tűnni, de én is egy ingyenes AVG AV-t és a win7 saját tűfalát használom az egyik gépén (a másikon a promós AVG IS-t), pedig annak ellenére, hogy nyugdíjas vagyok megengedhetném magamnak, hogy fizetős változatok legyenek a gépeinken, és évek óta semmi gondom velük (kipp-kopp ;) )

Évekkel ezelőtt az EES valamelyik elődjét (talán az 5-t vagy 6-ost, már nem tudom) megvéve használtam és ennek ellenére jó pár nemkívánatos fertőzést "bekaptunk".
(Annak érdekében, hogy biztosan ne maradjon semmi rosszindulatú dolog a gépen sajnos mindent törölni kellett a vinyóról ....)
Gondoltam minek a fizetős védelem, próbáljuk ki az ingyenes AV-ket is .., és több lehetőség közül az Avast és az AVG maradt. Ezek közül az ingyenes AVG kb 2-2,5 éve szinte folyamatosan fent van az egyik gépen, míg a másikon a promós AVG IS, egy harmadikon meg az free Avast AV.
A fentieken túl kicsit "moderáltam" a netezési szokásainkat is valamint jól megnézzük, hogy milyen e-mailt vagy annak mellékletét nyitjuk meg.
Pénzforgalmat nem bonyolítok, nem utalok, ezért azt nem tudom, hogy ilyen téren mennyire megbízhatóak.

Egyelőre én elégedett vagyok ezekkel az ingyenes védelmekkel, de természetesen semmire sem szeretnélek rábeszélni, döntsd el, hogy neked mi a jó.

üdv

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.