Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39901) zazenke válasza Hunmugli (#39900) üzenetére


zazenke
őstag

malwarebytes vagy emsisoft emergency kit. ezeknek van free keresoik is. ezek voltak már?

(#39902) westlake válasza zazenke (#39901) üzenetére


westlake
félisten

És ott van még a McAfee Stinger is.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#39903) #23920384


#23920384
törölt tag

L:http://chart.av-comparatives.org/chart1.php][AV Comparatives 2016 Februar ][/L Jól látom a pandát nem tesztelték?

[ Szerkesztve ]

(#39904) #23920384


#23920384
törölt tag

AV Comparatives 2016 Február kicsit elszúrtam a linket :D

[ Szerkesztve ]

(#39905) lck válasza #23920384 (#39904) üzenetére


lck
senior tag

Eltűnt róla a Panda. Lehet már nem tejelnek a jó "eredményért".

(#39906) daimonion válasza lck (#39905) üzenetére


daimonion
senior tag

Valószínű kevés volt a pénz amit felajánlottak :P
Egyébként meg az lenne most már a tesztekben az érdekes, hogy vajon melyik termék milyen hatékonysággal védekezik a crypto variánsok ellen ? Ugyanis itt egy cikk

Nincs remény: a TeslaCrypt titkosítása feltörhetetlen!

Ha nem mentettünk időben, fizetnünk kell a zsarolónak.
A TeslaCrypt zsarolóprogram legújabb változatából kiküszöbölték azt a hibát, ami korábban lehetővé tette, hogy az áldozatok a váltságdíj megfizetése nélkül visszanyerjék fájljaikat.

A Cisco Talos kutatócsoportja megállapította, hogy a TeslaCrypt 3.0.1-ban továbbfejlesztették a titkosító algoritmust, és immár reménytelen a visszaállítás. A Cisco kutatói blogjukon az internet pestisének nevezik a zsarolóprogramokat, amelyek ellen szinte reménytelen védekezni, mert a fejlesztők folyamatosan módosítják és tökéletesítik a verziókat.
A zsarolóvírus titkosítja a gépen található fájlokat, majd kiírja, hogy az áldozat fizetség ellenében hogyan juthat hozzá a feloldó kulcshoz. Bár ez a kártevőtípus már egy évtizede megjelent, csak az utóbbi időben terjedt el. A vírusellenes programok sem igazán védenek tőle, mert a kiberbűnözők a kód apró módosításaival kijátsszák a biztonsági ellenőrzéseket.

Az egyetlen védekezés a fájlokról készített biztonsági másolat, de csakis olyan meghajtóra, ami mentés után leválasztható, különben a zsarolóprogram ezt is titkosítja!

[ Szerkesztve ]

(#39907) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Köszönöm, le fogom tesztelni az előbb említett szoftvereket :R

Zsarolóprogramok: nem lehet olyan egyszerűen védekezni ellenük, hogy a vírusírtó monitorozza a lemeztevékenységet, és ha az gyanúsan magas/titkosítás történik, akkor közbelép és a folytatáshoz a felhasználó közbeavatkozását kéri? Pl. rendszergazdai jelszó. Javítsatok ki, ha tévednék, de szerintem ez ilyen egyszerű :D Persze más már biztos gondolt ilyesmire, de valahogy mindig találkozni ijesztő cikkekkel :( szóval lehet, hogy nem.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#39908) Mikulásbá válasza Hunmugli (#39907) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Rendszergazdaként tevékenykedik,bármit megcsinálhat.

(#39909) Tamás008


Tamás008
tag

Valami kis erőforrás igényű ingyenes vírusirtó kellene ami elegendő védelmet ad az átlagos szintű felhasználónak és van benne állandó védelem és nem kell benne e-mail címet meg google fiókot megadni. Szóval a lehető legegyszerűbb. Próbáltam az MSE-t, egyszerűnek egyszerű, de nem tetszett és szerintem a gépet is nagyon lassítja. Az Avast jó, de idegesítő a sok reklámja.
Szóval mit tudnátok ajánlani helyettük?

(#39910) Sidorovich válasza Mikulásbá (#39908) üzenetére


Sidorovich
senior tag

Az segíthet ez ellen, ha a Windowsos gépen egy másik, sima jogokkal rendelkező usert csinálok és használok?
Amikor pedig admin jogot igénylő dolgot csinálnék, jön fel az UAC, és kéri az admin jelszót, nem? :F

[ Szerkesztve ]

(#39911) Mikulásbá válasza Sidorovich (#39910) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

A háttérben megadja magának a rendszerjogokat.Ha egyszer elindult,semmit nem tudsz csinálni.

(#39912) Sidorovich válasza Mikulásbá (#39911) üzenetére


Sidorovich
senior tag

Ez ennyire egyszerű? Mármint az admin jogokhoz jelszó kell, amit ugye a vírus nem tud. Mi értelme az egész felhasználói fiókos történetnek, ha csak így "megadja magának a háttérben" egy folyamat bármelyik user jogait? :Y

Ha egy mezei user, admin jogok nélkül indítja el, és sehol nem is adja meg az admin jelszót, akkor is a cryptolocker folyamata már admin jogokat szerezhet magának? :F

Elméleti szinten érdekel csak a dolog, óvatosan netezek és van offline backupom baj esetére, csak érdekel, hogy mégis hogy fajulhatott el ez a dolog az utóbbi 2 évben. Miért nem így működik minden vírus akkor? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39913) dqdb válasza Hunmugli (#39907) üzenetére


dqdb
nagyúr

Zsarolóprogramok: nem lehet olyan egyszerűen védekezni ellenük, hogy a vírusírtó monitorozza a lemeztevékenységet, és ha az gyanúsan magas/titkosítás történik, akkor közbelép és a folytatáshoz a felhasználó közbeavatkozását kéri?
Gyanúsan magas: ha valaki csak ezt nézi, akkor könnyű lyukra futni és false positive észlelést bedobni. A felismerésnél a sok közül egy indikátornak jó, de nem tévedhetetlen, ezért fenntartásokkal kezelhető.

Titkosítás történik: az, hogy most titkosítás történik, nem lehet megállapítani, hacsak a vírus nem valami közös API-t, mint például CryptoAPI-t használ erre a célra (és ha igen, akkor ismét a false positive képbe kerül, mert rengeteg legitim alkalmazás is így működik). Azt ellenben meg lehetne fogni, amikor a vírus a titkosított adatot írja vissza fájlként, a kiírt adatok formátum-ellenőrzésével, azonban ez nem kicsit erőforrás-igényes folyamat (mind a gyártóknak lefejleszteni X dokumentumformátumhoz a validátort, mind neked, hogy fusson ez a háttérben).

Az a baj és azért tűnnek a vírusirtók tehetetlenek ezzel a fertőzéstípussal szemben, mert hiába fogalmazható meg bárki által tömören az a cél, hogy szóljon a vírusirtó, ha gyanús fájlműveleteket észlel, ezt a mondatot viselkedéselemzési szabályrendszerre átültetni már messze nem ilyen könnyű és triviális, főleg úgy nem, hogy ne kiáltson folyamatosan farkast a heurisztika/logika. Nem véletlenül azok a vírusirtók hatékonyabbak a zsarolóvírusokkal szemben, ahol a fejlesztők már régebben ráfeküdtek a viselkedéselemzésre, és még őket is ki lehet játszani. A tapasztalatok hatására lassan javulni fog az időben történő felismerés hatékonysága, és előbb-utóbb vissza fogják majd szorítani ezt a támadástípust (és szokás szerint valami más lép a helyébe), de ez sok millió felhasználót már nem fog boldogítani.

bencze94: Mi értelme az egész felhasználói fiókos történetnek, ha csak így "megadja magának a háttérben" egy folyamat bármelyik user jogait?
Az a csúnya, hogy egy cryptolocker vírusnak, ha a gépedre jutott, még rendszergazdai jog sem kell a pusztításhoz. A dokumentumaid az általad is írásra-olvasásra elért mappában vannak (hiszen azok a te dokumentumaid), így azokat tudja titkosítani alapszintű jogosultsággal. A vezérlőszerverrel történő kommunikációt is végre tudja hajtani így (direktben vagy egy másik futó folyamatra akaszkodva).

Ha egy mezei user, admin jogok nélkül indítja el, és sehol nem is adja meg az admin jelszót, akkor is a cryptolocker folyamata már admin jogokat szerezhet magának? :F
Ha te adminisztrátor vagy a gépeden, akkor az UAC hatékony és jól végzi a dolgát, de mint minden szoftveres komponens, ez sem tökéletes. Előfordulhatnak hibák, amelyekkel kijátszható, ezeket természetesen javítják, azonban ha a vírus 0. napi sebezhetőséggel támad, akkor megszívtad.

Ha mezei felhasználó vagy, akkor sem lehetetlen, olyan sebezhetőség kell, amivel egy rendszergazdai szinten futó folyamatra rá lehet akaszkodni. Időnként előfordul ilyen, javítják is azonnal, ha ismertté válik, azonban egy 0. napi sebezhetőség itt is lehetőséget biztosíthat egy ilyen típusú támadásra.

Szóval szerencsére nem triviális elérni ezt, de sajnos nem is lehetetlen.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#39914) daimonion


daimonion
senior tag

idoo AntiSpyware Pro termékről hallott már valaki ? .Esetleg használta már valaki ?

(#39915) turbokappa válasza Hunmugli (#39900) üzenetére


turbokappa
senior tag

Hi
Én is bekaptam múltkor egyet,megfertőzte az explorert,mozzillát,chrome-ot. Töltsd le a hitman prot,aztán legyalulja majd. A chrome-ot töröld le,aztán egy pendrive-ról telepítsd újra.
Eddig a legkirályabb vírusírtó,kereső a hitman pro! A mbm nem talált semmit,a kaspersky meg fogja a gépet.
Egyébként a youtube-on lehet találsz videót a te vírusodnak az eltávolításáról!

A semmiért vállalom a felelősséget!

(#39916) Hunmugli válasza turbokappa (#39915) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Holnap fogok ezzel foglalkozni. Szerencsére nem súlyos a probléma, de nagyon zavar. Bízok benne, hogy ez, vagy a Malwarebytes Antimalware megoldja a problémát. Akkor lehet, hogy ezzel kezdem. Köszönöm a válaszod :R

Zsarolóprogramok: sejtettem én, hogy ez nem ilyen egyszerű. A legnagyobb problémát tényleg az jelenti, hogy a titkosításhoz nem kell rendszergazdai jogosultság (mennyi bonyodalommal is járna, ha valaki sokat használna/egy programnak szüksége lenne rá), de ha jól értem, ezt meg tudják oldani a vírusok. Jó hír, hogy a viselkedéselemzéssel jócskán javíthatók az esélyek. De végsősoron lehet a legújabb fizetős antivírus-védelem, az offline backupnál nincsen jobb :C

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#39917) Cs1csó


Cs1csó
félisten

Szerintem túl van egy kicsit tolva ez a zsarolóprogram elleni védelem kérdése. OFFLINE MENTÉS ez a lényeg. Ugyanis nemcsak zsaroló programok tudnak megszabadítani adatainktól hanem egy
-villámvédelem mögötti
- szünetmentes tápra kötött
- HD sentinellel folyamatosan figyelt

HDD is elszállhat csak úgy - tehát végső soron OFFLINE mentés.

(#39918) zazenke válasza turbokappa (#39915) üzenetére


zazenke
őstag

csakhogy a hitman pro nem realtime védelem. vagyis nem véd semmi ellen és egyes eseteket eltekintve nem ér fel a malwarebytes képességeivel

[ Szerkesztve ]

(#39919) turbokappa válasza zazenke (#39918) üzenetére


turbokappa
senior tag

Van a gépen mbm,meg hitman pro,azonban amit nem talált meg,konkrétan 2 db trójait,azt a hitman leirtotta. A kickass- ról sokat töltöget,sajnos a játékok többsége vîrusos.

A semmiért vállalom a felelősséget!

(#39920) Narxis válasza Cs1csó (#39917) üzenetére


Narxis
nagyúr

Pontosan, tegnap be akartam írni ezt de nem volt már kedvem. Szerintem már elhangzott többször is, hogy mentés az alap. Akár a rendszer teljes mentése is, hogy egy win reinstall-tól is megkíméljük magunkat. Mégis itt még a szent grált kutatják az emberek, hogy majd melyik véd jobban ettől vagy attól a vírustól. :)

Thanos was right.

(#39921) blattida válasza Cs1csó (#39917) üzenetére


blattida
nagyúr

Mindkettőre szükség van, tehát kell az offline adatmentés és a jó védelem is, főleg, ha az időfaktor is számít.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39922) madle


madle
őstag

Sziasztok,
Kaptam egy email valami ismeretlen angol nevu emberketol es a targyban valami google top ranking allaslehetoseg all. Nem nyitottam meg mert az iPhone-on es a Macbookon sincs virusirtom, barmi lenne... Ha ez tenyleg valami rosszindulatu email, ugy is fertozhet ha csak ramegyek elolvasni? Vagy ahhoz le kell tolteni a mellekletet?

Koszi elore is!

(#39923) zazenke válasza turbokappa (#39919) üzenetére


zazenke
őstag

egyedi eset. a hitman prot mar csak a fertőzés után tudod futtatni amikor észrevetted hogy valami nem stimmel. ő csak több virusirto adatbázisát licenszeli. de valósidejű vedelmet nem kapott. szerintem így nézve nem is éri meg az árát

[ Szerkesztve ]

(#39924) t72killer válasza zazenke (#39923) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hitmanból én csak az alert-et használom ingyenes verzióban. Elvileg a böngészőket védi - hogy van-e olyan megbízható, mint régen, nem tudom:U.

UAC/Crypto/0-day story: azért ép eszű géphasználat (!= tonnaszámra letöltött majd "természetesen" adminként futtatott crackek) mellett ritka, hogy az ember foltozatlan lyukon kapja a hidegzuhanyt, az esetek többségében user-bibi van.

A backuppal messzemenően egyetértek. Az embernek ritkán van 100GB-nál több pótolhatatlan adata (kivéve, ha 4k-ban nyomja a családi videókat...), ergo a legeslegfontosabbakat 2db klónozott pendrive-on el lehet tárolni, egy a melóhelyen, egy otthon. Így a 'jóistennek se kell küldeni a bitcoint, ha belecsap a gépbe a villám.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#39925) Cs1csó válasza blattida (#39921) üzenetére


Cs1csó
félisten

IDŐFAKTOR, igaz ez a gyenge pont az érvelésemben, de alapvetően a többrétegű biztonságról beszéltem én is.

(#39926) daimonion


daimonion
senior tag

Secure A plus mennyire lehet hatásos a crypto variánsok ellen ? A fehérlistás megoldása és az online 12 motoros megoldása miatt.

(#39927) blattida válasza daimonion (#39926) üzenetére


blattida
nagyúr

Más vonatkozásban, de már teszteltem korábban, nem vagyok meggyőződve arról, hogy a crypto variánsok ellen túl sokat érne a szép nagy fehér lista és a sok motor, de próbáld ki, aztán írd le a tapasztalataid... ;]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39928) robi0 válasza t72killer (#39924) üzenetére


robi0
csendes tag

"Hitmanból én csak az alert-et használom ingyenes verzióban. Elvileg a böngészőket védi - hogy van-e olyan megbízható, mint régen, nem tudom:U."
Pár hónapja még az Alert (CryptoGuard) egész jól védett a zsarolóprogramok ellen. De ugye itt akár naponta is változhat a helyzet, fogalmam sincs, hogy pl. a Locky ellen mennyire hatásos.
A legjobb védelem még mindig a biztonsági mentés.

[ Szerkesztve ]

(#39929) daimonion válasza blattida (#39927) üzenetére


daimonion
senior tag

Hmm érdekes ajánlat :K kéne egy crypto variáns mert Én nem járok olyan helyeken ahonnan ezt megkaphatom .

(#39930) t72killer válasza robi0 (#39928) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Jogos, ezek a cuccok naponta frissülnek, a legjobb a mentés, no meg a többrétegű védelem se árt.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#39931) Restart®


Restart®
tag

Sziasztok!

Mi a véleményetek a McAfee LiveSafe-ről? Néhány hónapja láttam, hogy több gépes licencet egy évre 6 ezerért árulnak. Érdemes megvenni? Sajnos erről a vírusirtóról kb semmilyen információm nincs. Mennyire fogja a gépet? Igaz, hogy magyarul nem tud? Minden információt szívesen fogadok róla :) Köszönöm szépen a segítséget!

"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő

(#39932) robi0 válasza t72killer (#39930) üzenetére


robi0
csendes tag

Még el sem kezdődött a hét, és már van is egy új zsarolóprogram: Maktub Locker. :(

daimonion (#39929): "Én nem járok olyan helyeken ahonnan ezt megkaphatom ."
El kellene már ezt felejteni. Exploit kit-ekről hallottál már? Egy példa: Large Angler Malvertising Campaign Hits Top Publishers
És ez egyre gyakoribb...

Restart® (#39931): Ha már fizetsz, akkor válasz valami jobbat.

(#39933) blattida válasza Restart® (#39931) üzenetére


blattida
nagyúr

Szia!

Nem egy nagy kaland. Természetesen használható, de vannak nála sokkal jobbak is, ráadásul olcsóbban.
A gépet egyébként nem nagyon fogja és magyarul tényleg nem tud.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39934) GEPESZ66 válasza blattida (#39933) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Én a HP-laptopon használtam a McAfee Live Safet,de tud magyarul.
Ráadásul tudtam vele védeni még a másik kettő asztali gépet,ill. a mobilomat is.
Nekem tetszett.
A céges gépeket is a McAfee védi.

(#39935) blattida válasza GEPESZ66 (#39934) üzenetére


blattida
nagyúr

A nyelvre vonatkozólag igazad van, hülye vagyok, hiszen az összes mcafee cucc tud magyarul (már elég régóta...) :W , de valamiért összekevertem a vipre-vel...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39936) salaud


salaud
aktív tag

Erről a
Crystal Security -ről hallottatok már valamit?

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

(#39937) Restart® válasza blattida (#39933) üzenetére


Restart®
tag

S tudnál példát mondani, mit érdemes ahelyett? Mármint a McAfee-t csak azért néztem, mert alacsony áron adott védelmet több gépre.

[ Szerkesztve ]

"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő

(#39938) blattida válasza salaud (#39936) üzenetére


blattida
nagyúr

A talán észt fejlesztője már évek óta javítgatja ez a kiegészítő védelemnek szánt darabot, ami gyakorlatilag a virus total keresőit használja a fájlok felhő alapú besorolására, illetve tartalmaz fehér és fekete listákat is.
Használható, de még mindig bugos és nem mondanám azt, hogy atom stabil, értsd: néha ki szokott fagyni vagy összeomlik...

Restart®
Ha olcsón kell jó, akkor bis vagy eis, ha kell a magyar nyelv is, akkor csak az utóbbi, illetve, ha éppen találsz olcsón kis-t, akkor az is jó.

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39940) salaud válasza blattida (#39938) üzenetére


salaud
aktív tag

A portable verziót elindítottam, eddig stabil, és egészen tetszik. Meglátom, lesz-e fals pozitív találata, zavarni nem zavar.

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

(#39941) Dévacsen


Dévacsen
senior tag

Feladták a leckét az etikus hackerek...[link]

ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ

(#39942) daimonion válasza robi0 (#39932) üzenetére


daimonion
senior tag

Ha ésszel netezel akkor nincs miért félned.Nem kell ezt túlragozni.Az user a legnagyobb hiba a rendszerben.Lehet akármid ha az User figyelmetlen vagy egyszerűen tudatlan akkor tehetsz bármit.ÉN a Win 10-es gépemen nem használok mást csak a gyári védelemt plusz MS EMET és EDGE böngésző.Azt vagy elhiszed vagy nem nincs a gépen vírus.

(#39943) robi0 válasza daimonion (#39942) üzenetére


robi0
csendes tag

"Ha ésszel netezel akkor nincs miért félned.Nem kell ezt túlragozni."
Pont arról van szó, hogy magában ez az "ésszel netezel" már közel semmit sem ér (kivéve, ha ebbe beletartozik az is, hogy reklám és szkript blokkoló böngészőkiegészítőket használsz). De szerintem erről a topikgazdák tudnak mesélni neked... Persze egy figyelmetlen, mindenre rákattintó felhasználó sokkal hamarabb fog bekapni valamit, mint mondjuk te malvertising-nek köszönhetően.

"Azt vagy elhiszed vagy nem nincs a gépen vírus."
Örülj neki, hogy nincs. Mondjuk az EMET pont nem egy olyan dolog, amit minden gépen megtalálsz.

(#39944) HoTaZo


HoTaZo
őstag

Sziasztok!

Pár napja nem tudom elérni a freemail oldalamat (teker- teker, mintha betöltené, de "A webhely nem érhető el
A(z) fmbelepes.t-online.hu túl hosszú ideje nem válaszol." üzenettel leáll).

S miért ide írom mindezt? Mert az egyetlen változás, ami a gépemen történt, hogy lejárt az avast Premier licencem, ingyenesre váltottam. Majd a fent említett jelenséget tapasztaltam.

Kezdhettem volna azzal is: Lehet-e, hogy a kergetőm blokkolt egy oldalt és a kergető teljes törlése (azóta AVG van fent) ellenére az oldal mégis elérhetetlen?

Egyik böngészőből se tudom elérni, telefonról igen, így a böngészők és a windows hibáját ezzel kizárnám... :F

Ha van ötletetek, mi lehet a megoldás, örömmel várom. :)

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#39945) Dumi86 válasza HoTaZo (#39944) üzenetére


Dumi86
senior tag

Szia. Nálam szintén ezt játsza a böngészőm(opera 36) viszont nálam a mai naptól és sokkal több oldallal. Meg úgy az egész böngészés olyan darabos hatású még azoknál az oldalaknál is amit betölt. Hozzáteszem mértem speedtest-en ping 20-25 és a 20Mbites internetemnek megfelelő a sebesség. Szóval óriási rejtély hogy mi lehet a gond.

Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0

(#39946) HoTaZo válasza Dumi86 (#39945) üzenetére


HoTaZo
őstag

Nekem csak ez az egy, de az összes böngészőben halott. Lehet, az oldalukkal van gond, de akkor miért működik telóról? :F

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#39947) Dumi86 válasza HoTaZo (#39946) üzenetére


Dumi86
senior tag

Freemail nálam gépen és mobilon is egy pillanat alatt bejön. Más oldalakkal ellentétben :U

Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0

(#39948) HoTaZo válasza Dumi86 (#39947) üzenetére


HoTaZo
őstag

Tanácstalan vagyok... :(

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#39949) Dumi86 válasza HoTaZo (#39948) üzenetére


Dumi86
senior tag

Én még esetleg internet karbantartásra tudok gondolni. Valamiért csak ezt tudom elképzelni amikor egyik nap teljesen jó,másik nap meg ez van... Könnyen lehet hogy nálad is ilyen zavarhat be.

Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0

(#39950) lck


lck
senior tag

Comodo Cloud Antivirus új verzió: V1.1.384558.142
[link]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.