Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38601) sz.j válasza ƵøŁĭ (#38600) üzenetére


sz.j
nagyúr

Először is köszi a választ. :K

Valóban, mint általában minden vélemény, ez is szubjektív, ettől függetlenül szeretem megtudni mások tapasztalatán alapuló véleményét aztán ezt átgondolva, döntöm el, hogy számomra mi lenne a legideálisabb megoldás, még ha az nem is a legjobb.

[ Szerkesztve ]

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#38602) #85154688


#85154688
törölt tag

Én nem akarok beleszólni távol áll tőlem, csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy kb 2 hete vettem meg az ESET-et 2 évre és nagyon elégedett vagyok vele észrevétlen de amikor kell egyből aktivizálja magát....Eddig Avast Freet használtam és azzal is nagyon elégedett voltam, soha nem kaptam vírust mellette már 3 éve,de életemben először ki szerettem volna próbálni az ESET-et és hát vásárlás lett a vége....Szó szerint egyből belopta magát a szívembe...Egyszerű ámde mégis egy profi program.

[ Szerkesztve ]

(#38603) junior11


junior11
veterán

Még elfelejtettem megkérdezni, az Avira free és MBAM free mellé Windows 10 tűzfala elégséges vagy ajánlott más, jobb tűzfalat telepíteni? Mi a helyzet manapság a tűzfalakkal, régen ajánlott volt pl. a Comodo, Outpost, Zone Alarm stb.. már nem is jutnak eszembe milyenek voltak még.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#38604) riki


riki
senior tag

LiLx, Blattida ,mindkettőtöknek köszi a választ. :R

(#38605) Vancom


Vancom
csendes tag

Sziasztok, röviden: windows install után, aktivátort leszedem, de egy jó kis vírus volt, elkezdtem telepíteni, viszont az megfertőzött mindent sikeresen amit csak tudott. :B Ezután mire rájöttem, hogy mi is történt, szépen elkezdtem letörölni a programokat, amit felrakott :D , végigfuttattam egy HerdProtect-et, feltelepítettem Adv.Syscare-t, azzal is csináltam egy anti Malware keresést, ezután viszont a chrome minden áron a "Yessearches" kezdőoldalt állította be, és a DealWifi keresőmotort. Nem az enyém a laptop, ezért visszaadtam így a gazdájának mert nem volt már több időm ezzel foglalkozni.
Viszont most megkerestek, hogy baj van, rossz az internet.
Miután rákerestem, hogy erre az Istenverésre mi lehet a megoldás, a következőket csinátam meg:
HerdProtect többször lefuttatva, AdvancedSystemcare is többször, az Iobit Malware Fighterével együtt, Chrome-t alaphelyzetbe állítottam, bővítményei letörölve, kezdőlap, keresőmotor mindíg google-re állítva, ADW cleaner is végigment gépen többször, Parancsikonokat ellenőriztem, jó helyre mutatnak-e, nincs-e benne felesleges szöveg, (pl: http://www.YesSearches.com/), aztán HitmanPro is végigfutott, és még a registryből is kikerestem, és módosítottam a default homepage, és hasonló dolgokat. Aztán gép restart. :C

Mindezek után, chrome újratelepítve lett, és 2. indításra a kezdőoldal megint Yessearches :W , a keresőmotor még(20 perce) elvileg nem változott meg :R , viszont tudnátok segíteni, hogy mit tehetnék a fránya kezdőoldal
- és ha véletlen módosul a keresőmotor - érdekében?
Köszi előre is. :R :DD :B

(#38606) AtHoS válasza blattida (#38542) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Szia!

Ha már úgyis régebb óta használod a Heimdal-t kérdeznék párat.

Ez mennyire jellemző a programnál?

Már másodszor találkoztam ezzel és a retry gomb, mintha ott sem lenne, nyomkodhatom, csak gép restart hozza helyre, mivel kilépni sem lehet belőle (feladatkezelőből kilőttem - bár nem a szolgáltatások közül, szóval valószínű a GUI-t sikerült, minden esetre a tálcaikonja eltűnt :B -, de ugyanez maradt a szitu kézzel indítva prgfiles-ból, mivel sem start menübe, sem asztalra nem dobott ki linket)

patching systems-nél bepipoltam az előbb 7-zip x64-et, Flasht és Notepad++ progikat erre átváltott az overview alatt libafos színre és benyomott oda egy felkiáltójelet, amire kattintva megjelenik a tálcán egy hasonló színű Updated feliratú ikon (igaz nálam a tálca ki van dobva balra és annyi olvasható: PDATED) és közben bedob a Patching Systems részhez (természetesen a státusznál nincs értelmes adat írva)

read-only mode on the forum

(#38607) ƵøŁĭ válasza Vancom (#38605) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

How to remove .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#38608) blattida válasza AtHoS (#38606) üzenetére


blattida
nagyúr

Szia!

Nálam a pro változata fut, semmi ilyen jellegű hibával, buggal nem találkoztam, tehát sem a kapcsolódási gonddal, sem pedig a figyelésre jelölt programok esetében nem volt ilyen problémám, a free változatot annyira meg nem ismerem, hogy érdemben tudjak nyilatkozni róla.
Egyedül a heimdal dns szolgáltatását kapcsoltam ki, mert lassította az oldalak betöltődését és ami nagyobb gond, hogy nem lehet kapásból kizárni a fals blokkolásokat, jelezni kell nekik és majd akkor ők megoldják...ugyan ebben is van ráció, mert nem biztos, hogy a felhasználó jogosan oldaná fel az adott oldal blokkolását, de azért mégis...
Ha gondolod, akkor írj nekik egy visszajelzést a program felületén keresztül.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38609) AtHoS válasza blattida (#38608) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ez is pro verzió lenne (most lehet regizni promóban 180 napra), így gondoltam kipróbálom az ajánlásodra, hátha megér egy misét... csak mivel valami miatt nem tudott kapcsolódni a szerverhez nem is tudta ellenőrizni az aktivált licensz állapotát, így gondolom FREE-ként működik.

A Retry gomb-ra való nem reagálása volt számomra érdekes jelenség.
Mondjuk lehet UPC "szórakoztat" ismét, ugyanis az utóbbi 1-2 hétben volt jó pár kimaradás, amikor a modem is lekapcsolt a központról. Tegnap éjszaka mondjuk nem kapcsolt le, de 5-10 percenként megállt a netre irányuló forgalom 2-3 percekre és ezt produkálta jó pár órán keresztül. Router traffic részén szépen nyomon lehetett követni a diagramon a WAN kimaradásokat

A patch-olós rész kíváncsiságból próbáltam ki mit végez és hogyan, de lehet induláskor ellenőriz először (akkor még nem volt bekapcsolva egy tétel sem) utána pedig ahogy néztem a beállításokban alapértelmezetten 120 percenként.

A webblokkolásra nem kérdeztem rá, de meg ius adtad a választ miért blokkolt le.usite-hu-ról és download.outertech.com-ról is. Mondjuk én nem vettem észre problémát egyik oldalnál sem, szépen le tudtam tölteni amit akartam, így ez a része eddig nem érintett érzékenyen

read-only mode on the forum

(#38610) blattida válasza AtHoS (#38609) üzenetére


blattida
nagyúr

Igen, induláskor alapból ellenőriz, majd azt követően a beállítások szerint.

Az oldalak elérésnek blokkolásakor a letöltések sem mennek, csak akkor, ha a közvetlen letöltési cím nem blokkolt.

Akkor próbáld még beaktiválni, nekem négy hónappal ezelőtt nem volt vele gondom, gyorsan aktiválódott.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38611) ftamas0201


ftamas0201
senior tag

Sziasztok.
Az éjjel végig olvasgattam a topicot de ennyi vírusirtó amit kiveséztetek nem is hittem hogy létezik. :)
Viszont még mindig nem lett tiszta számomra hogy akkor most melyik is az amire nekem szükségem lenne. Van a családban két régi laptop ami hát hardverben nincs a csúcson így valami kíméletes de hatékony vírusvédelem kellene mindkettőre, a használóik igencsak analfabéták így azért nem árt hogy védjen rendesen :)
Olvastam hogy ingyenesben van több alternatíva is, de mégis melyik lenne véleményetek szerint ami gyengébb gépeken (dual-core 1.7, 1gb ram és társai laptop) jól tud teljesíteni?

Előre is köszönöm nektek a segítséget és Boldog Újévet Mindenkinek! :)

(#38612) AtHoS válasza blattida (#38610) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Mint írtam néha produkálja a jelenséget (ilyenkor a retry gomb nem hozza a kívánt hatást), de gép restarttal meg is oldódik, tud csatlakozni és látja is szépen az aktivált licenszt, szóval nem tudom mitől jön elő a problem. Illetőleg lehet a UPC huncutkodik a háttérben és amiatt futottam bele véletlenszerűen, de ez majd hosszabb használat közben úgyis kiderül

Viszont most itt melóban XP-s gépre nem sikerült telepítenem. Elindítva az MSI telepítőcsomagot néhány másodperc múlva hibaüzenet nélkül kilép. Letöltöttem a .NET Framework 4 verziót és javítottam a fent lévőt vele, de nem hozott eredményt. Szóval XP-n úgy néz ki nem fogom kipróbálni :(

read-only mode on the forum

(#38613) Gabis válasza ftamas0201 (#38611) üzenetére


Gabis
őstag

A helyedben én néznék még + 1 GB ram-ot a gépekbe (elég olcsón lehet itt Ph-n is venni) és nemcsak a vírusirtók memóriaigénye miatt nem fájna a fejed, hanem a gép is gördülékenyebben működne.

(#38614) ftamas0201 válasza Gabis (#38613) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Tervben van ez is, csak ami korlátoz ebben hogy az a gép elég keveset van használva, így nem szívesen költenék rá mert felesleges. Viszont van azért még olyan gép is amiben már kettő van, de nincsenek sebesség tekintetében azok sem a csúcson, így kellene valami ami jó és nem fogyaszt sokat. :)
Ha beszerzem a szükséges dolgokat mi az a vírusirtó ami már megfelelne az elvárásaimnak?
Tudom tökéletes nem létezik, elolvastam az összefoglalót is, ami úgy ahogy tetszik és tegnap olvastam itt sokat is róluk az a Comodo és a Trend micro de nem tudom hogy mik vele a tapasztalatok, fogyasztásról nem nagyon írtak, azt viszont sokan hogy elég jól védenek minden ellen.
Vélemény esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#38615) dqdb válasza ftamas0201 (#38614) üzenetére


dqdb
nagyúr

fogyasztásról nem nagyon írtak
Ez a fogyasztás dolog nagyon becsapós tud lenni. Például több teszt alapján a Kaspersky nagyon takarékosan bánik az erőforrásokkal, ami igaz abban az esetben, ha erős géped van, akkor tényleg alig eszik más termékekhez képest. Azonban ha gyenge géped van, akkor tapasztalatom szerint azt sokkal jobban meg tudja fogni, mint egy erős gép esetében többet fogyasztó vírusirtó.

Elsőre ez nekem is furcsa volt, aztán leesett, hogy a memória mennyisége az egyik sarkalatos pont (gyenge gép), a másik pedig a vírusirtó memóriakezelési szokása. Hiába érte be a KIS kevesebb memóriával, mint például a CIS (2 éves emlék, lehet, hogy tévedek), de sokkal több lapozásra kényszerítette a rendszert, amelyik többször nyúlt virtuális memóriához, így a HDD-hez, és érezhetően lassabb volt tőle a gép.

Szóval az esetedben releváns válasszal csak az tud szolgálni, aki hasonlóan gyenge gépet használ, már egy olyan C2D, amelyikhez van 4 GB memória, is félrevezető lehet. Vagy a szokásos megoldást tudom javasolni: próbáld ki, melyik válik be.

Vancom: mit tehetnék a fránya kezdőoldal - és ha véletlen módosul a keresőmotor - érdekében?
Igen egyszerű: legközelebb nem teszel fel warez Windowst.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#38616) Vancom válasza ƵøŁĭ (#38607) üzenetére


Vancom
csendes tag

Köszi szépen, az összes lépést megcsináltam már, de tényleg az lesz, ha nagyon zavarja őket a dolog, hogy újrarakom, és nem torrentes telepítővel. :D

(#38617) hoffman_


hoffman_
nagyúr

sziasztok!

most költöztem Windows 10-re és bár még nem tudom, hogy marad-e, szeretném lecserélni a Defendert. ahogy néztem, nem érdemes őrült módon ráengedni bármilyen víruskergetőt, ezért szeretnék tanácsot kérni. Win 7 alatt free Avira-t használtam, amivel igazából elégedett voltam, évek óta default antivírus a gépeimen. Win 10-el is jól kijön, felrakhatom?

köszönöm előre is :R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#38618) Gabis válasza ftamas0201 (#38614) üzenetére


Gabis
őstag

Amit én ajánlok:
- Avira, Avast (érdemes a beállításokat átnézni)
- uBlock Origin, AdGuard
- Malwarebytes Anti-Malware
- Malwarebytes Anti-Exploit
- Unchecky (habár ha nem telepítgetnek, nem fontos)
- menteni a fontos dolgokat külső eszközre

(#38619) ftamas0201 válasza Gabis (#38618) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget.
Jó kis lista, első körben akkor megpróbálkozom az Avira + adguard(ezt már használom) párossal, a többit is érdemes telepíteni ezek mellé még vagy azok is csak alternatívák esetleg?
Nem ismerős a nevük sem, így nem tudom mire valók :) Telepítgetés nincs azokon a gépeken max én ha frissítek vagy csinálok valamit rajtuk és én azért már tudom mi merre.

(#38620) Gabis válasza ftamas0201 (#38619) üzenetére


Gabis
őstag

Még az jutott eszembe, hogy ha csak netezésre használják akkor tegyél egy friss rendszert programokkal stb. és vannak olyan programok amik lényegében minden indításnál visszaállítják a rendszert abba az állapotba amelyikre a programban beállítottad. Ergo egy tiszta rendszerrel indul a gép mindig. Ált. meg lehet adni kivételeket is amiket nem állít vissza ha úgy akarod.

pl. http://www.toolwiz.com/products/toolwiz-time-freeze/

[ Szerkesztve ]

(#38622) junior11 válasza dqdb (#38615) üzenetére


junior11
veterán

Nálam is eddig a KIS jópár verziója, amiket próbáltam, jelentősen megfogta a gépet, érezni lehetett, míg más csomagnál ilyen mértékben nem tapasztaltam.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#38623) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

ESET 9 Test

Egy alap teszt .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#38624) Tetete1 válasza Gabis (#38618) üzenetére


Tetete1
senior tag

Ez pedig a Faszbukról veszi le a reklámokat!

AdRemover for Google Chrome™ (csak a Chromehoz jó!):

- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György

(#38625) Dévacsen


Dévacsen
senior tag

2016 első zsaroló kártevője befutott.[link]

ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ

(#38626) madle


madle
őstag

Azt meg tudom nézni valahol, hogy az ESET licenszem(felhasználó illetve jelszó) pontosan melyik verzióhoz való? Mert próbáltam most az új ESS-el, de nem engedi, pedig úgy emlékszem Smart Securityhez volt.
Vagy ha régebbihez való akkor már a 9-hez nem is használhatom?

(#38627) GEPESZ66 válasza madle (#38626) üzenetére


GEPESZ66
veterán

A programon belül van olyan pont (a licenc környékén), ami átirányít egy oldalra, ahol a nevet és jelszót kulcsá kell konvertálni.

(#38628) kispx


kispx
addikt

Szomszéd topikban linkelték:
Ransom32 — First JavaScript-powered Ransomware affecting Windows, Mac and Linux
ransomware-as-a-service :DDD

(#38629) blattida válasza kispx (#38628) üzenetére


blattida
nagyúr

Már linkelte Morrowind fórumtársunk...

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38630) leviske


leviske
veterán

Sziasztok!

Tervezem, hogy ettől az évtől átváltok a fizetős rendszervédelmi szolgáltatásokra (bár eddig egyetlen , skype-os problémába futottam bele az alap windows-os cucc használata mellett, abba is mostanság) és elkezdtem tesztelgetni a próbaverziókat.

Ehhez elsőként szeretném megkérdezni, hogy kell-e még pucolgatni egy ilyen cucc törlése után a rendszert, vagy tisztességesen törlik magukat?

Másrészt érdekelne, hogy a hozzáállásommal lehet-e a baj, hogy zavar a Bitdefender IS agresszív belemászása a böngészőkbe? Mert a bepakolt kiegészítők törlése ellenére pipálgatott meg egyebek... Emellett az mennyire normális, hogy kicsit olyan érzetet keltett a BIS és a KIS is eddig, mintha korlátozott lenne a hálózat?

És még annyit, hogy szoktam utalni én is online és érdekelne, ha adott az otp oldala, amit azért biztonságosnak tartok és a gépet is tisztán tartja egy antivirus/IS, akkor szükségem van így is ezekre a bankolós képességekre, amit némelyik termék ráerőltet a felhasználóra?

(#38631) blattida válasza leviske (#38630) üzenetére


blattida
nagyúr

Szia!

Igen, mindenképp ajánlott minimum az alapos takarítás utánuk, a legjobb az lenne, ha egy tiszta rendszer mentést állítanál minden teszt után vissza.

A hálózati forgalmat mindenképp lassítják a normálisabb védelmi programok a folyamatos monitorozás és szűrés miatt, főleg, ha a https forgalmat is figyelik.

A bankolós megoldások ma már fontosak, érdemes őket használni, mert sok csalós oldalt ki lehet velük szűrni és hatékonyan lehet védeni a bankoláshoz szükséges adatokat is.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38632) hoffman_ válasza blattida (#38631) üzenetére


hoffman_
nagyúr

üdv!

reflektálnék félig az előzőekre. ajánlott fizetős antivírusra tudnál példát mondani? Win 7, 8 és 10 is használatban van itthon, mindre felraknám, ha már veszek, akár egy több gépes licence-t. a rengeteg online pénzmozgásom miatt én is lehet, hogy biztosabbnak tudnám a gépet. :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#38633) blattida válasza hoffman_ (#38632) üzenetére


blattida
nagyúr

Szia!

Kaspersky, Bitdfender, F-Secure, Emsisoft, GData, hogy a legjobbakat említsem, illetve még érdemes kipróbálni az Eset és a Webroot idevágó termékeit is és ezek közül a leginkább megfelelőt célszerű kiválasztani, de mindenképp csak a kipróbálást követően.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38634) leviske válasza blattida (#38631) üzenetére


leviske
veterán

Köszi! Akkor elvileg a hálózati forgalom esetükben azzal gyorsulhat, ha bekerül egy erősebb CPU és/vagy SSD? Emellett, ha a bankolós cucc ajánlott, akkor a böngésző beépülő modulokkal is érdemes megbékélnem. Mert eddig mindkét próbálgatott IS igyekezett ilyesmit erőltetni. (Bár a Kaspersky ilyen szempontból kevésbé volt erőszakos.)

(#38635) Cs1csó válasza leviske (#38634) üzenetére


Cs1csó
félisten

Üdv blattida úgy értette, hogy bármilyen erős vagy gyenge géped van, sajnos mindenképpen KICSIT lassabb lesz mint védelem NÉLKÜL, de a biztonságot nem lehet félvállról venni.
Úgymond "BANKOLÁSRA" szerintem jelenleg az egyik legötletesebb módszer az amit INGYEN IS kínál a Bitdefender az a BITDEFENDER SAFEPAY ami lényegében egy ÖNÁLLÓ védett böngésző, amit KIZÁRÓLAG akkor és arra érdemes használni mikor szenzitív pénzügyi adatokat használsz pl.: banki utalások, paypal, netes vásárlás stb.a billentyűzetleütés figyelő progik ellen beépített virtuális billentyűzete van, ez is az egyik eleme a védelmének. A szokásos nap böngészésre egy másik böngészőt használj pl. chrome, firefox stb.

(#38636) Dhampir válasza kispx (#38628) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez jó, "elméletileg":

Therefore, ransomware coded to work on top of NW.js would theoretically be able to target Mac OS X as well as Linux operating systems.

(#38637) Dhampir válasza Vancom (#38605) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez milyen aktivátor volt? A Microsoft Security Essentials általában rögtön ugrik egy aktivátor észlelésekor és lepucolja azt a gépről.

(#38638) blattida válasza Dhampir (#38637) üzenetére


blattida
nagyúr

Ha Emese fönt volt és aktív állapotban is leledzett, akkor sem biztos, hogy fölismerte...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#38639) dokee78


dokee78
félisten

360 TS mellé keresek jóféle ingyenes tűzfalat.

Érdekesség képpenlinkelek egy 7 eéves cikket.
Még mindig ilyen jó a Comodo?
Telóról sehogy nem jól fordítja a képet.

[ Szerkesztve ]

(#38640) UserX


UserX
őstag

Sziasztok!

3 éves EMSI AM licencet vettem. Eddig nem volt vele semmi gond. Ma leszedett valami programfrissítést és a tálcán a gép bekapcsolását követően ez fogad:

ikon

Ha elindítom az asztalról az ikonjával, akkor ezt történik, majd végleg leáll a progi:

hiba

Újratelepítettem, de ugyanaz.

Szoftverkörnyezet: Win7 64bit, MBAM, Outpost FW (ha ezeket kikakpcsolom, akkor sem indul el az EMSI).

Tud valaki segíteni?

Előre is kösz :R !

UserX

[ Szerkesztve ]

(#38641) kororo válasza UserX (#38640) üzenetére


kororo
tag

Szia!
3033929-es frissítést próbáld feltenni.Vmi SHA2 cert.problémát old meg.Üdv!

in gold,we trust

(#38642) UserX válasza kororo (#38641) üzenetére


UserX
őstag

THX!!! :R Működik! :DD

Bocs, de komolyan kíváncsi vagyok, hogy honnan tudtad. nekem biztos 'évekig' tartott volna kiguglizni. Nem muszáj válaszolnod. :)

(#38643) kororo válasza UserX (#38642) üzenetére


kororo
tag

Kigugliztam.Promós EAM-ot használtam,de igazából az bőszített volna fel,ha valaki több évre megveszi és nem tudja használni.

in gold,we trust

(#38644) Fandango válasza dokee78 (#38639) üzenetére


Fandango
veterán

Comodo még mindig ilyen jó, ha nem a legjobb. Előfordulhatnak vele kisebb anomáliák (mint bármi más hasonló szoftverrel), de egy rövid próba időszak alatt meglátod nálad rosszalkodik e.

(#38645) UserX válasza kororo (#38643) üzenetére


UserX
őstag

Igen, engem is az idegesített fel, hogy hosszú 'együttlétre' rendezkedtem be. Már kezdtem alternatívákat keresni. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#38646) hoffman_ válasza blattida (#38633) üzenetére


hoffman_
nagyúr

köszönöm a felsorolást, megnézem őket! :R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#38647) dokee78 válasza Fandango (#38644) üzenetére


dokee78
félisten

Nem tudod magyarul már kommunikál?
Lehet vele portokat zárni?

(#38648) Cs1csó válasza dokee78 (#38647) üzenetére


Cs1csó
félisten

blattida leütöd a magaslabdát? :DD

(#38649) Fandango válasza dokee78 (#38647) üzenetére


Fandango
veterán

Ha jól emlékszem akkor tud magyarul, portokat szerintem tuti lehet zárni, bár én sose csináltam, de tűzfal szabályokkal biztos megoldható.
blattida jobban vágja a Comodo témát.

[ Szerkesztve ]

(#38650) blattida válasza dokee78 (#38647) üzenetére


blattida
nagyúr

Nagyjából hat éve tud már magyarul is, sőt, már évek óta az operációs rendszer nyelve szerint települ, ami erre felé általában magyar szokott lenni, így még beállítani sem kell.
Lehet vele portokat zárni, de azt alapból megteszi, sőt, még a láthatatlanságukról is gondoskodik, ami még fontosabb tulajdonság, bár, ezt minden normális tűzfal megteszi, illetve képes rá.
Próbáld ki nyugodtan.

csicso82
Nem, mert nem akarom, hogy bárkinek az arcába pattanjon, nem lenne szép dolog, főleg nem egy topikgazdától. ;]

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.