Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-Rolika-
senior tag
Boxon nálatok jó a Sale? Storeba bemegyek és látom, hogy ott lenne, de hibát ír ha rá akarok menni.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
szemy94
senior tag
válasz l.skywalker #238200 üzenetére
F1 2021 vélemény? Nekem még F1 2018 van, meg a gamepass-szal játszottam a 19-el, hetente max 1-2 alkalommal játszok, 18 után nagy fejlődés lenne? Vagy várjak még 1 évet, 22, új autók
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
addikt
válasz szemy94 #238206 üzenetére
Nem nagy művészet kicserélni, de ha nem akarsz vele szórakozni szerintem az sem jelentős összeg.
Bár nem tudom mennyire van szétkopva...ha így tudsz rá tenni thumb grips -et, akkor egy darabig az is megoldás lehet. Például amíg megérkezik a cseredarab.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
szemy94
senior tag
válasz ρσгτσ #238207 üzenetére
2 kontroller van, szóval nem para, Fifázni még csak-csak elmenne, de F1-et egy kicsit másképp használom. Előre tolom a kart mindig fixen, és úgy húzom jobbra-balra minél precízebben (hosszú gyors kanyarok így is neccesek tudnak lenni, pl Szocsi 3-ast kemény teljesíteni kontrollerel), és a karról már lóg lefele a tetején levő gumi. Rendelni akkor érné meg, ha 2x2-t kicserélném, de csak a bal a problémás, több, mint 3 év után, ezért gondolkodom rajta, hogy inkább bevigyem-e. Egyébként lyukas T8 kell hozzá?
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
addikt
válasz szemy94 #238208 üzenetére
Én mindig Aliról szoktam alkatrészt rendelni, nekem ezeknél nem volt gondom soha. Nem annyira komplex téma, mint egy analóg modul. Abban azért van egy-két hulladék.
Alin beírod például, hogy: series analog thumb stick
Én általában JCD -től szoktam. Nintendo -hoz is, mindig jó minőséget küldtek. Több féle dolgot rendeltem már.Persze ez nem mostanában fog megérkezni...Magyarországon kapható cuccokat/minőséget nem ismerem. Nekem mindenem kintről jön.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz philoxenia #238210 üzenetére
Abban nem jó, mert mindegyik házasodni akar.
-
andriska0725
tag
Sziasztok. Eddig egy sima fülest használtam az xbox one x-el, de most szeretnék egy jó árérték arányú gamer fejhallgatót. Mit ajánlotok? Ki mit használ, azt miért szereit, miert nem? Olvastam hogy manapság vannak már rezgő motoros fejhallgatók is. Ezzel tapasztalat esetleg? Köszönöm előre is a válaszaitokat.
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Vkinek sikerült életet lehelni olyan Xbox One készülékbe, ami indítás után Something went wrong - E102 hibát adott?
Factory reset nem sikerült, ugyanaz a kép fogad - E102, OSU1 update-ra E101 hibát dob.
Szervízen kívül egyéb ötlet?
Gari nincs. Gondolkodom a hdd cserén. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz silver-pda #238215 üzenetére
Szóval akkor már próbáltad USB-ről újra telepíteni?
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz silver-pda #238215 üzenetére
Sógoromnak ugyanez volt a hiba, garanciális volt, így visszaküldtük. (2x) Hdd csere talán megoldja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
silver-pda
aktív tag
válasz l.skywalker #238216 üzenetére
Igen próbáltam USB-ről, akkor meg E101 lett, ami nem megfelelő SW-re utalhat.
@icemad: nincs kedvem szétkapni, de úgy tűnik nincs más választásom. -
DonThomasino
veterán
Azt olvasom, hogy free vanguard hétvége van, [link]
de én nem tudom FREE letölteni, csak a 40% os ajánlatot látom.
Valamit rosszul csinálok ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csuvicsuva
addikt
válasz DonThomasino #238219 üzenetére
Erre gondolsz? Itt a store page, gondolom, hogy konzolon is külön van.
Bár elvileg ha innen beszerzed, akkor konzolon is meg kell jelennie a listában.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
DonThomasino
veterán
válasz csuvicsuva #238220 üzenetére
Igen, de nem találtam ilyet.
Beírtam hogy vangaurd free de semmi.
Vanguardnál meg csak a fizetősöket hozza fel." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csuvicsuva
addikt
válasz DonThomasino #238221 üzenetére
Most megnéztem konzolon, keresd a choose editiont, az első lehetőségnél ott a free trial.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz csuvicsuva #238222 üzenetére
Meg van köszi.
Le is szedtem, de most meg PASS t kér.
Lehet velem van a baj , de számomra a free nem ezt jelenti." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
addikt
válasz DonThomasino #238223 üzenetére
(gondolom én)...a játékhoz van ingyenes hozzáférés, de miután online, így továbbra is kell a konzolnak online hozzáférés. Tehát valamelyik Xbox előfizetés.
Szerk.:
Írja is az általad linkelt oldalon, hogy szükség lehet rá:"*Actual platform availability, dates and content may vary by region and is subject to change. Additional download and internet connection required. Online Multiplayer subscription may be required – see platform for details on exact download file size, availability, and requirements such as subscriptions."
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz DonThomasino #238223 üzenetére
Coddal 10+ éve nem játszottam, nem tudom, hogy goldon kívül kell-e még neki valami.
-
Sziasztok. One s AD-n mennyire játszható a Cyberpunk 2077? Vannak még benne gamebreaker bugok? Sógorom szeretné kipróbálni, de nekem csak one x és series x van itthon.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
addikt
válasz csuvicsuva #238231 üzenetére
"Free next-gen trial version of Cyberpunk 2077 allows for 5 hours of playtime and is available on PlayStation 5 and Xbox Series X|S starting now until March 15th."
Szóval igen.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz csuvicsuva #238236 üzenetére
Hogy most indul-e még, azt nem tudom, de az biztos, hogy március végén még elindult (csak maga a játék nem fogott meg egyáltalán).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz csuvicsuva #238236 üzenetére
Mindenképp érdemes kipróbálni, ha még megy így lassan április közepén.
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mivel sajnos tönkrement az ilyen kontroleremen a Right bumper gomb ( ami a ravasz felett van) csak néha veszi be ha megnyomom.
Valaki nem tudna estleg segíteni hogy hol tudnám megjavíttatni ?
Akármilyen infó nagy segítség lenne, már van vagy 3 éves úgyhogy sztem gari már nincs rá :S
Előre is 1000 köszi
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Guitar14
senior tag
válasz Tukolp #238239 üzenetére
Ha ügyes vagy és van hozzá megfelelő csavarhúzód akkor szétszedve a megfelelő helyre kontakttisztítót/javítót benyomsz akkor jó esetben nyertél.
Ha nem akkor például itt hardveraprón keresel egy szervizest sok pozitív értékeléssel és elküldöd neki aztán kicseréli. Javítás ára olyan 3-6 ezer lesz kb.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz philoxenia #238241 üzenetére
Ez a két LB/RB hajlamos elkoszolódni/eltörni mert csak ez mikrokapcsolós és eléggé könnyen bejut oda a gombok alatt a hajszál és a por.
Más annyira nem szokott inkább az analog drift. De ez egy fat kontroller a kép alapján ami drift szempontból eléggé strapabíró. Szerintem érdemes.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Madoc
veterán
válasz philoxenia #238241 üzenetére
Kb. 50 forintból megvan ha magadnak csinálod. Most csináltam meg hármat. Forrasztós, aliexpressről rendelős téma.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sony89
tag
Sziasztok!
Xbox One S készüléket sehogy sem lehet frissíteni, online állapotban sem és offline USB OSU1-ről sem engedi, ha beteszek egy másik HDD-t akkor is elkezdi betölteni a fájlokat az USB ről és mikor a telepítésre menne 1% után jön az E101 es hiba....
Mi lehet a megoldás valaki találkozott már ilyennel?
Van itt valaki hozzáértő akivel feltudnám venni ez ügyben a kapcsolatot?Csatoltam képet!
Köszi!
-
félisten
-
-
addikt
Hypercharged: Unboxed Goes Viral As Fans Demand An Xbox Version
Bár még nem tudjuk, hogy One modellekre érkezik -e...vagy egyáltalán mi lesz ennek a vége.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest