Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25175) kali válasza puglife (#25173) üzenetére


kali
legenda

nem felejtem el, a 700-as szériától bátran ajánlgatom, mivel százas nagyságrendben üzemeltem már be belőlük (is), és tudom, hogy nincs velük gond! megfelelő beállítást igényelnek, és ennyi!
lehet, hogy nálad a router...stb a linksys "márkánál" kezdődik - aki sokak szerint sehol lenne a by cisco házassága nélkül -, de én nem márkásítok, nem általánosítok, hanem valós tényekre alapozok, és inkább csak saját tapasztalatokra építek!
akik csak megbízhatóbb gyártót említenek, azokkal pláne nem tudok azonosulni, mivel mindegy gyártónak - még a legnagyobbaknak is - vannak jobb, és gyengébb típusai egyaránt!
ahol a wifi szórás fontos, és még aránylag nagy "lefedettséget" is várnak el, ott a beépített kis antennával rendelkező linksys/cisco routerek jelentős hányada elvérzik, arról nem is beszélve, hogy az árazás is sokaknál szempont!
amúgy kipróbáltam már az e900 típust is, az árához képest okés, de a wifi abban sem domborít különösebben...
a tl-wr743nd eleve egy wireless ap client funkcióval is felvértezett router, cserélhető 5-ös antennával szerelve, és az e900 - adott használatra - több szempontból sem szorít(hat)ja ki!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.