Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10101) Csabee. válasza user12 (#10100) üzenetére


Csabee.
nagyúr

De ezt akkor garanciába kicserélik vagy mit kezdjek velE?

Üdv: Csabee.

(#10102) mezis válasza Csabee. (#10101) üzenetére


mezis
nagyúr

A legjobb lett volna a 3 napon belüli csere. Így is vissza adhatod nekik garanciában, pláne ha rögtön vásárolsz náluk egy szerencsésebb gyártmányt (ami persze drágább lesz). Ehhez azért alaposan fel kell készülni, azt fogják mondani, hogy biztos a szolgáltatód szaggat.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#10103) Csabee. válasza mezis (#10102) üzenetére


Csabee.
nagyúr

Hm.. Még tesztelgetem 1 hétig aztán meg cserélem!

Üdv: Csabee.

(#10104) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Sziasztok!

Lenne egy olyan gyors kérdésem, hogy Windows 7-em van, és szeretném az internetkapcsolatomat megosztani az iPhone-nak, úgy, hogy WiFi hotspot-ot csinálok a laptopból. Meg is találtam ezt a lehetőséget Windows 7-en, megcsináltam a hálózatot, az iPhone látja is, rácsatlakozok, és valami teljesen fura IP címet kapok, és a DNS és a Router mezőt nem is tölti ki. Subnet Mask-hoz is csak "255.255.0.0"-t ír be. A fura az, hogy az iPhone úgy jelzi, hogy van net, mert meg is jelenik az ikon felül, de semmilyen weblapot nem tudok megnyitni. Windows XP-n nem volt ilyen gond.

Köszönöm a segítséget előre is. :R

(#10105) mezis válasza Csabee. (#10103) üzenetére


mezis
nagyúr

Célszerű lenne a tesztet minden napszakra elvégezni. Ha ugyanis a szakadások inkább a nap második felében jellemzőek, de hajnali 4 óra körül sohasem, akkor mégis csak a szolgáltató a hunyó.

mezis

(#10106) shev7 válasza P3TR!CK (#10104) üzenetére


shev7
veterán

nem ismerem a windows 7 szolgaltatasait, de szerintem nincs benne alapbol dhcp szerver. Szoval attol, hogy AP modba kapcsolod a wifi kartyat a megfelelo ipcim beallitasan kliens oldalon neked kell gondoskodni.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#10107) P3TR!CK válasza shev7 (#10106) üzenetére


P3TR!CK
senior tag

Ezt most nem értem. Ilyen IP-t kapok: "169.254.163.126"

Amik a hálózati adapternél vannak, azok a következők:

Adatok

A fura az, hogy Windows XP-n tökéletes volt Windows 7-en meg nem ? Ez elég érdekes. Elvileg fejlődnie kellene egy Oprendszernek, nem pedig butulnia, nem ?

(#10108) shev7 válasza P3TR!CK (#10107) üzenetére


shev7
veterán

windows xp-ben sincs alapbol dhcp szerver. Ha gepen keresztul osztasz meg netet kezzel kell ip-t adni a kliensnek...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#10109) P3TR!CK válasza shev7 (#10108) üzenetére


P3TR!CK
senior tag

Szia.

Én erről a videóról beszélek. Megmutatja, hogyan csináljunk a laptop-ból wifi hotspot-ot, úgy, hogy az internet kapcsolatot megosztom, a laptop meg WiFi-n keresztül megosztja. Ez XP-n működött is nekem tökéletesen, alapból nincs bekapcsolva, de amikor az iPhone-nal rákeresek a WiFi-re, akkor a Win XP kiírja, hogy "Vezeték nélküli kapcsolat csatlakoztatva", és egészen addig úgy is marad, amíg a telefonon ki nem nyomom a WiFi-t. Ugyan ezt szeretném megcsinálni Win 7-en, odáig oké is a dolog, hogy a teló látja a WiFi-t, rá is csatlakozik, de nem kapok normális IP-t, még XP alatt igen. Ez mitől van ?

(#10110) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Na, felraktam az XP-t dual boot-ba Win 7 mellé, és láss csodát: tökéletesen működik alatta ami Win 7 alatt nem: Az iPhone tökéletesen csatlakozik a WiFi hotspot-hoz. Most már csak egyetlen problémám van: kb. 20 másodperc után miután csatlakoztam a hálózathoz, a Windows automatikusan kilövi a WiFi-t. Ez mitől van ? Nem lehetne beállítani valamilyen úton-módon, hogy ne lőjje le, és én határozzam meg, hogy meddig használom az iPhone-on a WiFi-t ? Mert ez elég idegesítő így, főleg amikor a telefonon töltök valamit lefelé.

(#10111) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Hoppá. Nekem volt igazam, kiderült, hogy a hiba a Windows 7-ben van. egyszerűen nem oszt ki normális IP-t ad-hoc hálózaton. Állítólag kimondottan az Atheros AR5007EG típusú WLAN-okkal van a gond (ami az én laptopomban is van), ugyanis mindenki erre panaszkodik. Állítólag a Win 7-be bekerült driver bugos, azonban a Vista-s driver feltétele után nem lesz probléma. Ezt fogom kipróbálni most. *Fingers crossed*

(#10112) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Ééééééés....... MEGOLDÓDOTT! Vista 32 bites driver-t felraktam, mostmár úgy kapja az iPhone az IP-t a Win 7-től, mint a kisangyal! :C

(#10113) elektromech


elektromech
csendes tag

Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni egy érdekes hibával kapcsolatban.
Van egy saját védett wifi hálózatom. Az egyik gép, ami erre a hálózatra csatlakozik remekül látja és működik vele az internet, viszont a másik gép 2 napja nem látja a hálót.
Jelenség úgy alakult ki egyik pillanatról a másikra. 2 napja este még javában olvastam a neten egy témáról, indítottam egy új ablakot a firefox böngészőben (az már csak tekert), de az már nem nyitotta még a keresett lapot. Kikapcsoltam a pc-t majd bekapcsoltam és újra jó volt.
Reggel újra bekapcsoltam a gépet és azóta, ismét nem látom a saját hálózatom arról a gépről, de a másikról igen. Egyéb környező hálózatokat látok és ismerős saját hálózatán is jól működik a gépem (elvileg nem hardver hiba).
Találkozott már valaki ilyen hibával, van ötlet a megoldásra?
Javaslatokat előre is köszönöm!

(#10114) erhas01


erhas01
tag

udv :
xp sp 2 , router jelszoval beallitva, 2 gep, avast, a-squared.
mukodott minden bongeszes stb.
a szolgaltato megvaltoztatta a jelszot.
majd nem ment a net. ez ok.
bevittuk a routert beallitottak.
most megy az egyik gep,
a masikon is a halozati ikon jelez, a halozati forgalom megy 100mbs csatlakoztatva , de semmi nem indul el bongeszo sem viruskereso frissites.
jelszot keres meg felhasznonevet, de a routerben be lett alitva!
hol lehet a hiba?
koszonettel : erhas01

(#10115) runner 125


runner 125
nagyúr

Szeva all!

Volna egy kérdésem; bnőméknél -azt hiszem UPC-s - net van, s a modembe van a vonalas telefon kábele is.. (Modem típusát nem tudom)
Meglehet oldani a Wifi router rácsatlakoztatását? Vagy külön kell venni egy olyan modemet amire mindent rá lehet kötni?

Köszi a felvilágosítást. :)

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#10116) mezis válasza runner 125 (#10115) üzenetére


mezis
nagyúr

Bármelyik WiFi router alkalmas erre. Szükség lesz az internetre jelenleg csatlakozó PC MAC addressére (DOS ablakban ipconfig /all), azt kell klónozni a majdani router WAN csatlakozásánál. (Lesz a routeren néhány LAN port is.)
Ha a költségvetésből futja érdemes a jobb márkákból választani (ezen a fórumon is szidtak már néhány márkát és dícsértek néhány másikat).

A routernél még el kell dönteni, hogy elég a "G"-s, vagy már inkább az "N"-es legyen.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#10117) mezis válasza erhas01 (#10114) üzenetére


mezis
nagyúr

DNS nem változott ?

mezis

(#10118) n00n


n00n
őstag

Sziasztok!

Szeretnék venni a szüleim házába egy Wifi Routert. 1 PC és 1 Notebook lenne rá kötve. Az ipon.hu-ról rendelném. Szerintetek melyik lenne jó?

Szempontok:

-Normális biztonság (egy scriptie kid ne törje 5 perc alatt)
-A lehető legolcsóbb ami megfelel a biztonságnak.

Javaslat?

(#10119) mezis válasza n00n (#10118) üzenetére


mezis
nagyúr

A titkosításhoz a WPA2, kóbor internetezők ellen MAC address szűrés. A cégek honlapján megtalálod manual-eket, abban azt, hogy tudja-e ezt a két dolgot. Az árakat is megtalálod előbb-utóbb.

mezis

(#10120) runner 125 válasza mezis (#10116) üzenetére


runner 125
nagyúr

Aha, köszi az infót.

Jobb márkák alatt mit értesz?

Köszi.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#10121) And válasza n00n (#10118) üzenetére


And
veterán

Amit specifikáltál, az ebben a formában meglehetősen kevéske. Évek óta nem kaphatsz olyan új routert, amely ne ismerné a WPA-AES, WPA2-AES algoritmusokat (azok mellett a MAC-szűrés teljesen felesleges, csak magadat szívatni jó ;)). Hosszú kulccsal ezek ma még teljesen biztonságosak.
Ma már legtöbbször más szempontok szerint választanak a felhasználók: mekkora vezetéknélküli sebességet (támogatott wifi-szabvány) és WAN-port áteresztőképességet tud, van-e gigabites portja, USB-je, mekkora benne a RAM / Flash, feltehető-e rá 3rd-party firmware, van-e antennacsatlakozója, megbízható-e, egyéb extrák, stb.

(#10122) copycat


copycat
csendes tag

Sziasztok! biztos volt már ilyen kérdés, de ennyi hozzászólást nincs erőm átnézni, ezért kérdezek , hátha tudtok segíteni.
Adott egy TP link wireless router wr541g, és 2 acer notebook. Ezeket szeretném wifivel összekötni, hogy másolgathassak egyikről a másikra. A windows-os varázslóval nem boldogulok, ott elekadok, hogy a flash meghajtóra mentett beállításokat csatlakoztassam a hozzáférési ponthoz...a routerhez? azon nincs usb csatlakozó...Mint látjátok nem vok egészen jártas a dolgokban, hálás lennék, ha tudnátok nekem segíteni, hogy kezdjek a dologhoz, ha ez egyáltalán megoldható az adott cuccokkal ...köszönöm :U

(#10123) mezis válasza runner 125 (#10120) üzenetére


mezis
nagyúr

Én csak a Linksys-re emlékszem, mint többször is jónak említettre. Talán az Edimax is ilyen.
Én Gigabyte-ot használok már sok éve, problémamentesen. Újabban találkoztam D-Link-el, TP-Link-el is. E két utóbbinak van hazai képviselete (support) is.

Az SMC-t viszont nemrégen nagyon szidta valaki.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#10124) mezis válasza copycat (#10122) üzenetére


mezis
nagyúr

Kezd azzal, hogy valamelyik laposra installálod az ingyenes InSSIDer-t. Megnézed, melyik csatorna lesz a tied.
Aztán csatlakoztatsz a routered egyik LAN portjához egy UTP kábellel (lehet kerresztkötésű is) egy PC-t. (Ha valamerlyik lapos lesz az, akkor azon tiltsd le a WiFit: Vezérlőpult, hálózati kapcsolatok.)
Előkapod a routered kézikönyvét, (ehhez lehet, hogy a drótos kapcsolat TCP/IP-jét babrálni kell). Kedvenc internet böngésződdel bejelentkezel a roteredhez úgy, ahogy a kézikönyvében írva vagyon.(192.168.1.1,admin,admin hacsak el nem állította már valaki.)
A routered WiFi beállításainál beállítod az SSID-t, azt a csatornát, amit a legkevésbé zavartnak találtál, WPA2/PSK titkosítást. Esetleg a laposaid MAC address-ét.
Esetleg router reboot, logout.
Ezekután a laposokon beállítod ugyanazt a titkosítást, mint a routeren.

mezis

(#10125) runner 125 válasza mezis (#10123) üzenetére


runner 125
nagyúr

Szuper, köszönöm!

Megmondom őszintén totál analfabéta vagyok e téren, úgyhogy majd biztosan jövök segítségért a rákötést illetően. :B

Köszi.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#10126) Rambovits


Rambovits
senior tag

Sziasztok, létezik szoftveres probléma,ami miatt nem csatlakozik a wifire a laptop? A jelerősség kiváló, és eddig tökéletesen működött.

[ Szerkesztve ]

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#10127) localhost válasza Rambovits (#10126) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Igen, létezik.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#10128) O$zkł


O$zkł
aktív tag

sziasztok
a gépemben van 2 wifi kártya
azt szeretném elérni hogy az egyik kártya fogadjon a másik pedig továbbítsa a jelet( úgy hogy a gépen legyen internet de ez annyira nem fontos)
ezt el lehet érni valahogy?
routingot nem lehet beállítani windowsban?

"Be the change you want to see in the world"

(#10129) O$zkł


O$zkł
aktív tag

na eljutottam addig hogy az egyik kártyával létrehozok egy ad-hoc hálózatot ezen megosztom az internetet viszont még mindig nem megy az internet egy másik ezközön
mostmár rácsatlakozik de nem kommunikál nincs adatforgalom
szerintetek mi lehet a probléma tudna valaki segíteni?

"Be the change you want to see in the world"

(#10130) Lindemann


Lindemann
tag

Sziasztok,

Nem jutok semmire a következő problémámmal, remélem ti tudtok segíteni. Megpróbálom nem fölösleges információkkal teletűzdelni a dolgot :D

Tehát adott egy asztali gép, amire jön a dsl net, modem -> switch -> gép leosztásban. Betárcsázós. Remek tréonlájn.
A switchből megy még egy notiba szintén kábelesen. A net tökéletesen működik, ott is be kell tárcsázni.
Na most, van egy teló meg egy noti, ami szintén csatlakozna a netre, az asztali pc-n keresztül, wifin. Antenna van az asztalin, realtek chipes (asus p5k premium lapon) Ergo a főgépen lévő netet megosztanám. A noti meg az asztali gép wifije is tökéletesen működik, de az istenért se tudom beállítani a dolgokat rendesen.
Win 7ről van szó, már a vistával is nagyon meggyűlt a bajom, és ott se sikerült ez az egész móka..
Valaki légyszi mondjon valami okosat, hogy kell ezt beálíltani, mert már a hajamat tépem. :D
előre is köszi!

(#10131) spuros


spuros
őstag

Sziasztok

Átnyálaztam a fórumot de nem találtam ilyen hibát mint ami nálam lépett fel. Van egy Asus WL530g-V2 kis router és egy T-Home 25 megabites hálózat. Vezetéken keresztül jön a net a gépembe (Win 7 64bit) a routeren keresztül (+ két másik gép vezeték nélkül). Ahogy belövöm a uTorrentet elkezd szétkapcsolni, újracsatlakozni folyamatosan ami nagyon nagyon zavaró. Keresgettem miért lehet és rájöttem, hogy port forward ügy lehet a dolog mögött. Na de ennél a router típusnál nem találtam beállítást miként lehetne összehozni és nem vagyok nagy agy router téren, mivel nem rég óta van meg és nincs tapasztalat.
Valaki eltudná nekem magyarázni szájbarágósan mit és hogy tegyek? Vagy bármi építő jellegű segítség. Nagyon megköszönném.

[ Szerkesztve ]

(#10132) Alex91 válasza Lindemann (#10130) üzenetére


Alex91
félisten

Vegyel egy wifi routert, azt kesz...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#10133) Lindemann válasza Alex91 (#10132) üzenetére


Lindemann
tag

Én maradnék a 0 ft-os megoldásnál, nyilván ha lenne fölös pár rugóm akkor vettem volna....

(#10134) Alex91 válasza Lindemann (#10133) üzenetére


Alex91
félisten

Akkor sok szerencset hozza! :DD

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#10135) Integra


Integra
titán

routerbe dugtatok már routert?
szar a router wifi-je amiről a netet kapom és az ugrott be, hogy mi lenne ha simán rádugnám a saját routerem a másik routerre és arról kapnám a wifit? az enyém frankó stabil.
másik routerből sima lan-on ki, én routeremben meg internet csatlakozásba be.
van valami extra módosítás, amit az én routeremben kell beállítani, hogy ne legyen akadás??

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#10136) morfondőr


morfondőr
őstag

Üdv!
Egy rövid kérdésem lenne! Egy olyan programot keresek, ami pontosabban mutatja a wifi jelerősséget, mint a windows hálózati központ. Netstumbler nem ismeri a wifi kártyám, wifi hopper pedig nem akar működni win 7 alatt.
Két lakás között akarunk hálózatot, de nem egymás mellett vannak, ezért azt szeretnénk feltérképezni, hogy hova rakjuk az antennát a maximális jelerősség éléréséhez.
Előre is köszi a segítséget!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#10137) kali válasza Integra (#10135) üzenetére


kali
legenda

ha mind a két router wifi képes, akkor ne azonos, hanem két eltérő - távolabbi - csatornát kell beállítani a wifi részére, és nem lesz gond!

(#10138) mezis válasza morfondőr (#10136) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!
Én az ingyenes InSSIDer-t használom. Szerintem pontosabb mint a WinXP által mutatott.
(A WinXP nálam nem volt képes megkülönböztetni két azonos frekvencián, azonos SSID-vel, titkosító kulcsokkal működő WiFi állomást (repeater, ill. WDS üzemmód miatt volt ez a beállítás). Más esetben is tapasztaltam, hogy az általa mutatott értéknek semmi köze a valósághoz.

mezis

(#10139) mezis válasza Integra (#10135) üzenetére


mezis
nagyúr

Én a LAN-ba csatlakoztatnám. Talán kevesebbet kell módosítani a beállításokon. DHCP-t legfeljebb az egyik router szolgáltasson.

mezis

(#10140) kali válasza morfondőr (#10136) üzenetére


kali
legenda

wirelessnetview nem kell telepíteni, csak futtatni, és win 7 alatt is tökéletesen működik!

(#10141) morfondőr válasza mezis (#10138) üzenetére


morfondőr
őstag

Köszi szépen a gyors válaszokat! Mindkét progi tökéletesen működik!! :R :R

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#10142) Integra válasza kali (#10137) üzenetére


Integra
titán

persze, mindkért router wifis, csak amiről most kapom a netet az egy fos szar netgear hulladék valami, állandóan ledobál és már szétvág az ideg.
ezért akarom a saját routerem rádugni (már ha engedik), mert az atomstabil.
valszeg a netgear dhcp-s, vagyis az én routeremnek mondjuk más ip-t kéne megadnom kapásból (jelenleg ugye 192.168.1.1 default, gondolom a netgear-é is ez), ami netgear dhcp-jén kívül esik, mondjuk 192.168.2.1

mezis: ha a routerem ip-jét átállítom, mint fentebb írtam, akkor az én routerem dhcp-je nem akadat össze a másikkal, hiszen 192.168.2.1.től számol, nem?

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#10143) morfondőr válasza Integra (#10142) üzenetére


morfondőr
őstag

Amit leírtál, az teljesen működőképes! Nálunk a cégnél is így van megoldva: 1-es routerbe megy a net. 1-ből lanon ki egy kábel, be a 2-es wan portjába. Innen meg wifi-n van szétosztva a gépekhez. 1-es ipje 192.168.1.1, a 2-esé 192.168.0.1 DHCP mindkettőnél engedélyezve van.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#10144) Integra válasza morfondőr (#10143) üzenetére


Integra
titán

és mi van ezekkel a ghz csatorna kiosztásokkal? az össze akadhat? nekem ez elég homály terület, soha nem bizgeráltam.
gyanítom mindkettő default csatornán megy..

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#10145) kali válasza Integra (#10144) üzenetére


kali
legenda

azonos csatornán elnyomja egymás wifi jelét a két router! router (gyártó/típus) függvénye is, hogy melyik az alapértelmezett csatorna - általában a 6-os -, de ha legalább 2 - 3 érték különbséget adsz a két router wifi csatornájának, már nem lesz gond!

[ Szerkesztve ]

(#10146) morfondőr válasza Integra (#10144) üzenetére


morfondőr
őstag

Elviekben nem jó, ha egymás hatókörzetében ugyanazon a csatornán üzemel több AP. Én próbálgattam váltogatni a csatornákat, de nem jártam sok sikerrel. [Itt] találsz egy rövid leírást és egy ábrát a csatornakiosztásról. Alapból a 6-os van belőve a routerben. Ha olyat állítok, ami kiesik a tartományból, pl. 11-12, akkor nem látja a gépem a wifit. Szóval jelenleg mindkét router 6-os csatornán megy. Nem tapasztaltam akadást. De majd egy szaki jobban elmagyarázza, és ez még engem is érdekelne! :K

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#10147) shev7 válasza Integra (#10142) üzenetére


shev7
veterán

egyszerubb, ha a netgear-re bizod a dhcp-t, nem kell duplan cimforditani... mas ip-t csak azert adj meg, hogy el lehessen erni a te routered konfigfeluletet.

csatornak. Az egymas melletti csatornak atfedesben vannak, szoval ha a netgear teszem azt 5-os csatornan van, akkor a te routered ne legyen semmikeppen a 4-5-6 csatornak egyiken sem. minel meszebb annal jobb.

Morfondor: a 12-13as csatorna csak euban engedelyezett. Usa eszkozok nem fogjak szeretni/latni

[ Szerkesztve ]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#10148) kali válasza Integra (#10144) üzenetére


kali
legenda

így néz ki a csatornák kiosztása/átfedése; link

(#10149) Integra válasza kali (#10145) üzenetére


Integra
titán

a csatorna választás befolyásolhatja a notebookom wifi modemjének stabilitását?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#10150) Integra válasza shev7 (#10147) üzenetére


Integra
titán

most ez valszeg hülye kérdés lesz, de ha a saját routeremben, kikapcsolom a dhcp-t, akkor honnan fogok jelet kapni? nem a netgear-re fogok becsatlakozni? mert ott van tartomány amibe becsatlakozhatok

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.