Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#8549) Dany007 válasza JJános (#8547) üzenetére


Dany007
veterán

Igen. Mivel írtam, hogy a téridő összefonódik.
A tér görbülete az idő 'görbületét' torzulását is okozza. Erre legegyszerűbb bizonyítékok a GPS műholdak. Persze biztos ez is kamu... :U
Az ősrobbanást pedig a galaxisok mozgásából, gyorsulásából, megfigyelésekből, a visszamaradt háttérsugárzásból és még kismillió másból következették. Nem légből kapott dolog.
Nálunk sokkal okosabb intelligensebb tudósok dolgoznak ezen, nem én találom ki... :U
De persze szerinted, a vallással szemben, minden világszinten elismert tudóst is le lehet szólni, nem?
Az idő az csak egy fogalom. Tér nélkül fénysebesség nélkül nemigazán tudnád megfogalmazni sem, hogy mit is jelent! Így amikor a tér teljesen önmagába görbült az idő is vele együtt. Ezért az idő csak abban az ici pici kis pontban volt értelmezhető, márha azt annak vesszük.
Egyszóval igen, ez több, mint valószínű, hogy így volt, vagy hasonló módon.
Aztán, hogy azt a pontot isten tette oda, vagy csak egy űrlény odaszarta, az már édesmind1.

Amúgy még mindig jobb észérvekkel, bizonyítokkal és megfigyelésekkel alátámasztott tudományban hinni, mint elhinni, hogy jött egy természetfeletti mindenható lény, és ő csinálta ezt az egészet. Ami ráadásul a hiten alapszik. Mivel semmi érdemi bizonyíték nincsen rá!

"hogy találkoztam ezzel az Istennel, ragaszkodsz, ehhez a hihetetlen, és emberi elme számára röhejes valótlansághoz?"

Igen, akkor mutass nekem valóságot :) Mutasd meg a videót, amikor Istennel találkoztál. Vagy a képeket legalább. Ja, hogy nem volt nálad fényképezőgép? : o Az nem jó. Akkor legalább a hanganyagot mutasd meg, a beszélgetést hadd hallgassam meg.

Na? Melyik a nagyobb röhejes valótlanság? Beszélgetni egy természetfeletti lénnyel, aki az egész világot teremtette, de őt még soha senki nem látta, nem hallott, nem készült róla se kép se felvétel se semmi, vagy elhinni, hogy az univerzum a téridő tágulásából és annak sebességéből következően a múltban valamikor egyetlen pontból indult ki?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.