Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6839) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Forrás: Koronavírus vakcináció - szakirodalmi tallózó

Az Európai Gyógyszerügynökség egyik magas beosztású vezetője kijelentette, hogy van összefüggés a vérrögképződéses esetek és az AstraZeneca vakcina között

Marco Cavaleri, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Fertőzés Elleni Készítmények és Vakcinák Hivatal (Office of Antiinfectives and Vaccines) olasz származású vezetője az Il Messaggero című olasz lapnak adott, ma (04. 06.) megjelent interjúban a trombózis esetek és a vakcina közötti kapcsolatról ezt a kijelentést tette: “C’è un’associazione con il vaccino. Cosa causi questa reazione, però, ancora non lo sappiamo”, azaz összefüggés áll fenn a vakcinával. Azonban még nem tudjuk, mi okozza ezt a reakciót. Ezek után (is) élénken figyeljük az EMA hivatalos kommunikációját.

Olasz nyelvű Hivatkozás: [link]
Google translate: [link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.