Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
nicu71 #39524 üzenetére
Nekem tegnap este jött meg ugyanilyen tv, ugyanúgy HDT szállította.
Srácoknak tele volt a töke már a nappal, Dombóvárnál lerohadtak a kocsival, onnan csúszott minden, állítólag 800 km-t mentek addigra mire hozzám Siófokra elértek.Előző nap felhívott a "szállító", hogy másnap hoznak egy tv-t, 14 és 18 óra között.
Igyekeztem hazaérni a munkából, ahol épp voltam délután szóltam, hogy lehet el kell szaladnom majd átvenni egy csomagot.
Hát erre nem volt szükség. Este 8 után estek ide, naná hogy az eső is akkor kezdett el esni. Kérdeztem hogy mindenki hűtőt és mosogépet rendelt, hogy ekkora csúszásban vannak, akkor mondta a srác hogy mi volt napközben.
Hívtam őket telefonon 6 óra körül, a "szállító" normális volt, mondta hogy bocs, késésben vannak, de amikor letenni készült a telefont a kollégája hangját hallottam, hogy "ez, az hívjatok még fel 200-an...."
Mindig mondom, hogy meg kell várni míg csippan a telefon a piros gombot megnyomva, mert akkor már nem él a vonal és csak ezután szidni a másikat.A tv amúgy kafa, bár egy beállítás lehet ráférne.
Van erre valami arany középút? -
nimfas
addikt
Jól látom, hogy nem látom az 55C7K tv-t az 5 éves garisok között?
[link] Akciós szabályzat.
65C7K benne van, 55C6K is.... -
nimfas
addikt
Sziasztok!
TV-t szeretnék venni 55" méretben és erről a márkáról azt hallottam, hogy ár/érték arányban kiválló.
Régebben a C805-t ajánlották, most a C6K lett a középút ahogy nézem.
Esetleg a C805 utódja is szóba jöhet?Mivel tud többet vagy kevesebbet az egyik a másiknál?
Streaming Disney, HBO, Skyshow, Prime a fő felhasználás és PC gaming néhanapják.
TV-t nem igazán nézek....
Az nem lenne rossz ha ezeket a tv tudná és nem kéne a FireTV stick is hozzá, esetleg Kodi is elfut ezeken a tv-ken?Köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest