Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

funkygee aktív tag Szevasztok! TCL 43P7K az alany, van néhány érdekesség vele: 
 Az egyik a hátsó felfogató csavarhelyek (M6): a felső kettőben volt gyárilag két fekete csavar, az alsóban semmi. Ez hiányosság szerintetek?
 A másik, hogy a 200x100 as felfogatás alsó két csavarhelye gyakorlatilag "huppog" a műanyag burkolattal együtt azaz mintha belül nem is lenne rögzítve, kb csak a vékony burkolat tartja majd az alsó két ponton? Korábban ahhoz voltam szokva, hogy ezek a felfogatási pontok kb a TV legmasszívabb pontjai voltak. 
 A harmadik, hogy létezik-e olyan, lakáson belül az egyik TV free adónak talál meg egy olyat, amit ez a TCL nem játszik, mert hogy tegyek be CI kártyát ( dvb-c ex DIGI/One - no set-top-box konfig, a másik tv-hez sincs CI kártya..).
 A TV egyébként új, bolti vétel, én csomagoltam ki.
 Köszi a meglátásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor