Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
balojazz
üzenetére
Nem ez volt a plazmák egyetlen érdeme. Amikor megjelentek egyetlen más technológia sem adott olyan minőséget, mint a plazma. A legelső között vettem a és sose bántam meg. Egyetlen egy LCD sem rúgott labdába mellette képminőség terén. Az, hogy hova fejlődtek már más tészta, de akkor bizony a plazma volt a csúcs. 8 évig használtam, a barátom vette meg, aki akinél még 5 évig ment, amíg meg nem vette tőlem a QLED-et. De a plazma még most is hibátlan, csak már nem használja. Ma már nem kell ezeket egymás mellé tenni, mert a plazma elvérzik minőségben, de ez logikus. Nem veletlenul mondják, hogy az OLED technológia tekinthető a plazmák igazi szellemi örökösének a képminőség terén.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség (ha van) a kettő között:
Utóbbi drágább, csak nem tudom hogy miért, ér- e annyival többet.
Full alap TV kellene, amin néha menne a youtube és 1-1 focimeccs.
-
Flayer
senior tag
válasz
szabochris
üzenetére
Szia!
Nekem TCL 55C805 van és harman kardon citation multibeam 700 sondbar.HDMI-vel van összekapcsolva.A tv bekapcsolásakor indul a soundbar is hangot a tudom kezelni a tv távkapcsolóval.Mármint a soundbar hangerőt. -
Márk
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség a TCL 32S5K és 32V5C tv között?
Alzán böngészve nekem teljesen egyformának tűnnek.
32" TCL 32V5C - Televízió | Alza.hu
32" TCL 32S5K - Televízió | Alza.hu
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor