- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
fery02 #39804 üzenetére
Következő lépcsőfok inkább egy vezérlő beszerzése, mint például Google Nest Hub. Amihez persze okos eszközök is kellenek. Például teljes világítás vezérlés hanggal, panelen keresztül, vagy ennek automatizálása. Vagy színárnyalat, színek beállítása. Eszközök ki- és bekapcsolása, vezérlése.
De például az is megoldható, hogy egy külön eszköz utasításra vagy automatizálásra elhúzza neked a függönyt.
Tudom, hogy mindig van néhány ember, aki azt mondja ezek tökre felesleges dolgok. De anno a tempomatra is sokan mondták ezt, és szerintem sokkal kényelmesebb hosszútávon.
Pl. kisebb gyerek önállóságában is nagy segítség, ha nem kell áthelyezni a kapcsololókat, mert vagy vezeték nélküli mozgásérzékelőket kötsz a fürdőszoba/WC lámpához, vagy csak feldobsz valahova egy plusz vezeték nélküli kapcsolót. Vagy megtanítod neki mit kell mondani, milyen utasítást kell használni.
A gyorsindítás TV -nél pedig ebben az esetben is jó, mert folyamatosan hálózaton marad, így azt is tudod vezérelni. Már ha éppen szoftveresen is helyén van minden...
-
kokokka
addikt
válasz
fery02 #39804 üzenetére
Nem csak a TV ki és bekapcsolására jó. Én így kapcsolom és vezérlem a Govee-t, a lámpát, a konnektor is (így nem kell külön külön bekapcsolgatnom a 3D nyomtatót meg az ACE-t). Ha keresek valamit YT-on nem kell távirányító, mikrofon gomb, vagy bepötyögés csak elmondom és keresi. Persze nem lehet 100%-osan kiváltani mindig a távirányítót, de ha az ember megszokja akkor nagyon jó dolog tud lenni ez. Először nekem is furcsa volt, meg hát ugye magyarul sem tud, de sok mindenhez nem is kell (bár mióta átálltam Gemini-re azért a telefonon keresztül már tudok magyarul is pl. lámpát kapcsolni és ez bizakodásra adhat okot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest