Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
nimfas
üzenetére
" Sajnos erre nem vonatkozik a TCL +3 év garis akciója csak a C6K-ra."
Nekem C6K-m van, most vettem nemrég, meg is találtam az oldalt, ahol lehet(ne) aktiválni a +3 év gart, de csak Magyar Telekom, alza és ONE van a lehetséges kereskedők között a listában. Vajon miért? Én az Euronicsben vettem, miért nem mindegy nekik, hogy hol vettem?
Csak emiatt bukom a +3 év gart? Kár érte...

-
Cartmenn
aktív tag
válasz
nimfas
üzenetére
Hát nekem a 75ös c805 mellett van egy 2020as hisense u8qf (ez a felső kategória akkoriban) 55" 132zóna 1000es max fényerő ,egy jól sikerült TV
Nem minden a zónaszám, annak a jó szabályozása a lényeg ---fényerő meg néha sötétben sok is---a c805 1300as max fényereje nem nyűgözött le ehhez képest,de nem is nagy a különbség ,nekem bőven elég a nappaliban ---meg van épp redőny is 
-
Exian
addikt
válasz
nimfas
üzenetére
Én nemrég vettem 55C6K-t, nekem tökéletesen megfelel, szerintem ez is egy elég jó típus. Persze, ha "a pénz nem számít", akkor érdemes feljebb menni. Én 200e-t szántam TV-re, egy 200ezres Samsungot néztem ki eredetileg, de a boltban a srác nagyon határozottan lebeszélt róla, azt mondta, a Samu QLED-je helyett vegyem ezt a MiniLed-es TCL-t és ez volt 230e Ft. Nem bántam meg, számomra tökéletes. Igaz, nincsenek is nagy igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem minden a zónaszám, annak a jó szabályozása a lényeg ---fényerő meg néha sötétben sok is---a c805 1300as max fényereje nem nyűgözött le ehhez képest,de nem is nagy a különbség ,nekem bőven elég a nappaliban ---meg van épp redőny is
Vhiktor