Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rottweiler89 senior tag Sziasztok! 
 Olvasom itt a C7K-val kapcsolatos rezonanciát... Sajnos alá tudom támasztani a tényt, nálam is előfordul nagy basszusnál. Látszólag is, és kézzel való benyomással is a műanyag hátlap/burkolat eléggé laza, ezt azért szerintem meg lehetett volna minőségibben is oldani. Megpróbálok majd a későbbiekben a csavar alá tenni valami alátétet, hátha a burkolatot odanyomja a konzol belső részéhez. Látszólag is, és kézzel való benyomással is a műanyag hátlap/burkolat eléggé laza, ezt azért szerintem meg lehetett volna minőségibben is oldani. Megpróbálok majd a későbbiekben a csavar alá tenni valami alátétet, hátha a burkolatot odanyomja a konzol belső részéhez.
- 

Rottweiler89 senior tag válasz  kokokka

üzenetére kokokka

üzenetéreKöszi a segítséget, sajnos én ilyet nem találtam a menüben sehol sem. Van egy 43C725-ösöm, gond nélkül megtaláltam már az első adandó alkalommal ezt a beállítási lehetőséget, de a C7K esetében rhadjak meg, de nem találom.  vargalex 
 gabber01
 Köszönöm nektek is, így már azért egyszerűbb lett az élet a TV-mmel. Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá. Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá.nimfas 
 Saját beállítás, és egy 75C7K.
- 

Rottweiler89 senior tag válasz  nicu71

üzenetére nicu71

üzenetéreIgen, ez saját beállítás, ami nekem jelen pillanatban megfelelő. Amint lesz időm és kedvem, akkor majd jobban nekiesek a témának, de ezzel a beállítással nekem pont jó. 
 Gyorsmenü egyébként elérhető a TV-ben, hogy ne kelljen végigszambázi az egész menürendszeren, ha pl. egy kikapcsolási időzítőt, vagy fényerőt akarok állítani? Mondjuk gondolom van, csak még én nem fedeztem fel...  kokokka 
 Köszönöm szépen!  
- 

Rottweiler89 senior tag Fényerő 
 Fényerő 47
 Kontraszt 100
 Feketeszint 50
 Gamma 2.2
 Auto HDR konvertálás ki
 Dinamikus kontraszt alacsony
 Fekete sáv ki
 Helyi fényerőcsökkentés közepes
 Csúcsfényerő szabvány, ha este van, vagy ha aludni készülök, nappal viszont jó a magas fényerő
 Helyi kontraszt alacsony
 Dinamikus fényerő ecoSzín 
 Színtelítettség 50
 Árnyalat 50
 Dinamikus szín be
 Színhőmérséklet normál
 RGB mód ki
 Fehéregyensúly mindkettő ki
 Színtér natívKéptisztaság 
 Élesség 50
 Mpeg nr közepes
 Dnr auto
 Digitális képsimítás alacsonyMozgás 
 Kép tisztasága közepes
 Led mozgás törlés ki
 Dinamikus gyorsítás kiIlletve nekem az adaptív fényerő a védje a szem egészségét menüben be van kapcsolva, így kellemesebb a szememnek. Egy kérdésem hirtelen lenne, mégpedig az, hogy a visszajelző ledet kikapcsolás után nem lehet breathing módba állitani valahol? 
- 

Rottweiler89 senior tag Azt én sem, de számomra nagyon is jó tényleg a hangzás. Ahogy olvastam, hogy gyenge a hangrendszere, nézegetni kezdtem soundbar-okat, de feleslegesen, mert esküszöm tényleg jól szól TV-hez képest.  Nagyon nem is mertem hangoskodni vele, mert a szomszédok nem igen örültek volna neki. Nagyon nem is mertem hangoskodni vele, mert a szomszédok nem igen örültek volna neki.  
- 

Rottweiler89 senior tag Sziasztok! 
 Tegnap sikeresen felszenvedtem egyedül(mert persze simán egyedül is megoldom, nem kell segítség... ) a fali konzolra a 75-ös C7K-t, remélem nem szakad le alatta a későbbiekben(65"-ra méretezve, 40kg-ig). ) a fali konzolra a 75-ös C7K-t, remélem nem szakad le alatta a későbbiekben(65"-ra méretezve, 40kg-ig).
 Kérdésem az, hogy érdemes konfigurálni a kijelzőt? Ha igen, milyen beállításokra?
 Btw... A TV képernyője nagyon szép még gyári beállításokkal is, a fekete az fekete, meg is lepett, hogy mennyire. A Bang & Olufsen hangrendszerről meg olvastam, hogy nem olyan jó, gyenge. Hát épp ellenkezőleg, nálam tökéletesen megfelel, szuper basszus, szuper közép/magas tartomány. Kiemelném a basszust, mozi módban, plusz fali konzolos opcióval tényleg meglepően kellemes. Sajnos sokat nem tudtam tesztelni, mert más dolgom volt, de bepótolom. Összességében abszolút nem bántam meg, hogy rá esett a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De nem a gyáriakat használtam, azokat elraktam a dobozba. Igen, ha jól emlékszem M6 16-os kell.
 De nem a gyáriakat használtam, azokat elraktam a dobozba. Igen, ha jól emlékszem M6 16-os kell. Látszólag is, és kézzel való benyomással is a műanyag hátlap/burkolat eléggé laza, ezt azért szerintem meg lehetett volna minőségibben is oldani. Megpróbálok majd a későbbiekben a csavar alá tenni valami alátétet, hátha a burkolatot odanyomja a konzol belső részéhez.
 Látszólag is, és kézzel való benyomással is a műanyag hátlap/burkolat eléggé laza, ezt azért szerintem meg lehetett volna minőségibben is oldani. Megpróbálok majd a későbbiekben a csavar alá tenni valami alátétet, hátha a burkolatot odanyomja a konzol belső részéhez.  

Nagyon nem is mertem hangoskodni vele, mert a szomszédok nem igen örültek volna neki.
 Nagyon nem is mertem hangoskodni vele, mert a szomszédok nem igen örültek volna neki.  Vhiktor
 Vhiktor