Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Flayer
üzenetére
Nekem a 135 volt fenn, ha jól emlékszem, magától feldobta az 509-est, addig szerintem nem is volt nagyon ilyen, hogy firmware-t felajánljon, nem is értem miért, (de mindegy is, annyira nem is érdemes sokszor frissíteni, mert 1 dolgot kijavítanak, 2 meg elrontanak.
)
Na az 509 el is cseszte nekem a programot...Ma miután itt kérdeztem, azért addig el kezdtem keresgélni a neten, amíg az xda-develpoeren meg nem találtam a 486-ost. (mert azt ajánlotta a chat-gpt.
)
De mivel tovább keresgettem (mivel az downgrade lett volna) belefutottam az 538-asba.
Gondoltam leszedem, kipróbáltam,
és csodák-csodájára sikeres lett (először féltem, hogy tele lesz bug-gal aztán keresgethetek tovább, meg még a program sem javul meg...)
a direct one működik.
Mindent jónak látok egyelőre, és még frissebb is lett mint az 509, nem pedig downgrade...Szóval most örülök, hogy minden sikerült amit akartam.

-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Van egy C805-ös tv-m, nemrég lefrissült erre a V509-es verzióra, azóta nem működik a Direct One alakalmazás egyáltalán.
Kipróbáltam már hogy teljesen eltávolítom, csak előzmények eltávoltása, ki bekapcsolás stb semmi nem oldotta meg.
Mivel a firmwarefrissítés okozta az lenne a kérdésem, hogy melyik az a firmware ami jól működik, és stabil?
Előtte nem is tudom, de sokkal régebbi 135-ös verió volt fenn talán.
Ha van vmi jó nem túl régi stabil verzió, akkor downgrade-elnék arra, és remélhetőleg megjavul tőle...
Ha van valainek esetleg jobb/egyszerűbb megoldása, azt is szívesen veszem.
Köszi! -
lcee79
addikt
Sziasztok!
Ha nincs kábeltv, meg semmi ott ahol van a tv-m, akkor mi a legegyszerűbb megoldás,hogy legyen tv adásom?
Wifi van, azzal nincs gond elsőre a Mindigtv Go-t találtam, ez megy rendesen a TCL tv-ken?
Használ valaki ilyet? Van esetleg jobb?
Legyszerűbb, legolcsóbb érdekelne, de azért jó minőségben jönnek be a tv csatornák.Köszi!
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Most látom, hogy van frissítés TCL C805-re, nálam még nem töltődött le, de van egy furcsa dolog amit csinál a tv-m pár hónapja random előfordul...
Gondoltam megkérdezem itt a fórumon hátha...
Fogja magát a tv és kikapcsolt állapotról magától bekapcsol indul a google meg tcl logo, eliindul a főképernyő és aztán kikapcsol és kezdi újra, amíg ki nem húzom a konnektorból.
Azután jó egy ideig de már többször is megcsinálta ezt, ilyen volt valakinek?
És van rá megoldás?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- Macska topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Vhiktor