- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Grillo #36341 üzenetére
Közben zsolt501 kolléga hozzászólása alapján kipróbáltam: ha az alsó tolókapcsolóval a mikrofont kikapcsolom, akkor világít a középső led bekapcsoláskor (majd kikapcsoláskor egy idő után kikapcsol, ahogy írtad is). Én még soha nem kapcsoltam ki a mikrofont, ezért nem vettem észre... Szóval, akkor nincs különbség ebben a különböuő méretű C655-ök között.
Ahogy látom, a tiéd is elég későn kapcsol be a bekapcsoló gomb megnyomásához képest (a megnyomás és a led kialvása között elég sok idő telik el nálad is). Ez az időtartam elég változó. Ha tovább van készenlétben a TV, akkor általában tovább is tart. Egy kikapcsolás után időben viszonylag közeli bekapcsolás esetén szinte azonnal kialszik a led.
Gondolom vasra egyeznek a C655-ök: AIDA64-el megnézve a 43C655-ben egy 64 bites ARMv8-A SoC van (r3p1 revízió, 32 bites módban) 4 maggal (2xCortex-A55@1066MHz + 2x Cortex A75 @1200 MHz). 2 GB RAM. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Grillo #34908 üzenetére
Igen, olyan volt nekem is. C655 -höz már az jár.
Előtte években volt pár kavar. Volt itt 2 meg 1 távirányító is dobozban. Volt hogy az előző generációból volt két méret. Volt ahol meg újat és régit is kapott a vásárló. De persze még régiónként is eltért. Szóval kicsit káosz...
-
Dani_kp
addikt
válasz
Grillo #34725 üzenetére
Igazából nálunk is zömében a gyerekek nézik. Mi a feleségemmel átlag havonta 1 filmet tudunk megnézni.
Szóval a valóság az, hogy racionálisan nézve egy c655 bőven kiszolgálná a jelenlegi igényünket.ρσгτσ
A felől nincs kétségem, hogy látni fogja a különbséget, csak Őt ezt nem fogja annyira érdekelni. Aztán persze ki tudja. Mondjuk őszintén szólva egy összegben egyikre sem vagyok hajlandó költeni, bármelyik is lesz, így is úgy kamat mentes részletre akarom elhozni.Steve2006
Na ezt teljesen jól összefoglaltad, illetve szépen felsoroltad a főbb szempontokat egymáshoz viszonyítva, köszönöm neked is.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Grillo #34719 üzenetére
Nekem egy Sony KDL40WD650-et váltana vagy valami hasonló, a pontos típus nincs meg, de ez is 8 éves készülék, szóval igazából nekem is elég lenne a C655. A sony-n is kiábrándító a fekete, de attól ugyanúgy használjuk, inkább ami féltünk rajta az utóbbi időben az a "ghost" mozgás vagy mi, ami szokott lenni a gyors jeleneteknél, meg foci nézése közben a labda mozgása.
Úgy hogy a Te véleményed is számomra mérvadó. Inkább részemről ez csak érzelmi döntés lenne, ha már veszek, akkor az legyen számomra a lehető legjobb, mivel az is legalább 8+ évig fog szolgálni.
Amúgy mi véleményed, tapasztalatod a C655-tel? Ha már leírtad korábban, részletesen, akkor visszakeresem természetesen.
Szerk.: én a sony hangjával is elégedett vagyok, pedig csak 2.0, mondjuk más tv-k hangja nagyon doboz a miénkhez képest, szóval véleményem szerint az onkyo 2.1-ese több is mint elég lenne nekem. Amúgy sincs se házimozi, se soundbar, se semmi külső hangkeltő berendezés.
-
Qtya123
őstag
válasz
Grillo #34142 üzenetére
Ez olyan, hogy én pl a milyen TV-t vegyek topik kimagasló TCL ajánlásai után beleolvastam ebbe a topikba és a C845 esetén semmilyen negatívumot nem olvastam még akkor a laggolós akadásokkal kapcsolatban.
Arról olvastam, hogy X2-t célszerű venni, más említésre méltó nem volt, így is tettem, X2 lett.Aztán jöttek a Dolbi Vision tartalmak és az akadások. Szóval ha olvastam is vásárlás előtt, akkor is lyukra futottam. Az elvárásokkal kapcsolatban meg nekem aztán tényleg semmi összetett felhasználás nincs. Nem netezek, streamingelek, youtubeozok rajta, csak NAS-ről filmek, meg FIFA játék a PC-ről. Olyannyira fapad módon használom erre, hogy az első dolgom volt átállítani a TV-t csak alkalmazások módba, mivel a netes része nem érdekel.
És azért egy C845 nem a TCL alsópolcos, egypálcás típusa. Engem nem érdekel az SDR tartalom, a TV nézés, a konyhafőnök, a 18 órás leégett/megölték/karambolozott híradók, a megasztár, meg xfaktor, hanem csak ennyi, hogy azokat a nyamvadt Dolby Vision és HDR tartalmakat laggolás mentesen le tudja játszani. Ezt azért én nem nevezném irreális igénynek/elvárásnak.
Nagy nehezen sikerült megoldani, de látod, még egy normálisabb médialejátszót is beszereztem és azzal is simán laggolna a TV, hacsak nem váltok oda-vissza forrást. -
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest