Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grillo őstag válasz  gabber01

üzenetére gabber01

üzenetéreBocs, elsőre a Deadwoodos vonalra válaszoltam. 
 Nekem nincs velük bajom, bár én tudok fullra sötétet csinálni a nappaliban bármikor.
 Hangjától talán kicsit többet vártam, de lehet csak nekem volt túlzó az elképzelésem, amúgy bajom nincs vele, meg kötök rá külső megoldást, ha mégis. Falon van konzolon, lehet asztal lenne alatta, akkor jobban kijönne.
- 

Grillo őstag válasz  freeland0806

üzenetére freeland0806

üzenetéreBöngészőben PC-n nem akad. 
- 

Grillo őstag válasz  gabber01

üzenetére gabber01

üzenetéreNekem van 55 colos, 10 éves alap Samut váltott, annál mindenképp sokkal jobb. Menü kicsit akadós, de nem bántam meg a vásárlást, eddig ment minden rendben, itt olvasott problémák nem jelentkeztek. Talán novemberben vettem, akkor felrakott egy frissítést, azóta nem talált újat, de igényét sem érzem. 
- 

Grillo őstag Akinek van telegramja, megnézné, hogy C655-re mi a legfrissebb FW? Csak kíváncsi vagyok, van-e valami friss, bár gondolom nincs, csak ez a sok új csillivilli dolog felkeltette az érdeklődésem. 
- 

Grillo őstag válasz  koppasz1986

üzenetére koppasz1986

üzenetéreDe nem kőműves-bádogos vagy, ugye?   
- 

Grillo őstag válasz  Mayweather

üzenetére Mayweather

üzenetéreNálam 55C655-ön nincs ilyen, legalábbis nem tűnt fel. 
- 

Grillo őstag válasz  Dani_kp

üzenetére Dani_kp

üzenetéreVan valami konkrét kérdésed, írd meg, aztán megnézem, ha nincs még rá válaszom. A mindenféle film 53. másodpercében a balszéle homályos dolgot nem néztem, mert egyrészt 70%ban a gyerekek nézik, másrészt a Netflixem is csak sima 1080p. 
 Nekem ami meglepetés volt, hogy asszony sok régi sorozatot néz a kiscsajjal Plexről, amik max 720p-k, és nagyon faszán néznek ki ennek ellenére is. A DV és egyebek esetében szépen vált a TV, amúgy a mozi mód fut, hangot szoktuk néha váltogatni, mi megy épp.
 Ma raktam rá 1-2 játékot play-ről (telefonról telepítve), mennek szépen, csak haza kell hoznom a kontrollert, mert így eléggé be van határolva, mi működik.
- 

Grillo őstag válasz  Dani_kp

üzenetére Dani_kp

üzenetéreÉn 55C655-öt vettem bő hónapja, a menükben néha röcög, műsoron belül 1-1 alkalommal tapasztaltam ilyet, de szerintem csak azért tűnt fel, mert itt ilyen sokat olvasni róla. 
 Soha nem bámulom sötétben a full fekete képernyőt, de nem kérdés, hogy ez itt biztosan rosszabb, mint a drágább típusok, de nekem a nappaliban nem okoz gondot, és a 10 éves Samu után mindenképpen nagy előrelépés.
 Igazából nekem igényem sem volt drágábbra, de nem kérdés, hogy ebben nem vagyok irányadó semmiképp.A hang jó, de azért közelében nincs semmi külső megoldásnak, nekem a korábbin egy 5.1-es Genius rendszer volt, van vagy 20 éves, de annak van rendes basszusa. Amit kb. soha nem tudok kihasználni, így bőven elég ez is. 
- 

Grillo őstag Megjött ma nekem is a garancia kiterjesztésről a visszaigazolás, 30 nap +/- 1-2 nap volt. De a lényeg, megvan. 
- 

Grillo őstag válasz  Qtya123

üzenetére Qtya123

üzenetéreIgen olvastam, épp ezért írtam, hogy ha van elég tapasztalat. C655 esetén sem láttam majdnem semmit, de úgy voltam vele, hogy a kb. azonos áron kapható Samsungnak annyi hátránya van, hogy megpróbálom. Azért a cseregaranciát bepipáltam Alzánál, de eddig jól teljesített, mondjuk a korábbi Samu olyan szinten volt lassú az "okos" felületen, hogy annál minden gyorsabb. 
- 

Grillo őstag válasz  mikrofon

üzenetére mikrofon

üzenetéreJaja, a másik véglet meg vagyok én, annyi az igény, hogy lecseréljem a 10 éves, tönkre ment Samsung alsópolcost kicsit nagyobbra, meg ne legyen szarabb. És akkor ezen még dugdosni sem kell a Google TV-t az USBbe, mert benne van, meg még a hangja is elég, mert van benne 2.1. 
 Tény, én az aljára lőttem, megkaptam, amit vártam, 1 hónap után is elégedett vagyok.Más, hogy a milyen TV-t vegyek topikot nagyon a TCL ajánlások uralják, pláne pár százezres szintig. De akinek esze van bejön ide olvasni, aztán vagy tudja (már amiről van ugye már tapasztalat), mit vesz, vagy utána jön panaszkodni (bár amennyi ezekből fogyhat, azért akkora forradalmi hangulat azért nincs. 
- 

Grillo őstag válasz  Segnior_Barthez

üzenetére Segnior_Barthez

üzenetéreNekem nem megy bekapcsolt CEC mellett sem, a korábbi Samu nekem is tudta. 
- 

Grillo őstag válasz  jesszjessz

üzenetére jesszjessz

üzenetéreHát, nekem ha HDMI1-en kapcsolom ki, vagy akár a saját TV álláson, akkor azon is kapcsol be. 55C655, elvileg a legújabb fw-vel, amit felajánlott első bekapcsolásnál. 
- 

üzenetére jesszjessz

üzenetéreEste megnézem. 
- 

Grillo őstag válasz  HateEternal

üzenetére HateEternal

üzenetéreOK, de itt most a bemenet az a csatlakozó alapján, tehát ha TV-t néztem, ami a HDMI1-en jön a beltériből, akkor oda kapcsol vissza, vagy mondjuk Netflix, vagy más streaming is? 
- 

üzenetére jesszjessz

üzenetéreMi lenne a kimenet, amit szeretnél? Nálam mindig a Home felület jön be, de őszintén nem is nézegettem nagyon, nekem így jó, de kipróbálom, ha segítség. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor
 Vhiktor