Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Bocs, elsőre a Deadwoodos vonalra válaszoltam.
Nekem nincs velük bajom, bár én tudok fullra sötétet csinálni a nappaliban bármikor.
Hangjától talán kicsit többet vártam, de lehet csak nekem volt túlzó az elképzelésem, amúgy bajom nincs vele, meg kötök rá külső megoldást, ha mégis. Falon van konzolon, lehet asztal lenne alatta, akkor jobban kijönne. -
Grillo
őstag
válasz
freeland0806
üzenetére
Böngészőben PC-n nem akad.
-
Grillo
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Nekem van 55 colos, 10 éves alap Samut váltott, annál mindenképp sokkal jobb. Menü kicsit akadós, de nem bántam meg a vásárlást, eddig ment minden rendben, itt olvasott problémák nem jelentkeztek. Talán novemberben vettem, akkor felrakott egy frissítést, azóta nem talált újat, de igényét sem érzem.
-
Grillo
őstag
Akinek van telegramja, megnézné, hogy C655-re mi a legfrissebb FW? Csak kíváncsi vagyok, van-e valami friss, bár gondolom nincs, csak ez a sok új csillivilli dolog felkeltette az érdeklődésem.
-
Grillo
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
De nem kőműves-bádogos vagy, ugye?
-
Grillo
őstag
válasz
Mayweather
üzenetére
Nálam 55C655-ön nincs ilyen, legalábbis nem tűnt fel.
-
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Van valami konkrét kérdésed, írd meg, aztán megnézem, ha nincs még rá válaszom. A mindenféle film 53. másodpercében a balszéle homályos dolgot nem néztem, mert egyrészt 70%ban a gyerekek nézik, másrészt a Netflixem is csak sima 1080p.
Nekem ami meglepetés volt, hogy asszony sok régi sorozatot néz a kiscsajjal Plexről, amik max 720p-k, és nagyon faszán néznek ki ennek ellenére is. A DV és egyebek esetében szépen vált a TV, amúgy a mozi mód fut, hangot szoktuk néha váltogatni, mi megy épp.
Ma raktam rá 1-2 játékot play-ről (telefonról telepítve), mennek szépen, csak haza kell hoznom a kontrollert, mert így eléggé be van határolva, mi működik. -
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Én 55C655-öt vettem bő hónapja, a menükben néha röcög, műsoron belül 1-1 alkalommal tapasztaltam ilyet, de szerintem csak azért tűnt fel, mert itt ilyen sokat olvasni róla.
Soha nem bámulom sötétben a full fekete képernyőt, de nem kérdés, hogy ez itt biztosan rosszabb, mint a drágább típusok, de nekem a nappaliban nem okoz gondot, és a 10 éves Samu után mindenképpen nagy előrelépés.
Igazából nekem igényem sem volt drágábbra, de nem kérdés, hogy ebben nem vagyok irányadó semmiképp.A hang jó, de azért közelében nincs semmi külső megoldásnak, nekem a korábbin egy 5.1-es Genius rendszer volt, van vagy 20 éves, de annak van rendes basszusa. Amit kb. soha nem tudok kihasználni, így bőven elég ez is.
-
Grillo
őstag
Megjött ma nekem is a garancia kiterjesztésről a visszaigazolás, 30 nap +/- 1-2 nap volt. De a lényeg, megvan.
-
Grillo
őstag
válasz
Qtya123
üzenetére
Igen olvastam, épp ezért írtam, hogy ha van elég tapasztalat. C655 esetén sem láttam majdnem semmit, de úgy voltam vele, hogy a kb. azonos áron kapható Samsungnak annyi hátránya van, hogy megpróbálom. Azért a cseregaranciát bepipáltam Alzánál, de eddig jól teljesített, mondjuk a korábbi Samu olyan szinten volt lassú az "okos" felületen, hogy annál minden gyorsabb.
-
Grillo
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
Jaja, a másik véglet meg vagyok én, annyi az igény, hogy lecseréljem a 10 éves, tönkre ment Samsung alsópolcost kicsit nagyobbra, meg ne legyen szarabb. És akkor ezen még dugdosni sem kell a Google TV-t az USBbe, mert benne van, meg még a hangja is elég, mert van benne 2.1.
Tény, én az aljára lőttem, megkaptam, amit vártam, 1 hónap után is elégedett vagyok.Más, hogy a milyen TV-t vegyek topikot nagyon a TCL ajánlások uralják, pláne pár százezres szintig. De akinek esze van bejön ide olvasni, aztán vagy tudja (már amiről van ugye már tapasztalat), mit vesz, vagy utána jön panaszkodni (bár amennyi ezekből fogyhat, azért akkora forradalmi hangulat azért nincs.
-
Grillo
őstag
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Nekem nem megy bekapcsolt CEC mellett sem, a korábbi Samu nekem is tudta.
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Hát, nekem ha HDMI1-en kapcsolom ki, vagy akár a saját TV álláson, akkor azon is kapcsol be. 55C655, elvileg a legújabb fw-vel, amit felajánlott első bekapcsolásnál.
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Este megnézem.
-
Grillo
őstag
válasz
HateEternal
üzenetére
OK, de itt most a bemenet az a csatlakozó alapján, tehát ha TV-t néztem, ami a HDMI1-en jön a beltériből, akkor oda kapcsol vissza, vagy mondjuk Netflix, vagy más streaming is?
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Mi lenne a kimenet, amit szeretnél? Nálam mindig a Home felület jön be, de őszintén nem is nézegettem nagyon, nekem így jó, de kipróbálom, ha segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor