Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
tabasco
csendes tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
egyetértek!
mivel a bármilyen tartalom közben gyönyörű és tökéletes a kép szemre, nem nézegetek én sem tesztvideókat, nehogy esetleg találjak vmi apróságot és jól megszivatom magam utána a tudattól...
(ami persze valós használat mellett elő sem jött volna/fel sem tűnt volna) -
Vater
csendes tag
Emag Hungary / TCL 65C7K - 370.000ft
Emag Romania / TCL 65C7K - 3500 lei = 265.000ftHát tényleg ennyire meg vagyunk khm tisztelve?

-
-
mikrofon
veterán
Szerencsére most már jól működik. Ha be van kapcsolva hogy a környezeti fényhez igazítsa a fényerőt, akkor már csak sdr módban állít a fényerőn. Korábbi FW verziókban ez hibásan működött. Pl volt olyan amikor DV vagy HDR tartalom nézése előtt ki kellett kapcsolni. Mert vissza vette ott is a fényerőt egy sötét szobában. SDR tartalommal viszont szerintem hasznos funkció.
Kellett pár év mire ez a funkció tényleg hasznos lett és nem csak zavaró. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
IQ -t nem használom, mert teljesen elrontja a DV -t azzal, hogy megöli a sötét részeket. Így azt nem vágom.
Nálam Vhiktor kalibrált beállítások vannak, de erre az adaptív beállításra nem kellene hatással lennie. Ez is eleve rontja ezt a képmódot, ha valóban működik valakinél...
Szerintem simán egy szoftveres bug nálam, ami jelen esetben szerencse.
-
freeland0806
tag
Nem tudom, mert előtte HDR10-ben néztem a netflixet. Aztán kipróbáltam kíváncsiságból ezt a DV sötétet, mert azt hallottam, hogy a DV tartalmaknál ez a leginkább természetes. Arról nem is beszélve, hogy sokkal kényelmesebb este ez a képmód nekem. Csakhát ez az adaptív fényerő ne lenne. Nem is értem. Az IQ való erre tudtommal, hogy dinamikusan változtassa a fényerőt.
-
szami777
addikt
Nagyon köszönöm mindenkitől a méréseket, utánajárasokat, tapasztalatokat.
Így már megnyugodtan, hogy befér alá a soundbar.
Akkor már csak az emag black friday akció kell holnap utántól.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
FR előtt nem változtatta? Mert akkor lehet ez úgy általában be van ragadva, de FR után már jól működik. Ami nem a legjobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mivel a bármilyen tartalom közben gyönyörű és tökéletes a kép szemre, nem nézegetek én sem tesztvideókat, nehogy esetleg találjak vmi apróságot és jól megszivatom magam utána a tudattól...

Vhiktor