Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Elfogyott a hely a steam-vinyómon. Kéne tisztogatni.
Kérdésem az volna, hogy nem tudom hogy az Overlord hogy viszonyul az Overlord: Raising Hell-hez. Sima expansion az RH (tehát kell az Overlord) vagy tulajdonképpen ez egy az egyben az eredeti Overlord ÉS plusz még pár dolog/küldi (ala Mount and Blade Warband, ami feleslegessé tette a sima Mount and Blade-et)? -
Scholes9
nagyúr
Másnál is szokott lenni, h igen lassan kapja meg a Steam Guard mailt
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
cskamacska
addikt
-
polonic
félisten
válasz cskamacska #9511 üzenetére
Azt a szánalmasan szar levelezőrendszert felejtsd el, az legyen az első lépés.
-
ruti
Közösségépítő
én is freemail-e kezdtem, de egy jó ideje megosztom a regisztrációkat több címem között, és szerencsémre a steam-nek a gmail jutott
aztán persze elfelejtem, hogy hova és mivel tudok belépni, ha a belépési azonosító az e-mail címSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Commandos Collection
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BioNiCMaN
addikt
-
BigBlue69
őstag
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
OnSeT
őstag
Hatalmas akció az alsó terméknél
-
Kareszovics
addikt
Úgy látom ezen a hétvégén is a kártyán marad a pénz.
Más: sokan írták, hogy még lewarezolni se érdemes, de ez megér ennyit? Ha jól számolom a dobozosnál olcsóbb. Originen horror árban van. Vagy kivárjam karácsonyt?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
tupacamaru
veterán
válasz Serpiko #9521 üzenetére
Nagyon jó kis gém. Mondjuk a harmadik rész felejthető. A régi idők emlékére már egy ezelőtti akcióban én is beszereztem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cskamacska
addikt
válasz BigBlue69 #9524 üzenetére
Nem, mivel a magasságos EA/Steam koprodukció nekünk büdös kontinentális európaiaknak 3300 forint helyett 7500-ért adja. Hogy $z@rj@n@k farfekvése süncsaládot mind.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Воланд
titán
válasz Kareszovics #9528 üzenetére
Ááá, én akkor adnék érte ennyi pénzt, ha majd az ultimate verzió (ha lesz belőle) fog ennyibe kerülni. És még akkor is kétszer meggondolnám.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
TazLeacher
nagyúr
Látom mostanában az elsőt nyomod. Nekem a kedvenc játékom. A 2. részt nem vettem meg. Olvass utána, hogy miért nem.
-
mcwolf79
veterán
Mostanában elég sűrűn belefutok abba,hogy "Ez a játék jelenleg nem elérhető,próbáljam meg később" . Kicsit irritál a dolog, hogy játszani szeretnék,de ez a sz@r nem enged. Most perpill a Deus Ex nem indul el
Mi van ilyenkor?
THXXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
HS 2142
őstag
Én is csak az első részt ismerem, az jól sikerült. Dobozosokból itt esetleg körülnézhetsz, postával is körülbelül hasonló árakon kínálják a játékot.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Zamery
senior tag
-
Youri
veterán
Na most örülök, hogy nem repültem rá a GamersGaetes akcióra.[link]
RTX ON
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz cskamacska #9530 üzenetére
Tökéletesen egyet értek veled!
Dobozos játékoknál mindig azzal jöttek, hogy szállítási költsék, raktározási díjak meg a jó isten tudja mire fogták még ezeket az ár különbségeket.
Digitális letöltéseknél vajon miért nem változott semmi?Itt nincs semmi olyan költség, mint a dobozos értékesítésnél.
Na mindegy, azért szeretjük a Steamet de az EA-t továbbra sem(#9537) Youri
Volt ez már olcsóbb is.Persze így sem rossz ajánlat.
GTA3 és Vice City volt 2.5 euróért is.Nem is egyszer![ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Nálam ez be is lendült a könyvtárba.. csak hiányolom a Grand Theft Auto IV: The Lost And Damned -et... na mind1 már a gta 4 is megér annyit! sztem!
Arra meg kiváncsi lennék h jött ki a Gta-nál a Classic pakk 10 euro a complete pakk meg 7.50 ??XD vagy csak simán Gta 4 pack 12-ért? lol
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ProEvoFan
nagyúr
Te is
Én nem a komplett pakkról beszéltem.Amúgy tényleg nem volt még ilyen olcsó a teljes csomag.
GTA3 és Vice City volt 2.5 euróért is
Az mit csináljon akinek már csak a GTA3 és a Vice City hiányzik?Én 2.5 eurót adok érte, többet nem.Sajnos ha a pakkot venném a többi részt nem tudom elajándékozni.[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz ProEvoFan #9540 üzenetére
Jajj de Buta vagyok! a Sok warezolás.. tudod elveszi az ember fejét..xD Nem tudom mi minek a része..XD De tényleg most h mondod! Akkor királyság van!
Am pedig teljes Totális pakkot vettem 7.5-ért!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Wolverine #9545 üzenetére
Bár azzal egyetértek, hogy indokolatlanul drága a digitális terjesztés (kivéve az akciók alkalmával), de azért vannak komoly, még ha nem is akkor kiadások, mint egy fizikai terjesztésnél. Elég csak megnézni, hogy a Steam mennyi szolgáltatást nyújt, melyek folyamatos fejlesztése és fenntartása mind pénzbe kerül.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
PAYDAY™ The Heist - Four Pack-ben ki lenne benne? Több mint 1000 Ft a megtakarítás ha jól számoltam!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Wolverine #9545 üzenetére
De azt nehéz megmagyarázni, hogy a különböző régiókban miért drágább/olcsóbb valami, esetleg miért nem érhető el. Szerintem erre írta, hogy régen ezt rá lehetett fogni bármire, de mostanában nehéz megmagyarázni, hogy miért más az ára ugyan annak a játéknak Európa szerte, és ezt nehéz ráfogni az adóra, hiszen Németországban, Szlovákiában és Magyarországon nem egységes az adórendszer, a játékok mégis mindhármunknak ugyan annyiba kerülnek.
-
-
Wolverine
félisten
Tisztában vagyok vele, hogy vannak kiadások. Ettől függetlenül elég érdekes, hogy jellemzően drágábbak a játékok az elektronikus boltokon keresztül Európában - lehet, hogy valamilyen importvám is szerepet játszik ebben, de nem vagyok a kérdés szakértője.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest