- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
hi. dec 8!
milyen kedvező a gépigény... Portal RTX
még szerencse, h beleférek a limitbe, és csak 15 éves a játék... :D
3080-tól felfele, de inkább 4080, mert ott van DLSS3... üdv. -
Scholes9
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
MInd2 kérdés meglett válaszolva
Valszeg feltörhették az emailemet is, mert aktiválva volt a steam guard és azután történhetett, h elmentem aludni, mert másnap már nem tudtam belépni. Anno a WoW accountomat is így lophatták el 2007-ben, de azt is sikerült visszaszereznem a Blizzard support segítéségével. -
millerur
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Értem, nyilván azért érdekel ez a trükközés része, mert tudom, hogy van veszélye az egésznek.
Arról valakinek van esetleg infója, hogy régió lockosak-e a giftek?
Egyébként, ha meg lehet oldani ezt az egészet, és tényleg tudunk 30$-os áron giftelni gta kulcsokat, akkor egy csoki árában bárkinek segítek beszerezni, akit érdekel.
-
zseko
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Ezt most negatív vagy pozitív értelemben gondolod rám?
Egyébként 3 Tomb Raider, 2 Assasin's Creed és a 2 Serious Sam amit vettem. Én ezeket nem a mennyiségbe sorolom (bár a Sam kicsit kilóg, igaz). Egy játékot sem vettem olyat ami nem érdekel vagy az achihoz kellene. Nekem ezek az achis játékok tipikusan azok amikért sosem adnék egy fillért se. -
DeFranco
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor ez szerinted mégis micsoda?!
Buy Battle: Los Angeles
HOLIDAY SALE! Offer ends 2 JanuaryUgyanez egy kicsit furcsán nézz ki a magyar nyelvű oldalon:
Battle: Los Angeles vásárlása
HOLIDAY SALE! Offer ends 2 Január>33%??? hol a siros smiley
Jogos! Ennél sokkal többet várunk!

-
-
SityiSXT
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Az igazat megvallva ennek sok értelmét nem látom. Induláskor ugyanis a Steam kliens átnézi a játékaidat, melyikhez jött frissítés - az meg mivel így amúgy is a HDD-n van, nem sok gyorsulással járna, plusz ott van a neted sebessége is, mint limitáló tényező. Maga a kliens ugyanis elég gyorsan elindul. Szerintem ha a játékaidat amúgy is a HDD-n szeretnéd tartani, jobb, ha az egész Steam mappád ott van. Ha pár játékot szeretnél SSD-ről futtatni, akkor inkább a Steam Movert használd.
-
Serpiko
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
jozsi252
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek

A heti egyszer kisebb vásárlás. ( fehérnemű.. stb ) akkor esténként elmenni ide oda, hétvégén buli meg mozi, kész vagyon, főleg ha a csaj tipikus plázacica aki ott éli az életét, akkor a ráköltött pénzből kijön egy Area-51 ALX is

De erre szokták mondani hogy nem a bankártyád szo.ja

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ittakary
üzenetére
De így bukja az automatikus indítást rendszerinduláskor, legalábbis nálam ez volt. Vagy csak én voltam a béna?

Napi ajánlat:
Painkiller: Black Edition -50% ----> 4,99€
Painkiller Complete Pack -50% ---->14,99€ -
szacsee
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Feljebb a CoP-ról volt szó...

GeneraL_XTX: Nem emlékszem, hogy GFWL-es játék lenne a Steames Metro.
Viszont a Dirt3 igen és ott autómatikusan telepíti a klienst, illetve játékba belépve az ember képébe tolja, hogy add meg a serialt.
Ha van GFWL-es játék a steamen, akkor ugyanúgy kell kezelni mint ha DVD-s lenne, csak a steam miatt nem kell a DVD-t pakolászni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
A Call Of Pripyat -ról volt szó

"Loyalty Promo grants a discount off Call of Pripyat if you already own the Steam Version of S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky or S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Please note that you need to have Clear Sky or Shadow of Chernobyl registered to your Steam account before purchasing Call of Pripyat to receive the discounted price."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
A Weekend Deal meg a DC Univers Online
-50% = 22,49€
Egyébként mostanában feltűnt 1-2 jó cím a napiban, mint mondjuk ez a mai. Kár, hogy már sokszor volt akciózva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valszeg feltörhették az emailemet is, mert aktiválva volt a steam guard és azután történhetett, h elmentem aludni, mert másnap már nem tudtam belépni. Anno a WoW accountomat is így lophatták el 2007-ben, de azt is sikerült visszaszereznem a Blizzard support segítéségével.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami