Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Egy nyomtatóval megoldanám. Egy egyszerű lapocska amelyen a játék steam oldala szerepel (vagy ilyesmi), a gift meg érkezik steam-en. Csak jól kell időzíteni a keztőt.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
[link]
Mondjuk ahogy nézem valami gebasz van vele...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A steam link is annyi.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Gyenge eresztés vagyok. (Lehet, hogy igaza van az asszonynak, hogy sokat játszok?)

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
shaddy1027
üzenetére
Lehetőség szerint, inkább cseréld a kártyát.

-
BioNiCMaN
addikt
Néhanapján nyomom a gémet, ha gondolod vegyél fel, hátha összejön 1-2 alkalom.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
A belépés mit jelent? Nem megy egyfolytában a telódon a Steam? Nálam ahogy elküldöm az ajánlatot már fel is ugrik telón, hogy ezt meg kellene erősíteni.
Kártya cserére ezt próbáltad már?
(#84205) SQX_Barto
Pedig a második rész sokkal userbarátabb, pl. be lehet állítani a farmot, hogy újra és újra termeljen, nem kell folyton azzal szórakozni, hogy odamenjen az ember, meg ilyenek.
-
BioNiCMaN
addikt
Valaki játszik a Vermintide-dal?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Nullás privát profil nálam instant blokk. Vannak már páran.

Egyébként én itt nézném meg.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ezt a videó szerintem nézd meg azért, nem mai, de a lényeg benne van. Ha egy mód van rá ne spy-jal kezdj.

-
BioNiCMaN
addikt
Ha kell valakinek egy ilyen kupon ingyóba:
50%-KAL OLCSÓBB Little Racers STREET
akkor vegyen fel steam-en.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi!
A "Gépresi" egyébként nem segített, de az idő megoldotta a problémát. 
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Számomra érdekes és kellemetlen dologba futottam bele...
Békésen játszottam TF2-vel, pályaváltást követően ezzel az üzenettel leállítja a pályatöltést:

Mi a tököm ez és mit csináljak, hogy boldog legyek?
Köszi előre is!

-
BioNiCMaN
addikt
Érdekes módon nálam azt csinálja, hogy asztaliról nem lép be, de laptopról simán megy...

Ezzel a módszerrel sikerült megoldani...

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
BioNiCMaN
addikt
Gorky 17-et lehet valahogy magyarosítani?
Magyul jelent meg anno, meg is van (valahol a szép nagy dobozában), de nem tudom, hogy valahogy meg lehet-e oldani a dolgot...
-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Én ezért nem szórakozok kódok cseréjével. Értem én, hogy a gift nem mindig olyan jó biznisz, de sokkal biztonságosabb. Valamit valamieért. Kòdot maximum magamnak, de tovább trédelésre soha és akkor is csak megbizható itteni csávótól.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Ment pü...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ez mehetne a másik topic 1. hsz-ébe.

-
BioNiCMaN
addikt
Csak tudnám mi a baja.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megoldódott... Hülye freemail.

Köszi Urak!

(#32164) BigBlue69
Nem az én fiókom, havernak raktam össze új gépet, Steam indítás után kérdezem mi az emil cím-e erre hülyén néz rám, szerencsére a steam guard kiírja legalább a szolgáltatót. De belépés után sem látszódott az email, most meg ott van egy a spam-ek között ill. egy az érkezetteknél...

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem tudok belépni...

(#32159) sfdrakex
Mert van néhány és nem biztos, hogy emlékszem mindegyikre.

Addig már eljutottam, hogy freemail-es, mert kiírja a steam guard...
-
BioNiCMaN
addikt
Kérdés:
Tudom a felhasználói nevem és a jelszavam, de az e-mail címemre, amire a steam guard küldi a kódot nem emlékszem...
Sajna azt se tudom melyik szolgáltatónál volt...
Meg lehet azt tudni valahonnan, hogy melyik e-mail cím tartozik adott fiókhoz? 
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én is nyertem egyet.

-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Létrehoztam egy új csoportot a Steam-en (néhányan már kaptatok is meghívót, így jelenleg 16-an vagyunk a csoportban), a Steamgifts-en történő felajánlásaim jóhelyre kerülése érdekében, mivel a legutóbbi sorsoláson sikerült egy "kívülállónak" - kihasználva a PH csoport nyíltságát - megnyernie a felajánlást. Ezt azóta szerencsére sikerült orvosolni (igaz lenácizott a steam-es oldalamon...
).A lényeg, hogy aki be szeretne kerülni ebbe a zárt csoportba, dobjon privátban egy linket a Steam-es profiljához, hogy küldhessem a meghívót.

Köszi a figyelmet.

-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
4 órás AvP sorsolás, csak nektek! Hajrá!

-
BioNiCMaN
addikt
Találtam még egy Train Simulator 2012-t.

Tessék jelentkezni, már elkezdődött (megtaláltam a NOW gombot
). -
BioNiCMaN
addikt
90%-os akcióban (
198,73€ helyett) 19.99€ a Dawn of War Franchise Pack.
Ha volt már, akkor bocsi.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De nem segített. 
A "Gépresi" egyébként nem segített, de az idő megoldotta a problémát.