Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Na mi lesz ma stímon, GTA, Dawn of War, Alan Wake?

-
danih
veterán
Érdemes a State of Decay-hez a Breakdown DLC-t megvenni?
-
danih
veterán
Közben látom, igen, az van mint tegnap, "laggol a rencer".
-
danih
veterán
Valamit elnéztek, pl. CS GO eddig is -50% volt, ETS2 pedig -66%, akció vége december 3 - mi értelme a főoldalas kiemelésnek?

PS már jó

-
danih
veterán
Eldritch-ről van vélemény, tolta valaki? Egész jókat olvasok róla.
-
danih
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Megpöckölhetné már valaki ezt a Szerjózsát már...
-
danih
veterán
Hahaha, tanuljunk gyorsírni: The Typing of The Dead: Overkill

Koncepció ismerős lehet régebbi játékokból, de 3d-s környezetben még nem láttam... (Videó - bár úgy látom konkrétan nem ez, de látszik miről van szó) -
danih
veterán
Gondoltam naivan Red Orchestra 2-zök kicsit, erre kidob hibával: STEAM is required to play this game.
No shit, Sherlock
-
danih
veterán
LOL, csak a szokásos amikor valamit leakcióznak bundliból, de a pakk ára marad

-
danih
veterán
Csak én értettem úgy, hogy ez egy adott gépre vonatkozik, ergo autholod a géped, és aki fizikailag előtte ül, az accjával játszhat a te játékaiddal?
-
danih
veterán
Jé, új, ingyenes Ridge Racer, drift a főcímben, mert biztos attól döglik a légy. Mikrotanzakciós?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
Armi Zombi Sznájper Náci-ra van még egy hely ha valakinek kell (600 jmf)
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem TF2 kulcsra gondol, ami tradelhető.
-
danih
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hmm ilyen "alulnézetes" 3d-sből szerintem nem volt olyan sok, nem is csodálkozom, nekem is fura volt ez a perspektíva.
(#51152) VGYke: ha egyelőre nem akarsz vele játszani, szerintem ezzel a címmel nem kell ilyeneket játszani, csak uninstallálod. Ez a szabály 5 gépre vonatkozik, egy adott időben.

-
danih
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, gyakorlatilag elküldöd a kész trade-et, és a másik fél azt vagy jóváhagyja, vagy visszautasitja. Eltűnik az időtényező, nem kell egymást várni.
-
danih
veterán
Ez most off lesz, de hátha mákom van: van közölünk valaki aki rendelkezik olyan notival amit egy Pentium 2129Y hajt? Ha igen, kérem dobjon nekem egy PÜ-t... Köszönöm

-
danih
veterán
Kemény 3 hónap és már -50% a GRID2

-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Bakker, most meg kéne ezt szerezni... Én is azt hittem hogy ez csak egy funmod youtube videósoknak

-
danih
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem lesz bajod azzal (meg általában sem), épp most írtam. Aktiválás szokott limitált lenni, ennyi, magyar store-os cuccok nincsenek limitálva futtatásra (most per pillanat semmi sem jut az eszembe ami ilyen lenne).
-
danih
veterán
Még egy ninjagrab, csak "nyugatba" élő topiklakóknak:
Fallout: New Vegas Ultimate Edition: FR722-TNXVF-ZNJAP
(Magyarhonból/exszocblokkból ne próbálkozz vele) -
danih
veterán
válasz
üzenetére
Nem volt egy nagy sale (sokminden jobb áron máshonnan is beszerezhető volt, de ezt már tudtuk előre), inkább azon csodálkoztam hogy néhány új játékon kívül semmi sem kapott nagyobb leárazást mint eddig, sőt, kisebbet (pl. sokminden ami már volt -80, -75-ben, "csak" -70-ig ment pl.) -
-
danih
veterán
Hmm vajon meg lehet venni a Skyrim Legendary-t ha már van egy Skyrim az accountomon?
(A kérdésre, hogy, mégis miért: mert.) -
danih
veterán
StarForge megvan már valakinek? Ha igen - milyen?
-
danih
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, csak 1x adja, utána booster vagy csere.
-
danih
veterán
Kicsit furcsa hogy ismét TWD van és nem Van Helsing... oh, well...
-
danih
veterán
Carrier Command -75%... Szeretném nagyon ajánlani, de nem tudom

-
danih
veterán
Rollercoaster tycoon? Eléggé meglepett, 3. helyre tettem volna a háromból

-
danih
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Oksa, és milyen módszerrel állapítottad meg a nagy többség rezervációs árát?

Mindkét felhozott példa más árképzési modellt követ - nem véletlenül. Valószínűsítem, hogy ott több mindent vesznek figyelembe, mint mi, kocaközgázosok (nem csak azt a két szempontot hogy: 1. ez szerintem tök jó játék, adjuk drágábban, 2. indie játékok mennek ennyiért, adjuk drágábban). Nekünk, neked, sokkal kevesebb adat áll rendelkezésünkre, ezáltal szubjektív dolgok figyelembevételével akarunk hasraütés-szerűen egy árat megtippelni, szerintünk mennyi lenne az ideális. -
danih
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
De ez miért baj?
Ha két évvel a megjelenése után egy AAA játék 20 euró sale-kor, azabaj
Ha levitték 2 euróra akkor meg azabaj.
Nem tudom mennyit hozott a játék a konyhára, nem ismerem a megtérülési mutatóit (de le merem fogadni, hogy nem járt rosszul a kiadó) - bár minden AAA játék ilyet utat járna be az árképzés szempontjából. -
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, csak eddig nem jutottam el addig hogy ki is keressem, mi az.
-
danih
veterán
Érdekes ez a REUS, nem ismertem eddig. Furcsa az is, hogy eddig viszonylag nagyobb játékok voltak a főhelyen, néztem is mi a fene lesz ez, indie játék a main spot-on...
(#47264) BigBlue69: nem, mivel nem giftelhető
-
danih
veterán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Nem vagy vele egyedül... Régebben a sale-eken kiemelt helyet kaptak franchise-ok, kiadók. Most a kártya van a reflektorfényben.
-
danih
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Behazudtak egy csomó feature-t steamen, amiből úgy hátráltak ki, hogy átnevezték a játékot.
Nem beszélve a játékosokhoz való hozzáállásról a fejlesztő részéről... Masszív banhullámmal (rendes játékosokat, nem cheatereket) ösztönzik arra az embereket, hogy vegyék meg újra...
Illetve ha a fórumukon nemtetszésedet fejezed ki egy feature-ral kapcsolatban: ingame ban. Lelőttél egy admint? Ingame ban.
Tele van a net ilyen esetekkel. -
danih
veterán
Van már nyári kártya cserélgetős bot?

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- EAFC 26
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túraautó topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami