- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz
#65675776 #93524 üzenetére
Eredendően abban a nyelvben írják. Ez nem jelenti azt, hogy anyanyelvi (natív) szinten beszélők írják.
Mindenesetre akármilyen amatőr banda a Neocore vagy volt a Black Hole (én nem ismerek egyiket sem különösebben, egyik szóban forgó játékkal sem játszottam soha), attól még ténynek tény marad, hogy a magyarral foglalkozni idő (és pénz), még egy anyanyelvűnek is. Az is tény, hogy alig van magyar feliratos játék. Ebből szerintem nem nehéz arra következtetni (és talán helyes is a következtetés), hogy amilyen kifogásokat a Neocore hozott, az konkrétan meg is állja a helyét, függetlenül attól, hogy az ő konkrét munkamoráljuk amúgy milyen.
"Mert ugye komoly probléma lett volna akár csak egy helyesírásellenőrzőt ráengedni. Sokszor látványosan angol helyesírási szabályok szerint írták meg a magyar szövegeket is."
Az ellenőrzőt ráeresztik, az ki is javítja a dolgokat? Mert ha nem, akkor ki csinálja meg a javításokat úgy, hogy az ne kerüljön a cégnek plusz munkaórákba? Utóbbi kapcsán meg, simán lehet hogy valami fordítóprogrammal etették meg, kicsit eszkábáltak még rajta, aztán kész is volt a magyar felirat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
#65675776 #93518 üzenetére
de a magyar szövegek alapján jobb is. Azok erősen arra mutatnak, hogy a fejlesztők magyar létükre nem tudnak magyarul (és más nyelveken sem).
Biztos tudnak magyarul, de akkor sem éri meg nekik. Hiába anyanyelvi szinten toljuk, azért ahhoz idő kell, hogy egy játék szövegezését megfogalmazd logikailag mindig értelmes mondatokkal, helyesírási hibák nélkül, plusz kerülve a natív angol kifejezések idiótábbnál idiótább magyarítását. De már csak ahhoz is idő kell, hogy begépeld a magyar feliratot. Asszem a Neocore games kapcsán olvastam erről, egyesek szapulták a magyar felirat minőségét a van Helsinges játékukban, főleg így, hogy a fejlesztők is magyarok. És kb ezzel védekeztek ők is, hogy bármennyire is anyanyelvi szinten tolják, nem éri meg az az extra időt amit beleölnek, nem hoz annyival többet játék, csak mert van magyar felirat. Ezt teszi a kis piac, és az alacsony vásárlóerejű átlagkeresetek + (feltételezhetően) népszerű warez csodálatos kombinációja.
-
warcat
veterán
válasz
#65675776 #91043 üzenetére
Az csak a nálunk 19 óra majd amcsi főidős dömping(amikor bejön a rengeteg új kártya a szavazósdiból) valamint a napi reset előtti pangás (amikor visszaesik a kínálat) közti különbség.
Továbbra is esni fog az áruk, 0.9€/badge kirakás, ebből még bőven lehet faragni, 0.07 körül azért meg fog állni.
Utolsó napon szokott lenni egy kis ugrás,mert sokan ráébrednek,hogy még azért ki szeretnék rakni a kitűzőt.
A többi nagyon spekuláció, azért elég szép kockázat,hogy megmaradnak-e a kártyák.Lehetséges,hogy felballagnak 0.12-0.14 közé de mi garantálja,hogy a vásár után pl marketen forgalmazhatóak lesznek? Lehet,hogy letiltják, és szimpla cserélgetéssel lehet csak kirakósdit játszani,márpedig komoly profithoz sok száz kártyát kell venni,akkor vagy hatalmas melót veszel a nyakadba, vagy pedig felhasználod őket szintezésre és kidobott pénz az egész.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
#65675776 #90853 üzenetére
Hát igen,aki céltudatos,már tegnap átpörgethette és bezsákolhatta,amit akart,nyugiban.
Bár ma pl.horror volt IRL is bármi nagyobb boltba menni,szóval...pedig semmit nem hirdettek a kari előtti napokra sehol.Emberi hülyeség.
Engem pl.csak azért aggaszt(hatna) a kiesés,ha épp gémelni akarnék,de rendes emberként estére partizás,IRL "headshotok",holnaptól pedig család,ilyen dolgok.
A FB-t azért ne bántsák...Bár az is olyan,hogy inkább csak bosszankodnék,ha pénzért kéne sms-ezni,hívni az ismerősöket,köszönteni.
-
MrTwister
őstag
válasz
#65675776 #90775 üzenetére
Még mindig jobb mint ez a meleg sale!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
#65675776 #81521 üzenetére
Bár részemről nem okozott fennakadást az elmúlt napok instabilitása, de kommunikáció terén szerintem is optimális lenne egy beugró ablak, mondjuk a Steam-ben történő bejelentkezést követően, hogy kedves játékosok időszakos karbantartás miatt X időzóna szerinti 19-21h között leállásokra kell számítani, a karbantartás Y és Z hónap között zajlik, megértéseket köszönjük, kellemes játékot.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #81521 üzenetére
A röhej az, hogy ez legalább egy hete tart már. Az is röhej, hogy sehol semmiféle közlemény nincs kiadva és az is röhej, hogy nem tudjuk, meddig fog tartani mindez. Kommunikációból ez bizony elégtelen és talán van annyi bevétele ennek a rendszernek, hogy néhány sort meg tud íratni valakivel arról, hogy mi a szitu és mire számítson a fizetős játékos akinek a pénzéből ők büfögnek. Na, hát ez a röhej úgy röviden. Egy héten belül a harmadik alkalommal teszik tönkre egy remek társaság szórakozását szó nélkül. Ez is röhej.
-
bul07
nagyúr
válasz
#65675776 #81519 üzenetére
Mondjuk ha gondolnának kicsi Eurpára akkor nekünk délután 2 környékén hétköznap, csak ugye az náluk hajnal 2 óra
De hát ők nem fognak hajnalba dolgozni valami európai emberek miatt, és még emelt áron is árulják nálunk a dolgaikat(persze amióta elszállt a dollár annyira nem fáj annyira) de ennyit se tesznek meg, monopól helyzetben vannak ez vanAkkor hogy izzanának a fórumok ha nekik este 19:00 csinálnák a leállásokat
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#65675776 #55159 üzenetére
Akkor csak nálam nem nőtt meg a játékok száma? Pedig szép lett volna, ha nálam is duplázódik.
Más: én már mozgattam a steam mappát, konkrétan csak a steam.exe-t hagytam ott meg a steamapps mappát és mikor indítottam a steam.exe-t akkor mindent újracsinált, újratelepített, újra érzékelt... (beta kliens)
-
szami777
addikt
válasz
#65675776 #55162 üzenetére
Az a baj, hogy a steam apps mappám majdnem 1 terra.
nem nagyon tudom hova másolgatni, és bele se merek gondolni mennyi idő lenne újra leszedni
Steam fórumon azt írták, ha steamet letörlöm mennek a játékok is. Akkor ez igy nem igaz? Elég ugyan oda újatenni?
Steamet még sose töröltem le így, csak ha az op. rendszert raktam újra, úgyhogy nem nagyon tudom, hogy is működik. -
Csapoati
nagyúr
válasz
#65675776 #52248 üzenetére
A kiegeszitok altalaban ilyenek.
En a 2-re meg a MW utani reszekre mondanam csak, hogy redecok, mert azok teljes erteku es aru folytatasnak lettek szanva. Az UO szerintem kimondottan elvezetes volt, bar nyilvan semmi nagy valtozas nem volt benne. De be is fejezem mert ez off itt.
Viszont egy elmenybeszamolot a jatekodrol oszinten szivesen fogadnek, kivancsi vagyok, hogy mennyire elvezeto egy 2.0-s kritikaju jatek.
-
Mardel
őstag
válasz
#65675776 #100 üzenetére
Pedig egyszerű megjegyezni, ha van a kártyán visa, vagy mastercard logo és van CSC/CVC kódja, akkor lehet vásárolni vele dombornyomástól függetlenül.
Visa, Mastercard és AM elfogadott szinte mindehol.
Az AM az egyedüli kakukktojás, mert az hitelkártya vásárlásra való, akár neten meg ott ahol van kártyaleolvasó. Pénzfelvételre is alkalmas, csak akkor egyből kamatozik, nincs 30+15 nap kamatmentes visszafizetés. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#65675776 #25116 üzenetére
Szerrintem ha a steam engedelyezi a tovabbertekesitest akkor csinal neki piacteret, meg olyan feltételek lesznek ami kiszoritja a visszaeleseket. Pl. eladas eseten instant ellenorzes csalasra - elkerulendo a kesobbi letiltast, ilyenek. Majd meglatjuk, eloszor nyilatkozzon rola a Steam.
-
jozsi252
veterán
válasz
#65675776 #25109 üzenetére
"Az exkluzív jog, mely a játék disztribúciójára vonatkozik, hatályon kívül esik az első eladás után. Ez annyit jelent, hogy törvényesen megengedett számotokra, hogy továbbadjátok a digitálisan megvásárolt játékaitokat, függetlenül attól, hogy hol vettétek és milyen EULA feltételek vonatkoznak a kereskedőre.
"Ettől kezdve, a jogok tulajdonosa még akkor sem tilthatja meg a továbbértékesítést, ha a licencszerződésbe ez benne van."
Örvendjetek, ugyanis ez azt jelenti, hogy a Steam, az Origin és az összes többi digitális árusító lehetővé kell hogy tegye a számunkra azt, hogy leválasszuk az accountunkról egyenként a játékokat. Ez nagyon komoly és jó hír.
"by Ipon
-
-
csaba951
veterán
válasz
#65675776 #25027 üzenetére
Szerintem ez jogilag nem biztos, hogy védhető! Ha egy játékban nem működik a nagy piros kard, akkor tényleg így jártam, nem kötelesek javítani a készítők, mert ők az adott állapotban adták át nekem használatra a programot.
Ha elfogadjuk, hogy a Steam egy szolgáltatás, akkor ők nem védekezhetnek a fenti dologgal. Szolgáltatásnál kötelesek kijavítani ha nem működik. Ha nem akarnak vele foglalkozni, akkor egyszerűen vegyék ki, és akkor annyiban maradunk. Nem létező szolgáltatásra nem lehet panaszt benyújtani, ugyebár?!
Amíg benne van a kliensben benne van ez a szolgáltatás, addig kötelesek biztosítani a supportot hozzá. Maximum azzal védekezhetnek, hogy nem határozták meg előre, hogy milyen határidővel javítják ki. De azt nem tehetik meg, hogy egyáltalán nem foglalkoznak vele! És több mint 48 óra egy online szolgáltatásnál igenis hosszú időnek számít!
-
csaba951
veterán
válasz
#65675776 #25023 üzenetére
Ez rossz érv! Rengeteg minden nincs szó szerint megnevezve az SSA-ban. Többek közt pl. a PayPal fizetés lehetősége sem. Ha nem működik, azt is kötelesek megcsinálni.
Akkor lenne igazad, ha kivennék az offline módot. Na, ezt tényleg nem lehetne számon kérni rajtuk. Viszont ha be van építve a kliensbe, akkor működnie kell. Ha nem működik, akkor ki kell javítani. Ennyi.
-
csaba951
veterán
válasz
#65675776 #25018 üzenetére
Vállalták, hogy megy ez az offilne mód! A gyakorlatban legalább 48 órája nem működik. Már rengeteg pénzt költöttem nálunk, jogos ha nem tetszik, hogy valamelyik része nem működik. Nem kell értenem hozzá. Őket sem érdekli, hogy milyen nehezen keresem meg azt a pénzt amit náluk költök el. Megjegyzem, jogosan!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#65675776 #22170 üzenetére
Értem a problémádat, részben egyet is értek. Ha ebben moderátori konszenzus van, akkor miért nem csináltok egy "steamesek off topicja" jellegű topicot a közösségi részre, vagy (rosszabb esetben) tiltjátok be moderáció terhe mellett az ide offolást?
Legyen itt a csak a steammel, mint klienssel kapcsolatos kérdések-válaszok gyűjtőhelye, az offba meg menjen a többi épületes eszmecsere és az akciók is.
-
Wolverine
félisten
válasz
#65675776 #22154 üzenetére
Én erre jó régen rákérdeztem (amikor még aktívabb voltam, és ismertebb is); az volt a válasz, hogy a Gamepod a játékokkal foglalkozó szakmai oldalnak van szánva, ezért a játékokkal foglalkozó topicok is szakmainak számítanak ezen a portálon.
Persze a Gamepod szakmaiságába ne menjünk bele a Prohardver! - Mobilarena - IT Café trióhoz viszonyítva... -
cskamacska
addikt
válasz
#65675776 #21792 üzenetére
Bugzási tűréshatár eléggé egyénfüggő, azok a wargamerek akik az eszi, nem eszi közül választhatnak, azok többnyire letornásszák az ingerküszöbüket, mást nagyon nem tehetnek.
Viszont ez nem jelenti azt hogy ideológiát kell gyártani ennek elfogadására, vagy nem igaz az, hogy a kevés emberrel dolgozó zugcsapatok amelyek niche szimulátorokat, és egyéb harcos-morcos dolgokat adnak ki(mivel a nagyobb kiadók/befektetők bottal sem turkálnak meg olyat ami nem mainstream), azok produktuma nem tipikusan az "épp hogy csak működik" szint körül van.
Lehet szegény ARMAII-t, Red Orchestra 2-t, Battlefront cuccokat, ésatöbbit védeni, sokan meg is teszik(aztán megunják és hazamennek), de a homorú valóság az, hogy kevés emberrel kevés tőkével, kevés bugfixre marad idő és energia. Persze annyira nem vészes a dolog, support tipikusan van, és idővel egész játszatóvá válnak(ugye nagy neveknél simán előfordul hogy ha nem elég a bevétel akkor tojnak a patchelésre, pl Syndicate), de az biztos hogy nem vennék frissen kiadott harcos-morcos dolgot, kivéve, ha fórumokon arról áradoznak, hogy az kivételesen milyen stabil és bugmentes.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21799 üzenetére
A Fixlist kétharmada, sőt kb. az egésze balance-olás. Ezek is olyan bugok amiket csak idővel, sokezer visszajelzés és játékóra után értékeltek át. Apró dolgok ezek is, nem olyasmik amik nagyban rontják/ellehetetlenítik a játékélményt. Mint a kiméra dmg-jének magicról chaosra cserélése.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21794 üzenetére
Mondom, hogy nincs hibátlan szoftver, ezt tudom jól. Ma már a fix vasra dolgozás sem olyan, mint huszonöt-harminc éve, mert mindenféle kernelek, kerektrendszerek, meg illesztőprogramok vannak a hardver és a szoftver között, tehát a fejlesztő sosem lehet mindig biztos abban, hogy az fog történni amit ő akart, erre az is rásegít, hogy egy program nem egy nyelvben íródik, az objektum-orientált programnyelvek meg pláne. De még mindig nem a lényeget ragadod meg, azaz azt, hogy a Bohemia mindig hagy egy zsáknyi hibát a játékaiban.
Btw.: a verziószámnövekedés meg nem feltétlen hibák foltozgatására utal. Például ezen produktumoknál a Battle.net-et frissítették, javítottak a balance-on (ami ugye nem bug), adtak-vettek dolgokat, stb.
csaba951: én akkor borultam le a székről amikor a tank egyből padlógázzal süvített, meg amikor átment egy kerítésen, az a tank felé dőlt(!), ráadásul mire az a földre ért, addigra már máshol volt a tank.
-
csaba951
veterán
válasz
Warner Bros. Interactive Entertainment:
* Batman: Arkham City (szigorúan csak a dx9!)
* Batman: Arkham Asylum
* BastionEzek szerintem már a kiadáskor tökéletesek voltak. A többi játékuk meg megüti a közepes színvonalat. Persze ők is mellényúlnak néha, erre példa a F.E.A.R. 3 vagy a Batman: Arkham City dx11-es módja. Ezek szerintem nem ütik meg a minimális elvárható szintet sem.
Hasúlyozom, nem tökéletes szoftvert akarok. Egyszerűen csak egy elfogadhatót. Ha a kiadáskor nem lehet végigjátszani, akkor nem ütötte meg ezt a minimális szintet.
A Bohemianak viszont minden játéka bugtenger a kiadáskor. Azt elismerem, hogy a játékaik egyre szebb grafikával jönnek ki. Viszont a Flashpointban (2001) is éppen olyan rossz volt a járművek fizikájának modellezése, mint az ARMA II-ben (2009). Jó, 2001-ben még nem volt tapasztalatuk, meg kevesen is voltak. Na de azóta?! Miért nem fejődnek ezen a téren?
Néhány remek példa az ARMA II fizikai modelljére:
* Arma 2 Physics
* Launching Tanks in ArmA 2
* Arma 2 physics failKomolyan mondom, mostanra már az arcade Need for Speed Hot Pursuitban jobb a járművek fizikai modelje / viselkedése! Nem szimulátor szintet akarok, de ez azért ma már szégyen!
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Hát én speciel a Last Ninjában vagy az Eureka!-ban nem láttam bugokat. Izé, öö, PC-re meg a StarCraft és az Imperium Galactica II az ami szerintem hibamentes volt. Frozen Synapse-ban sem lelek hibát, Galcon detto, Warcraft III-ban is csak az agyonmoddolt cg pályákban fordulnak elő néha hibák. Továbbá Rare produktumban se láttam még bugokat, Bungie szintén. Manapság az a baj, hogy a marketing meg a haszon utáni hajszában (nem feltétlen a fejlesztők részéről) kevés idő jut az érdemi fejlesztésre, sokszor idő előtt kell a kiadó nyomása miatt kiadniuk a játékot. Hibátlan játék persze nincs, de most a hangsúly azon volt, hogy a Bohemia az átlagnál sokkal több hibát hagy a mátrixban. Nézz meg egy ArmA II-t, bár már erősen csiszolgattak rajta, de a megjelenésekor is inkább volt béta.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21487 üzenetére
Én kérlek szépen 2.000Ft-ért vettem még asszem 2006-ban egy Reign of Chaos + The Frozen Throne pakkot. Diablo II-t Lord of Destructionnal meg ugyanennyiért. Starcraft + Brood War detto (bár annak elgányolták a borítóját). Fél év múlva már röhögtem a haverjaimon akik duplaennyiért tudták csak beszerezni.
-
polonic
félisten
válasz
#65675776 #21491 üzenetére
Nem is a játékokra gondoltam vagy bármi számítástechinkához kötkető cuccra.
Csak a kiejelntésre reagáltam, hogy igen is van nagy infláció.
És offtengert sem akartam ebből, ez sem volt a célom. Remélem nem is lesz tovább.(#21489) danih
De van része benne. A többit meg lehetne sorolni, de azok sem tartoznak ide.
-
DeFranco
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
#65675776 #21173 üzenetére
Nem, nem fut semmi. Mert ugye nincs automatikus indítás.
Akkor indulna az is, amikor el akarom indítani a steamet. Aztán ott beragad a bejelentkezésnél, ekkor kilövöm a sima steam.exe-t, nem a service-t, de ezzel együtt a service is leáll.
Aztán második indításra minden flottul megy. Elindul normálisan, gyorsan.
-
cskamacska
addikt
válasz
#65675776 #21066 üzenetére
Mondjuk nem ártana ha ilyenek is lennének benne, lassan nem lesz olyan PC játék amit azért lehetne utálni mert a külsőségekre helyezték a hangsúlyt a tartalom helyett.
És miből fogunk gúnyt űzni azután?
DirectX 11 lista igen vékonyka, és legtöbb esetben a DX11 mód nem jár grafikai előrelépéssel a DX9 módhoz képest.
-
SityiSXT
őstag
válasz
#65675776 #18967 üzenetére
Munkahelyen például nem hiszem, hogy örülnének, ha Steam keülne az ottani gépekre. Nekem személyesen meg annyi előnyöm is van belőle, hogy jó pár emberrel ezen keresztül tartom a kapcsolatot, és így most már nem kell a Steamet csak ezért elindítanom - nálam ugyanis relatíve lassan tápászkodik fel. De a chaten kívül a news rész is említést érdemel: majdnem olyan, mint egy gamer témájú RSS, azaz a fontosabb külföldi lapokból kigyűjtik a jobb-fontosabb híreket, amiket így egy kattintással el lehet érni.
-
DeFranco
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz
#65675776 #16872 üzenetére
Elég nagy esélyt látok arra, hogy azok a játékok nagy része amihez nem tartozik steam achievement menne steam nélkül is. Ha nagyobb vinyóm lenne simán otthagynám a gépet had szedje le a játékokat és kipróbálnám, de úgy 100GB kapacitásom van játékokra egyszerre.
(#16874) daa-raa de belementél a steamapps könyvtárba és ott kikerested az indító exe filet és úgy indítottad ? Mert ha csak simán a steam álltal generált parancsikonnal indítod az még szép, hogy steamből fogja indítani.
-
kovsol
titán
válasz
#65675776 #16866 üzenetére
Van olyan játék ami steam indítás nélkül is fut ha kirakod a parancsikonját manuálisan az asztalra és nem a steameset használod. Pl a GTA régebbi részei is simán mennek így öcsém gépén, még a steam sincs feltelepítve a gépre csak átmásoltam a játék könyvtárát, vagy a CoD4 is megy steam nélkül nálam xfire ből indítva.
-
válasz
#65675776 #16207 üzenetére
Biztos lassú felfogású/naív/tudatlan vagyok, de mit adok ki én azzal, hogy összekötöm a kettőt? Egy steam ID-t, nem? Na bumm, meg tudják majd nézni a(z amúgy is) publikus steam profilomon a játékos nevemet, meg, hogy milyen játékaim vannak, esetleg milyen más játékosokkal vannak haveri körben (akik ugyanúgy random emberek, akikkel tegnapelőtt óta trade-elek...), mindezt tudják kötni egy Iksz Jakab nevű valakihez ikszjakab e-mailcímhez, mert facebook-on nem adtam meg mást. Facebook ezzel a kamu acc-tal csak akkor lépek [majd] be, amikor feltétlenül szükséges, egyébként nem fogom használni. //Egyébként, az egészet Chrome-ba csinálom (ami csak gwt fejlesztés miatt van fenn), Firefox-ban - amivel böngészek - meg mostmár a facebook cookie-kat is tiltottam; de ez a Steam-től független.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11