Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na szép már itt tartunk
-
Serpiko
addikt
Most akkor mire kapunk kártyát? Vagy, hogy megy ez? Na meg is van Áruházban a vásárlás után add ha jól értem.

-
Serpiko
addikt
Jövő feszt ad valami cumot? okt 14-21.-ig megy.
-
Serpiko
addikt
Ingyen matricát ti ki tudjátok szedni? Nekem mindig lehal közben.
-
Serpiko
addikt
Szokásos lehalt a steam.

-
Serpiko
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
Na megnéztem a steamon támogatást a kliensben azt írta kértem a játék eltávolítását. Pedig ilyet nem kértem soha egy játékra sem. Alatta volt a lehetőség helyreállítás rányomtam és már újra a fiókon volt a játék. Érdekes... Mitől lehetett ez? Lehet akkor történt mikor feltörték a fiókom hm.
-
Serpiko
addikt
Most akartam játszani a Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ játékkal. Azt írja vegyek EA play előfizetést. Valamiről lemaradtam? Mi történt?
-
Serpiko
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi az infót 2 bejön így rámentem.
-
Serpiko
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem semmi grat! Én még csak 18 vagyok.

-
Serpiko
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam is ez volt délután amikor játszani akartam.
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Végig néztem most kitűzőket nincs ilyen csak szolgálati idő kitűző van. A cs:go cuccal keverjük igazad van.
-
Serpiko
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Grat. Szerintem semmi extrát csak a szokásost.
-
Serpiko
addikt
Itt a "helowin" szél add valami gyűjthető cuccot?
-
Serpiko
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Nekem is ez volt már nagyon régen. Freemail címem volt és nem jött meg a kód csak napokkal később. Volt olyan, hogy megjött valami csoda folytán a kód. Első dolgom volt utána gmail címet megadni. Ez kb. 7 éve volt. Szerintem ha pár nap alatt nem oldódik meg írj nekik.
-
Serpiko
addikt
válasz
batyuska100
üzenetére
Nem semmi grat. Nekem 18 éves csak a fiókom.
-
Serpiko
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Ez az amit nem sikerült kideríteni. Sehol nem adom meg a jelszót csak ezen a gépen illetve telefonon a védelem miatt. Ezért nem tudtak semmit csinálni a többlépcsős hitelesítés miatt. Szerintem soha nem fog kiderülni, hogy csinálták. Majd pár ismerősöm megkérdezem akik jártasak a témában.
-
Serpiko
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elfogadva aki jelölt. Most keresgélem régi barátokat.

bepken: Mindig odafigyelek most nem jött be a csalónak szerencsére. Nem csinált kárt tény, de sok ismerőst nem találok most. 18 év alatt ez volt az első remélem legalább ennyi idő múlva lest a következő. Inkább ne legyen.
-
Serpiko
addikt
Feltörték a fiókom beléptem ír egy tag steam alkalmazott cserélnem kell vagy bant kapok. Mondom persze biztos bedőlök. Átírta a nevem törölte a barátokat meg a profilról pár beállítást. Szerencsére nem tudott a raktárból lenyúlni semmit. A steam guard tette a dolgát így nem tudott megkárosítani csak a barát listát buktam. Írtam a steam támogatásnak akik megerősítették, hogy feltörték a fiókom ezt látják is azonban a barátlistát nem állítják vissza. Érdekes csak ezen a gépen használom a fiókom nem lépek be sehol mégis sikerült bejutniuk 25 plusz karakteres jelszó volt a fiókhoz.
Aki innen ismer régről az vegyen fel újra: [link] pár tagok jelöltem aki ismerősöm volt.
-
Serpiko
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Nem is rossz ötlet lehet így csinálok majd a következő szélnél köszi az ötletet.

wjbhbdux: epic nagyon tolja ez tény amúgy van fiókom de valahogy nem jön be annyira mint a steamon. Lehet ha lesz elég bázisuk akkor elindul a verseny bízzunk benne. Epic vs Valve kiváncsi leszek erre.
-
Serpiko
addikt
Legalább valami napi akció lehetne 24 óránként. Az feldobná kicsit.
-
Serpiko
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Bizony nem sajnos pedig régen milyen jó volt.
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi ezt nem is tudtam.
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Erre vártunk egész évben.

-
Serpiko
addikt
Steam telefonos appban hogy tudom játékot értékelni?
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Szerintem mindenki azt akarja legyen változás talán idén karácsonykor lesz majd meglátjuk.
-
Serpiko
addikt
Legalább valami kitűző vagy gyűjteni való cumo lenne, de az sincs. Nem egy nagy durranás ez a szél.
-
Serpiko
addikt
Az új bejelentkező felület nekem nem jön be a régi sokkal jobb volt. Olyan mintha webbes felületre akarna bejelentkezni.
-
Serpiko
addikt
Itt a karácsonyi szél! Nem halt le a steamon csoda.

-
Serpiko
addikt
Karácsonyi szél mikor kezdődik?
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Majdnem karácsonykor érdekes ez október közepén kéne hogy legyen szerintem. Mindegy azért örülök neki.
-
Serpiko
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erre várok egész évben végre szél.

-
Serpiko
addikt
A nyár szél jöhetne már. Mikor várható? Ti várjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest