Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
en irtam rola cikket es toltam earlybe is meg fullon.
xboxra eleve fullosan erkezett, de ott is sok hiba volt. nagyon kicsi csapat dolgozi kaz egeszen, xbox van eloterben az mar allitolag nagyon jo lett, pcn bug meg van de mar szepen jatszhato. viszont a dlc messze nem er meg ennyit most szerintem mint a teljes alapjatek - kb most egyarban van a ketto. en is azt mondtam hogy varj vele azt winterben tuti kap egy pici akciot v kesobb. -
csaba951
veterán
Persze, lehet! Nekem 10 settem vár aktivációra, de nem craftolok amíg nem kapok pluszban valami extrát is!
#54206 Cheesus
Nem eladni akarja, hanem Badgetre váltani! Egyszerre több settet is.#54210 danih
Na, azt nem lehet! De a Badges képernyőn ott sorakoznak szépen egymás alatt, gyorsan végig lehet szaladni rajtuk!
-
Cheesus
senior tag
Esküszöm nem értem mit akarsz kérdezni

Lehet én fogalmaztam rosszul,én farmolás alatt azt értettem, hogy még nem szedtem ki a kártyákat, és még nem adtam el a marketen.
Te szerintem az eladásra gondolsz, de ha jól értelmezem a kérdésed,akkor minden kártyát egyesével végig kell zongoráznod, szettből én csak a kártyacsomagokat ismerem, azt egybe el tudod adni
(Elnézést ha véletllen úgy jönne ki a hozzászólásomból, hogy h*lyének nézlek, nem áll szándékomban
) -
csaba951
veterán
Még nem tudom, mert nem vettem meg. Tavaly óta van csak Steamen, fórumtársak nagyon ajánlották! Monolith csapat készítette, akik a Fear 1-et is csinálták. Én egy misztikus elemekkel tűzdelt akciót várok.
Idáig max. -50%-ot kapott, annyiért nem akartam megvenni. Sokáig úgy volt, hogy a 2013-as Steam Holliday Salere összesen 800 rubelt tudok költeni, így nagyon-nagyon megválogattam, hogy előtte milyen játékot veszek meg, mert ebből a pénzből fog hiányozni. Szerencsére mostanra rendeződtek a dolgaim, így ez most nem gond. Meg most amúgy is -75%-ot kapott, megyek is megvenni!

-
Hun Mallior
tag
Nekem is volt

Steam dc-zik, de ugye sehol nem szól, erre ha valamit indítok és mindig kapom. Oh rly? O_o#51689 Vertigo18 Star Wolves 3 elég szenvedés volt, az is lassan jött. Meg annyi ötlet, hogy ha dobott egyet, akkor restartold a játékot, nekem úgy valahogy gyorsabban jöttek.
Amúgy ha valaki nem tudná és jót akar magának, gépének, akkor gyorsan szedi le a videkarijához tartozó fps limitert és nyomja azonnal a cap-ot 60-ra. A mostani csodálatos packok (pl: Brütal legends 2700 fps-t hozott össze menüben) nem egészségesek.#51681 Csapoati És annyit, ha több játék megy egyszerre én nem érezném, hogy kisebb eséllyel dobják, sőt, 2 játék háttérben dobálja a kártyákat 1-el meg elöl játszok. 0,5h/ card és játékonként, gyanusan egyszerre is dobják nálam.
-
ayo
veterán
pontosan en is igy ertettem hogy kb arra jo ha valaki idejon akkor nem az allasomat stb folytatja hanem sajatot
nade arra jo e ha: mi ketten vagyunk ket gep ket acc. en megveszek vmit, tolok valamit es a masik gepen meg szinten az en accomrol jatszananak egy masik jatekkal? mert ha igen akkor matol egy accra veszek mindent
ha nem akkor szamomra ez nullas ficsor -
SityiSXT
őstag
Soha nem vettem sajtópéldányt...
Amúgy furcsállom, hogy a kolléga megkérdezte - gondolom, tudna ilyet szerezni, de nem tudom, ez mennyire jó ötlet. A főszerkesztőm nemrég írt egy körlevelet, amiben bekérte mindenki Steam és Origin fiókadatait (regisztrált e-mail cím, nicknév), mert a kiadók kezdik ezt is megkövetelni, amikor kiküldik a kódokat a tesztelnivalóhoz. -
SityiSXT
őstag
Az én sajtós Dirt Showdownomat és F1 2012-met soha nem patchelték, és nem tudtam másokkal multizni, valamint a Racenet sem működött bennük - más volt az AppID. Annyi előnye van a sima verziókhoz képest, hogy 2-3 héttel hamarabb élesedik, hogy a megjelenés napjára kész legyen a cikk - amúgy szerintem csak a baj van vele.
Szerk.: Most jut eszembe, én is ilyen Payday 2-t kaptam, ez speciel tényleg olyan, mint a hétköznapi (patchelik, működik a multi). De nem árt vigyázni ezekkel a review verziókkal, mert a fenti problémák könnyen felmerülhetnek.
-
SQX_Barto
addikt
Anno nagyon jól elvoltam vele, nekem tetszett a játék.
Mindehol csak a 2D-s van, ahogy nézem, az meg annyira nem jön be. (Nem hiába vagyok FPS gamer
)#VGYke:
Kell hozzá deauthorize elvileg
Érdemesebb uninstall előtt elindítani azt. Jobb a békesség alapon.#danih:
Komolyabb hardverváltoztatás után már az "új gépnek" számít. Jobb a békesség alapon ajánlom azt a toolt. Nem tart semeddig.
-
-
csaba951
veterán
Nem engedi! Gift-ként viszont biztosan meg lehet venni.

Mondjuk nekem az összes dlc-t beaktiváltam már hozzá, tehát nem csak az alapjáték van meg. "Csupasz" alapjátékra lehet, hogy engedné megvenni.
Your purchase could not be completed because it looks like you already own one of the games you are trying to buy. Please check your account and your cart to verify you are buying an item you do not already own.
-
genndy
addikt
Nuuvemről jóval olcsóbbak a DLC-k, ha éppen akcióban vannak. Mondjuk ezt pont jó embernek mondom

Vedd meg azért az LE-t is és dobd be privát contris giveawaybe

warcat : most arra gondolsz, hogy a kártyánál átváltva számolta (ott így volt, nagyon helyesen), vagy egyes játékoknál is eltérő volt a $/€ ár? (ez utóbbit én nem vettem észre, mert nem is figyeltem, de lehet)
-
Mardel
őstag
A furcsa inkább az, hogy szavazásnál a Strike Suit Zero -66%-ot kap, mikor a summer sale végéig (július 22) alapból -75%-on van.
Az hogy a TWD nyert szavazáson nem igazán furcsa, többnyire arra szavaznak sokan, ami nagyobb -%-ot kap (mindegy hányszor volt már akciózva), de ezt már múltkor írtam.
-
Eddig nekem 2 foil meg 3 booster esett, pedig biztos, hogy kevesebbet kraftoltam, mint te. Bár a második foil ért valami 1 eurót, de az első majdnem 8-ért ment el.
(#47342) Agyzuzo: hát igen, én is valahol a Deus Ex meggyalázásának tartom ezt a árat, mivel szerintem az utóbbi évek talán legjobb RPG-je. De legalább kártyát dobhatna.

-
Agyzuzo
addikt
Én ezt kicsit gyalázatosnak érzem, főleg, ha megnézem, hogy ilyen áron a store-ban szinte csak gagyi indie címek futnak. Nem az én dolgom, meg gondolom sokan örülnek neki, de kicsit olyan a Square Enix árképzése, mintha nem tartaná értékesnek a saját játékait (ha megfigyeled mindig ők azok, akik szinte elsőként csökkentenek árat ami egy jó dolog, de én azért 4,99-nél meghúznám egy AAA cím árának határát, mert az alatt már szerintem saját magukat rúgják tökön - ha én lennék ott a pénzügyes tuti nem engedném lejjebb az árakat, de hát nem én vagyok
). A másik véglet meg a COD széria árképzése, ami szintén röhej (a 2003-as első rész épp 15 EUR)... Közgazdász szemmel nézve - az egyik árat belőtték a nagy többség rezervációs ára alá, a másikat meg jóval fölé, mindkét eset veszteséges a kiadónak. -
bijesz
aktív tag
REUS-al kapcsolatban a fejlesztő oldalán price match van így dollárban megvehető így olcsóbb nekünk.
Steam kód és DRM free változat is jár. -
Psychonaut
veterán
Megvolt, de az valamiért csak egy fájlt ellenőriz és feltűnően gyorsan végez.

A játék mappája megvan, minden fájl benne, méretre is rendben van, szóval nem értem, mi a franc lehet. Azt olvastam Steam fórumon, hogy a DRM ilyen, hogy minden egyes letöltésnél egyedi exe-t generál, ezért azt le kell tölteni minden reinstall után, csak a helyzet az, hogy nem tudom külön letölteni, mert azt csak akkor lehetne, ha az ellenőrzés során megtalálná, hogy azzal a fájllal van a hiba - azonban az ellenőrzés hiba nélkül lefut.
Nincs semmilyen ékezetes karakter az elérési útban.
-
törölt tag
A kérdésre a válasz: (#45901) Agyzuzo kommentjében, azzal kiegészítve, hogy szakmai ártalom nálam
De igen, hogy mennyit tölt le, mi is van benne valójában, illetve, hogy az adott kulcs milyen néven kerül beregisztrálásra a fiókba azok számra akik vásárlás előtt állnak, és bizonytalanok. Itt például ugye van előrendelői DLC stb, de volt aki azon gondolkozott, hogy a boltban kapható az alap, vagy a Digital Collector's Edition-e. Olyan logika alapján, hogy COD-oknál ami Steam-en 60 € idehaza 30+ € a dobozos változat. A Collector 80 € Steamen, a dobozos meg nagyjából a fele kicsivel kevesebb mint 40 €.Szerk: Amúgy mit jelent oroszul a felirat?

-
Agyzuzo
addikt
Mér, mi vele a baj? Én nem vágom, hálisten (?) az orosz kötelezőből kimaradtam.

Amúgy ezt már én is kérdeztem és mint kiderült azért, hogy lássuk, hogy hány GB-t foglal el/tölt le az adott játék. Végülis elfér. Az ilyen előrendelői/gyűjtői cuccokról meg csak jó, ha került fel kép, legalább látjuk, mi van benne.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Elnézést ha véletllen úgy jönne ki a hozzászólásomból, hogy h*lyének nézlek, nem áll szándékomban
)

Amúgy furcsállom, hogy a kolléga megkérdezte - gondolom, tudna ilyet szerezni, de nem tudom, ez mennyire jó ötlet. A főszerkesztőm nemrég írt egy körlevelet, amiben bekérte mindenki Steam és Origin fiókadatait (regisztrált e-mail cím, nicknév), mert a kiadók kezdik ezt is megkövetelni, amikor kiküldik a kódokat a tesztelnivalóhoz.
)
) De hát egy 95-ös játéktól nem kell csodákat várni

eami