- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
HummeRC (#88494): Ezt viszont most ne nagyon csináld, mert akkor úgy veszi, hogy új gépről lépsz be, megy a 7 napos market ban, meg minden ilyesmi.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, egyelőre az lett a megoldás, hogy bejelentkeztem chrome alól a steam oldalára (ilyet sem csináltam előtte), onnan engedett vásárolni. Úgy látszik csak a kliens nem akarta az igazságot.

-
genndy
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Annyi, 6. Második nap indult most 7kor.
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
"és kezdődik elölről"
Ez speciel külön tetszik, gondolom nem véletlen vannak ott a feloldó DLC-k.

-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ertem en, ettol fuggetlenul kukazhatod evente az osszes (ertelmes) dlc-vel egyutt. Ezt a jatek vagy nagyon sokat jatszod az elejetol fogva, vagy single player campaign-t jatszogatsz miutan megvetted joarasitva (remelhetoleg). Itt nincs az a kenyelmes tempo, hogy na majd ha vegigertem es unlockoltam mindent hogy pariban legyenk a tobbiekkel nekiallok multizni...ja hogy mar kihalt mert itt az ujabb kor amit meg kell venni es ujra kell unlockolni mindent meatytears. Lehet velem van a baj, akkor szimplan nem nekem valo, ha ti ezt teljesen normalis dolognak veszitek. De igy nem veszem meg a kovetkezo reszet amikor kijon, mint a 2014-et.
-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Egy 10€-s játék évente azért az közel sem a lehúzás"
Erre csak ennyit jegyeznék meg halkan:
Magic 2014 — Duels of the Planeswalkers, Magic 2014 “Firewave” Deck Key, Magic 2014 “Firewave” Foil Conversion, Magic 2014 “Masks of the Dimir” Deck Key, Magic 2014 “Masks of the Dimir” Foil Conversion, Magic 2014 “Enter the Dracomancer” Deck Key, Magic 2014 “Enter the Dracomancer” Foil Conversion, Magic 2014 “Hunter’s Strength” Deck Key, Magic 2014 “Avacyn’s Glory” Deck Key, Magic 2014 “Avacyn’s Glory” Foil Conversion, Magic 2014 “Mind Maze” Deck Key, Magic 2014 “Mind Maze” Foil Conversion, Magic 2014 “Deadwalkers” Deck Key, Magic 2014 “Deadwalkers” Foil Conversion, Magic 2014 “Chant of Mul Daya” Deck Key, Magic 2014 “Chant of Mul Daya” Foil Conversion, Magic 2014 “Sliver Hive” Deck Key, Magic 2014 “Sliver Hive” Foil Conversion, Magic 2014 “Guardians of Light” Deck Key, Magic 2014 “Guardians of Light” Foil Conversion, Magic 2014 - Expansion Pack, Magic 2014 "Dodge and Burn" Deck Key, Magic 2014 "Dodge and Burn" Foil Conversion, Magic 2014 "Lord of Darkness" Deck Key, Magic 2014 "Lord of Darkness" Foil Conversion, Magic 2014 "Hall of Champions" Deck Key, Magic 2014 "Hall of Champions" Foil Conversion, Magic 2014 "Sylvan Might" Deck Key, Magic 2014 "Sylvan Might" Foil Conversion, Magic 2014 "Sword of the Samurai" Deck Key, Magic 2014 "Sword of the Samurai" Foil Conversion, Magic 2014 - Deck Pack 1, Magic 2014 - Deck Pack 2, Magic 2014 - Deck Pack 3, Magic 2014 “Hunting Season” Deck Key, Magic 2014 “Hunting Season” Foil Conversion, Deck Unlock - “Enchanter's Arsenal”, Foil Conversion - “Enchanter's Arsenal”, Deck Unlock - “Up to Mischief”, Foil Conversion - “Up to Mischief”, Magic 2014 “Bounce and Boon” Deck Key, Magic 2014 “Bounce and Boon” Foil Conversion, Magic 2014 “Warsmith” Deck Key, Magic 2014 “Warsmith” Foil Conversion, Magic 2014 “Unfinished Business” Deck Key, Magic 2014 “Unfinished Business” Foil Conversion, Magic 2014 “Hunter’s Strength” Foil Conversion
"az átlag játékokhoz képest" ez meglehetosen sok, kevesebb mint egy év alatt. A sale-es 50 es 75%-hoz pedig annyit, hogy mikor mar ennyiert megveheted, es egy-ket honap mulva kukazhatod mert itt az uj.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Teljesen egyetértek veled, az átlag játékokhoz képest aprópénzbe kerül.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én mindig sale alatt vettem meg aprópénzért a korábbi részeket, és beléjük is toltam 30 órákat. Úgyhogy ezt is meg fogom venni, de szigorúan -75% mellett.
-
Diopapa
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem rég vettem meg a 2014-et.....

-
Agyzuzo
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pincér, kettőt kérek!
Amúgy meg KÖSZNEM
-
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, fix. Csak pénzért vett, vagy kitűzőért kapott csapatváltó itemmel lehet átmenni.
Amúgy ez le lett írva már.
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Jópénzé" marketen van csapatváltó token, meg is éri az árát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65900) csana: én úgy tudom nem oszt újra. Tegnap is piros voltam, ma is.
-
csana
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A nap végéig igen. Az újabb körben már ismét egy random csapatba kerülsz.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha valaki nyer innen a topikból sárga leszel az irigységtől
-
adamikus
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A többi csapatban.
-
djculture
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez volt már a harmadik.
-
Pangelus
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor 2röl lemaradtál /ösz 29et lehet szavazni
-
Agyzuzo
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ctrl+Enter az oldaltörés a Word-ben.

-
Assimilator
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pedig az bizony ALT+Enter!

-
Wolverine
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tisztában vagyok vele. A beaktivált kulcsot szerintem nem lehet megnézni; de egyes játékoknál a CD-kulcsot igen.
-
Ryder62
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
1 játékra, 1 netezésre, 1 tervezésre
-
Assimilator
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
De gonosz vagy!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Not sure if trolling, or...
-
mepet
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát a steam nem sokat javult azok óta az ősidők óta... Talán ennyit javult a felhasználói élmény, hogy az új usereknek nem kell minden belépéskor begépelneie a hosszú, már majdnem elfelejtett emailcímet...
-
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez oké, de attól még hiába van benne @ jel, az csak felhasználó név marad, nem emailcím

De így már értem mire gondolt

-
mepet
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ja bocsi, nem tudtam, hogy már nem kötelezően az emailcím a felhasználónév.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, a 6 perces késés elég user error.
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ne nekem mondd
De nem véletlen az a lejárati dátum gyanúsan. Szóval szerintem nyekk nekik mikor üt az óra. A limitáltság amúgy is egy piaci fogás, itt az időhatár pl. Később ha ez lejár, sehonnan nem szedsz össze kitűzőt, szóval az e-pénisz hívők bőszen verhetik majd a mellüket a huszonix szintű snow kitűzőjükkel. Ergo most nagyobb a kereslet is rájuk, több craft, nagyobb piaci forgalom etc, azok között, akik erre vannak ráizgulva. Szerintem. -
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Amit linkeltem, az bizony nem 100%-os. Vannak benne fordítási hibák és update-ek, esetleges dlc-k miatt a többiért se tudok garanciát vállalni.
-
FLATRONW
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennek örömére be is szereztem a játékot.

Még egyszer köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. -
FLATRONW
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
És a magyar nyelvi fájlokat honnan tudom beszerezni?
(a játékot a GOG-ról fogom beszerezni, mert most csak 5 dollárba kerül) -
zseko
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor semmi

-
zseko
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mivan?
Értelmezd már az (ön)iróniát amit írtam... 
-
Ryder62
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Végül is. Csak nem vasárnap indítanak.
-
Ryder62
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem 22?
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
igen, kupon helyett
-
Domaaaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi a segítséget
-
Vertigo18
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez a lényeg, hogy innen nem lehet aktiválni.
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
ez már kritikán aluli, ne tovább

am jó az avatarod
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerinted ezt barki leirna, hogy ilyen garanciat nem vallal, mennyit adna el?
No meg elso dolog lenne hogy jelentenem modiknak... -
Mardel
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Másképp nem lehet tiltani, csak ha már beszéltél vele privátban.
Ott jelenik meg a töröl/tilt rész.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Te meg azt a rizikót vállalod ezzel a politikával -- már ha ténylegesen kereskedsz is és nem csak hipotetikusan írtad neki, hogy tegyen tiltólistára --, hogy csalónak leszel jelölve. hiszen ő fizetett, Tőled pedig nem azt kapta, amit ígértél neki. (mellesleg, ha hasonló esett lenne itt a hardveraprón, akkor is ez lenne a helyes megoldása a dolgoknak. mindenki felelősséget vállal azért, amit árul.)
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem éreztem úgy, hogy magamra vegyem, csak eléggé szélsőségben gondolkoztál-zol az olyan embereket illetően, akik használják a tradelés lehetőségét. Már ha a véleményed tükrözi a leírt pár sor. Ha egyszer próbálnál így valamihez jutni, amit szeretnél, de épp nincs meg, akkor is simán átvághat bárki (sőt, akkor igazán). Emiatt éreztem, hogy azért hozzászólok a dologhoz, de nem szaporítom a szót tovább fölösen a témát illetően.

Más emberek, más megoldások. -
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én nem is rohantam sírva steam bácsihoz, mikor egyszer átvertek. gondolsz amit gondolsz, én nem többszörös haszonnal adok túl átlag a dolgokon, ha pl akciós steamen valami, esetleg veszek egyet, hogy elrakva 1-2 hónapra utána rendes áránál még mindig jóval olcsóbban továbbadjam, valami akkor épp akciósért cserébe pl. Kövezz meg, ha jólesik, de nem érzem magam bűnösnek.

Nem csomagolgatok be semmit szépen, mert nem célom meggyőzni téged, de azért elmondtam az álláspontom. Ha nem egyeznek, hát nem, üsse kő. Azért tudok nyugodtan aludni a "nyerészkedések" után is. (egyébként a kereskedés és a nyerészkedés nem szinonimák azért, csak mert írásodból úgy jön le
) -
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én (és sokan mások akik tradelnek játékokat) pl nem nyerészkedek, hanem ha van valami töredék áron oroszoknál pl, és nálunk aktiválható, hülye lennék nem elcserélni. Nincs is ebből gondom eddig, nem is hiszem, hogy lesz. Teljes és főleg steames áron vegye aki tudja-akarja. Mindenkinek más a fontos, és máshogy intézi. Sokszor még nagy hiper akciózások áránál is olcsóbban tradelhető valami, nincs nyerészkedés szerintem abban, ha az ember magának ezeket beszerzi olyankor. Én is szeretek játszani, ha van időm. Akkor már eredetiben lehetőleg, semmint virágboltival, de amilyen steames árak vannak pl, azon néha nézek egyet. Így megoldódik a dolog. Szerintem nem bűn spórolni

Más: Eszembe jutott közben, hogy akikkel innen aktív tagokkal eddig cseréltem bármit is, ott milyen szépen ment minden, és mivel tudtuk egymásról, hogy nem nyírjuk ki itteni pályafutásunk egy ilyen dologgal, hogy másik cuccát behúzzuk, már üzletet lefixáló PMben cseréltünk is kulcsot, nem volt vita, ki jöjjön először, stb. Szóval innen egyöntetűen pozitív tapasztalataim vannak eddig trade ügyben, steamtrades valóban, ahol óvatosnak kell lenni és ésszel élni.

-
maddionmax
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szvsz sosem kerestek meg csoportból. Ellenben Steamtrades-ről valóban rengetegen. Jó lenne ha akadna más kulcs csere forma is,mint a Steamtrades, de sajnos nincs, így meg a csalók megtalálnak.
Utópia, de milyen lenne egy olyan rendszer, ahol beadod a kulcsokat, leellenőrzik, hogy élnek e még, megadod mit keresel érte és a rendszer összehozza az üzletet a másik féllel és le is bonyolítja

Még csak közös nyelv sem kellene és nem lenne ennyi átverés. Jó persze szép álom...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Soha nem volt szuksem nekem sem semmi trade-re ahhoz, hogy normalis aron beszerezzek barmit is. Akiknek meg ez a kockazat megeri azoknak neha ezt is be kell vallalni
-
eami
Topikgazda
válasz
TazLeacher
üzenetére
másodjára arra gondoltam hogy nyilván nem mindenki tudhat angolosul... aztán elkezdtem ízlelgetni magyarosan, de valahogy úgy sem adja :-\
amúgy én csak azért kaptam fel a fejem, mert mostanában egyre többször futok bele ebbe és elég furcsának tartom. Kíváncsi lennék honnan jön...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Te mekkora állat vagy!

-
djculture
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Van ilyen

-
eami
Topikgazda
válasz
TazLeacher
üzenetére
hehe, én is épp ezen pislogok :-D
-
horvathd
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sajnos ez nem fog működni, ha valaki játszik egy megosztott játékkal, akkor más nem tud játszani semmivel.
-
dejaris
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Izgi eleted van

-
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bizony

Vagyis továbbra is tartom, hogy nem fapados a kicsike, csak így szűrik ki, hogy megbízható, gyakorlatilag lakáson belüli illetővel oszthasd csak meg.
Én bevezetném az ip szűrést is
-
ayo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
hat ja, ez ilyen most veszed meg vagy max kesobb szerencsed van es talan megint ennyi lesz
remember me mehetne -75% ba es vennem 
-
Alien83
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ja akkor helyesbítek, én még nem találkoztam ilyen esettel hogy plusz példányt valaki megkapott volna a könyvtárba.

-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Nekem nincs semmi bajom a Steammel, csak megjegyeztem valamit.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát nem egy bevett szokás PC-n, na meg nincs is nagy játékkínálat ilyesmire PC-n.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Coop megosztott képernyős játékok.

-
kervantas
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Feltételezem valami verekedős/versenyzős játékra gondolt. (Mortal kombat, Forza)
-
SityiSXT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Külsős vagyok a Playdomenál
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Eddig ezen nem problémáztam, mert mindíg találtam olyat aki előre adta, és megbízik bennem, Aki meg nem bízik az keressen mast. Nem kotelezo velem tradelni. Én csak annak adok előre kulcs esetében, akinek több jópontja van , mint nekem.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha én árulok valamit mondjuk egy játékkulcsot, akkor én kérem előre a cuccost, viszont a giftes esetekben maskepp van, mivel kulcsokban , azaz (TF2,CS:GO,DOTA2) kulcsokkal kereskedünk, így tuti senki sem csesz at senkit.
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem TF2 kulcsra gondol, ami tradelhető.
-
cashback
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen... én is valami ilyesmire gondoltam hogy ezért nem érdekli majd őket.

Mindenesetre egy próbát megérhet a dolog. -
djculture
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
dead space1 meg egy másik magyar nyelvű azt hiszem a burnout..
alpihun rendszergazdaként indítás megvolt ?
-
Lewzke
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
a régi kulcsot aktiváltam és miután bemásoltam a kulcsot az első kérdés az volt, hogy milyen nyelvű verziót szeretnék, természetesen a magyart választottam
-
Bencus88
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
akkor majd próbálgatom 
-
Hunork
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jaj...elnézést kérek!
Bár semmi sértőt nem írtam
, a lakásban 36 fok van, két venti megy, és szembesülök egy ilyen hülyeséggel, hiszen valójában a lokalizációról szól a dolog, amit nem fogok fel ép ésszel, hogy miért kell így bánni a témával. Ezért a heves vérmérséklet! Sorry!OFF:
Sőt, meg merem kockáztatni, hogy a kiadók hatalmas elismertségre tennének szert, ha a különböző eredeti lokalizációkat mondjuk 6 hónappal a játék megjelenése után nyilvánossá hoznák, hiszen nem hadi titkokról van szó...Mert azért, valljuk be, röhej, hogy nagy AAA-s címeknél egyetlen exe állomány megoldja a különböző fordító csapatok által kreált kiváló honosítások kérdését! Én ezen is eltöprengenék...
-
Hunork
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon remek.
Mondjuk én kiadtam pénzt, és cserébe nem látom a realizációt, nyilván kicsit izgat a dolog. A lejött, hát ez szerintem tök szabványos megfogalmazás egy kliens kezelte játékhalom esetében, hiszen lejön, download, letölt, végül is mindegy, a lényeg, hogy szívás van. 
AxBattler: hát értem én, csak nem voltam még ebben a szituban...
-
Hunork
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Most ez komoly???
A topik neve: Steam. Hát a Steam-ről jött le. Mit kell ezen lovagolni? Komolyan nem értem. Nincs benne magyar nyelv, holott a Steam is közli, hogy a játék tartalmazza. EZ a lényeg. -
Mardel
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Annyira nem figyeltem a filmeknél de úgy gondoltam, hogy a birodalmi rohamosztagosok nagy részét is klón katonák adták.
De ettől eltekintve lehettek önkéntes szolgálatra jelentkező nem klónozott emberek is, csak ez szerintem a filmekből már nem derül ki.
-
Wolverine
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nálam két játék tűnt el a listáról a kliensben (direkt ezért elindítottam most), a Super Meat Boy és a Hotline Miami, amikből egy hónapja kiszedtem a kártyákat és aztán eladtam őket. A többi mind ott van még most is, beleértve azokat is, amelyeket nem telepítettem egyszer sem.
-
Vertigo18
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
igaz, de nem értem, hogy miért is kellene bármit is bizonyítani... :/
Hazudni igazán nincs értelme akkor, ha ide valaki azért jár, hogy segítsen másnak, és segítsenek neki...
Hiba van a rendszerben, kiforróban van még, ezt vonhatjuk le következtetésképp...
-
csaba951
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
OK, tényleg úgy van ahogy te és Agyzuzo írtátok. Tényleg bénán van megcsinálva, nem csak én néztem be. Remélem idővel fejleszteni fogják!

-
Vertigo18
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
akkor ugyanaz a program, kétféle viselkedés...
de ha gondolod, csinálok egy screensave-t...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elég újra elindítani az adott játékot és visszakerül a sor (üresen). Most próbáltam ki.

Vertigo18: neked is igazad van - nálam az asszony acc-ja nem mutat mindent, csak ha újra elindítom a kártyás játékot, akkor viszont visszakerül. A sajátomon viszont ott van minden üres sor, pedig kifarmoltam és eladtam sok-sok-sok-sok kártyát...

-
EczkE
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na itt az igazság!

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Más a mérték és más a tempó, mint a dobozosoknál. Más is a modell. A dobozost megrendeli a kereskedő, aztán vagy rárohad vagy nem, a fejlesztő már pénzénél van. Nem is zuhan úgy az ára. Ez az egyik oldal.
A másik oldal az, hogy ezzel is a nagyok járnak jól, akik ki tudnak tartani az árakkal (Activision, EA, stb.) míg a kicsik kénytelenek belemenni a -75-be, aztán meg a bundliba, mert különben a kutya nem is veszi már meg a játékaikat. Jó, persze, van egy keményebb mag, de sokkal kisebb, mint lehetne, ha nem lenne ennyire standard gyakorlat, hogy valami megjelenik decemberben 20 EUR-ért az áprilisban már hármat-egy-dollárért akcióban van. Látom kijött a Hell Yeah... tetszik, meg minden, egyből rácsorgattam a nyálam, hogy ez nekem kell, megvettem? Francokat, mivel nem AAA-s játék, tuti megy a lecsóba ez is a többi közé, és a saját pénzem ellensége én sem vagyok.
Ezzel a kicsik szívnak, akiknek kellene a tőke a fejlődéshez, a nagyok meg jellemzően kitartanak. Lásd MW lásd WoW lásd TeS
Menjen le az ára, persze, legyen akciós, persze, nyilván. De ne legyen már törvényszerű, hogy amit nem egy dollárért veszel, azzal árukapcsolásban kapsz egy jegyet a copórollerre.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
áhh köszi. Azt hittem, hogy olyan mint a live vagy a PS rendszere, hogy állandóan postolgat nélkülem, ha elértem valamit.
-
dejaris
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Teljesen tisztaban vagyok ezzel, amit leirtal, de endjuzerkent legkevesbe sem erdekel, csak a vegeredmeny.
Csak egyre jobban zavar, hogy mindenki el van ajulva toluk, mintha maga lenne a menyorszag. A masik idegesito dolog amit tapasztalako, hogy valaki nem hajlando pl sokkal olcsobb fc3 db-t venni, mert nem steames, vagy akarmilyen indiet, mert csak desuras, es inkabb kiad ketszer annyit erte, csak steames legyen. Ez az egesz steam hype-olas kezd olyan lenni, mint par eve az applecsorda virgonckodasa.Egyebkent meg az ea legalabb ad ki jatekokat, nem a 10 eves szarjait probalja meg mindig rasozni az emberekre
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Anomaly 2.
Egyik személy a támadó (ő nem tornyokkal van értelemszerűen), a másik a védekező a tornyokkal.
Ja és látom kinézted a Sol Survivort. Az tényleg TD, és azt írja van benne co-op is.
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Normális co-op TD sajnos csak mint Warcraft 3 meg Starcraft 2 custom map létezik.
Bár XBLA-ra van South Park TD ami az egyik legjobb. -
ayo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
hat pl anomaly amit irtak az se td, szoval sztem siman belefer az alapok atyja

amugy eszembe jutott egy majdnem TD jatek http://store.steampowered.com/app/63500/
sztem ez se rossz bar ez is moba td keverek de coopja elvezetes
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyértelmuen a Tower Wars. Steames ha jól emlékszem.
De ha megvan a Starcraft 2 akkor egy rakás ilyen custom map van.
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Értem, akkor Anomaly 2 (abban talán van multiplayer), bár ez se az a szokványos.
A Dungeon Defenders is hasonló az OMD2-höz. Esetleg még a Sol Survivor jut eszembe, viszont ehhez még nem volt szerencsém. -
ayo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
DOTA 2
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sanctum 1-2 (4 fő)
Orc Must Die 2 (2 fős coop)
most egyenlőre ez jut eszembe
-
csaba951
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem a GFWL miatt ez nem fog menni.
-
genndy
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tényleg rossz. Viszont a sajátomon az enyém jó. Akkor nemtom mi lehet.
-
Zamery
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor jó hogy nem vettem meg a Sale alatt.

-
genndy
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is látom a ritka achijaidat. Próbálj egy cache-törlést (de azt ne kérdezd hol van. Nem sok hsz-el előbb asszem Csaba beírta, keress rá).
Arkennys : Steam Summer Sale kártyát nem ad már, játékokét természetesen igen.
-
Cheesus
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem látszik rendesen

-
BigBlue69
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Van Demo belőle.. De pl. Van olyan akadály ami csak az egyik "oldalt" lehet átmenni.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
És új akciók lesznek? Mert eddig ahogy elnéztem ugyanazokat a játékokat akciózták le újra és újra két-három naponta...

-
Cheesus
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát akkor kénytelen leszek én is megvenni

-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
a L4D kukás. tudom mert úgy jártam
-
EczkE
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Király vagy, köszi!

-
EczkE
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Milyenek? Továbbadhatók vagy kukások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Értelmezd már az (ön)iróniát amit írtam...

akkor majd próbálgatom
, a lakásban 36 fok van, két venti megy, és szembesülök egy ilyen hülyeséggel, hiszen valójában a lokalizációról szól a dolog, amit nem fogok fel ép ésszel, hogy miért kell így bánni a témával. Ezért a heves vérmérséklet! Sorry!

eami