- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Simán!
Idén már nem is próbálkoztam azokkal ahol egy/több kártya Not Marketable volt, de ennek ellenére sem adott egy csomónál SS kártyát (az esetek kb 8%-10%-a volt ilyen). Arra tudok csak gondolni, hogy a saját farmolt kártyáknál is nézi, hogy megvan-e már legalább 7 napja, és aminél nincs annál nem adja meg. Más ötletem nincs.

-
-
Arkennys
addikt
-
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Én megnéztem, hogy a CSGO piacra milyen hatással volt a (Market) 7 napos korlátozás. Nos, meglepő módon egyáltalán nem esett vissza a forgalom! Sőt, a folyamatos (lassú) növekedés is megmaradt.
Ez nekem azért furcsa, mert traderektől meg azt hallom, hogy egyre nehezebb trade képes kulcsokat beszerezni (nyilván nagyobb tételben).
-
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Egyrészt egy Firefox extensiont használok hozzá innen.
Másrészt, ha a Pre-Purchase Grand Theft Auto V oldalon az "Add to Cart" gomb fölé viszed az egeret, akkor Firefox-ban a bal alsó sarokban látod, hogy a 58504-es id-re mutat még a gomb. Ezt meg sec-perc alatt vissza lehet keresni a steamdb.info adatbázisban.
Valószínűleg hétfőn 19:00-kor lesz a váltás. Attól kezdve már csak Tier 2-est lehet majd kapni.
Adatbázis szinten egyébként már ott van a Tier 3-s is! Egyelőre nem lehet tudni, hogy abban milyen bónuszok lesznek.

#75944 BomiBoogie
Szerintem így már jó lesz!
Ennyit tudunk tenni a PH-s fórumtársakért.Egyébként szégyen, hogy mára ide jutottunk, hogy a Steam-mel kapcsolatos ismerkedés legelső lépése az, hogy megtanuljuk felismerni és elhárítani a csalásokat/átveréseket! Változik a világ, és nem mindig a jó irányban.

-
bladegery
senior tag
válasz
Zamery
üzenetére
Azok csak az online userek, szeptemberi cikk szerint 100 milla +
-
bul07
nagyúr
válasz
Zamery
üzenetére
Szinte ingyen , hol mikkor
Talán a nagy leállás ellőt vett és megmaradt zsákokkal talánDe utána az elején is 1000kőért 0.5€ kértek , igen ám de a értelmesebb 20€ játékokat 8-11000 kőért lehetett megnyerni az ha úgy nézzük 5€ az meg egy 75% leárazásnak felel meg, tehát nem kirívó
Későbbi 0.8-1€ zsák kő árakat meg ne nézzük mert akkor meg már siralmasabb a helyzet -
eami
Topikgazda
válasz
Zamery
üzenetére
mondjuk vásárolni nem nagyon lehet már törni valót. 100 gems érő cuccokat max 0,035 centért lenne érdemes megvenni a jelenlegi árfolyam mellett. Azok pedig már mind legalább a duplájába kerülnek.
(#73106) warcat: szerintem még most rakjátok ki, lassan eszmél mindenki már 1100+ a kínálat.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Zamery
üzenetére
Ha úgy számolsz, hogy a mostaniakhoz képest alacsonyabb téttel vihetsz el valamit, akkor olvasd el a FAQ-t.
Ugyanannyi esélyed van már itt is mint a későbbiekben. A 3 nap valószínűleg azért van hogy eleve magasról induljanak majd a tétek.Idevágó rész:
Hogyan nyerhetek játékokat / árveréseket?
A nyeréshez licitálj a legtöbb drágakővel egy árverési körében a fenti dátumok között. Miután az árverés körök hétfőn megkezdődnek, minden 45 percben a legmagasabb ajánlattevő nyer egy játékot és az összes többi ajánlat átkerül a következő körbe. -
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Igen akkor, 19-21 között várható! De ez olyan kivételes alkalom lesz, amit nem lehet tudatosan kihasználni. Akinek szerencséje van, az beleesik és megveszik ennyiért a kártyát. A többieknek meg ott marad a könyvben.
Gondolva a Summer Sale-re, érdemes az Sale kezdete előtt (1-2 órával), és a legvége előtt (1-2 órával) lementeni az egyes kártyák adatlapján lévő grafikon alapadatait. Ebben órára pontosan lebontva benne van, hogy mikor mi történt. És a Sale vége után már nem visszanézhető! Viszont nagy segítség, hogy legközelebb milyen küszöb értékekre számítson az ember.
-
bul07
nagyúr
válasz
Zamery
üzenetére
Nagyon kitaláltak az biztos, tipikus steam
Mintha lelőtték volna az egészet , a fő oldalról eltűnt , a piacon is mintha kivonták volna őket, arról nem is beszélve hogy döglődik megint az egész piac
Sack of Gems 0 menyiséget ír
Holiday Sale kártyák is fogynak szépen nő is az áruk, mintha abból is megszűnt volna az utánpótlásEz olyan mint a Extreme Digital fekete péntekje
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
De4d
őstag
válasz
Zamery
üzenetére
Ez azonnal megtörténik ha aktiválni akarom?
Amúgy ha esetleg ilyen "lopott kártyán vett" giftet vesz az ember, az mikor derülhet ki?
Lehet hogy a steamesek mondjuk egy nap alatt rátalálnak, de az is lehet egy hónap múlva derül ki, és akkor törlik az accountból a játékot?Egy másik kérdés, ha valamit giftként veszek meg, szóval nem magamnak, akkor azt én fel sem tudom használni utólag ha úgy tartja kedvem, csak tradelhetem?
Illetve egy harmadik, "részben" lehet vásárolni? Az az ha mondjuk steam számlán lenne 1 euróm, a játék meg 5 eurós lenne, akkor 4et mondjuk bankkártyával fizetek 1-et meg a steam számláról?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Zamery
üzenetére
Pár napja jártam így, ide is beírtam. 3 kulcsot regisztráltam be, ami azóta SEM jelent meg a steam fiókomon, csak akkor tudom elindítani, ha beaktiválom a kulcsot megint, mert felajánlja akkor a telepítést vagy indítást... Ez már vagy 4 napja volt és azóta se jelentek meg a játékok az acc-omon... Kapitális bug.
-
Abrion
senior tag
válasz
Zamery
üzenetére
töröltem, és semmi nem történt, ugyan úgy frissíteni próbál.
Amit elfelejtetem megemlíteni, a logs könyvtárban van ez a fájl bootstrap_log.txt, abban ez volt[2014-02-20 20:29:39] Csomag kibontása...
[2014-02-20 20:30:17] Frissítés telepítése...
[2014-02-20 20:31:17] A telepítés utáni törlés sikertelen. Folytatás...
[2014-02-20 20:31:17] Törlés...
[2014-02-20 20:31:17] A telepítés utáni törlés sikertelen. Folytatás...
[2014-02-20 20:31:17] Frissítés kész. Steam indítása...
[2014-02-20 20:31:17] Shutdown -
válasz
Zamery
üzenetére
Az összes Steam alatt kiadott (DRM, vagy csak ott letölthető/elérhető) játéknál az Uplay is Steam kulcsot ad.
Letölteni nem tudod Uplay alatt, csak indítani/aktiválni Steamről. Sőt az Origin játékokhoz meg Origin kulcsot adnak ott is.És nem csak New Vegas ilyen.
Mellesleg az pont szar használhatatlan kulcsot adott (rossz régió a magyaroknak) és azóta sem tudták megoldani.

De hagyom hagy szendvedjenek vele kicsit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Zamery
üzenetére
Ráadásul az nekem még tetszett is.
De most ez az új büszkeségem, ez eddig a legalja metascore-os: Ride to Hell: RetributionDe ez is valami iszonyat, még nekem is sok volt: Pound of Ground

-
-
freelanced
addikt
válasz
Zamery
üzenetére
Tehát ilyen is van. Elég elcseszett dolog már elnézést a kifejezésért, főleg, hogy nem is tudtam, hogy van ilyen mert nem sok értelme, ráadásul Full Package-ként szerepelt ami elvileg a játékot is tartalmazza. Másrészt meg emiatt nem lehet aktiválni a Dead Island GOTY-t sem. Elég megtévesztő a dolog...
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Zamery
üzenetére
na igen, amiért nem izzad a kezem a buy gomb fölött: lehet hogy baromi sok DLC lesz hozzá (persze a háromnak azért is volt olyan sok mert nagy gondban volt a THQ). aztán előtte jó lenne lenyomni a második részt is, mert elég sok a visszatérő. és az utalásokat ill. a rá épülő poénokat nem lenne jó kihagyni.
ha addigra meg lemenne az ára olyan 3k-ra az nagyon kellemes lenne.

egyébként ha már újonnan steames megjelenők: végre felkerült az Edna & Harvey első része is. a Harvey's new eyes elég jó volt, majd érdekelne ez is (mondjuk 2-3€- ért
) -
.LnB
titán
válasz
Zamery
üzenetére
Na azt még nem néztem meg, mert reggel indultam melóba akkor gyors átfutottam és ennyi.
Szerintem ha kaptam volna akkor sincs gáz, mert vissza tudják nézni mikor kapod, és úgy állítják vissza, hogy ne legyen érvényes.(#53936) mate3553: Nem mert dota2lounge-on cserélgettem csak, nem valódi lovéért.
(#53938) wwenigma Megtaláltál?
na akkor te jobban tudod mint én. Innen melóbol most nem foglalkoztam a dologgal, majd ha hazamegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami