Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#4745) whatever válasza Doki16 (#4744) üzenetére


whatever
aktív tag

Én aztán nem regelek külön accot :). A legrosszabb ami történhet, hogy egyik napról a másikra eltűnik az így vett játék, de arról csak más oldal esetében hallottam 1 vagy 2 esetben, ahol tényleg illegál stuffot árultak. Steam accot akkor kapcsolnak ki, ha TE lopsz el valamit, ha TE használsz hamis bankkártya adatokat, stb. egyébként nem.
A g2play 10000 facebook like-ja is azért valamilyen szintű elégetettséget bizonyít.

Hozzáteszem, hogy van olyan ilyen jellegű bolt is, ahol pont a magyarországon, EA forgalmazójától ipari mennyiségben megvett kulcsokat árulják, mert az is klasszisokkal olcsóbb pl egy francia felhasználónak, mintha az ottani kisboltban venné meg, vagy a steamen. Van ahol meg ennél is olcsóbb, így lecsaphatunk az ilyen számunkra is előnyös akciókra az ilyen közvetítő oldalakon át.

Értem én, hogy külföldről az olcsó kocsit sem lehet behozni anélkül, hogy ne adóztassanak szarrá, de pár játékkal ne vaskalaposkodjunk már, amikor illegális nincs benne. Mindenki eldöntheti, hogy 'kockáztat', vagy sem. Én pozitív tapasztalatokkal vagyok a hátam mögött, KONKRÉT negatívat még nem láttam az általam linkelt kulcsokkal kapcsolatban, csak a vészmadárkodás megy all the fucking time.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.