Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Metro 2033 ennyiért érdekelne, de múltkor is out of rangelte az egész gépet, a steames verzió nem baxxa el a gépem?
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valakinek van fölös Portal 2-je 1.000 Ft-ért haverom megvenné!
-
Murder3
addikt
válasz Vasinger! #12803 üzenetére
nekem az volt a baja mer nekem még mikor kijött akkor ment rendesen igaz akadt, d e nem volt baja.
aztán h lett jobb kártyám meg akartam megint nézni, h megy, de akkor meg mikor elindult átrakta az egész gépet olyan felbontásba, hogy aztán nem jött be a kép és csak rendszervisszaálításba tudtam helyrehozni. -
nepszter1
addikt
Hóhó kaptam 50%os kupont ezt az akciósakra betudom használni ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz nepszter1 #12808 üzenetére
Azt hiszem ezzel kapcsolatban az a helyzet, hogy csak Január 1 után tudod beváltani a már nem akciós dolgokra sajnos..
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Wolverine
félisten
válasz SityiSXT #12794 üzenetére
Ez mondjuk érdekes. Nekem is csak egy dolog jelent meg az inventorymban (egy időtlen idők óta ott heverő HL2 Deathmatch mellett), egy 33%-os Valve kupon. A Portal 2 nincs meg, és nem igazán vágyom arra, hogy TF2-t telepítgessek csak ezért...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ilsyde
őstag
válasz Franklin #12814 üzenetére
Lesz az 10 is, mert kettore meg mindig varok (nem jelentek meg az inventoryban)
Termeszetesen ugy, hogy csinaltam nehany extra accountot. Igazabol a Portal 2 kuponra hajtok de eleg hamar beleuntam, ennyit nekem nem er meg az a jatek. Ugysem vennem elo ujra.
De ha valaki nagyon kitarto az generalhat tobbszaz accot, es lesz annyi szene hogy megnyeri a Steam osszes jatekat (en inkabb kihagyom). Nem tudom mennyi az a "tobbszaz", mert nyilvan masok sem hulyek es ranyomulnak rendesen a dologra. Go go go!!
-
sith7
nagyúr
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de mik ezek a kódok, "szenek" amiket kaptok ?
Ezt mindenki kap randomszerűen, vagy valamit tenni is kell érte ?Ha kaptam ilyet, hol keressem a steam - en belül ?
-
Asbee
veterán
Bocs ha már leírtátok de akkor most mire osztogat gifteket? Ha játékaimban csak úgy kapok achievmenteket vagy csak a napi objectivesekre?
-
Wolverine
félisten
A napi objective-ben levő achievementek adnak egy-egy ajándékot. Viszont ezeket nem kötelező aznap teljesíteni - már ha tavaly óta nem változott a szabályzat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Воланд
titán
"Mostantól egészen 2012. január elsejéig vehetsz részt a The Great Gift Pile (Nagy Ajándékhalom) című nyereményjátékban, melynek fődíja a Steam rendszerében található ÖSSZES játék! Igen, egy szerencsés játékos megnyerheti valamennyi játékot, ami csak a Valve rendszerében jelenleg megtalálható.
A nyereményjátékban való részvételhez el kell látogatni a Steam oldalán olvasható, napi feladatokat ismertető oldalra és elérni az ott kiírt eredményeket. Ehhez nincs más dolgunk, mint teljesíteni azokat az achievementeket, melyeket arra a napra kiírtak.
Az elvégzett feladatokért ajándékokat és széndarabokat kaphatunk. A széndarabok beválthatóak ajándékokra (7 db szén = 1 ajándék), valamint elcserélhetőek akármilyen egyéb tárgyra barátainkkal a Steam Trade rendszerén keresztül. Aki pedig a fődíjra hajt, annak érdemes gyűjtenie a széndarabokat, hiszen a január 2-án lezajló sorsolásra annak függvényében kerülnek be játékosok, minél több darab szén található a tárgytárolójukban.
A megnyert vagy beváltott ajándékokat szimplán ki tudjuk bontani, de ha úgy gondoljuk, oda is adhatjuk őket egy barátunknak Karácsony alkalmából. Az ajándékok lehetnek teljes játékok, de kaphatunk különböző kuponokat is, melyekkel akciósan vásárolhatunk. Ezen kuponok 2012. január 2. és 2012. március 1. között válthatóak be. De ritkán kaphatunk aranyszínű kupont is, melyekkel csak a nyereményjáték ideje alatt (Január 1-ig) vásárolhatunk."(I)
steamen belul meg a community --> view inventory resz alatt vannak a kapott cuccok.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
olly
aktív tag
ha netán valakinek össze gyűlik a 7db szén, azt hogyan tudja beváltani?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Ha adott két steam account, az egyiken rajta van egy játék, de időközben az összes többi játékomat a másik acc-ra vettem meg, van arra lehetőség, hogy átmozgassam azt az egyet. Pl. beküldöm a dobozképet, számlát, akármit?
Köszi
GoodSpeed: Ez eléggé sajnálatos
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
FZoleee
tag
Én eddig kaptam egy -50%-os valve kupont, hogyhogy nem adott nekem mást? :S
-
Murder3
addikt
Megvettem végül is a metro 2033-at, előre melyik fájlba tudom beálítani majd a felbontást?
-
cskamacska
addikt
válasz FZoleee #12831 üzenetére
Rossz kisfiú voltál ebben az évben?
Egyébként mindenkinek alapból 2 cumót kellene kapnia(egy a start ajándék, és egy a napi ingyé achivement ami per pillanat a nagyon banális"nézd meg az ajándékod" szintű), a start ajándék szinte kizárólag Valve kupon, illetve szenecske, a napi ingyé ajándék meg ugyan úgy bármi lehet, mintha játékban érnéd el.
De ahogy nézem a kuponok a mostani akcióban az "így jártál k@cs@g" virágnyelvi megfelelői.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
danih
veterán
Olyan kupon nincs amivel szenet lehet venni?
-
Doki16
addikt
Nálatok jó már az inventory? A tf2-es cuccokon kívül semmi mást nem látok sajnos. Láttam amit a support írt, de gondolom megkérdem hátha van rá már valami megoldás.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
JSaN
addikt
Szenet lehet cserelni?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Zamery
senior tag
Nos, én ezt kaptam a Steam-től: Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth. Kell valakinek? Esetleg valami értelmes dologért elcserélem.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
hoffman_
nagyúr
Kaptam egy Half-Lifeot és egy 50%-os APOX kupont. A kuponnal a gém asszem 3,74 juro. Esetleg kell valakinek? Ha megmondja, hogy tudom átruházni, szíves örömest megteszem
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #12840 üzenetére
Köszi. Sajnos így sem lett jó.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
mistixx
tag
De jó, hogy benéztem ma ide. Majdnem lemaradtam a Portal 2 -75%-os akcióról, ~1800,- Ft!
Ezek után minden nap rálesek a Steam-re, csak legyen annyi szabadidőm, hogy játszani is tudjak az akcióesőben megvett játékokkal.[ Szerkesztve ]
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs