Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
hát max a steamet újratelepíted uabba a mappába, aztán ami játék megvan arra nyomsz egy letöltést, és újra végignézni a fileokat ami már megvan, ami esetleg nincs, mert jött azóta egy pecs azt meg leszedi
(#99530) PeachMan az csak paypal belépésnél írja, de ha tovább mész az összesítés oldalon akkor ott már a levont 5€ is szerepel, ezt az összeget fogja levonni, nem azt amit bejelentkezéskor ír a paypal - mert csak akkor küldi el a requestet mikor rányomsz a vételre - és annyit von le amennyit azon az oldalon ír.
-
eami
Topikgazda
válasz
hoffman_
üzenetére
sajnos nincs ötletem, de próbáld meg az Eredeti játékok OFF topikban is. Elég sokan megfordulnak ott.
-
eami
Topikgazda
válasz
hoffman_
üzenetére
nagyon lusta vagyok ma szóval bocsi ha nem túl kereken fogalmazom meg amit mondani akarok, de javaslom az öcséd állítson be gmailre két lépcsős azonosítást a saját telefonjával + megadhat másodlagos telefont is. Egyrészt biztonságosabb, másrészt elfelejtett jelszónál hamar vissza lehet kapni a fiókot.
-
eami
Topikgazda
válasz
hoffman_
üzenetére
gmail címet nem csak recovery maillel lehet visszahozni, de ebbe most itt ne menjünk bele, meg nem is jártam még végig azt az utat hogy érdemben tanácsot adjak hozzá. Ellenben megpróbálhatod újra regisztrálni a régi emailedet ami a másodlagos mail címe az öcsédnek.
ha ez nem jártható út akkor irány a steam support. regisztrálsz steam support accot, nyitsz ticketet leírod pontosan mi a gondod és kérsz egy email cím cserét. Esetleg előre megadhatsz nekik az utolsó vásárlásról adatokat (kérni fogják úgy is) úgy mint kártya szám vagy paypal, mit kb mikor.
úgy olvasgattam itt hogy az ilyen jellegű support lassúcska, szóval türelem, mert csak idő kérdése és vissza lehet kapni az accot.
-
FLATRONW
őstag
-
SenorGrande
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Azt telepítsd fel, ami a Metro könyvtárában van, rendszergazdai jogosultsággal, és a Steam klienst is rendszergazdaként indítsd. Így talán.
Driver attól még kell, az utasításkészletek miatt, csak így procin számol, ha kell.Jó tanács, ha képet töltesz fel, inkább takard ki az acc neved.
-
csaba951
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Olyan ember aki felhajtja neked az adott játékot a "hivatalos" bolti árnál olcsóbban. (Nem arra gondolok, hogy lopottan! Van egy csomó legális lehetőség arra, hogy jó áron szerezze be az ember a játékot.) Cserébe jutalékot adsz neki, és megkíméled magad egy csomó kényelmetlenségtől.
-
-
válasz
hoffman_
üzenetére
fölösleges újrarakni, inkább google-zzál
pl. eszerint a
catalyst control centerbenAMD vision engine control center-ben kell kikapcsolni a triplabufferelést. de ne lepődj meg, ha más problémákba is belefutsz, pl. kevés fps, ilyenek.elsőre mondjuk én is legfrissebb vga driver-t próbálnám meg, hátha kijavították azóta.(szerk.: ha nem, hát nem.
)újratelepítés az esetek legkisebb részében segít. inkább verify integrity of game cache, de itt egyértelműen nem arról lesz szó, mivel ati-s dll-lel van baja
-
csaba951
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
AMD driverrel van valami nyűgje. Valamiért nem a legújabb 13.9-es van telepítve nálad. Szerintem tedd fel a legújabb AMD drivert, és próbáld meg újra!
-
csaba951
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
1) Játékcsomagokat nem lehet kívánságlistára rakni és kész. Nem tudja a Steam. A csomag egyes elemeit viszont rá lehet tenni a listára. Ez sajnos ilyen.
2) A kiadó jóvoltából Magyarországon csak boltban (dobozosan) megvásárolható ez a játék, Steamen nem. Kiadót kell szidni! Egyébként a játék dlc-jét kiadó nem is forgalmazza Magyarországon. Se Dobozosan, se Steamen.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
mert rosszul csinálod. minden, ami mellett nem ketyeg az óra azt az utolsó 24 órában kell megvenni és közben figyelni, hogy nem lesz-e átmenetileg olcsóbb, és ha igen, akkor gyorsan megvenni. olyan nincs, hogy alapból X% akcióban van, másnap X+Y%-ban, aztán X+Y+Z%-ban, tehát X+Y-nál kell megvenni, vagy ha az nincs akkor meg tökmindegy, hogy mikor veszed meg X alatt.
[X>=0, Y>0, Z>0; X+Y+Z <=100]
-
-
albert8
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Goblin DLC-t nem fogod látni a librariban, csak a DLC fülön amit akkor látsz, ha a játék tulajdonságait nézed.
Én úgy tudom nincs benne az összes DLC, csak a missing link,de nem tuti
Includes the full game, 40-page artbook, making of video, motion comic, soundtrack and more!
Ez van oda irva. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Az teljesen normális. A DLC-t nem írja külön. Ha telepítetted utána jobb gomb a játékra, és valahol a menüben ott lesz a DLC.
Trine-t egyébként én is most próbáltam be, még az elsőt tolom
Eleinte én is ódzkodtam, de annyira tetszettek a screenshotok, meg amiket hallottam, hogy (hála az égnek) kipróbáltam. Az ismerkedés még kicsit döcögős volt, de kb. 1 óra után totál beszippantott, hogy egyből belenyomtam még 5-öt 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Sorry a floodért... Most vettem észre, hogy akciózták komolyan a Deus Ex: HR-t, amire régóta fáj a fogam. 7 euró a "Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition" - ezt érdemes megvenni, ebben benne van minen? Nem akarok DLC-ket venni pluszba, egyszer szeretnék kiadni érte pénzt.
-
sagem
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de anno nálam volt olyan, hogy a sima ZA kikapcsolás nem segített, csak azután lett újra jó az, amit vmiért letiltott, miután teljesen uninstalálltam a falat..
És aztán nagy megelégedéssel váltottam Comodora, de ez már egy másik történet

Szóval szerintem valamiféleképp a tűzfal/egyéb biztonsági cucc lesz a ludas.
-
-
-
zseko
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Ott megnézve nekem is csak ennyi:

De a játék indítópaneljén ez fogad:

Ebból azt gondolom, hogy a deluxe-ot kaptam meg, nem? Egy problémám van vele, billentyűzettel a szaladás is vetekszik a reumás csiga gyorsaságával, Gamepaddal meg nem sikerült még beállítanom a forgást, csak a bal d-pad megy a négy irányba

-
válasz
hoffman_
üzenetére
Igen, tudok okosat mondani: Einstein. Ő nagyon okos volt.

Na de komolyan. Nem, nem fogod tudni továbbadni a régit, és bele sem fogják számolni az árba. Sőt, nem is lesz belőle két példányod, csak egy, ugyanis csak annyiban különbözik a két kiadás, hogy több DLC van hozzá (vagyis a játék DLC listájába bekerül az összes, ami még nem volt, és ennyi lesz a változás).
-
Zamery
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én most telepítettem újra az egészet ez alapján: [link].
Tehát igazából csak két mappát kell bemásolni a frissen telepített Steam mappába: "steamapps" és "userdata".
Viszont mindegyik játék mellett ez szerepel: "Letöltés szüneteltetve". De ha elindítod az adott játékot, akkor letölt még valamit hozzá (directx, punkbuster, akármi), és utána elindul rendesen.
A mentett játékokat meg ismét be kell másolni a "Dokumentumok" mappába, mármint akkor ha nem "steamcloud" -os az adott játék, mert akkor a Steam felhőben megvannak a mentések.
Egyébként az achik, meg a statisztikák is megvannak, legalábbis amit néztem.
-
törölt tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Amikor a Steam-et elindítod azzal kezdi, hogy ellenőrzi saját magát (pl, hogy van-e elérhető update), és a szükséges módosításokat végrehajtja a registry-ben. Teljes OS újratelepítés után is elég csak elindítani, ha olyan OS, akkor telepíti a Steam Service-t és létrehozza a kulcsokat a registry-ben. Aztán megy. Egyes játékok esetén ilyenkor persze elveszhetnek a beállítások és a mentések.
A start menü ikonjaid viszont módosításra szorulnak, azok a Steam-től külön vannak OS szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

)

Örülök,hogy megoldódott.

eami