Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
félOFF kérdésem lenne. adott egy 3 éves W8.1 64bit rendszerem, külön SSD-n fut. anno egy SSHD-t szedtem ketté, aminek az egyik meghajtója a dedikált Steam + egyéb játék meghajtó. ha külön újrahúzom az SSD-t egy W10Pro 64bittel, akkor jól sejtem, hogy nem lesz semmi gondom a Steammel továbbra sem, ha újra csatlakoztatom az adott meghajtóját, futni fog onnan a kliens és minden telepített játék kérdés nélkül?
köszi előre is, ha akad válasz

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
bocsi a féloff kérdésért, de a játék topicja halott sajnos (azt is most realizáltam, hogy 6 éves a cucc). cimborákkal ráfüggtünk a Terrariára, pár nap alatt belepakoltunk 50 órát, pazar kis játék. két gépen futtatom, steamcloud sync van. mindkét hardver az adatlapomon. asztali gép alatt tökéletes a játék, laptopon viszont valami elszállt.
történt ugyanis, hogy egyszer szerverként játszva elkezdett belassulni a játékom, mintha mézben sétálna az ember. a csatlakozó játékos ebből semmit nem érzett. néha megjavult, néha visszalassult. azóta konstans ilyen. a másik gép hibátlan. a sync megvan, a mentések átmennek. verify game integrity megvolt, változó grafikai beállításokkal is próbáltam, semmi.
valami ötlet, hogy ezt mi okozza? nem egy extrém hw igényes játék, az Intel HD 520 vígan ki kell, hogy szolgálja, egyszerűen nincs ötletem.
köszi előre is, ha valaki tud segíteni

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
rookie kérdés. ez egyértelmű lenne nekem, de azért megkérdem, biztos ami tuti alapon. cdgalaxisból vásárolva külsős linkről lehet steam key-t generálni, utána rendesen beépül a librarybe és többet nem kell ezt eljátszani, ugye?
köszi előre is

-
hoffman_
nagyúr
telefon az enyémre sincs beállítva, régimódi vagyok, felírom, és elrakom.
de ezek után megfontolom. köszi a válaszokat.ha már itt vagyok, akkor egy ON-abb kérdés:
adott egy bontatlan, dobozos Crysis 3. steam-en sajnos ugye nem elérhető. létezik az, hogy hozzá tudom adni a steam library-hoz? olyan jó lenne, ha onnan indulna mind.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
segítségre lenne szükségem. építettem öcskösnek egy új gépet, amit most húztam újra, és konfigolom. most került fel a steam. itt jön a problémás rész. nem tudja a nick-jét, autologot használt és a szerencsétlen nem írta fel. (a jelszó megvan). a következő pofon, hogy tudja ugyan a gmail címét, amivel regelve lett, de abba se tudok belépni, mert annak meg a jelszavát nem tudja. jelszó cserét se tudok csinálni, mert egy olyan email címem adta meg, ami már évek óta nem létezik. szóval jelenleg bukta a google acc és a steam is. utóbbi csak tizen sok ezerért vettem neki szarokat.
egy kicsit pipa vagyok. vissza lehet hozni valahogy még ezt az accot?
előre is köszönöm a segítséget

-
hoffman_
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
ó banyeg, ez de mocsok dolog, eh. köszönöm a gyors választ!
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
kérdés: ha veszek egy bolti dobozos call of duty - world at war gammát, akkor azt be tudom regelni steamen? értem ezalatt, hogy bekerül a library-be és tudom indítani onnan. igen csak jó volna.
köszi előre is

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
bebuggolt a Need for Speed SHIFT-em. pár hónapja raktam fel, játszogattam vele, aztán egyik pillanatról a másikra kidobott az alábbi hibával. ezt teljesen elfelejtettem és pár hete ettől függetlenül letöröltem. ma visszaraktam, de megint jelentkezik a hiba, nem tudom elindítani, mindig ezt dobja. már megvolt a "verify integrity of game cache" és ugyanúgy nem indul a cucc. valakinek ötlet esetleg?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
közben megoldódott, nyomtam neki egy verify game cahce-t és megjavult. fene se érti. azért köszi.
jogos, tudom, lusta voltam, akkor vettem észre, miután fent volt már.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
következő problémába futottam bele. adott egy gép, független C: és játék meghajtóval. újraraktam a C:-n a rendszert(win7 home 64bit), és a játék meghajtó ezután is tökéletesen működött utána a steam-mel. az összes batman, rage, i am alive megy, viszont most próbáltam ki a portal 2-t, és itt valami gebasz van. elindul, bejön a kopasz csávó, a valve logo, utána a portal képernyő a csajszival és glados-al, utána kilép azonnal. semmi hibaüzi, semmi futó folyamat, egyszerűen kilép. erre valami ötletetek van?
köszi előre is!
-
hoffman_
nagyúr
no fene
nem mintha nem lenne mindkettő már párszor, de jó lett volna, ha steamen is bent van a lájbröriben
köszi a választ! -
hoffman_
nagyúr
üdv!
ingyen tudtam tölteni a witcher 1. és 2. részt is most éjszaka. kérdésem az lenne, hogy ezek most maradnak is meg, tehát ha letörlöm, akkor nem vész el, gyakorlatilag free volt a két játék?
-
hoffman_
nagyúr
milyen következménye van annak, ha egy non-steam game-t addolok a library-hez? elvileg fogom tudni indítani steam alól, ugye? és ha amúgy cd-s? illetőleg ennyiben kimerül a dolog? egy reinstallnál gondolom elfelejti az egészet. a játék újrarakásához pedig nem fog kelleni steam, egy esetleges törlés után, igaz?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tök mindegy nekem, csak menjen. a normál 32 bitest akartam használni, ugyanúgy halott. leszedtem egy új vga drivert végül, életet is tudtam lehelni a dologba, a gond csak annyi, hogy a képernyőkezelés totál szar, mint már anno az új driverekkel, nem jegyzi meg a profilokat, nem működnek a gyorsgombok, extended üzemmódban lerohad az egész gép, és hasonlók.
de a rage működik. viszont mivel napi 4-5 órát megy róla TV, játszani meg havi 1 órát játszom, a Rage bekaphatja, megy vissza a 2 éves 10.11 catalyst. és most nem örülök.
-
hoffman_
nagyúr
köszi neked is. közben guglizok én is, reinstall csak úgy megszokásból futott át az agyamon, anno sokszor segített, jó ideje nem.
xsanyi77:
köszi - de ilyen dll-t nem találtam sehol egyelőre.
djculture:
elkerülhetetlen a frissítés? óbanyeg... ha ezt tudom meg se veszem
viccet félre téve, ez tényleg baj.a jelenlegi után kiadott drivereket próbálgattam anno mind, pár hónapig, egyik sz*rabb volt, mint a másik. azóta is ez szuperál hibátlanul. eddig ezek szerint...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
ó az nagy baj.... mert hogy én nem frissítek drivert, az halálbiztos. 4850-hez a nálam fent lévő az egyik legjobb, egy jó idő után már nem hozott előrelépést, sőt rosszabb lett. kb egy éves, ha nem több a jelenlegi, nem véletlenül.
remélem az xsanyi77 megoldás lesz az igazi, ha tudom konkretizálni a cache mappát.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
két kérdésem lenne.
1. skyrim legendary edition-t miért nem lehet wishlist-re pakolni? gonosz dolog...
2. a rage miért tűnt el steamről? megvenném, de nincs sehol. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
HELP... elkavartam a jelszavam. a kliens be van jelentkezve, szóval játszani tudok. de jajj, csak egyszer jelentkezzen ki
és vásárolni se tudok, amit szeretnék... hogy tudnám megoldani? nyomtam forgot password-ot a webes felületen(ott akartam gammát szerezni), de ahova navigált, ott tiszta hülyeség van. be akar léptetni a kliensből a settingsbe, hogy ott meg tudom változtatni. be is tudok lépni, de csak mert be van lépve mindig ugye, de a váltáshoz jelszó kell...szóval hogy kéne új jelszavt kerítenem? nem tiszta
köszi előre is! 
-
hoffman_
nagyúr
ollie + .tnm
Na ja, biztos benne van a rutintalanságom. Nem igazán vágtam, hogy ha valamit levisznek 50%-ra, akkor arra még rá fognak pakolni majd még nagyobb akciót. No mindegy, panaszra nincs okom, megint tanultam valamit.
-
hoffman_
nagyúr
Tényleg tök jók a leárazások, meg örülök is nagyon, elég jól bevásárolok, és jó áron, de... azért ez szerintem elég nagy b*ziság, hogy valamit leakcióznak, rárepülök, és a másik nap 33 vagy 50%-ról 75%-ra akciózzák. 3 játékkal is b*szoptam. És oké, hogy így is jó árakon vásároltam, ez szerintem kötsög dolog.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én most vettem meg 5 perce, ezzel ma meghaladtam a 15k kiadást a steam-en... Ha bukunk, akkor együtt bukunk
De nem fogunk, ez jóféle gamma 
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a választ mindenkinek! A fél világ nekem segített
Köszi ténlyeg 
Akkor Trine kieg pipa, alap Deus Ex HR jön + Missing Link. Köszönöm

mod:
Olvastam én is a leírást, csak jobbnak láttam azért megkérdezi tőletek

-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Sorry a floodért... Most vettem észre, hogy akciózták komolyan a Deus Ex: HR-t, amire régóta fáj a fogam. 7 euró a "Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition" - ezt érdemes megvenni, ebben benne van minen? Nem akarok DLC-ket venni pluszba, egyszer szeretnék kiadni érte pénzt.
-
hoffman_
nagyúr
Hű, hogy ez a Trine milyen jó játék, atyaég!
Tetszettek nagyon a screenek, de először ódzkodtam tőle, 7 euro a pakk, úgy se fogok játszani vele, satöbbi... Hát, áldom az eszem, hogy megvettem, elvarázsolt 
Illetve a Univere Sandbox nagyon durva cucc még, épp csak beleszagoltam, de oltári.
A RUSH pont az amire, számítottam, tetszik. Cogs és World of Goo csak a megszokás miatt kellett, andoridon is megvannak

-
hoffman_
nagyúr
Mindig úgy meg tudnak őrjíteni az akcióikkal, ma is otthagytam 5k-t, úgy, hogy 10k fölött is tudtam volna...
De legalább van egy
- Cogs
- Trine Complete
- World of Goo
- Universe Sandbox
- RUSHHurrá...

-
hoffman_
nagyúr
sztornó, úgy fest az 1500 forintos ár még pont belefért a legalsó limitembe

-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Portal 2 problémám lenne. Sose volt még gondom játék futtatással steamen, se XP, se Win7 alatt. Most a Portal 2 viszont rosszalkodik. Windows 7 Prof 64bit alatt 2 hónapja nagyban toltam a coop-ot cimbivel, de aztán crash-elt a gép. Felment egy XP, utána vissza megint egy Windows 7 64 bit, de most Home Premium.
Ma akartunk játszani, és amint elkezdődik a coop, kifagy, aza a hibaüzi, hogy a portaé2.exe működése leállt. A töltéssel nincs baj, az invite-al nincs baj, amint bent vagyunk a játékban, utána pár másodpercre dob ki. Néztem guglit, eddig nem találtam megoldást.
Ötlet?

-
hoffman_
nagyúr
Clientregistry törlése megoldotta a problémát! Ezúton is köszi Lorenzo9-nek, örök hálám, illetve a többieknek is a tippet

Kellemes játékot így Karácsony estéjén

-
hoffman_
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Igen, közben rákerestem
Köszi 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Törölted a clientregistry.blob-ot?
Nope, mindjárt a körmére nézek, köszönöm. Tűzfal tuti nem, offoltam. Rendszergazdaindítást megpróbálom még, köszi

Varoz:
Ja, gift-tel én is sz*ptam már 3 napot nem rég...
sagem:
Semmi se tart vissza egy comodora váltástól, csak a "munka", köszi a tippet.
mod:
Ezt a clientregistry.blob-ot hol találom? Kereső nem dobott semmit.
-
hoffman_
nagyúr
Erre valaki? Kizártnak tartom, hogy a "csúcsforgalom" miatt ne engedjen be

Ha steampowered.com alól indítanék játékot, akkor is ezt dobja.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Problémám van a steam indításával, ugyanis nem megy. Volt egy Win7 rendszerem, ami sajnos elszállt. Fontos, hogy a steam külön meghajtón volt. Win7 újra lett rakva, de lejárt a licence, úgyhogy csinált furcsaságokat. A steam ettől függetlenül elindult a másik meghajtóról, de játékot nem volt hajlandó indítani, nem történt semmi, hiába indítottam bármit.
Megelégeltem a bugos OS-t, leformáztam az egész HDD-t a fenébe, lett egy új 60 gigás XP partíció és egy 170 gigás Games partíció. A Games-re ment a steam. Fel is települt, el is indítottam, be is logoltam, jött email, hogy új gép, stb, kódot beírtam. Ezek után connecting után ezt írja nekem:
Ötlet?
Csak mert ahogy nézem, másnak nincs ilyen baja

mod:
Annyi van, hogy felraktam a legújabb free Zone Alarm-ot, Win7 alatt nem volt csak a gyári tűzfal. Lehet, hogy ez a bibi?
mod2:
Lelőttem a ZA-t, így se megy.
bzsolt99:
Hm, értem. Meglátjuk, remélem csak ennyi.
-
hoffman_
nagyúr
Elvileg megtörtént és lefrissített a cucc, TF2 Inventoryba bekerült 2 cucc, ami nem volt ott eddig. De nem változott semmi. Ezt látom továbbra is:
-
hoffman_
nagyúr
Erre ötlete valakinek továbbra sincs? Ezt nem igazán értem speciel:
"Lepj be valami ingyenes jatekba amiben van inventory (TF2, Portal 2 vagy Spiral Knights) es onnan nyisd meg a tartalmat. Utana helyreall."
-
hoffman_
nagyúr
December 20-án este 7 körül(azaz 2 napja, ~48 órája) kaptam egy Portal 2-őt Gift-ben, még mindig sehol. Steamsupport első blikkre azt írta, hogy várjak, majd restartoljam a steamet. LoL?
Ötlet?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Csak annyit, hogy 4 órája küldtek giftet, nem jött meg, 2 órája volt inventoryja, most már nincs, ilyenkor mi a szitu.
Źşë' :
Nos, ez már kicsit sok nekem, nem tudom milyen achievmentekre gondolsz

-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nyilvánvaló, hogy a nagy forgalom kikészíti a sztím szervereket, ez rendben is van, de 4 óra, az 4 óra, ne szórakozzanak. Írtam nekik supportba, várom a választ. Remélem holnapra már gatyábarázzák a dolgot.
-
hoffman_
nagyúr
4 órája kaptam Portal 2-őt, most már az Invetory-ja sincs meg. Anyjukkal szórakozzanak...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sztím visszautalja a vételár 33%-át a bankszámládra?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nálam sincs. Easy van, türelem. Nekem most úgysincs időm rá, úgyhogy csak bosszant, de konkrét kárt nem okoz
Majd ha holnap se lesz... -
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát bízunk benne

woland:
Csak szépen, megfontoltan, lépésről-lépésre

-
hoffman_
nagyúr
Erre kaptam egy választ egy órája, hogy neki is egy óra volt. Nos, két óra telt el, és a gift még sehol. Normális ez?

-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, nekem nagyon buggol ez a sz*r. Haver giftbe megvette nekem a Portal 2-őt, és miután rákattintok a mail-ben, hogy megnézzem, cseszekszik az egész, nincs sehol a játék. Betudom a nagy forgalomnak, és hogy bugzik, de ugye nem veszhet el az éterben a cucc?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
gugli translate - ízi tu júz

-
hoffman_
nagyúr
Kaptam egy Half-Lifeot és egy 50%-os APOX kupont. A kuponnal a gém asszem 3,74 juro. Esetleg kell valakinek? Ha megmondja, hogy tudom átruházni, szíves örömest megteszem

-
hoffman_
nagyúr
Egy ilyenem van csak - bár eddig nem volt. Viszont a játékban meg kellett volna jelennie több üzenetnek is, viszont én csak egyet kaptam. Amikor beraktam egy régi lvl 30-as mentést, hogy megnézzeam a dolgokat, akkor persze kifagyott.
mod:
Látom szerkesztettél. Na igen, ez a probléma. Steam szerint is csak innen lehet kideríteni, amikor erre feküdtem rá anno, akkor ezzel mosták kezeiket.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Visa internetkártya, MKB bank, 25k van rajta, 2500 a limit, a gém 6,24 euro, még rászámolással is bele kell férnie a limitbe. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lehet a baj. A megadott adatokat 2x ellenőriztem, rendben va. Ráadásul kapom is az sms-t, tehát érzékeli a dolgokat. Azt írja az sms-ben, utolsó sorban, hogy 0 elkölthető. Csak épp nem értem miért, elvileg hozzáfér mindenhez, ugyanahhoz a számlához van rendelve, mint a főkari, amiről egy órája vásároltam utoljára gyógyszertárban.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Hm, de az steam kliens alól megy. Én pedig Chrome alól akartam. Lehet, hogy ezért nem találtam semmi ilyen lehetőséget? Nofene, megyek akkor megcsinálom úgy. Köszi.
ollie:
Épp ezt fogom tenni, sima GOTY-m van és most akarom lehúzni a Deluxe-ot. Majd írok, hogy sikerült/nem sikerült.
-
hoffman_
nagyúr
Hol tudom megváltoztatni a jelszavam? Tiszta ciki, de nem találom
A múltkori steames incidens előtt nem vásároltam még soha, be akarok állítani egy új passwordot, mielőtt használom a kártyám először. -
hoffman_
nagyúr
Tehát ez konkrétan azt jelenti, hogy ha egyszer már felraktad, játszottál vele, akkor azzal eldobod a lehetőségét, hogy továbbajándékozd. Hm, ez cseles, nem túl szimpi. Így csak azt tudod továbbadni, ami már megvan, vagy valóban nem kell. Ha utólag vált feleslegessé, akkor köszöni szépen, mégis marad. Azért köszi.
-
hoffman_
nagyúr
Einstein szerintem is nagyon okos volt. De a mai napig tartom, hogy megcáfolom a relativitás elméletet, mivel szerintem fénysebességgel utazni nem csak a fény kiváltsága

Na de komolyan. Mint kiderült(2 vasat tartok a tűzbe), a gift-re ez nem érvényes. És én ezt a sima GOTY verziót gift-ként kaptam. Így mi változott? El tudom ajándékozni például egy barátomnak?
HA igen, akkor élnék vele - de csak akkor, ha a dlc-ket fel tudom rakni hozzá külön. Erről tudtok nyilatkozni, hogy megy-e?
nem is lesz belőle két példányod
Ez mondjuk tök logikus, nincs is vele bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem mintha nem lenne mindkettő már párszor, de jó lett volna, ha steamen is bent van a lájbröriben
köszi a választ!
köszi előre is!

Half-Life 1-emet röhögve odaadtam volna érte