Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Az működik hogy pl játék nélkül csak úgy belépek CS2 be és dob nekem ládát vagy ahoz játszani kell? -
nepszter1
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hogy hogy nem ideális?
Ezt ki tudnád fejteni? 
-
nepszter1
addikt
Steam link az jó film streamelésre ?
-
nepszter1
addikt
Melyik is az a chromos kiegészítő amivel nagyon könnyen el tudom adni a steam kártyáimat ?
-
nepszter1
addikt
hali másnál működik az ide master ?
-
nepszter1
addikt
erre van esély ?
-
nepszter1
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Van valami értelme a kitűzőknek amúgy ? Vagy jobb eladni a kártyákat
és amit a játékok droppolnak ?
-
nepszter1
addikt
En meg azt hittem a steam a legbiztonságosabb aham ....

Csak reménykedni tudok hogy senki nem él vissza az adataimmal meg a bánkártyámmal .
A steam redditen írja a tutit!
If you know you're already logged in, do NOT visit any Steam Community or Steam Store URL.
This includes any internet browsers and the Steam Desktop/Mobile Client!
Playing games online should be fine. It'll also prevent anybody else from logging into your account via desktop client.
Do NOT unlink PayPal, do NOT remove credit card info from Steam's websites. You may choose to do that on external websites instead.
Lényegében: Hogyha tudod, hogy valahol be vagy jelentkezve, ne látogass meg semmilyen steam közösségi illetve store oldalt.
Beleértve a böngészőket és a steam számítógépes illetve mobil klienst!
Játszani persze lehet az nem para.
Ne próbáld eltávolítani a paypal illetve bankkártya adataidat a steam weboldalról! Külső lehetőség van rá, de NE STEAMRŐL! -
nepszter1
addikt
steam oldala
An error occurred while processing your request.
Reference #97.122c1ab8.1451055294.b04936
-
nepszter1
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
nepszter1
addikt
Egy 50%kupon bevalthato ha akciós a játék?
Akkor esetleg nincs valakinek egy 50% hotline miami 2 kuponjA?

-
nepszter1
addikt
CS:GO ban és TF2 ben vannak ilyen idle drop serverek ezek tényleg működnek ? Mondjuk felmegyek és tálcán van a játék és automatikusan dobálja a skineket a játék ?
-
nepszter1
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
korrában fm 2015 semmi baj nem volt velük
-
nepszter1
addikt
Honnan tudom hogy az adott játékhoz tartozik-e kártya ? Csak a steam oldaláról tudom megnézni ? Mert eléggé sokáig tartana ha pl. van egy bundle
Tegyük fel hogy most ez 1euro
[link] vissza lehet belőle forgatni az árát ?
-
nepszter1
addikt
Idle masternek milyen időközönként kellene kártyákat dobni ?
eami : köszi

-
nepszter1
addikt
Hali ez a Inventory helper hogy működik pontosan ?
-
nepszter1
addikt
Ez micsoda ? Note: Items purchased for Team Fortress 2 either in-game or on the Steam Community Market will not be tradable or marketable for one week after purchase. We are making this change to combat fraud and scams, and to help maintain a safe and healthy item economy within Team Fortress 2.
csak azért mert töltöttem fel pénzt walletra ? és tradelni akarok ? felháborító sose scameltem sose csaltam .................

Valahogy ezt nem lehet kikerülni ?
-
nepszter1
addikt
probálják ellopni a steam accuntomat ?
mert kaptam egy ilyen emailt és közöm nincs a felhasználóhozDear smowcat4,
In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email address by clicking the following link: .......... -
nepszter1
addikt
Nem tudok email címet változtatni , megerősítő emailt küld elég idegesítő a dolog esetleg ötletek ? Webes felületről meg ugye nem tudok email címet változtatni .
-
nepszter1
addikt
Az miért van hogy valamilyen online játékkal akarok játszani pl . l4d 2 -vel akkor kikell lépnem a steamből és újra be csak így enged játszani .
-
nepszter1
addikt
Found 107 Games with a value of
$1397.90 USD
-
nepszter1
addikt
nem merek kraftolni szenet.

-
nepszter1
addikt
7szenet beváltottam erre kapok egy ilyet
50%-KAL OLCSÓBB Poker Night at the Inventory
ez volt az első és az utolsó szén beváltásom -
nepszter1
addikt
Dungeon Defenders 4es packba benne lennék .
-
nepszter1
addikt
Amúgy érdemes venni több Terrariát ? és akkor később meg eladni ? vagy teljesen fölösleges
-
nepszter1
addikt
Aki gondolkozik a Bastion játékot ne gondolkozzon vegye meg mert nagyszerű játék ennyit bőven megér.
-
nepszter1
addikt
van valami trades oldal , melyik is az ? a steamforumon kívül .
-
nepszter1
addikt
50% OFF Valve
50% OFF Red Faction Armageddon
50% OFF Dogfighter
50% OFF Space Pirates and Zombies
25% OFF Deus Ex: Human Revolution
50% OFF Seious Sam HD First Encounter
50% OFF L.A. NoireEsetleg valami olcsó játékra cserélném ami nagyon kellene nekem az a Bastion nevezetű játék
-
nepszter1
addikt
Hidden
All I Want for Christmas is Sewers - Játszd végig Very Hard fokozaton a Cellar Sewers pályát a Rusty Hearts Ünnepségen.van ez az acsi nem tudok rákatintani a játékra hogy le tudjam tölteni ez most micsoda vagy hogy ?
Meg aki megvenné nekem a Bastion nevezetű játékot az írjon egy pm.et természetesen előreutalok csak a kedves k&h bank letiltotta a kártyáját jópár embernek .
-
nepszter1
addikt
A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó nem fogadta el a bankkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást.
EZMI ? K&H BANK ... én így szeretlek...

-
nepszter1
addikt
A bastion fenevead megér ennyit ?

-
nepszter1
addikt
Eddig szenet meg kuponokat kaptam egy játékot se

-
nepszter1
addikt
Nem igazán ez az én akcióm Cof az megvan , a Border az is meg van . Talán a Hard Reseten gondolkodok egész jól is néz ki a játék .
-
nepszter1
addikt
Frozen Bundle megvéve 3 szénért + 2 játékot kaptam meg meg csináltam az acsit hozzá azért pedig 1 szenet kaptam
-
nepszter1
addikt
A logót hogy tudom beállítani a játékok mellet ?
-
nepszter1
addikt
Frozen Synapse Bundle keresek !
-
nepszter1
addikt
Rise of Immortalsba valami helpet kaphatok ? mert foglamam sincs hogy kellene ? 3v3ba vagy 5v5be lenne a legjobb vagyhogy ? meg nemtudom mitkellene csinálni
-
nepszter1
addikt
Hol találom a Spiral Knights -ben ezt a téli dobálós pályát? ötletem sincs.
-
nepszter1
addikt
De hol vannak az acsik amiért lehet kapni szenet ? Mert én csak a napi acsikat találom vagy van máshol is ?
-
nepszter1
addikt
Dejó ugyan az a bajom mint az Amnesiaval nemtudok elindítani a Shankot elindítanám és írja hogy játék elindítása abba a kis ablakba és villog ... ötletek vagy esetleg hogy tudok csak a steam-et újrarakni ? hogy a játékok megmaradjanak ?
-
nepszter1
addikt
Hóhó kaptam 50%os kupont ezt az akciósakra betudom használni ?
-
nepszter1
addikt
Te jóó isten 169,514 169,514 The Elder Scrolls V: Skyrim
ennyire jóra sikeredett hogy az mw3 mat is leveri ?
-
nepszter1
addikt

ötletek?
-
nepszter1
addikt
Az Amnesiát akarok elindítani csak nem tudom bebugolódik úgyhogy játék előkészítése az a kis ablak folyton és nem indul a játék valami ötlet?
-
nepszter1
addikt
valaki esetleg nem maradt fölöslegbe egy Terraria ja ? de amikor a játék 2,5euro volt
-
nepszter1
addikt
Nah most megveszek egy Sanctum 4es packot írjon annak aki kell majd 700Forint kb kell utaljon
-
nepszter1
addikt
Az a vicces hogy sha nem vettem meg a GTA 4 complete packot csak a Sima GTA 4-et és erre kiírja hogy önnek ez már meg van hurrááá

-
nepszter1
addikt
Megvettem a Flight Control-t és 1Forintot vont le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nepszter1
addikt
Ubisoft Weekend Deal Pack
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Call of Juarez®: Bound in Blood
Far Cry® 2: Fortune's Edition
Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 23500Ft áhhh nagyon csábító de nagyon is sajnálom rá a lóvét.
-
nepszter1
addikt
2 Jan 2011 PurchaseHalf-Life 1 Anthology
28 Dec 2010PurchaseCrysis Complete (E-EU)
23 Dec 2010PurchaseIndie Fright Pack
22 Dec 2010PurchaseHumble Indie Bundle
21 Dec 2010The Witcher: Enhanced Edition
20 Dec 2010PurchaseWinterbottom
19 Dec 2010FreePurchaseHumble Indie Bundle 2 - Retailösszesen 15,66 . Euro = 4300Ft (szerintem nem szóvel legalább maradt a pénztárácmba

-
nepszter1
addikt
1.6hoz melyik hl-t kell megvennem?
és melyiket vegyem meg?
4euro egy kicsit sok .. inkább kihagyom .
-
nepszter1
addikt
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Szerintem nem
Mivel már elfogadtad az a tiéd szóval nem lehet -
nepszter1
addikt
Remélem ma a steam odapörköl végre az ackiónak mert eddig elégé gyér volt. Legtöbb esetbe meg volt a játék . szvsz.
-
nepszter1
addikt
Crysis Packon gondolkozok ...
-
nepszter1
addikt
ismét megtapsolom a steamet .......

-
nepszter1
addikt
EZ EGY VICCC? a steam . elmehet a .............

-
nepszter1
addikt
eddig a legértelmesebb akció az indie pakkok.
-
nepszter1
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
dobozosan 1k azt hiszem
-
nepszter1
addikt
Nem szeretem ha hülyének néznek . Szóval vigyázatok erre az ebbere a linkre rá se kattintottam de ti se tegyétek .
Gallardo: hello wants free steam games?
nepszter: hi
nepszter: how?
Gallardo: http://freegame-steam.tk/ just login and choise any games goodluck and MERRY CHRISTMAS
nepszter: sure.
nepszter: i report the steam
nepszter: byebye
Gallardo: its legal
nepszter: sure

nepszter: i'm not stupid.
Gallardo most Offline. -
nepszter1
addikt
de most nem lesznek külön napi nagy akciók ?
-
nepszter1
addikt
Battlefield company 2 13,59 euro
Nagyon gondolkodok estleg valahol máshol van olcsobb?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezt ki tudnád fejteni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én erre vártam juhéj