Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Nem a forrás anyag kerül át, hanem a monitorra küldött kép... és mivel kitömörítés majd újra betömőrítés majd megint kitömörítés van... és ráadásul a sávszélesség is limitált amit a link tud, ezért nem mindenre jó... meg nem lesz a legjobb minőségű minden esetben.
Ideális az ha maga az eredeti forrást játszod le TV-n, vagy a közvetlen rá kötött médialejátszón a fentiek nélkül.

Csak "ennyi".
Meg akkor még a hangot sem mindegy mit és hogy oldassz meg.
-
-
pigster
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Írjuk már ide kicsit feltünőbben:
STEAM - take the same prices to Hungarians as Russians
https://www.change.org/p/steam-valve-steam-take-the-same-prices-to-hungarians-as-russians -
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Lackki
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
igen csak idle serveren ad dropot
orichalcos:
Láda nyitogatás egy lottó, de sajnos túl nagy értéket képvisel pár termék (értsd van olyan kés ami 35ezer dodot érhet, persze ehhez kell aki meg is veszi)
És mivel egyre többen felismerik, hogy ez a steam market főleg a cs:go itemekkel igazából egy tőzsde, egyre jobban rákapnak és egyre jobban ki is használja ezt a valve na és persze a különböző márkák/cégek, akik kreálják a különböző jackpot és poker oldalakat cs:go itemekre.
Egy rohadt nagy üzlet ez és szerintem egy úgy néz ki ha tippelnek kéne 80% trade 20% game, vannak akik kőkemény traderek de ugyanúgy játszanak néha... na de nem is global rankon csücsülnek
money money money

-
-
csaba951
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
20-60 perc. De van amikor hegesztik a szervereket, akkor van olyan is, hogy kikapcsolják a kártyadobást.
Csak MOST kezdted el kifarmolni a kártyákat? Summer Sale óta mit csináltál?

#83899 djculture
Nyáron programozóverseny volt. Ki ír jobban optimalizált java scriptet a klikkverenyhez?!
-
Chiller
őstag
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Én végül mégis visszaléptem és 5vs5-be csináltam meg
Tanács, ahol mindenki másfelé megy azt a csoportot hagyd el, mert vesztésre van ítélve, csak olyanba maradj, ahol együtt mentek, akkor gyorsan megcsinálható és én lövész törpével vagy mivel voltam, egyet belelőttem mindenkibe, aztán hagytam a többieket hagy gyepálják le az ellent, aztán mikor meglett, mentem előre és én irtottam, végül mindenkinek meg lett a 10 assist a csoportban -
Ilsyde
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Tutorial utan fuss a tabor bal felso reszebe, ott menj le a lifttel, a kovetkezo helyszinen is fuss a felso reszbe (Arcade), itt szedj ossze 200 koronat (narancsszinu ikon jelzi, jobbra fent a kijelzon), ha megvan kattints a voros dupla-kardra (jobbra fent a kijelzon) aztan remenykedj hogy havas palyara tesz.
Ha nem akkor GOTO 10.
-
BioNiCMaN
addikt
-
KubanitoS
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Annyi biztosnak tűnik, hogy az általad vázolt problémának nincs köze a Steamhez. Keress egy Amnéziás fórumot, vagy használd Googlét. Kicsi az esély, hogy itt valaki segíteni tudna.
-
KubanitoS
veterán
-
cskamacska
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Igazából csak annyi történt, hogy az Episodes from Liberty City-t lelőtték és csak egyben lehet megvenni a GTA IV-el.
Mondjuk GTA IV van külön is, valszeg ez egy szép bug az oldalon.Wolverine: rutinos zakciólesőnek talán, de azért vannak itt nagyobb nevek olcsón.

bazsi83vp: Leskelődj utánuk Youtube-on, nagyon eltérő a két játék, és nem biztos hogy mindkettő bejönne. A Killing Floor szigorúan coop játék és akár 44 társad is lehet egy térképen(szervere váltogatja), a Left 4 Dead viszont inkább ember ember elleni küzedelmre helyezi a hangsúlyt, bár van sima kampány mód is(csapatod AI zombik ellen), nem is olyan rövid, viszont pár újrakezdés után meg lehet unni, ezért a legtöbb ember versus-ozik.
-
BalaNce87
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Azért mert legtöbb esetbe olyat áraztak le ami már a felhasználók 80-90%-ának megvan, portal, tf2, cs:s, dod:s stb, egy két kivétel nyilván becsúszik persze.
Szerintem se nagy durranás ez a steam akciózás, batman tavaly is 2000 volt idén lehetett volna olcsóbb mind1ik valamivel. Olyan meg már volt hogy ugyanazokat rakták be akcióra, de jobb lett volna ha azt a végére rakják ahogy tavaly és nem az elejére.
Tényleg olyat akcióznak elsősorban amit senki nem vesz vagy nagyon kevesen vagy a többségnek megvan, ami meg akciózva is drága azt is elég kevesen veszik, pl néztem far cry 2 egy árba van az 1-el meg ilyenek, meg hitman pack is túlárazott, 3-4 eurorért érdekesebb lenne. Egy 1 éves játékot megkapok olcsóbban, mint a 10 éveset... érdekes. -
válasz
nepszter1
üzenetére
Pedig jó akciók vannak:
Serious Sam pack: 4 játék 4 euróért, agyatlan lövölde, kategóriájában kultjáték
Mirror's Edge: teljesen egyedi játék, bőven megér 2,49 eurót
Machinarium: 2,24 euró, az egyik legjobb kalandjáték, ami az utóbbi években megjelent
Lost Planet 2: 20 euró, nemrég jelent meg, még az 50% kedvezmény is csoda
Eve Online: 5 euró, a legjobb (szerintem) MMO
NWN2 Platinum: 10 euró, na erre adhattak volna nagyobb kedvezményt is az 50%-nál, de még az is csoda, hogy kapni lehet a régiónkban
KOTOR: 2,25 euró, az egyik legjobb RPG
Victoria II: nem ismerem, de olcsó
Egyedül az SF4-be (már volt 75%-os leértékeléssel is 1 éve!) meg a HAWKX2-be lehet belekötni igazán.
A Killing Floor-t érdemes megvenni?
-
szacsee
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Erre jutottam én is, kár hogy még nem kattantam rájuk...
Viszont ma csak Operation Flashpoint volt meg illetve előrendeltem a TDU2-t mert ha így folytatják akkor nem kell minden nap visszaszámolnom..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A baj az, hogy ha megveszek sok olyan játékot amivel alig játszok, de olcsó ...azzal nem vagyok előrébb, mintha kiadok többet egy olyanért amivel fogok játszani...
Remélem majd holnap...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk GTA IV van külön is, valszeg ez egy szép bug az oldalon.

eami