Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Aki esetleg megvette a DA: O Ultimate-t, tudna mondani arról valamit, hogy van-e benne magyar felirat? Mert van aki szerint van, van aki szerint meg nincs Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Én, csak egy -33%-os Valve-t kaptam és semmi mást, bár azt írja, hogyha megnézem, akkor automatikusan kapok még valamit De úgy tűnik mégsem
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, megnéztem a másik accal ott -50% Valve és egy szén jutott
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Ha adott két steam account, az egyiken rajta van egy játék, de időközben az összes többi játékomat a másik acc-ra vettem meg, van arra lehetőség, hogy átmozgassam azt az egyet. Pl. beküldöm a dobozképet, számlát, akármit?
Köszi
GoodSpeed: Ez eléggé sajnálatos
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Nem tudjátok, hogy pl. a tegnapi háttérképet, honnan tudom elérni?
KubanitoS: Köszi, nekem pont a tegnapi kéne
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Noh 7 szénből, minusz 50%-os Bioshock 2 kupon fasza...semmiresejó
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, elfelejtette a Steam a bankkártyám adatait? Másnál is hiba, vagy csak engem tüntet ki?
jer1cho: Hehe...nem adtam meg még 1x, csak nem értem, hogy miért felejtette el? Volt már valakinek ilyen hiba?
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Noh Mass Effect 1-2 beugrott, gondoltam lesz valami jobb vétel ma, de hát nem volt, így maradtak ezek, bár az fura, hogy Steamen nincs magyar felirat, EA-n meg nem lehet beregelni a ME1-et.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz TazLeacher #14042 üzenetére
Igen, azt láttam, elméletileg megoldható az egy is magyar felirattal. Remélem a Dragon Age és a Morrowind is lesz akcióban, ennyi az össz kívánság
-
CarajoEsp
senior tag
Disciplies 2 Gold megnyerve Egyelőre nem nézegettem milyen játék, azon gondolkodok, hogy ha valaki dob egy jó ajánlatot, elcserélném, valami más játékra
-
CarajoEsp
senior tag
Braid és Kotor megvéve, kérdésem, hogy akinek a Kotor megvan és esetleg laptopon játszana működik neki? Mert írják, hogy nincs WS felbontás a játékban
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Megvettem a Mass Effectet és bár nekem nem kellene a magyarítás, de családban vannak gondok az angollal, szóval fel szeretném rá rakni.
Ez menne is, az egyetlen gond, hogy egy Orosz, ámde teljesen hivatalos patchet kell feltenni a Steames verzióra, majd a magyar fájlokat. Mivel az Exe fájlban konkrétan nem módosít, nem multi, lehet nekem ebből valami gondom? Vagy volt már ilyenre példa?
Köszi
-
CarajoEsp
senior tag
Valaki egy Dungeon Defenders four pakkot? Még a Section B-t is néztem, abból is van Four.
-
CarajoEsp
senior tag
Azon gondolkodok, hogy a most leértékelt játékokból, van-e értelme beraktározni, fel tudom-e őket cserealapnak használni az akció végén...
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, nyertem egy Runespellt is
Egész jónak tűnik
-
CarajoEsp
senior tag
Mondjuk az tény, hogy a szerencsén múlik, nekem 3 acc-om van és arra amelyiken egy kb. 1eurót érő játék van dobott eddig csak játékot és szenet, kupont még egyet se
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A Steam profilomhoz felvettem két nem Steam-es játékot.
Van arra lehetőség, hogy lecseréljem és ne csak a parancsikon apró képe jelenlen meg a Steam-en belül?
-
CarajoEsp
senior tag
-
-
CarajoEsp
senior tag
Valaki szokta jatszani a Magickat. Felvennem, mert coopban jobbnak tunik.
-
CarajoEsp
senior tag
Hülye kérdés lehet, de aki használja a Steamet és az Origin-t is, kérdés lenne, hogy Mass Effectet letöltöttem, mindkét helyről, viszont magyarítani szeretném. Mivel alapvetően nem nyúl az exe fájlhoz a cucc és single is, vajon melyik renszernek lenne kevesebb gondja a magyarítással? Csak azért kérdem mert az Origin fiókot nem igazán sajnálom, viszont azt halottam, hogy az Ea jobban odafigyel az ilyen dolgokra...
valakinek valami ötlete?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A Steam, csak a Store-ból vásárolt játékoknál nézi a játékidőt ugye? Így ha valamit utólag adok hozzá parancsikonként, ott max. annyit ír ki, hogy mikor játszottam vele, de a játékidőt nem ugye?
-
CarajoEsp
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ez a Raptr cucc jónak tűnik, majd megnézem.
Csak azért kell, hogy összehasonlítsam, hogy mennyivel rövidebb a Witcher 2, mint az egy
-
CarajoEsp
senior tag
Másnál is lehal a Steam, ha meg akarja nézni a képernyő mentéseit, eredeti méretben?
-
CarajoEsp
senior tag
-
CarajoEsp
senior tag
És, hogy legyen ellenpélda, Cdprojekt, akiktol ma mar toltheto a Witcher 2 E. Edition. Igaz csak 17-tol lehet vele jatszani.
-
CarajoEsp
senior tag
Torchlight 2-t vesz valaki Four Packban? Ha van meg hely beszallnek.
-
CarajoEsp
senior tag
Egyébként volt valaki, aki eddig is használta ezt a Raptr-t? Mert igazán szívesen fogadnék valami magyarázatot, hogy ennek mi is az értelme pontosan.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Tomy Yayo #35507 üzenetére
Elméletileg lehet Revokeolni a kódokat, csak rendesen kell Uninstallálni, legalábbis én folyton le-fel telepítgetem a játékaimat, mert azt hiszem, hogy játszani akarok, közben meg mégse és sose szólt még, hogy gondja lenne.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg két géppel rendelkezek, két különböző városban. Az megoldható, hogy ugyan azt a Steam fiókot használjam mindkettőről, csak nyílván ha az egyiken mondjuk tesóm játszani akar, akkor én kilépek a másikról és vice versa.
Ezért nem jár ban?
köszi
-
CarajoEsp
senior tag
válasz genndy #41197 üzenetére
po1son Köszönöm.
Persze, ez egyértelmű csak a város más, ezért gondoltam, hogy gond lehet.
A multi címeket így is meg kell venni, hogy tudjunk együtt Copozni, de a sima Single Player játékokat nem venném meg még1x.
Köszönöm ez jó hír.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne.
Van egy GFWL-es accountom, amire a hétvégén aktiváltam egy Resident 5-öt, majd odaatam havernak, hogy tudjunk együtt coopozni.
Felvettem a barátlistára, ma viszont azt látom az előzményeiben, hogy a Dirt3 is megjelent neki ott, pedig az tuti nincs meg neki, szóval gondolom, hogy valami tört verziót szedhetett le.
Két kérdésem lenne:
1. Most szóltam neki, hogy ezt sürgősen hagyja abba, de mivel már látszik a profilján, hogy egyszer játszott vele, gondolom automatikus a ban, tehát erre a profilra, már nem érdemes vennem semmilyen GFWL-t használó játékot.2.Mivel a jelenlegi Steam fiókjához már megvettem a RE5-öt, így nem tudom simán megvásárolni újra ahhoz a fiókhoz. Van arra lehetőség, hogy a Steammel töröltessem, vagy újra kifizessem az összeget, hogy kapjunk egy új kulcsot, amit egy új GFWL-el accounthoz kötünk?
Előre is köszönöm.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz BigBlue69 #41772 üzenetére
Jó, nem "barát", hanem az öcsém De így még sokkal rosszabb.
Gondolkodtam ezen is, de van már a fiókján aktivált játék, igaz csak egy Legend of Grimrock és jobban szeretném, ha minden egy helyen lenne neki.
Mindenesetre most egy darabig GFWL-es játékot nem kap, aztán ha majd kell valamihez legfeljebb azt regelem be másik fiókra.
Mindenesetre köszönöm, tudom, hogy hülyén jött ki a kérdés, de jó lenne végignyomni anélkül a RE5-öt coopban, hogy a ban miatt kellene aggódnia.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest