Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
-
Heroes fan
őstag
Automobilista 2 mikor aktiválódik?,még mindig nem jött ki.
-
wjbhbdux
veterán
-
bul07
nagyúr
Köszi mindenki
Másik kérdés
Nekem fent van még a Enhanced Steam működik is viszont a honlapjuk már nem elérhető
Találtam viszont Augmented Steam-et, és ez mintha ugyan az lenneKérdés az hogy ez ugyan az, és hogy érdemes e cserélnem?
(#103300) bepken
És mégis innen hogy tudom letölteni?
Olyan nagy feladat kirakni egy letöltő gombot, vagy van csak a szememtől nem látom[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
-
bepken
veterán
válasz Executioner #103307 üzenetére
bocsi, rosszul emlékeztem....annyi maradt meg a fejemben, hogy VAC kapcsán olvastam az IM-ről még régebben. de utánaolvasva csak annyi történt, hogy a VAC szerverről kidobta az embereket, ha látta, hogy fut a háttérben (Valve meg is jelölte az idle programokat, mint problémás program) és az ASF fejlesztője írta erre, hogy elvileg ilyen probléma ott nem lehet, ellenben az IM esetén valóban elképzelhető - [link]
ekkor került ez be a FAQ-ba is: [link]╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz bul07 #103308 üzenetére
igen, a github elég komoly útvesztő tud lenni. de legegyszerűbb, ha innen szeded le a legfrissebet (utána automatikusan frissíti majd magát)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Executioner
aktív tag
válasz bul07 #103308 üzenetére
Funkcióit tekintve ugyan az. Ezt viszont már az IsThereAnyDeal csapata fejleszti. Ez a hivatalos oldala.
(#103310) bepken
Köszi!Exec
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy egy kedves ismerősöm két értékelésemet is díjazta, de nem kaptam semmit? Ugyanannyi az egyenleg.Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Papa
-
A_Papa
aktív tag
válasz pingtest #103314 üzenetére
A pontok számára gondoltam. Bocsi. Egész pontosan ezt szerettem volna:
"Úgy is kaphatsz Steam pontokat, ha a közösségből valaki díjat ad egyik felhasználói értékelésednek vagy más feltöltött tartalmaidnak, mint például képernyőmentések, videók, útmutatók vagy Műhely-elemek."
[ Szerkesztve ]
Papa
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Valaki jatszott a Metro 2033 jatekkal,mert most akcioban van es mi a kulonbseg, a Redux a Last Light Redux kozott??Win10-en jatszhatoak>? -
wjbhbdux
veterán
válasz MegalodonS #103319 üzenetére
Teljesen különálló játékok. a 2033 az első rész, Last Light a 2., Exodus a 3.
Redux egy kicsit felújított változatot jelent, ezek még ugye PS3/xbox360 játékok voltak és a Redux a ps4/xb1 változat./s
-
sith7
nagyúr
Létezik az Imperium Galactica 2 - höz hasonló játék ?
Stellaris, Gothic Armada 2 kilőve
-
sith7
nagyúr
válasz Heroes fan #103324 üzenetére
köszönöm, de a csata az "csak" egy film
-
Dency01
aktív tag
Fúú de iszonyat lassú az egész lapozás ha a pontrendszer működésére kattintok steamen belül. Böngészőben megnyitva pedig jó. Valamit fejleszthetnének a kliensen mert tényleg van hogy olyan lomha az egész.
[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
kwzatz
őstag
válasz Apollyon #103328 üzenetére
Nálam a Homeworld Remastered 1-2 kb. az utóbbi 5 év legnagyobb csalódása, botrány gyenge stratégia. Az első rész szánalmasan könnyű és unalmas, a második rész szintén, leszámítva egyetlen pályát, ami meg szimplán elcseszett.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
wjbhbdux
veterán
válasz MegalodonS #103329 üzenetére
Futnia kéne, csak amikor kijött még nem volt 10 és nem írták oda. Érdemes ilyenkor megnyini a Steam discussion fórumát a játéknak és végignézni az első oldalt hátha panaszkodnak.
/s
-
Dency01
aktív tag
Nyári arany profil pakkot akkor csak 30 napig tudom használni , jól olvasom?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
bul07
nagyúr
Fóliás nyári kártyát kapott már valaki?
110 kártyából eddig egy se eset, azért ez így érdekes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
s7evcsenko
addikt
Valaki járt úgy mostanában, hogy nem tudott ajándékba játékot venni egy barátlistán lévő ismerősének?
Van erre valami korlátozás? Vagy mi lehet a gond?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Vertigo18
addikt
válasz s7evcsenko #103337 üzenetére
Erősen szűrik mostanában azokat az accokat, amik gyanúsan csak pénzkeresésre lettek létrehozva. Sajnos elég szigorúak, elég sok egyéb acc is bekerül a szórásba.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
csaba951
veterán
válasz s7evcsenko #103337 üzenetére
Ha a másik olyan régióban van, hogy a két régió ára között legalább 15% (?) különbség van, akkor nem tudsz neki vásárolni.
-
csaba951
veterán
válasz s7evcsenko #103340 üzenetére
Ha pl. túlterhelés miatt hibára fut és 30 percen belül rápróbálsz megint, akkor megint hibára fut majd. Szerintem ezt ma már ne próbálgasd! Holnap reggel próbáld meg megint, valószínűleg menni fog.
-
csaba951
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Bluerainbow #103344 üzenetére
Hát én a mai 18-ba se kaptam
-
Segal
veterán
válasz bul07 #103335 üzenetére
En kettot is (3 steam fiokkal)
Vertigo18: Nekem is van evek ota 2 kamu fiokom ami semmi mast nem csinal csak ajandekozza az ingyen kartyakat meg ajandekba vasarol a fo profilbak az 5 euros kedvezmenyert, de eddig soha sem volt belole problemam.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kwzatz
őstag
válasz bul07 #103335 üzenetére
Semmi érdekes nincs benne, bemutatom a varianciát. Elvileg 100-ból kapsz 1-et átlagosan (1% esély van rá, ha minden igaz) Ez viszont azt jelenti, hogy simán lehet, hogy csak 500-nál jön az első, de utána meg mondjuk a következő 100-ban kapsz 4-et.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Źşë'
addikt
tegnapról mára lett -1010 pontom, mondom wtf megnéztem, erre volt még év elején egy refundom a Bigfoot játékra, most arra visszavonta a pontokat ez ám az igazi fillérb*sz*s a valvénál így sale kellős közepén
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
dombi81
senior tag
Ha valamilyen játékot megveszek a Steam-en, pl. NFS Payback, muszáj ahhoz az Origin klienst is telepítenem? Anélkül nem fut a játék? Én teljesen ki szeretném zárni az Origin-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest