- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #111346 üzenetére
Köszönöm a tippet
Végül ez alapján csináltam meg.
Nem a D3-at tallóztam be, hanem a bnet-et, és adtam hozzá extra paramétert, hogy D3 induljon. Egyetlen hátulütő, hogy csak D4 kiosztások voltak, és valamiért balra van eltolódva a "kör" amiben tudom mozgatni a karaktert, de már működik a kontroller, úgyhogy előrébb vagyokSzerk: betallóztam a D3-at is nem steam játékként, és működik az xbox360 kiosztás, csak szarul van konfigolva. Az előbb említett "csak körben lehet mozgatni a bal analóggal a kurzort" rész hiányzik belőle, és nehéz irányítani. Úgyhogy a két irányítási módot kell összehangolnom, és jó lesz ez
-
VGYke
addikt
válasz
wjbhbdux #111009 üzenetére
Tizenéve, amikor megvettem a Dishonored játékot, az adatlapon ott volt hogy a felirat magyar is, de a játék nagyon nem akart az lenni. Írtam a fejlesztőnek, több levélváltás után, nem azonnal, de küldtek egy másik kulcsot, azzal megérkezett a magyar nyelv. Sokáig 2 Dishonored játék volt a könyvtáramban, egyik tartalmazta, másik meg nem a nyelvet. Aztán azt amelyik nem, eltávolítottam, mert zavart.
-
ripla
addikt
válasz
wjbhbdux #110943 üzenetére
Nézd, elég sok játékot refundoltam már, legalább 2 tucatot biztosan, minden esetben, hangsúlyozom, MINDEN ESETBEN 3 órán belül visszakaptam az árát és ezzel egyidőben AZONNAL levették a játékot az accountomról.
Jelen esetben még kora délután kaptam vissza az árát, és a játék eddig a pillanatig installálható és mint látható, elindítható. -
Segal
veterán
válasz
wjbhbdux #110907 üzenetére
Pedig ennél részletesebben nem nagyon tudom leírni a gondot.
Múltkor egy akkor gyorsba kreált MS profillal léptem be amikor erre kért a Steam, most meg a sajátommal szerettem volna használni és nem engedi.
Gondolom továbbra is a régit szeretné, viszont arra meg már én nem emlékszem. Arra viszont igen hogy ilyen Ubisoft mintára itt is kért egy ilyen összekapcsolás félét. Nem biztos hogy konkrétan ez a neve, de pl a Crew 2-ős hasonlatból kiindulva, most megvettem az 1 euros akciónál és ott is ha indítom egyből indítja az Ubi áruházát is, csak nem kér bejelentkezést mert emlékszik rám. Gondolom ez a helyzet most az MS-el is hogy arra a random bejelentkezésemre emlékszik. Na azt szeretném megszüntetni, mert így hogy most a saját MS fiókommal jelentkeztem be ez fogad.Viszont jelen esetben ha rá kattintok a bejelentkezésre akkor semmi add meg a felhasználónevedet vagy emailcímedet stb. hanem rögtön ez...
Így viszont konkrétan nem tudok vele játszani. Mielőtt írja valaki a további lehetőségek lehetőséget a játékon belül, ugyan ez a végeredmény. -
-
vorosmarti
senior tag
válasz
wjbhbdux #110781 üzenetére
Alapvetően magán a Steamen semmilyen ban vagy tiltás nem lehetséges, azért ha modokat használsz, ellenőrzés sincs erre, legfeljebb a következő frissítés felülírja a fileokat amiket betettél.
Ez a fenti mondat nem igaz. Sok olyan játék van, ahol ellenőrzik a modokat, pl.az Elden Ring is ilyen. Nem véletlen fut anticheat szoftver mellette. Dark Souls II SotFS is soft-ban-t adott a modokért, ráadásul külső anticheat használata nélkül. És ezek érintettek ugyan multiban, de nem az a fő zsánerük. -
parandroid
félisten
válasz
wjbhbdux #110706 üzenetére
Nem, a home rendszerről beszélek, amiben azonos accounttal a pc-s (illetve play anywhere) játékok is benne vannak. Elvileg egyszerre 2 PC-n is megy, ha az MS accounton van a játék, de azt még nem próbáltam. Két konzol egyszerre, vagy konzol + pc egyszerre az sima ügy.
p
-
Rent
senior tag
válasz
wjbhbdux #110616 üzenetére
De akkor a “masikba” belepve, hogy van ott gta5 steam, meg red dead online (nem rdr2)? “Masik” ami megegyezik a steamem es a gmailem cimevel? Pont ez a ketto cim ott van a steam akkomon. Viszont ha elloptak is illene megnezniuk volt e azon cimmodositas, elotte enyem volt e, ket napja nem nagyon akarjak megoldani, 1,5 napja meg nem is valaszolnak. Kozben jovahagytak a sztornot 7 nap mulva steam tarcamon az osszeg
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #110527 üzenetére
mi a konkrét baj vele? egyik másik séta szimulátornál vagy asset flip-nél még így is többre tartom... ahogy nézem van mögötte community, lehet szavazni többek között a következő skinekre, mondjuk annyira nem mélyültem bele.
persze játéknak nem csúfolnám én sem ettől függetlenül
-
Gabengocia
tag
válasz
wjbhbdux #110386 üzenetére
Sajnos már mindent próbáltam steamen nincs kulcs amit a uplayhez adhatnek. Csak azt kellene eldontenem hogy hol írjak és kinek számlám van azt megtaláltam. Heroes of might and magic rajongó voltam 2020 ban vettem meg mint ahogy most is kapható benne van az összes része. 9.8 euróért.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
wjbhbdux #110284 üzenetére
Funfact érdekes és vicces módon de az összes achit feloldottam ami hiányzott, végre 169 / 193 vagy mennyi is a vége...Crossplay és save miatt beléptem Switchen is és mergeltem az accountjaimat, Steamen visszalépve hirtelen bedobta az összeset. Tippre valamit szinkronizált a háttérben a cucc de, hogy a Steamet ez miért érintette az nekem rejtély.
-
eami
Topikgazda
válasz
wjbhbdux #110220 üzenetére
Sajnos ez még mindig ugyanott bukik el mint az elődje
What happens if my brother gets banned for cheating while playing my game?
If a family member gets banned for cheating while playing your copy of a game, you (the game owner) will also be banned in that game. Other family members are not impacted.
Egy ideje mindennapos, hogy valaki alászalad a fióklopási kísérletnek... hogy oszthatnám meg a játékaimat a gyerekeimmel úgy, hogy simán benne van a pakliban hogy valamit benéznek és én is bukok miatta....
-
chatran
őstag
válasz
wjbhbdux #110178 üzenetére
Köszi szépen, ezzel sikerült is kiderítenem, hogy 2016 márciusában aktiváltam a játékot, majd ugyanazon év júliusában szedtem ki belőle a kártyákat.
Szerencsére lehetett időpontra szűrni, így nem kellett végiglapoznom a sok PUBG-s inventory-n.
Gamestar-os volt a játék, a legutolsó játékmagazin, amit vettem. -
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #110172 üzenetére
Ezzel a privátra rakott játékkal kapcsolatban: Valami bug folyamán nekem magától arra rakott egy frissen vásárolt játékot még hetekkel ezelőtt, aztán napokig nem értettem miért nem droppol kártyákat a játék holott futtatom mint egy őrült. Mikor megtaláltam ezt a kapcsoló gombot és átkattintottam megjavult. Szóval annyira durva cucc, hogy még a valve saját rendszere se látja mit csinálsz olyankor.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
wjbhbdux #110017 üzenetére
Hát múlt év kb ilyenkor A-számmal,-SIMmel,-Telefonban nem volt probléma.
Most A-szám, A-sim,B-telefon, semmi nem jött, B-szám, B-SIM, A-telefon, kb 20-30 próbából 1 darab SMS jött meg.Azóta láttam, hogy írt a support és felvették a kapcsolatot a szolgáltatójukkal, és most majd fognak küldeni "sokféleképpen" SMS-eket, és majd én visszaírom nekik, hogy melyik kódut látom, így tudni fogják, hogy melyik jött meg, és hogy az miként volt beállítva.
De persze minden alkalommal "azért ugye van hely SMS-nek? ugye van térerő? Biztos nincs blokkolás?" miközben azzal kezdtem, hogy mindenhonnan megjön csak onnan nem... Na mindegy, legaláb nem 8-10 kör és hét volt, hanem 1 extra, és 24 órán belül már egyéni tesztelés lehetősége!
azért ilyen szempontból jó a steam!
-
Delávégá
tag
válasz
wjbhbdux #109981 üzenetére
Digivel semmi probléma nincs a steames letöltésekkel, viszont havernál Telekomos nettel iszonyat lassú a steames letöltés, de csak az. Több régiót is kipróbált nem de nem volt érdemi javulás. Nálam Digi szolgáltató és régiónak Magyarország van megadva, lekopogom eddig nincs hiba.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
wjbhbdux #109958 üzenetére
Ezek azért hagyják ott mert nem a főprofiljuk, csak egy mellékes "próbálkozás", persze lehetne mondani az MS-nek se ez a fő... azért az xbox teljesen más szinten van, ráadásul, mint írtam elkötöttek rá 100 milliárd dollárt. Sokkal valószínűbb, hogy valaki megvenné, mint hogy megszűnik.
-
Bal0924
senior tag
-
Bandi821
tag
válasz
wjbhbdux #109367 üzenetére
Szia,
most már vagy két hete nem is írtam nekik. Még egy kicsit várok, aztán ismét. Közben az UBI-sok visszaírtak, hogy nagyon sajnálják, hogy ilyen sokáig tartott, de Ők látják az illetéktelen behatolást és elkezdték a fiókom visszaállítását, de adjak meg nekik egy új e-mail címet. Jelentkezem, ha van újabb tapasztalat.
Addig-is mindenkinek azt javaslom, hogy piszok erős jelszavakat állítson be, két lépcsős azonosítással és az e-mail fiókot, ahova a Steam, Uplay, stb... be van kötve, azt is erős védelem alá vegyétek.
üdv.: B.
-
GAbre
veterán
válasz
wjbhbdux #109340 üzenetére
Nem tudom kb 1-2 éve voltam más régióban,de az a régió már nincs fiókon,azt hittem,tudom aktiválni ott így bekértem kulcsot,mert csak vásárlás után láttam,hogy magyarban nem jó.
Szóval már nem él vagy fiókon már nem él a 3 havi váltás.Látszólag 1xi váltás engedélyezett,utána support rakhatja át.
Más fiókot nem akarok,talán az sem legális.
Gondoltam bedobom kérdést,hátha valakinek van tippje.
De ha nincs is köszönöm az 5leteket. -
GAbre
veterán
válasz
wjbhbdux #109338 üzenetére
"Ha nem tudsz befejezni egy vásárlást abba a régióba tartozó fizetési mód használatával, ahová költöztél, kérjük, lépj kapcsolatba a Steam Támogatással."
Simán vpn-el nem lehet. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
wjbhbdux #109270 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ez már használható. Szépen lementi a HDR képeket, színeket megtartja, nem lesz fakó és szürkés. Annyit tapasztaltam, amikor SDR használat közben nyitom meg, akkor a pillanatra fényesebb a képe, majd visszábbveszi a fényerőt a számítógép. Valamint nem találtam meg, hogy hol lehet beállítani, hogy ne .png, hanem .jpg formátumba mentse.
-
De4d
őstag
válasz
wjbhbdux #109259 üzenetére
Nem igazán értem. Van egy másik accom is ahol a droppokért szoktam játszani. Ládák értékesebbek többnyire, elcserélem a main accra és eladom egyből. Most a kis accon dobott egy 30 centes skint, azt cseréltem és gondoltam eladom (nem 3 centes végre el lehet) azt meg betette függőbe.
A láda droppokat nem tette még soha. -
xrvman
őstag
válasz
wjbhbdux #109184 üzenetére
bepken is, hát nem egészen erre gondoltam. Ám köszönöm szépen!
Mert ha megveszem dobozosan, azt valamikor, ha akarja, az ő accountjára rá tudja tenni, de itt.... max a csökönylött családi megosztás van csak.
Akkor ezek szerint a Steam felejtős, mert ha valamit megveszek, had tudjam továbbadni. -
mark!
őstag
válasz
wjbhbdux #109196 üzenetére
[Steam support]
nekem már akkor érdekes volt ez, amikor a napokban le szerettem volna tölteni, és nem találtam a könyvtárban, de legyintettem rá, rákerestem storeban és úgy sikerült letölteni, aztán láttam, hogy nem rakta be könyvtárba, ilyenkor már furcsa volt, hogy mégis miért nincs ott. nemrég játszottaknál viszont látom, és rejtett játéknál ott sem mutatja, kipróbáltam most.szerk: béta kliensen voltam, visszaváltottam most a régire, de úgy sincs ott
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro