Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
piacos kérdéssel fordulnék hozzátok. mivel nincs Android/iOS eszközöm, csak emulátorra tudok Steam appot telepíteni (Bluestacks van fent) - mennyire biztonságos/okos dolog egy ilyen virtuális gépet beállítani, mint hitelesítő eszköz?
vagy van valami más megoldás arra, hogy ne 15 napos csúszásokkal tudjak eladni? (konkrétan mire letelt a 15 nap, már kutyának nem kellett annyiért a cucc, amennyiért kínáltam...)
köszi előre is,
szép napot!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
hát az igazat megvallva ezt az alkalmazást én is megtaláltam már storeban, de nem volt túl bizalomgerjesztő a neve... egyébként Steam OpenID cuccot használja ez is?
nem ragaszkodok mondjuk a mobilos megoldáshoz. sőt, desktop megoldás sokkal kényelmesebb volna számomra. ez mondjuk mennyire megbízható?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz GEPESZ66 #87872 üzenetére
kliens beállításokon belül tudsz elérési utakat megadni, hogy hova telepítse (illetve hol keresse) a játékokat. tehát akár egyszerre többet is.
nézd meg, hogy a D:\meghajtón lévő steamapps mappában van e "downloading" illetve "common" nevű mappa (csak mert furán írtad be azt az elérési útvonalat) - na most ilyen mappa valószínűleg a C:\ meghajtón is van, és a fentebb említett választható telepítési mappa funkció miatt valószínűleg a C:\ lett kiválasztva annak idején. ezt bármikor áthúzhatod másik meghajtóra, amit ugyanúgy megadsz majd a beállításokon belül.
(akár másik gépről is másolhatsz így fájlokat, akkor is működni fog...persze olyan szituban inkább biztonsági mentés/visszaállítás javasolt)[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
ez a summer sales játék hogy volt tavaly? tényleg limitálva volt, hogy hányan játszhatnak vele egyszerre? tehát pl előfordulhat az, hogy sale ideje alatt amikor épp ráérnek, soha nem fogok tudni csatlakozni - ezzel együtt kártyát kiszedni belőle?
-
bepken
veterán
na tegnap végül úgy döntöttem, beáldozok némi aprót a Steam walletből és vettem néhány Summer Sale kártyát. gondoltam az első 5 elég lesz, ki is válogattam sorban, ma reggelre 5 kártya a raktárban. nézem... 3 db "8" kártyát is kaptam. ez most hogy? persze most egy hétig nem passzolhatom el
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #87999 üzenetére
módszerem: addig nyomogattam az F5 csodabillentyűt, míg nem az áhított sorszámú kártya jelent meg, amit utána szépen kicsengettem - bár nagyot talán nem bukok, mert megindult felfelé az ára. egy hét múlva eladom a felesleget
-
bepken
veterán
tényleg, egyébként nincs valami tool, amivel egyszerűbben lehetne listázni?
pl.: a kijelölt tárgyakat tegye fel (aktuális minimál ár) +/- 0.02€ áron.vagy ilyesmi csak az én agyamban tűnik hasznosnak?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz csaba951 #88014 üzenetére
én is nézem a hozzászólásokat és hát nem túl meggyőző kár érte, mert leírás alapján épp azt tudja, amire szükségem volna
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
még egy kérdés jutott eszembe...néhány napja csak úgy heccből benéztem haverom raktárába, hogy mégis mit kockult össze mostanában. nem igazán érdekli ez a piacolás, kártyákat is simán átpasszolta nekem. viszont néha napján CSGO-t nyomatja, így jópár cucc van már a raktárban. köztük egy 12 dolláros skin is, amire én fel is hívtam a figyelmét, tekintve, hogy közeledik a sale.
na most a dologban az a furcsa, hogy amit én látok a raktárban, azt ő valamiért nem látja (screenshot-ot is küldött) - ez hogy lehetséges? nincs semmilyen szűrés beállítva nála. ráadásul tegnap próbaként küldtem neki egy csereajánlatot, tehát ténylegesen nála van az a skin.vagy egyszerűen csak épp akkor szarakodott a steam és ezért nem mutatta a raktár tartalmát?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
uhh. akkor egyelőre még várok vele és gyűjtögetek tovább, később talán teljesen ki tudom walletről fizetni. ez lenne első kontrollerem és hát így utána olvasva talán nem ezzel kellene belekóstolni (valószínűleg egy mezei vezetékes X360 lesz belőle - 10ropiból megvan, garanciával)
-
bepken
veterán
igazából nagyon ritkán használnám ki a vezeték nélküliség előnyeit (ritkán, ráadásul laptopról játszok) - bár 1-2 ropi különbség már valóban nem oszt nem szoroz. meggondolom majd még
vezeték nélküli kontrollert ismerem egyébként, elég sokat toltam vele X360-on (meg is vannak, csak kábel nincs hozzá, meg elég kopottas mind) - igazából XO kontroller is nagyon tetszene, de annak se biztos, hogy kihasználnám az extráit, így sajnálom rá a plusz pénzt.ez a Steam Controller is most csak úgy jött fel, hogy van pár euró a Steam egyenlegemen, csak így díjakkal utána számolva sajnos még épp nem érné meg jobban...
-
bepken
veterán
válasz whitezo88 #88048 üzenetére
ne agyalj rajta sokat, már csak pár napig tart!
az mondjuk szimpi, hogy az áruházba kerülésével egy időben már kedvezményes áron adják
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én kb 1 hónapja használom. jelentem: még megvan az accom
(kb. 130 kártyát adtam el már a segítségével...ez persze sokkal több listázást jelent)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz alratar #88068 üzenetére
de épp ez az, hogy nem adod ki a jelszót - a forráskód egyébként nyílt, bárki által megtekinthető >> UnofficialSteamAuthenticator
ez pedig az OpenID, ami lehetővé teszi a hitelesítést anélkül, hogy harmadik félhez kerüljön a felhasználónév/jelszó (lényegében egy egyedi számsort küldesz tovább ilyenkor) - tehát ha valahová nem a Steam saját, OpenID felületével kell bejelentkezned, akkor semmi esetre se add meg a jelszavad!
Steam OpenID Provider
Steam can act as an OpenID provider. This allows your application to authenticate a user's SteamID without requiring them to enter their Steam username or password on your site (which would be a violation of the API Terms of Use.) Just download an OpenID library for your language and platform of choice and use http://steamcommunity.com/openid as the provider. The returned Claimed ID will contain the user's 64-bit SteamID. The Claimed ID format is: http://steamcommunity.com/openid/id/<steamid> - Steam Web API dokumentáció[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz hackeeeee #88069 üzenetére
én a múltkor a Win10-es Xbox alkalmazással rögzítettem egy videót. fogalmam sincs, hogy a többi program mivel tud többet vagy kevesebbet, minden esetre működött a dolog
(Windows 10 alatt >> Win + G - felvétel menü előhívása .... vagy Win + Alt + R - felvétel/leállítás)
-
bepken
veterán
válasz hackeeeee #88078 üzenetére
én több játékkal is teszteltem, nem mindig jön elő a menü Win+G kombóra, szóval nem is mutatja, hogyha megy a felvétel, de nekem egytől egyik mindegyik játékot rögzítette. (még Chrome böngészést is rögzített ) ráadásul egy alsó -közép laposom van, és simán bírta a fullHD rögzítést játék mellett.
annyi, hogy a videó szerkesztő (kb csak vágni lehet) része nálam rendre kifagyott, de nyilván számtalan alternatíva van erre.
(#88079) hackeeeee - szuper! nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz maross #88182 üzenetére
bakker....az egyetlen dolog, ami érdekelt volna, az a steam controller....és egy fillért nem engednek belőle. szomorú....
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #88184 üzenetére
nem tudom, hogy azóta frissült e, nekem - amikor legutóbb véletlenül betöltötte az oldalt - még így nézett ki a dolog
(bár egyre inkább meggyőzöm magam, hogy inkább megvárom a következő generációt ebből a kütyüből)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #88193 üzenetére
sajnos kevesebb zsebpénz jött össze kártyákból, mint amit reméltem (idén januárban döbbentem rá, hogy egyáltalán lehet velük kereskedni ) és az igazat megvallva nagyobb százalékra számítottam. azt reméltem, hogy szállítással együtt kihozom 10 ropiból, hát sajnos nem... na mindegy, szerencsére van pár régebbi játék a kívánságlistámon, viszonylag jó áron.
-
bepken
veterán
ez a summer sale 2016 kitűző mit ad, ha elkészítem? kapok egy kupont meg valami hülye szmájlit, ha jól sejtem....jobban járok, ha túladok rajta, igaz?
-
bepken
veterán
OTP netbankba lépj be és ott lesz valahol kártya adatoknál a lekérdezés vagy ilyesmi (bocsi, évekkel ezelőtt csináltam) - így, külön hitelesítés után (SMS) meg tudod nézni a webkártya adatait.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én tegnap este, ahogy kibányásztam 19 óra után pár perccel, feltettem 0.12-vel a piacra és kb. fél órán keresztül senki sem vette meg, az ajánlatok pedig kezdtek beesni. és valóban, amit módosítottam 0,1-re, instant vitték is. (ebből gondolom, hogy a 0.12 akkor pont sok volt, de lehet, hogy ma türelmesebb leszek)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
köszi szépen a tippet, ma akkor türelmesebb leszek
más: egyébként szerintetek melyik alap játékot (illetve trilógiát) volna illő minél hamarabb pótolnom?
Crysis Collection vagy Dishonored - Definitive Edition - nem tudok dönteni....╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz csaba951 #88349 üzenetére
igazából nincs gondom egyik "műfajjal" sem a Dishonored picit jobban mozgat, tetszik benne az újrajátszós faktor. a Crysis pack viszont jóval több tartalmat ígér.
(bár...szerencséjükre épp becsúszik félidőben egy fizetés, szóval valószínűleg úgyse fogom kibírni, hogy mindet bezsákoljam )szerk.: ja és jövőhét kedden még jön egy Weekly, illetve pénteken egy Monthly csomag is a Humble Bundle oldalán, addig én tuti nem vásárolok
(#88351) NetTom! a Definitive Edition nem valami grafikailag feljavított verziót takar?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz 2thletme2day #88356 üzenetére
minden nap 19 órától tudsz újabb 3 db kártyát bányászni ezzel a módszerrel. valószínűleg tegnap már bányásztál, tehát mostanában kell majd újra próbálkoznod
-
bepken
veterán
válasz 2thletme2day #88363 üzenetére
igen, ezért mondom, hogy minden nap 19 óra után kell próbálkozni
-
bepken
veterán
válasz 2thletme2day #88366 üzenetére
dehogyis bukta. csak minden nap 19 órától tudod kiszedni az aznapi kártyákat. ennyi ha most újra megpróbálod, tuti menni fog
-
bepken
veterán
na fent hagytam a kártyákat estére 0,12€-ért és kettő el is ment. mondom ránézek, hol tart az ára. láttam, hogy 0.05-0.08€ között kínálja mindenki. na mondom én is visszavonom és felteszem olcsóbban, erre épp kapom is az értesítést, hogy vitték 0.12€-ért.
szóval valóban nagyon durván meg van csúszva a dolog... pedig amikor felrakom, akkor legfrissebb eseményeknél jól mutatja az árakat. fene se érti... minden esetre köszi még egyszer a tippet
-
bepken
veterán
válasz Hódító Hód #88394 üzenetére
"Automatikus videolejátszás" pipa kivesz
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #88385 üzenetére
ez amúgy nem fóliás kártya volna? mert azok szoktak ilyesmi áron menni. meg darabszám is ezt mutatja.
apropó: pörgetett már ki valaki fóliás Summer Sale kártyát? csak mert azt olvastam valahol, hogy 1% esélye van annak, hogy fóliás kártya lesz a következő drop (mármint összességében) és a Summer Sale kártyákkal együtt az utóbbi 2-3 hétben cirka 60-70 kártyát bányásztam. korábban - kb. 2 hónapja - olyan 120-130 kártya után jött az első fóilás kártyám. szar vagyok matekból, de talán mostanában kellene jönnie a következőnek
Hódító Hód ! nagyon szívesen
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
WP Unofficial appot használom jelenleg. ha visszaállítom a hitelesítést emailre, majd a hivatalos alkalmazással bejelentkezek, akkor is kapok 15 napos zárolást vagy sem?
-
bepken
veterán
válasz Vertigo18 #88620 üzenetére
csak tipp, de szerintem a magas kedvezmény miatt nem engedi ilyenkor a gift vásárlást. én ma délelőtt vásároltam be (miután semmi értékelhető nem jött HB-n) és volt egy 90%-os tétel, így csak magamnak tudtam megvenni a pakkot.
-
bepken
veterán
jól sejtem, hogy már csak ma este fognak esni summer sale kártyák? hogyha utána lemegy fillérekre az ára, lehet mégis megcsinálom azt a kitűzőt
-
bepken
veterán
válasz Gerzsi #88887 üzenetére
kapsz érte kitűzőt + 100 XP-t, továbbá "és/vagy" alapon háttérképet, emojit, valamilyen kedvezmény kupont
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Assimilator #89118 üzenetére
fiók tulajdonosként neki van elsőbbsége. amint bármivel elkezd játszani, a vendég felhasználó kap egy értesítést egy csinos visszaszámlálóval- semmi. újra elolvastam és értelmeztem a mondatodat[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ahogy a bővítmény adatlapján a kommenteket olvasom, mindenki 24 órás büntit kapott. ez mondjuk nem nagyon tartana vissza engem sem, mivel napi egyszer megyek fel max erre az oldalra de egyébként én is csak a recommended részt pörgetem végig ilyenkor, általában el is megy rá az összes pontom.
Entered: 358
Won: 0╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz laceszgamer #89156 üzenetére
én igazából azt untam meg a virágboltozásban, hogy minden új patch egy újabb szenvedés, - vagy ha úgy vesszük - egy újabb veszélyforrás...anélkül meg sokszor használhatatlan a játék, legalábbis az utóbbi időkben.... (persze nem fogok álszentkedni, az én gépem se makulátlanul "tiszta" )
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
válasz 1NST1G8R #89231 üzenetére
a játék nincs duplikálva. Neked csak egy kulcs lett aktiválva a fiókodban - az más kérdés, hogy több gépen is feltelepíted - egyszerre csak egy gépen tudsz majd játszani vele.
-
bepken
veterán
válasz tomsolo #89234 üzenetére
ez igaz
egyébként ha a gép nem kap netet játék alatt - vagy majd csak egy későbbi bekapcs alkalmával - akkor később szinkronizálja az adatokat? (acsik, mentés, játékban töltött idő)
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz maross #89282 üzenetére
micsoda egér gyilkos! (anno egy egeremnek a Clicking Bad tette ba a kaput )
-
bepken
veterán
ha jól értelmezem, ezt nagyjából azzal indokolják, hogy a fejlesztők visszaél(het)tek a korábbi rendszerrel oly módon, hogy kiosztottak csillió ingyen kulcsot, hogy pozitív véleményt (is) kapjanak végre .... egyébként is csak az olcsó (ingyenes) játékokra ír az ember pozitív véleményt, nem?
én nem látom ezt indokoltnak. akkor már inkább tegyék attól függővé, hogy mennyi a játékban töltött idő vagy a megszerzett achievementek száma....esetleg ezek valamilyen aránya (ha nincs meg az arány, nem számítja bele a pontba)
szerk.: na meg mi tartja vissza a fejlesztőt attól, hogy tartson egy ingyenes hétvégét, ahol ugyan ilyen céllal kioszt 20ezer ingyen példányt a játékból? (nekem a Limbo pl így lett meg)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest