Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Executioner #25650 üzenetére
Kérdezd meg a GMG supporttól. De valószínűleg igen, ha engedik megvenni (tehát nem szűrik IP alapján).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mardel
őstag
válasz Executioner #27079 üzenetére
space::Send ^c!{tab},^v,{Enter}
Ha nincs gamer egered.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Kareszovics
addikt
válasz Executioner #28714 üzenetére
Mondtam, hogy 20 EUR lesz... Úristen, ennyiért kell a kutyának. Lesz ez még 8-10 EUR.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Agyzuzo
addikt
Lehet beleőszülök, de megvárom a GOTY-t Steam-en.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Error 404: Page Not Found
Szerintem Romaniaban nem elerheto . Ami azert erdekes mert Steamen ugyebar elerheto.
Amugy a gmg-n nalunk a KOAR sem erheto elJa bocs elerheto de nem azon a linken
http://www.greenmangaming.com/s/ro/en/pc/games/rpgs/elder-scrolls-v-skyrim-dawnguard/
20 $[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Agyzuzo
addikt
válasz Executioner #28943 üzenetére
Ezmiez? Nem tudom aktiválni mert valami DLC v. expansion.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
válasz Executioner #30044 üzenetére
Ez szerintem jó ajánlat. Ha valakinek mind a négy kell, kétszer vásárol.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mardel
őstag
válasz Executioner #30522 üzenetére
Nem, mert nem tud belépni.
Írj a supportnak hogy kérsz egy újrasorsolást, ha még nem küldted el neki.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
BigBlue69
őstag
válasz Executioner #30522 üzenetére
De előtte várj.. Mert lehet én vagyok..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Mardel
őstag
válasz Executioner #30525 üzenetére
A felfüggesztés általában végleges, fake giveaway, regift, stb. miatt tiltják ki őket.
Írj a supportnak, hogy elküldted neki mikor még nem volt kitiltva, próbálják meg hozzáadni az értékét a fiókodhoz, mert akinek elküldted már nemtudja visszaigazolni.(#30527) BigBlue69: Meg kell nézni a kitiltott felhasználó steamgiftses profilját, ha van olyan játék amit nyert és azt felajánlotta újra , vagy vannak törölt felajánlásai, akkor nem beszólásért lett tiltva...
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Assimilator
őstag
válasz Executioner #79103 üzenetére
Na ez faxa. Kepzelem azt a nyomast...
Koszonom az infot! -
nepszter1
addikt
válasz Executioner #84622 üzenetére
Van valami értelme a kitűzőknek amúgy ? Vagy jobb eladni a kártyákat
és amit a játékok droppolnak ?
[ Szerkesztve ]
-
sebkri25
tag
válasz Executioner #84775 üzenetére
Megvan az 5. szint már másfél éve, akkor raktam ki a nyári kaland kitűzőt és jöttem rá, hogy annak a szint a feltétele. Hát ha csak ennyi a követelmény nem tudom mi lehet a baj
-
sebkri25
tag
válasz Executioner #84779 üzenetére
Vásároltam egy jó dukenukem 3dt 1,5euroért és hirtelen bekerült az összes kártya a raktáramba.
-
sebkri25
tag
válasz Executioner #84786 üzenetére
vásároltam már idén, hogy a piacot használjam és az egy év sem járt le, ezért még mindig rejtély számomra miért nem kaptam meg a kártyákat
-
Gerzsi
tag
válasz Executioner #93113 üzenetére
most olvastam hogy ki lehet próbálni a első epizódot de a steamen csak csomagban lehet megvenni közben megtaláltam a demo gombot
[ Szerkesztve ]
-
Marcoo017
csendes tag
válasz Executioner #97798 üzenetére
Azigen haver! Köszi szépen, jó lett!
-
joe-ker
senior tag
válasz Executioner #98231 üzenetére
Igen azt olvastam: Megérte eltávolítani
-
Redneck
nagyúr
válasz Executioner #98283 üzenetére
0.9 órát játszottam. Esett egy kártya és a játékban volt ingyen 11 láda. Egyébként a Killing Floor 2-ről van szó.
Szerk:
Most néztem, jött e-mail hogy sikerült a refund, 7 napon belül hozzáférek az árához Steamen. A tárgyak egyelőre maradtak a raktáramban.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Executioner #98287 üzenetére
Megmaradtak és ami érdekes, hogy a kártya is. Kíváncsi vagyok 7 nap múlva is meglesznek-e. Egyébként nálam már több játéknál előfordult, hogy 2 óra előtt esett kártya.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
válasz Executioner #98575 üzenetére
Köszi, szerencsére ez is benne volt a számításaimban, így mobilinternettel áthidaltam, az acsik is meglettek így.
-
válasz Executioner #98575 üzenetére
Miért ne kapná meg?
-
nubreed
veterán
válasz Executioner #98854 üzenetére
Tényleg, most látom, hogy az UBI is leárazta. Akkor kihagyható a Steam. De fél órával ezelőtt még 60 euró volt a Uplayen, csak azóta frissítették az árat 30-ra. Köszi.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
FrezeR
senior tag
válasz Executioner #99039 üzenetére
Azért gondolom, mert ha elindítom a játékot feldobja, hogy vásároljam meg ezt az új tartalmat. Meg amúgy sem láttam elindulni a letöltéseket egy pillanatra sem.
-
VinoRosso
veterán
válasz Executioner #99360 üzenetére
-
nagyúr
válasz Executioner #100261 üzenetére
Így van... csak a Steam-en véve lesz Steam-es... és megy majd Epic Store-ba is, a honlapjukon "coming soon", bár tekintve a közutálatot, nem tudom ki veszi majd ott (hacsak nem lesz valami jó akció rá).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wjbhbdux
veterán
válasz Executioner #100274 üzenetére
Nem fog elfogyni a pénz, itt csak aprót költenek.
Bloomberg Billionaires Index
#213 Tim Sweeney $7.21B
#350 Gabe Newell $5.19BAlapvetően nagyon hasonlóan indulnak mint a Steam, a Valve a Counter-Strike tábora elé tett egy boltot (erőszakkal, vissza lehet olvasni az akkori fórumokat mekkora ellenkezés volt), ők meg a Fortnite játékosok elé. Steamspy Sergey elmondta hogy 5 éves tervük van a Steam bázisának a felét elérni, addigra meg lehet már a Fortniteból kinövő társaság fog úgy gondolkodni, hogy minek menjen a Steamre mert itt van egy rakat játéka. Meg fog férni a két bolt egymás mellett, a következő ütőkártya most pont a Valve kezében van az Underlords-al, csak ki kell használniuk, talán a mobil piacra is be tudnak törni ezzel ami manapság nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
/s
-
nagyúr
válasz Executioner #100274 üzenetére
Tehát sehogy... azért marketingesnek, meg ilyesminek remélem nem dolgozol.
Ezt így kell csinálni, nincs más mód.
Főleg egy ilyen piacon, meg úgy általában is a mai világban.Ez az élet, piac annyi területén van hogy felsorolni is sok lenne... sőt lehet egyszerűbb lenne azt ahol nem így működnek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Executioner #100285 üzenetére
Hát szerintem meg úgy látom pont te nem érted... nem elég ide a jobb termék mindig a mai világban.
Rengeteg példát lehetne hozni, amikor nem volt elég ez és elhalt valami.Pont arra céloztam megannyi helyen előfordul ez, mégsem panaszkodik senki... sorolhatnám a leszerződött italok, kocsmák büfék esetét... vagy az áruházak polcpénzét, csak akkor van egy adott termék ha fizet és szerződik stb stb. Egy adott moziban, diszkóban, étterembem, adott termékek vannak csak, pepsi vagy coca... stb stb.
Ez egy utópia amiről te írsz, kevés, és inkább még új innovatív piacon működik csak... a többség a klasszikus nagy beállt piacokon már nem a minőségről szól, hanem hogy hova vásárolod be magad, milyen erős a brand, mennyi tőke van mögötte, stb.
Csinálhatott volna ide egy fenékig tejfel szuper klienst az Epic... kutyát nem érdekelte volna a kiadókat, sütögeti mind a saját pecsenyéjét... odamentek és azt mondták, mennyit fizetsz hogy nálad jelenjek meg... és ennyi deal done.De PC hardvernél is ugyanez van, nem csak az számít jobb e a terméked, hanem hogy olcsóbban adod e, vagy fizetsz e hogy a gépembe rakjam (pl OEM, HP, Dell stb), szerintem az AMD pl sokat mesélhetne erről miért nehéz ennek a piacnak a meghódítása.
Vagy hogy a játékiparba nézzünk vissza, lást az MS mennyi pénzt kénytelen elkölteni hogy versenybe legyen és elcsábítson embereket az XBoxra... hiába jobb a termék (ha csak azt nézzük).
Kell az exkluzivitás, az az extra ahhoz, hogy betörj és megállj egy piacon, no meg hogy felkavard az állóvizet és kitűnj. És ha nem vagy elég agresszív így, akkor a nagy régi bevált cég nyer (marad ahol van). Ennyi.No de mindegy szerintem unalmas téma is és már eleget beszéltünk róla.
Ha érted érted, ha nem akkor meg nem.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Executioner #101309 üzenetére
szvsz túl van tolva a hype rendesen, a látottak alapján persze - walking szimulátor ftw
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Eversmann
aktív tag
válasz Executioner #101309 üzenetére
Nekem tetszik. Legalább nem a tucat játék. Meg a körítés se rossz.
Viszont nekem nincs konzolom, és egy félévet kell várni rá. Pedig pont ilyenkor, télen lenne jó. Nyáron meg mindenki ezerfelé, így én is. Van egy olyan érzésem, hogy ebből is jövő év vége lesz
Life is better with a Titan
-
Joshi
titán
válasz Executioner #101372 üzenetére
Ácsi, szépen beszélj.
Amúgy meg pont Black Friday alkalmával mondod/mondjátok ezt, hogy ez nem lehet akció? Ne már. Én elsőre azt hittem hogy ez egy akció, eleve az egyik fórumban linkelték be és onnan tudok róla. Az már egy másik fórumban merült fel, hogy ez csak egy elírás lehetett. Szóval vegyél vissza kis barátom.
-
eami
Topikgazda
válasz Executioner #101372 üzenetére
légy szíves finomabban...
egyébként két másik helyen is ennyibe került ezzel egyidőben, szóval nekem inkább tűnik úgy hogy nem a viszont eladók hibáztak, hanem valami központi probléma lehetett.
vásárlói oldalról nézve viszont nem igazán van alapja annak, hogy töröljenek utólag egy olyan rendelést ami teljesült.
-
Joshi
titán
válasz Executioner #101376 üzenetére
"Ha a muve rendszerében hiba van akkor az a hiba jelenik meg mindenhol!"
És miért gondolod hogy ezzel a hibával a vevőnek foglalkoznia kell? Hidd el hogy nem kell. Ha egy weboldal hibázik akkor annak a következményeit neki kell viselni nem a vevőnek. És ez így van rendjén.Még egyszer hangsúlyozom, hogy egy áruházban is úgy működik, hogy ha ki van rakva egy elírt ár, akkor kötelesek annyiért odaadni a vevőnek.
Jó hogy nem megkeresem a Muve.hu weboldalt azzal, hogy sajnálom a rossz összeget inkább elállok a vételtől. Hülye lennék ilyet tenni.
-
Samus
addikt
válasz Executioner #101499 üzenetére
Nem. A nagyobb gond, hogy fele Wallet, fele PP, az is bankkártyával. Egy örökkévalóság, amíg oda visszaér a pénz. A fórumon sokan még reménykednek, én speciel ideges vagyok, mert eléggé beleéltem magam, hogy a karácsonyi leállás alatt ezzel játszhatok...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Serpiko
addikt
válasz Executioner #101567 üzenetére
Köszi
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Šolaire
veterán
-
Serpiko
addikt
válasz Executioner #101744 üzenetére
Lehet ha nagyon beindul az epic akkor verseny lesz köztük. Jó lenne mert nagyon nyeregbe érzi magát a valve.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
wjbhbdux
veterán
válasz Executioner #102890 üzenetére
igen, ez pont a Steamnél is probléma volt már 2003-ban is amikor indult voltak panaszok a freemailre a CS-s fórumokon, meg főleg a citromailre ha az a szutyok még létezik egyáltalán .
/s
-
Źşë'
addikt
válasz Executioner #102890 üzenetére
persze akik már ~2000 óta használják, esetlegesen nem volt vele semmi problémájuk régen, nyilván másként vélekedn(t)ek, többek között nekem is amolyan urban legend volt ez h szar a freemail, mostanára érték el ezek a fiókok is h döglenek, mert valamit nagyon félrekeffentettek a felülettel, és basszák kijavítani a hibákat csak halmozzák - alternatívaként csak gmailt ismerem, más szolgáltatókkal nem volt még dolgom
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Executioner #103106 üzenetére
Köszönöm.
Akkor eddig még nem vertek át sehol."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bepken
veterán
válasz Executioner #103307 üzenetére
bocsi, rosszul emlékeztem....annyi maradt meg a fejemben, hogy VAC kapcsán olvastam az IM-ről még régebben. de utánaolvasva csak annyi történt, hogy a VAC szerverről kidobta az embereket, ha látta, hogy fut a háttérben (Valve meg is jelölte az idle programokat, mint problémás program) és az ASF fejlesztője írta erre, hogy elvileg ilyen probléma ott nem lehet, ellenben az IM esetén valóban elképzelhető - [link]
ekkor került ez be a FAQ-ba is: [link]╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Delávégá
tag
válasz Executioner #103541 üzenetére
Khmm, khmm.. Injustice.
-
pellesmartin
tag
válasz Executioner #103557 üzenetére
Ezen már rég túlvagyok,kérdezgeti mihez férek hozzá email telefonszám stb.. mindnél nyomom hogy nem,aztán a végén kidob hogy kéri a jelszót,ott is rálépek hogy nem tudom megadni,aztán ennyi. Már zárolva is van a fiókom.
Írtam most nekik angolul egy másik accountból,mennyi idő lehet mire válaszolnak? Illetve ha nem tudom bankkártyával igazolni magam,akkor mivel fogom? -
pellesmartin
tag
válasz Executioner #103560 üzenetére
Ha 0:42-nél látható gombra megyek,most ezt adja be:
De egy órával ezelőtt mikor még próbálkoztam akkor eljutottam oda ahol a srác a videóban 1:40-nél, de utána nem azt adta be amit neki,hanem hogy már zárolva van a fiókom.. Most reménykedek hogy a másik accountból válaszolnak majd.
(#103559) warcat
Egy hete vettem játékot,annak a serial kódja megvan,csak sajnos szerintem még a bankkártyám is a régi van megadva az accountomon, és ezeken kívül nem tudom mi mást tudnék felmutatni..Szerk: Most eljutottam oda,ahol az űrlapot kellene kitölteni a steamnek,de ez fogad:
(Segitség,nem tudok bejelentkezni gombra kattintva kezdődik előlről minden..)[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
chungee
addikt
válasz Executioner #103703 üzenetére
Steamgift-re szerettem volna...
-
Segal
veterán
válasz Executioner #103701 üzenetére
Csak egyszer kell megadni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
pn4hvq
senior tag
válasz Executioner #103809 üzenetére
De mit "tud" az a link? Úgy értem, hogy mit lehet egy link mögé tenni? Azt írja, hogy kattints.ide.ha.ingyen.skint.szeretnél (majd a kattintás után kéri a fiók azonosítót/pw-t, amihez csatolja az ajándék skint, és a Guard kódot, mondván "beléptet"), de valójában pl. leveszi a Guard hitelesítést és már hozzá is jutott mindenhez egy kattintással?
Hmm, mire leírtam és átgondoltam, ez teljesen működőképesnek tűnik...
Magamból indulok ki: gyanús oldalaknál megnézem, hogy ténylegesen hová mutat a link.
(#103810) Segal örülünk, hogy visszakaptuk és beszélgetés is lesz[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Executioner #103809 üzenetére
Az adathalász linkeken is meg kell adnod az adatokat, úgy lopják a fiókot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gitáros topic
- DPD tapasztalatok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung.com TV bontatlanul gyári garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Eladó BE QUIET! Pure Base 500 szürke
- DOBOZOS ASUS TUF F15 FX506 (Core i5-11g / 32GB DDR4 / 15,6" 144Hz / RTX3050 TI) ASUS gar
- HP ProBook 650 G1 a sulikezdéshez - Kecskemét - Szigethalom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest